2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Çikolata için erken değil mi canım ?

Ben de öyle saydırıyorum saydırıyor sayfalar sürer yazdıklarım aldığım cevap ok o kadar deliriyorum öyle olunca
Aslan Burcu mu canım ya onlar da haklılar ben hamile kalmadan önce çalışıyordum ,yaşam standartımız ona göreydi,şimdi tek maaş ve bir süre de çalışamıycam ve bu sürede bebek için bir sürü masraf yaptık ,onların da binbir türlü stresi oluyor ,ben yine çoğu şeyi eşime masraf yaptırmadan kendi birikimimle yaptım,iyiki çalışmışım

Yani olmadi gotureyim gelince evde gormeye gelenlere veririm.kalani
Mevlutu ancak yaz bitince dusunuyorum o zamanda minik birseyler yaptiririm.benim suan 20ser tane yaptirdiklarim cunku

Çikolata için erken değil mi canım ?
Nasılsa bozulmaz diye düşündüm kuzum yani marketlerden bile alıyoruz ne kdr rafta kalıyor bilmiyoruz bile ya da şimdi alıp mevlütte kullanıyolar fln aklımda duracağna evde dursun dedim
Yani olmadi gotureyim gelince evde gormeye gelenlere veririm.kalani
Mevlutu ancak yaz bitince dusunuyorum o zamanda minik birseyler yaptiririm.benim suan 20ser tane yaptirdiklarim cunku
Doğru söylüyosun o zaman daha çok yaptırırsın götür kalanı da gelene gidene dağıtırsn kalmaz bence de . Ben de 30 tane magnet yaptırdım bir de şans bilekliği yapıcam 20 tane fln

Owli Korsem geldi, gayet kaliteli. Hatta okuldayken gelmişti kargo, okulda doğum yapan arkadaşlar en doğru korseyi almışsın dediler doğum sonrası için . Tavsiye ederim fıstık.

kızlaaar bugün 32+0'ız doktora gidip çalışabilir raporu alcaktık ama doktor kaynaklı randevumuz iptal oldu. Aranızdan çalışabilir raporu alan var mı? aldıysanız da kaçınca haftada aldınız.
Benim de doktorum ameliyat oldu, başka doktora randevu aldım 32+0 için. 32'de almaya çalış, başka doktor da verir, yasal izin.

Boğa Burcu önceden yazar stresimi yine atamazdım artık ben de yazmıyorum o bişey derse bakarız diyorum ya da hiç cevap atmıyorum artık

Ben 33+6'da yapacağim fıstık kismetse. THY izin vermiyor 35.haftadan sonra mesela. Ne kadar erken olursa o kadar iyi. Bence 35+6'ya atma. O zaten 36.hafta demek, yani ebeler falan öyle sayıyor ya. Basınç oranı fazla, zaman geçince daha çok zorlaşır. Ben eşimi bırakıp gidip doğurup 30 günlükken bebeği getiricem kismetse . Bence benden cesaret al.

Çok geçmiş olsun öyle tabikii ne olacağımız belli olmuyor gerçekten son zamanlarımız dikkatli olalım hepimiz

Doktorum sertleşmeyi normal demişti korkmayın :) Annesine ben burdayım diyor kuzucuk

Selam kızlar
Bugün doktora gittik kontrolüm vardı
32+4 2100grm 46 cm kızım
Doktor uzun boylu olacak galiba dedi
Babası da 186 zaten ona çekmiştir
Bebek baş aşağı dönmüş
Alt tarafa baskı yapıyor dedi doktor
Ben de zaten farkediyordum 1 haftadır
Rahim ağzı uzunluğun iyi ama belli olmaz dikkat et 34 e kadar dayan,zaten 2,5 kg olur o zamana dedi
Kendini yorma yürüyüşlerine ara ver dedi korkuttu biraZ
Hastane çantamı yarın hazırlamam lazım kesin
İnş erken gelmez kızım en azından 3ü geçer

Çok sağolun kızlar freyahel karamelim mylittlemiracle_ tasarimcibayan
Annem geldi bebeğin odasını temizledik mutlu oldum eşyalarınıda yarın yıkıcaz ne var ne yoksa döktük çok eşyası var gibi gözüküyo ama 0-3 aylık nerdeyse hiç bişeyi yok 5 tane zıbını 3 tane 5li takımı var o kadar diyebilirim herşeyini 3-6 6-9 almışım şimdide ona moralim bozuldu gidip 0-3 aylık zıbın alt üst takım yelek sadece alt vs almam lazım eşimlede küsüm napıcam bilmiyorum

Hastanedeyim ben kizlar ozan sanirim biraz erkenci olmak istiyormuş rahim agzi azcik kısalmış son zamanda yaşadıklarım ondanmış bu gece serviste kalacağım saniyorum yarin çıkaracaklar nstdeyim şuanda bakalim o ne çıkacak oglusum iyiymis sadece icerde tutmamız lazim diyor doktor ciddi bir temizlik yapmıştım onla alakası yok diyor doktor ama yinede vicdan yaptim biraz

Ayh kıyamam sana. Yarından sonra da dinlen..Sen çok yoruldun bu ara ya..

Çok geçmiş olsun canım inşallah en az 37 yi bekler. Bazı şeyler bizim elimizde olmuyor, kendimi suçlayıp daha çok stres olma. Bu durumu yaşayıp 40 ı geçenler bile oluyor, sen pozitife odaklan

ay noluyor bunlaraaa
Nasılsın şimdi canım,sancın çıkmadı inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…