- 8 Ekim 2014
- 4.797
- 4.856
- 448
Çikolata için erken değil mi canım ?yedek bi elbise de al çıkışta giyersin nolur nolmaz bulunsun o daben zaten normalde salonu kullanmıyorum temizletir kapatırım bişeycik olmaz heralde. dün sennle knuştuk diye bugün çikolatamında siparişini verdm hiç bişey kalmadı artık alınacak afiş fln yapmıştm onların baskılarını aldırcam bi tek
Aslan Burcu mu canımBen de öyle saydırıyorum saydırıyor sayfalar sürer yazdıklarım aldığım cevap ok o kadar deliriyorum öyle olunca
Yani olmadi gotureyim gelince evde gormeye gelenlere veririm.kalaniben de çikolata yaptırırken magnette yaptırdım götürcem hastaneye bzm taraftan çok gelen olmaz ama eşimin ailesi seviyor böyle şeyleri her doğum yapanda hastaneye gidiyolar çnkü kesin gelen olur diye düşünüyormkalanları da mevlüt fln yapacaksan orda da dağıtırsın gelen olur diyorsan götür bence
Nasılsa bozulmaz diye düşündüm kuzumÇikolata için erken değil mi canım ?
Doğru söylüyosun o zaman daha çok yaptırırsınYani olmadi gotureyim gelince evde gormeye gelenlere veririm.kalani
Mevlutu ancak yaz bitince dusunuyorum o zamanda minik birseyler yaptiririm.benim suan 20ser tane yaptirdiklarim cunku
Bir de manda sütü alıyorum ben köydenBen hep marketlerdekilerden yiyordum sonra mandıra kaşarı ye dediler bu hafta ondan aldık kars kaşarı çok ağır oluyor yaaa
Owli Korsem geldi, gayet kaliteli. Hatta okuldayken gelmişti kargo, okulda doğum yapan arkadaşlar en doğru korseyi almışsın dediler doğum sonrası için . Tavsiye ederim fıstık.Ben de ayni sekilde dusunuyorum. Yamuna bana cok rahatsiz gorundu. O sicakta hayatta giremem icine. Dedigin gibi sikmak gevsetmek mumkun. Kendimiz ayarlayabiliriz.
Alınca bana da haber verir misin.
Keske deneyerek alma imkanimiz olsa. Beden karmasasi yasiyorum
Benim de doktorum ameliyat oldu, başka doktora randevu aldım 32+0 için. 32'de almaya çalış, başka doktor da verir, yasal izin.kızlaaar bugün 32+0'ız doktora gidip çalışabilir raporu alcaktık ama doktor kaynaklı randevumuz iptal oldu. Aranızdan çalışabilir raporu alan var mı? aldıysanız da kaçınca haftada aldınız.
Boğa BurcuAslan Burcu mu canımya onlar da haklılar ben hamile kalmadan önce çalışıyordum ,yaşam standartımız ona göreydi,şimdi tek maaş ve bir süre de çalışamıycam ve bu sürede bebek için bir sürü masraf yaptık ,onların da binbir türlü stresi oluyor ,ben yine çoğu şeyi eşime masraf yaptırmadan kendi birikimimle yaptım,iyiki çalışmışım
Ben 33+6'da yapacağim fıstık kismetse. THY izin vermiyor 35.haftadan sonra mesela. Ne kadar erken olursa o kadar iyi. Bence 35+6'ya atma. O zaten 36.hafta demek, yani ebeler falan öyle sayıyor ya. Basınç oranı fazla, zaman geçince daha çok zorlaşır. Ben eşimi bırakıp gidip doğurup 30 günlükken bebeği getiricem kismetsedestina_88 canım uzun uçak yolculuğu yapacağım demişsin bi mesajında, acaba kaç haftalıkken yapacaksın ve kaç saat? Bende 1 saat 10 dakkalık yapacağım ama karar veremiyorum 35 mi yoksa 35+6 damı gitsem diye. Uçağa anadolu jet 36.haftaya kadar raporlu alıyormuş ama işte ne biliyim son haftalar ya korkuyorum. Bi yandanda eşimi bırakıp gidemiyorum bi 3 hafta ayrı kalacağız. Doğumdan 2-3 gün önce gelecek ☺
Çok geçmiş olsun öyle tabikii ne olacağımız belli olmuyor gerçekten son zamanlarımız dikkatli olalım hepimizKizlar pazartesi cok kotu bir gun gecirdim
Sabah banyo yaptim sonra bi akinti hissettim ama ciddiye almadim. Baya zaman gecti. Lavaboya gittigimde cok acik kahve lekenlenme gordum. Apar topar dr a gittik. Nstde sanci cikti. Ama acilma falan yoktu. Rahim boyu da iyiydi.
