2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Kaçırdın adamı kız akıllı kadın ses edermi o zaten sen iş yaparken dayanamaz yorulunca

Ben seviyorum iş yapmayı kolay gelsin canım ama sen yine de fazla yükseğe uzanma ,ben de cam filan sildim ama perdeleri eşim taktı
Yok canım o geleceği zamana ayarlıyorum taksın diye güya simdi gelince bi yarım saat dinlenecek ama ben iş çokardım ona napayım yapolacak bunlar sonra yaparım desem doğuma dek gelecsk dahada ağırlaşıcaz hiç olmaz :) benim elektrikli süpürgem fazla vakumlu ayar8da yok dün süpüreyim dedim karnımı kasmışım

Kaçırdın adamı kız akıllı kadın ses edermi o zaten sen iş yaparken dayanamaz yorulunca
Ne ben yapayım istiyor ne kendisi yapsın ona göre ev pırıl pırıl ortada dağınık bişi yoksa herşey yolunda benim balkonumun camları 2 saat sürüyor sadece onları silse yetecek

Benim 7 aydır camlar perdeler duruyor kimseyi de çağırmadım iyi olunca yaparım diye eşim yaptı diğer işleri ama camlara girmem diyor ben sadece önlerini siliyorum toza alerjim var. Geçen hafta annem şehir dışından geldi o sildi bi kaç tane ama oda yaşlandı yaptırmadım fazla artık doğuma yakın çağırırım birini inş

Elle silme

Esim aradi anneme diyor ki anne bak sakin gitme 1 ay kal ee sonrada dogum 1 ayda ole kal haftaya carsamba sirketten gelcekler temizlige annemde diyor ki onlar gelsin ben carsamba evime gidicem.yok anne gitme ne istersen alirim ne olur diyor.yazik dedim annem gidince yemek utu is guc hep ona kaliyor napsin anneme sardi.
C.tesi piknige goturcem su gun buraya goturcem sakin gitme diye bide kandirmaya calisiyor : ))

Aaaa neden kuzu ,zararlı mı ?Ya adam gibi yer silme paspası bulamadım ki ,viledalar tam olarak almıyor gibi hissediyorum
Tabi ki zararlı. Sona yaklaştık artık... Karnın burnunda. Yorma kendini lütfen
Vileda siliyor iyi kötü. İçine sinmiyorsa 2 kez sil. Ama eğilip de elinle silme.

Ne ben yapayım istiyor ne kendisi yapsın ona göre ev pırıl pırıl ortada dağınık bişi yoksa herşey yolunda benim balkonumun camları 2 saat sürüyor sadece onları silse yetecek
Üşenge bildiğin :) Allah kolaylık versin benimkinin okadar vakti yok malesef ben silicem o perdeleri taksa yeter

Seninkide ayrı bi alemmiş akıllı adam napalım

Aslınd ebende birini çağıracaktım ama zaten uykusuzum diye giriştim bazı yerlerine güneş geliyor zaten ozaman yapamıyorum mola sonra devam bende önce gölgeleri yapmışım güneş akloma gelemdi bile ya birazı akşama kaldı malesef o arada balkonları temizlefim ikitane balkon var ne kirleniyor ya hepimize kolaylık versin rabbim işimiz zor

Aaaa neden kuzu ,zararlı mı ?Ya adam gibi yer silme paspası bulamadım ki ,viledalar tam olarak almıyor gibi hissediyorum
Bebek pozisyon degistirsin dogum baslasin diye o sekilde durulur cogu zaman.silme elle bosver.dip kosene bakmasin kimse.viledalar evet almiyor ama supurgen iyi cekiyorsa zaten alacak bisi kalmiyor.elle silme lutfen

Bencede elinle silme canim niye bu kadar zorluyorsun kendini dikkat et lutfen. Doguma kadar çok takilmayalim temizlige.
Sonra gonlune gore yaparsin

Eklentiler

• 2EE3C3E5-FD94-481E-844F-39C3C40C14EE.webp
    78,7 KB · Görüntüleme: 106
  • 3DB2BFD5-7652-48DC-85E8-7E8AD0C58A1E.webp
    70,1 KB · Görüntüleme: 104
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…