Ya dimi ekstra bisi koymayacağım bezleri falanda paketle goturmeyecegim.gelince bosaltmasi var bunun bide : )))ben de anneme fln kıyamıyorum canına yazık ya çağıraym yapsınlar , zaten annemler ütüyü fln halledecek hep
canım bebek annedeki kan dan etkileniyormuş anne mutluysa o yüzden mutlu oluyormuş yani çok stres yapmamaya çalış bence etkilenmesin kuzucuk
yaparsın onları da cnım ben de hepsini hallettm çikolatalarımı da sipariş verdm ooh mis gibi oldu
ben şimdi yüzeysel temizlik yapıyorum zaten 37 de detaylı bi girsinler camlar fln istiyorum öncesinde zaten çalışamaya devam ettiğim için fırsatım yok pek
ooh hepsi mis gibi olmuş valla bişey kalmamış
o zamanda annemi çağırırm o takip eder diye düşünüyorum ama inşallah çok yorulmam37 den önce yaptırırsamda hem çalışıyorum haftasonumu ayırmam gerekir hem de doğuma kdr kirlenmez mi baya
Olmaz inşallah. Ben de sürekli ağlıyorum bi de çocuğumu üzdüm diye düşünüp üstüne bidaha ağlıyorum ama insanın elinde değil yaEşimle bi konu yüzünden iki gündür çok fena kavga ediyoruz hiç durmadan ağlıyorum hormonlardan da sanırım bebeğe bişey olmaz demi elimde değil tutamıyorum kendimiaz önce baya bağırdım karnım acıdı şimdi oturdum sakin sakin nefes alıyorum. Normalde eşim hiç sinirli değil aşırı sakindir ama beni delirtiyor hep tersime gidiyo bu konuyla ilgili bende zaten sinirliyimdir bide bu haldeyken resmen çıldırıyorum
Bu keseler gerçekten güzel fikir ama bulabileceğimi sanmıyorum şu alttaki hurçlardan alıcamTamam galiba.birde valiza yerlestirirsem bitecek.Eki Görüntüle 2259894 Eki Görüntüle 2259896 Eki Görüntüle 2259895 Eki Görüntüle 2259898 Eki Görüntüle 2259899 Eki Görüntüle 2259900
Bi kere bebek güneş kremi yüzünden hiç durmadan yarım saat ağladığımı biliyorum. Herşeyin en kalitelisini mi almak zorundayız biz öyle şeylerle mi büyüdük sanki dedi nasıl zoruma gitmişti anlatamam işte yarım saat hıçkıra hıçkıra ağladım. Bazen bişey diyo hemen başlıyo gözümden yaş akmaya ahhhhh hormonlar ahhhhhhhhh.Eşimle bi konu yüzünden iki gündür çok fena kavga ediyoruz hiç durmadan ağlıyorum hormonlardan da sanırım bebeğe bişey olmaz demi elimde değil tutamıyorum kendimiaz önce baya bağırdım karnım acıdı şimdi oturdum sakin sakin nefes alıyorum. Normalde eşim hiç sinirli değil aşırı sakindir ama beni delirtiyor hep tersime gidiyo bu konuyla ilgili bende zaten sinirliyimdir bide bu haldeyken resmen çıldırıyorum
Ben gecen gun iki gun boyunca agladim karnimin ici yara gibi delice acidi.yapma.Annem gelicek canım şimdi bebeğin odasını temizlicez onunla kafamı dağıtırım inşallah. Şu durumda bizi sakinleştirip poh pohlamaları gerekirken beni çıldırtmak için uğraşıyo resmen
O keselerin ici astarli epey kalin sonrada sirt cantasina falan birseyleri ayri koyarim diye aldim ben sadece bu is icin degil yani.Bu keseler gerçekten güzel fikir ama bulabileceğimi sanmıyorum şu alttaki hurçlardan alıcam
Ellerine saglik canimTamam galiba.birde valiza yerlestirirsem bitecek.Eki Görüntüle 2259894 Eki Görüntüle 2259896 Eki Görüntüle 2259895 Eki Görüntüle 2259898 Eki Görüntüle 2259899 Eki Görüntüle 2259900
Ben de öyle saydırıyorum saydırıyor sayfalar sürer yazdıklarım aldığım cevap ok o kadar deliriyorum öyle oluncaKafanı dağıtmak için bir arkadaşına filan çıksana canım ,gel bana kahve içelim .Çünkü ben evde olunca eşime hem tlfon,hem whatsapptan daha beter sarıyorum ,bir hava al kendine gel inan ki önemli bir durum değildir
Amin canım.onlara bir olur mi diye endişesi bile bizleri bitiriyor.Sorma canim cok korktum. Alerji bebegi de etkiledi. Kalp atislari cok duzensizdi bi ara. Hem erken dogurma korkusu hem bebeğe bisey olacak korkusu. Gece boyu uyumadim. Allah kimseye yasatmasin
Canım çatı muayenesi olmak istemiyorsan olmazsın.Doğum öyle pat olmaz zaten suyun gelse bile vaktin oluyor hersey için sezeryana alırlar.benimde sezeryan 38+5 olacak ani bir durum olmazsa.Kızlar Günaydın ;
