Oh herkes temizlik yapıyor kolay gelsin
Az evvel eşimle telde konuşurken 23 Nisa’n dan dolayı 4 gün tatil var diye seviniyordu bende Sevinç’le evdeki işleri saymaya başladım temizlik yaparız diye adam karar değiştirdi mesai yazdıracakmış
Yok canım o geleceği zamana ayarlıyorum taksın diye güya simdi gelince bi yarım saat dinlenecek ama ben iş çokardım ona napayım yapolacak bunlar sonra yaparım desem doğuma dek gelecsk dahada ağırlaşıcaz hiç olmaz :) benim elektrikli süpürgem fazla vakumlu ayar8da yok dün süpüreyim dedim karnımı kasmışım
Ne ben yapayım istiyor ne kendisi yapsın ona göre ev pırıl pırıl ortada dağınık bişi yoksa herşey yolunda benim balkonumun camları 2 saat sürüyor sadece onları silse yetecek
K8zlar bende aksins bi enerji patlaması hissediyorum gecd pek uyuyamadm bende kalktm makineden çamaşir çıkardim astm yetmedi başka y8kadm derken baktm uykum hiç yok lerdeleri söktüm cam silmeye başladm ara ara dinlenerek şuanlık bir sorunum yok şükür biterse kendims bi afein çekicem :) kaynanam ben yapıcam dedi bir ay oldu insan isini kendi yapmalı onu anladm annemlerde misafirliğe gelecek küçik kardesim iğretmen olarak atandı ikig7n bende kalıp atandığı yere geçecekler bilseler halimi gelemkten vazgeçerlerdi ama dinlenince hiçbirşeyim kalmıyor saat 9 gibi azıcik uzanaym dedim eşim gelene kadar benim kız aciktımı ne uyand8 kaburgamı deldi sanki yatırmadı beni hiç böyle yapmamıştı tekme değil mibarek hilti çalıstı sanki ayağı bildiginiz kaburgamdaydı elime geldi çok değisik oldum ya
Benim 7 aydır camlar perdeler duruyor kimseyi de çağırmadım iyi olunca yaparım diye eşim yaptı diğer işleri ama camlara girmem diyor ben sadece önlerini siliyorum toza alerjim var. Geçen hafta annem şehir dışından geldi o sildi bi kaç tane ama oda yaşlandı yaptırmadım fazla artık doğuma yakın çağırırım birini inş
Walla kızlar iş başa düşünce mecbur yapılıyor ;
Makinede çamaşır yıkanıyor
Yeni aldığım bebişin kıyafetleri yıkandı onlar ütü yapılacak
Akşama yemekli misafirim var bir yandan yemek yapıyorum
Bir yandan yerleri siliyorum,bir de içim rahat etmiyor elimle siliyorum
Hamile kaldığımdan beri yaptığım rutin işler
Esim aradi anneme diyor ki anne bak sakin gitme 1 ay kal ee sonrada dogum 1 ayda ole kal haftaya carsamba sirketten gelcekler temizlige annemde diyor ki onlar gelsin ben carsamba evime gidicem.yok anne gitme ne istersen alirim ne olur diyor.yazik dedim annem gidince yemek utu is guc hep ona kaliyor napsin anneme sardi.
C.tesi piknige goturcem su gun buraya goturcem sakin gitme diye bide kandirmaya calisiyor : ))
Tabi ki zararlı. Sona yaklaştık artık... Karnın burnunda. Yorma kendini lütfen
Vileda siliyor iyi kötü. İçine sinmiyorsa 2 kez sil. Ama eğilip de elinle silme.
Ne ben yapayım istiyor ne kendisi yapsın ona göre ev pırıl pırıl ortada dağınık bişi yoksa herşey yolunda benim balkonumun camları 2 saat sürüyor sadece onları silse yetecek
Esim aradi anneme diyor ki anne bak sakin gitme 1 ay kal ee sonrada dogum 1 ayda ole kal haftaya carsamba sirketten gelcekler temizlige annemde diyor ki onlar gelsin ben carsamba evime gidicem.yok anne gitme ne istersen alirim ne olur diyor.yazik dedim annem gidince yemek utu is guc hep ona kaliyor napsin anneme sardi.
C.tesi piknige goturcem su gun buraya goturcem sakin gitme diye bide kandirmaya calisiyor : ))
Benim 7 aydır camlar perdeler duruyor kimseyi de çağırmadım iyi olunca yaparım diye eşim yaptı diğer işleri ama camlara girmem diyor ben sadece önlerini siliyorum toza alerjim var. Geçen hafta annem şehir dışından geldi o sildi bi kaç tane ama oda yaşlandı yaptırmadım fazla artık doğuma yakın çağırırım birini inş
Aslınd ebende birini çağıracaktım ama zaten uykusuzum diye giriştim bazı yerlerine güneş geliyor zaten ozaman yapamıyorum mola sonra devam bende önce gölgeleri yapmışım güneş akloma gelemdi bile ya birazı akşama kaldı malesef o arada balkonları temizlefim ikitane balkon var ne kirleniyor ya hepimize kolaylık versin rabbim işimiz zor
Bebek pozisyon degistirsin dogum baslasin diye o sekilde durulur cogu zaman.silme elle bosver.dip kosene bakmasin kimse.viledalar evet almiyor ama supurgen iyi cekiyorsa zaten alacak bisi kalmiyor.elle silme lutfen