- 12 Ağustos 2010
- 2.379
- 2.164
- 333
Bebek pozisyon degistirsin dogum baslasin diye o sekilde durulur cogu zaman.silme elle bosver.dip kosene bakmasin kimse.viledalar evet almiyor ama supurgen iyi cekiyorsa zaten alacak bisi kalmiyor.elle silme lutfen
Tamam kızlar elimle silmeyeceğim,makinem çok iyi çekiyor ,çok memnunum,eğer ihtiyacınız olursa sizde düşünün Dyson kullanıyorumBencede elinle silme canim niye bu kadar zorluyorsun kendini dikkat et lutfen. Doguma kadar çok takilmayalim temizlige.
Sonra gonlune gore yaparsin
Canım orta sehpa kullanmıyormusun,benim de hem yerim çok küçük ,hem de sıkıldım artık onu kaldırmayı düşünüyorum,alternatif olarak ne kullanıyorsun ?Gel sarılalım
Mutfakta yerler bile batmış haldeBirazdan başlayacağım bakalım sonunu getirebilecek miyim ?
Canım orta sehpa kullanmıyormusun,benim de hem yerim çok küçük ,hem de sıkıldım artık onu kaldırmayı düşünüyorum,alternatif olarak ne kullanıyorsun ?
kızlar nasılsınızz
Simayinannesi yastık çok tatlı olmuş canım keselerde öyle gğle güle kullanınn
S SeryladyAnti Depresan freyahel beniim evde bunlardan farklı değil kızlar hatta daha ebter. salonun ortasında ütü masası ve bebeğin kıyafetleri duruyor ütülenmeyi bekliyor. odası da aynı biçimde temizlenip yerleştirilecek fln 23 nisanda yapacağz biz de annemler gelecek o zamana kdr eve kimseyi almıyorum ben de 37. haftadan sonra izne ayrılınca bi temizlik şirketi çağıracağm geç olmaz dimi ?? detaylı bi temizlik için ?
Doğuma yakın yerleri elle silin açılma ve bebeğin rahat kanala yerleşmesi için aslında tuvalet pozisyonu önerilen:) ben 1 defa haftalar önce sildim belim koptu vileda kullanıyorum valla benden kıymetli değil yaAaaa neden kuzu ,zararlı mı ?Ya adam gibi yer silme paspası bulamadım ki ,viledalar tam olarak almıyor gibi hissediyorum
Ya olmasın istiyoruz ama olabiliyor canım malesef bu tarz şeyler . Tabi sen elinden geldiğince sakin kalmaya çalış ama insanız da nihayetinde bağırıp çağırıp ağlamak rahatlatır bazen . Bebeğine bir şey olacak diye iki kat strese girme annesi. Çık bin otobüse arabaya in Konyaaltı sahiline mis gibi iyot kokusu iyi gelir :)Eşimle bi konu yüzünden iki gündür çok fena kavga ediyoruz hiç durmadan ağlıyorum hormonlardan da sanırım bebeğe bişey olmaz demi elimde değil tutamıyorum kendimiaz önce baya bağırdım karnım acıdı şimdi oturdum sakin sakin nefes alıyorum. Normalde eşim hiç sinirli değil aşırı sakindir ama beni delirtiyor hep tersime gidiyo bu konuyla ilgili bende zaten sinirliyimdir bide bu haldeyken resmen çıldırıyorum
Hamilelikten aslında eslerimiz aynı hormonlarimiz yüzünden herşeyi yanlış algılıyoruzEşimle bi konu yüzünden iki gündür çok fena kavga ediyoruz hiç durmadan ağlıyorum hormonlardan da sanırım bebeğe bişey olmaz demi elimde değil tutamıyorum kendimiaz önce baya bağırdım karnım acıdı şimdi oturdum sakin sakin nefes alıyorum. Normalde eşim hiç sinirli değil aşırı sakindir ama beni delirtiyor hep tersime gidiyo bu konuyla ilgili bende zaten sinirliyimdir bide bu haldeyken resmen çıldırıyorum
Tesekkur ederim canimkızlar nasılsınızz
S SeryladyAnti Depresan freyahel beniim evde bunlardan farklı değil kızlar hatta daha ebter. salonun ortasında ütü masası ve bebeğin kıyafetleri duruyor ütülenmeyi bekliyor. odası da aynı biçimde temizlenip yerleştirilecek fln 23 nisanda yapacağz biz de annemler gelecek o zamana kdr eve kimseyi almıyorum ben de 37. haftadan sonra izne ayrılınca bi temizlik şirketi çağıracağm geç olmaz dimi ?? detaylı bi temizlik için ?
Bence ikinci sehpa daha şık duruyor ,benim de doğum öncesinde almam lazım ,hangi siteden baktın ,beyazı varsa eğer bende alıyımYa canım kanayan yaram o benim şu an alternatif olarak sadece masayı kullanabiliyorum orta sehpalar Fuzuli yer kaplıyor onun yerine zigon düşündüm bu şekilde misafirim geldiğinde çok zorlanıyorum bir kahve vermek için bile masaya gelmek zorunda kalıyorlar..
