Kızlar Günaydın herkese. Şampuan ve vücut losyonu konusunu ne yaptınız acaba? Mustela almaya kararlıydım ama petrol türevli parfüm var içinde deniliyor. Evomere veya Trukid almayı düşünüyorum var mı bilen bunları?
Çok geçmiş olsun canım yatanlar grubuna hoşgeldin. Annenin gelmesi iyi olur tabi. Ben 3 haftadır yatıyorum. Sancıları serum rahatlatmıştır korkma hiç. Inşallah bundan sonra sıkıntı olmaz.
Inşallah sıkıntı olmasin canim.
Cok şükür bebegin hareketleri bugun duzene girdi. Sanirim o da buyuk stres yasadi. Hareketleri hissetmekte baya zorlaniyordum. Kıpırdamıyor gibi geliyordu. Bugun iyi maşallah
Iyi olsunlar da yatalim onemli degil
Aynen.annem mutfak dolaplarini doktu onunden geciyorum ayy korkunc diyip kaciyorum her yer her yerde evde.benim belim agriyor cok fena olece oturuyorum
Aynen.annem mutfak dolaplarini doktu onunden geciyorum ayy korkunc diyip kaciyorum her yer her yerde evde.benim belim agriyor cok fena olece oturuyorum
Walla kızlar iş başa düşünce mecbur yapılıyor ;
Makinede çamaşır yıkanıyor
Yeni aldığım bebişin kıyafetleri yıkandı onlar ütü yapılacak
Akşama yemekli misafirim var bir yandan yemek yapıyorum
Bir yandan yerleri siliyorum,bir de içim rahat etmiyor elimle siliyorum
Hamile kaldığımdan beri yaptığım rutin işler
K8zlar bende aksins bi enerji patlaması hissediyorum gecd pek uyuyamadm bende kalktm makineden çamaşir çıkardim astm yetmedi başka y8kadm derken baktm uykum hiç yok lerdeleri söktüm cam silmeye başladm ara ara dinlenerek şuanlık bir sorunum yok şükür biterse kendims bi afein çekicem :) kaynanam ben yapıcam dedi bir ay oldu insan isini kendi yapmalı onu anladm annemlerde misafirliğe gelecek küçik kardesim iğretmen olarak atandı ikig7n bende kalıp atandığı yere geçecekler bilseler halimi gelemkten vazgeçerlerdi ama dinlenince hiçbirşeyim kalmıyor saat 9 gibi azıcik uzanaym dedim eşim gelene kadar benim kız aciktımı ne uyand8 kaburgamı deldi sanki yatırmadı beni hiç böyle yapmamıştı tekme değil mibarek hilti çalıstı sanki ayağı bildiginiz kaburgamdaydı elime geldi çok değisik oldum ya
Walla kızlar iş başa düşünce mecbur yapılıyor ;
Makinede çamaşır yıkanıyor
Yeni aldığım bebişin kıyafetleri yıkandı onlar ütü yapılacak
Akşama yemekli misafirim var bir yandan yemek yapıyorum
Bir yandan yerleri siliyorum,bir de içim rahat etmiyor elimle siliyorum
Hamile kaldığımdan beri yaptığım rutin işler
Oh herkes temizlik yapıyor kolay gelsin
Az evvel eşimle telde konuşurken 23 Nisa’n dan dolayı 4 gün tatil var diye seviniyordu bende Sevinç’le evdeki işleri saymaya başladım temizlik yaparız diye adam karar değiştirdi mesai yazdıracakmış