Size birşey soracağım ,ben aslında Çatı Muayenesinden fark ettim.O da neden biliyomusunuz.Hep doğum yapan kişilerin Yanımda çatı muayenesi zor demelerinden,şimdi yaptırmayacam,Sezeryan olucam ,ama ya bebek erken gelirseçünkü benim tarihim 28 Mayıs ve o tarihte bebek 39.haftada
Çok güzel olmuş ellerine sağlık adıyla gelsin insallah.Kızımın takı yastığıyla keseleri de hazır
yedek bi elbise de al çıkışta giyersin nolur nolmaz bulunsun o daYa dimi ekstra bisi koymayacağım bezleri falanda paketle goturmeyecegim.gelince bosaltmasi var bunun bide : )))
Yaa ole deme kirlenmez kirlenmez.benim zaten 15te bir geliyor birisi bu detayli perde hali duvar silme falan.bende bu kadar erteleyebildim yap dediler zaten ramazan ee bana kimse gelmeyecegine gore hep ben gidecegime gore kirlenmez iste ins
Sizlerinkini gördükçe imreniyorum.ben agzı kilitli poşetlere koymayı düşünüyordum.ellerinize sağlık çok güzel olmuş.Tamam galiba.birde valiza yerlestirirsem bitecek.Eki Görüntüle 2259894 Eki Görüntüle 2259896 Eki Görüntüle 2259895 Eki Görüntüle 2259898 Eki Görüntüle 2259899 Eki Görüntüle 2259900
Giderken giydigim elbise ile gelirim diyordum ama tamam en son bir elbise koyayim uste haklisin ne olur ne olmaz.yedek bi elbise de al çıkışta giyersin nolur nolmaz bulunsun o daben zaten normalde salonu kullanmıyorum temizletir kapatırım bişeycik olmaz heralde. dün sennle knuştuk diye bugün çikolatamında siparişini verdm hiç bişey kalmadı artık alınacak afiş fln yapmıştm onların baskılarını aldırcam bi tek
Olsun ne fark eder ki neye koydugun : )hazirla koy kenara yeter.ama su benim minik hurclardan tavsiye ederim 5liracilarda var gecelik pijama takimi ped ic camasiri falan hepsini aliyor derli toplu oluyor.Sizlerinkini gördükçe imreniyorum.ben agzı kilitli poşetlere koymayı düşünüyordum.ellerinize sağlık çok güzel olmuş.
benmde şuan bitti gibi duruyor ama kesin bişeyler çıkar, benm eşimde aynısını diyor eee sırada ne var diyorGiderken giydigim elbise ile gelirim diyordum ama tamam en son bir elbise koyayim uste haklisin ne olur ne olmaz.
Iyi yapmissin soyleseydin ay basinda sende olcak sekilde gondersinler yada iste 5 10 mayis gibi.biz salondayiz yasam alanimiz bizim olmasada farketmez ki kizim derli topludur ama nede olaa cocuk dun duvara yazi yaziyordu benim odam burasi istedigimi yapabilirim dimi anne diyor bide
Ben temizlikten sonra besigim nevresimlerinide sarip bir carsaf orterim uzerine benim yatakodamda besik cunku.
Hersey bitince ne dusunecegiz acabaesim diyor ki sirada ne var bitti diyorum hadi canim diyor sen bulursun birseyler bitmez : )
Aynen bende atarim konsola bir yere beklesin..benmde şuan bitti gibi duruyor ama kesin bişeyler çıkar, benm eşimde aynısını diyor eee sırada ne var diyoray başında olsn flnda demedm artk ne zaman gönderirlerse güneş almayan bi yere koyarım bişey olmaz diye düşündm ipek çok şeker yine haklı tabi onun odası sonuçta
ben de çikolata yaptırırken magnette yaptırdım götürcem hastaneye bzm taraftan çok gelen olmaz ama eşimin ailesi seviyor böyle şeyleri her doğum yapanda hastaneye gidiyolar çnkü kesin gelen olur diye düşünüyormAynen bende atarim konsola bir yere beklesin..
Birde ben jel.mum.ve lavanta kesesi yaptirdim ya onlari sanirim goturmeyecegim hastaneye karar veremedim ama evde jardinyer mi onlardan var dizip masanin uzerine koyayim diyorum hastaneye sayili kisi gelir cunku bir yandan gotureyim diyorum birazda buna kafa yorayim
Baslarim odana dedim verdim eline bez sildirdim bu aralar biraz serbest biraktik hemen bi sekillere girdi zaten : )-
Amin canim tesekkur ederimAmin canım.onlara bir olur mi diye endişesi bile bizleri bitiriyor.
Canım çatı muayenesi olmak istemiyorsan olmazsın.Doğum öyle pat olmaz zaten suyun gelse bile vaktin oluyor hersey için sezeryana alırlar.benimde sezeryan 38+5 olacak ani bir durum olmazsa.
Çok güzel olmuş ellerine sağlık adıyla gelsin insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?