Bu ikisi arasında gidip geliyoruz eşim bir hı derse alacağız
Kafanı dağıtmak için bir arkadaşına filan çıksana canım ,gel bana kahve içelim .Çünkü ben evde olunca eşime hem tlfon,hem whatsapptan daha beter sarıyorum ,bir hava al kendine gel inan ki önemli bir durum değildirEşimle bi konu yüzünden iki gündür çok fena kavga ediyoruz hiç durmadan ağlıyorum hormonlardan da sanırım bebeğe bişey olmaz demi elimde değil tutamıyorum kendimiaz önce baya bağırdım karnım acıdı şimdi oturdum sakin sakin nefes alıyorum. Normalde eşim hiç sinirli değil aşırı sakindir ama beni delirtiyor hep tersime gidiyo bu konuyla ilgili bende zaten sinirliyimdir bide bu haldeyken resmen çıldırıyorum
Ah canım keşke öyle bişey yapabilsem az sonra annem gelicek bebeğin odasını temizlicez gerçi sadece dolap varda gene onu silcez camları silcez yerlerini falan silcez yarında çamaşırlarını yıkıcaz neyse en azından kafamı dağıtırım. Anneme çaktırmamak için yüzümü yıkadım müzik açtım falan inşallah genede enerjimden anlamaz onlarda üzülüyor çünkü böyle şeyler duydukları zamanYa olmasın istiyoruz ama olabiliyor canım malesef bu tarz şeyler . Tabi sen elinden geldiğince sakin kalmaya çalış ama insanız da nihayetinde bağırıp çağırıp ağlamak rahatlatır bazen . Bebeğine bir şey olacak diye iki kat strese girme annesi. Çık bin otobüse arabaya in Konyaaltı sahiline mis gibi iyot kokusu iyi gelir :)
Annem gelicek canım şimdi bebeğin odasını temizlicez onunla kafamı dağıtırım inşallah. Şu durumda bizi sakinleştirip poh pohlamaları gerekirken beni çıldırtmak için uğraşıyo resmenKafanı dağıtmak için bir arkadaşına filan çıksana canım ,gel bana kahve içelim .Çünkü ben evde olunca eşime hem tlfon,hem whatsapptan daha beter sarıyorum ,bir hava al kendine gel inan ki önemli bir durum değildir
Bence ikinci sehpa daha şık duruyor ,benim de doğum öncesinde almam lazım ,hangi siteden baktın ,beyazı varsa eğer bende alıyım
Benim haftaya gelecekler.zaman olarak gec olmaz ama sen bisi yapmasanda dikilicen bakican ayakta duracaksin yorulmaz misinkızlar nasılsınızz
ben de anneme fln kıyamıyorum canına yazık ya çağıraym yapsınlar , zaten annemler ütüyü fln halledecek hepBende Mayıs'ın 10 u gibi çağırayım diyorum..
Ama nelere dikkat etmelerini söyleyeyim yüzeysel yapacaklarsa hiç çağırmayım diyorum.. Kapılar yerler silinsin istiyorum..
Halılar yıkamaya gidecek tüy atıyor sürekli..
Şimdiden başlasak bizim ev anca yeter
Ah annem Mayıs'ın 20 sinde gelecek sürekli arıyor ben gelince yaparım diye ama ameliyatlı belden hiç kıyamam gelmeden bitsin istiyorum..
37 hafta geç olur mu bilmiyorum ama duruma göre bakarsın canım acil bir şey yoksa neden olmasın zaten gelip yapıp gidiyorlardır..
canım bebek annedeki kan dan etkileniyormuş anne mutluysa o yüzden mutlu oluyormuş yani çok stres yapmamaya çalış bence etkilenmesin kuzucukEşimle bi konu yüzünden iki gündür çok fena kavga ediyoruz hiç durmadan ağlıyorum hormonlardan da sanırım bebeğe bişey olmaz demi elimde değil tutamıyorum kendimiaz önce baya bağırdım karnım acıdı şimdi oturdum sakin sakin nefes alıyorum. Normalde eşim hiç sinirli değil aşırı sakindir ama beni delirtiyor hep tersime gidiyo bu konuyla ilgili bende zaten sinirliyimdir bide bu haldeyken resmen çıldırıyorum
yaparsın onları da cnım ben de hepsini hallettm çikolatalarımı da sipariş verdm ooh mis gibi olduTesekkur ederim canimKapı süsümuzle tacımı da yaparsam işler tamamdır.
Bende gecen hafta temizletmistim. Son kez 37. hafta da tekrar temizletecegim. Geç olmaz diye dusunuyorum.
ooh hepsi mis gibi olmuş valla bişey kalmamışTamam galiba.birde valiza yerlestirirsem bitecek.Eki Görüntüle 2259894 Eki Görüntüle 2259896 Eki Görüntüle 2259895 Eki Görüntüle 2259898 Eki Görüntüle 2259899 Eki Görüntüle 2259900
o zamanda annemi çağırırm o takip eder diye düşünüyorum ama inşallah çok yorulmamBenim haftaya gelecekler.zaman olarak gec olmaz ama sen bisi yapmasanda dikilicen bakican ayakta duracaksin yorulmaz misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?