Yatisim yapıldı bir gece hastanede kaldim. Gece boyu belli araliklarla nst cekildi. Ciğer gelistirici igne yapildi. Bi ton serum yedim. Penisilin alerjim var. Ona gore bi antibiyotik verdiler ama nasil olduysa penisilin grubu olmamasına ragmen o da alerji yapti. Heryerim kizardi. Bu sefer onu halletmek icin bir serum daha. Bir ara kolumda dört serum birden bagliydi. Karnimda nst. Heryerimden bir kablo cikiyordu sanki.
Neyse sabaha hersey yoluna girdi. Taburcu olduk
Ben de doguma kadar yaticam artik.
Annemi cagirdim. Bakmaya gelecek
Cok korktum erkenden dogurucam diye. Kendinizi cok yormayin. Cok dikkat edin. hazirliklarinizi bitirin bi an önce. Erken dogum riskim olmamasına ragmen yasadim bunlari. Tedbirli olmakta fayda var
Doktorum sertleşmeyi normal demişti korkmayın :) Annesine ben burdayım diyor kuzucukMerhaba annislerbirsey danışacağım? Bizim ufaklık cok canımı acıtıyor bunu yaşayan var mı? Bir sıkıntı yoktur degilmi fazla hareketliyse ? Birde arada sertleşiyor gunde 1 2 kere en fazla bu normal mi ? 30. Haftamızdayız
Ayh kıyamam sana. Yarından sonra da dinlen..Sen çok yoruldun bu ara ya..Hastanedeyim ben kizlar ozan sanirim biraz erkenci olmak istiyormuş rahim agzi azcik kısalmış son zamanda yaşadıklarım ondanmış bu gece serviste kalacağım saniyorum yarin çıkaracaklar nstdeyim şuanda bakalim o ne çıkacak oglusum iyiymis sadece icerde tutmamız lazim diyor doktor ciddi bir temizlik yapmıştım onla alakası yok diyor doktor ama yinede vicdan yaptim biraz
Çok geçmiş olsun canım inşallah en az 37 yi bekler. Bazı şeyler bizim elimizde olmuyor, kendimi suçlayıp daha çok stres olma. Bu durumu yaşayıp 40 ı geçenler bile oluyor, sen pozitife odaklanHastanedeyim ben kizlar ozan sanirim biraz erkenci olmak istiyormuş rahim agzi azcik kısalmış son zamanda yaşadıklarım ondanmış bu gece serviste kalacağım saniyorum yarin çıkaracaklar nstdeyim şuanda bakalim o ne çıkacak oglusum iyiymis sadece icerde tutmamız lazim diyor doktor ciddi bir temizlik yapmıştım onla alakası yok diyor doktor ama yinede vicdan yaptim biraz
Hastanedeyim ben kizlar ozan sanirim biraz erkenci olmak istiyormuş rahim agzi azcik kısalmış son zamanda yaşadıklarım ondanmış bu gece serviste kalacağım saniyorum yarin çıkaracaklar nstdeyim şuanda bakalim o ne çıkacak oglusum iyiymis sadece icerde tutmamız lazim diyor doktor ciddi bir temizlik yapmıştım onla alakası yok diyor doktor ama yinede vicdan yaptim biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?