2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Canım bence şimdilik 0-3ay yeterli. Zaten yaz bebeği ki bunlar.bende de öyle az var gelişimine göre çıkıp alırım diyorum
Bazen ani kilo artınca 6-9a geçebiliyor.
Arkadaşımın kızı 2,5 inmişti kilosu 0-3 kullanıyordu 1,5ay sonra 3-6. 6-9 giydirmeye başladı

Gecmis olsun canim ya dinlen yorma kendini. Bebisler buyusun acele etmesin daha erken. Eger erken dogum riskin olursa ciger gelistirici vurulsun doktoruna hatirlat..

Ohh anneciginin elllerine saglik
Iyi ki var annelerimiz
Bence alma simdilik inan bebegin kilosu o kadar etkiliyor ki baktin eksik alirsin netten gelir 3 gune.hem yaz bebegi daha neler cikar.
Küs olsan bile keyifli ol ben yapamiyorum sen yap bari : )))

Canimm ozancim yerinde durur musun lutfen anneyi uzme...
Sende emin ellerdesin icini ferah tut doktorlar her turlu onlemi alir

Haklısın herkes öyle dediği için almadım bende ama altı hiç yok mesela zıbın giydiricem evin içinde altı çılbak mı kalcak

Çok geçmiş olsun canım biraz daha dayansınlar bende 34 olmayı bekliyorum hep tetikteyim allahım yardımcımız olsun.Bizler mi dayanıksızız yoksa yediğimiz içtiklerimizle bizi bu hale getiriyolar anlamıyorum

Masallah koca kiz olmussen cantani tabi ki hazir et ben bugun hazirladim yuk kalkti inan.ama kotuye hazirlama.kendini bekler o uslu uslu ins

Çok geçmiş olsun canım bu bebişler çok aceleciler ya:/ Kendi doktorun mu canım devlet hastanesi mi? Kendini temizlik yaptım diye suçlama bunun onunla alakası Yok bence

Evet gerçekten allah annelerimizi başımızdan eksik etmesin geçen gün yazlıkları kışlıkları çıkardık ben elimi bile sürmedim herşeyi o halletti bugünde odasındaki dolabı sildi camları sildi yerleri sildi süpürdü eşyalarının etiketini çıkardık beraber beyazları renklileri ayırdık yarın yıkıcaz allah izin verirse haftaya çarşamba izinli zaten eşim o zaman gidicez alışverişe o zamana kadarda barışırız zaten

Tek yada ikili halde altlar var ya cok takilirsan al 3 tane 4 tane yeter
Evet öyle yapıcam aslında belki giymicek bile burda haziranda hava yanıyor çok sıcak oluyorda klima çalışcakya gene üşüyebilir of sanki herşey eksik gibi geliyo ya

Aminnn..annem dun geldi banada mutfagi doktu bazanin altlarini ayakkabiliklari herseyi hallediyor elde yikanacak seyleri yikadi dedigin gibi ben ole oturdum bi kek yaptim sadece : ))
Ayy tabi barisirsin alttan almalari en cok gereken zamanda gamsiz bole bi sinir bozucu konusmiyorlar mi bogasim geliyor.esimi hafta sonu bak seni uykunda bogarim diye tehdit kiyamet kopariyordum adam dönmüş senin hormonlar yine sey olmus diyor ne olmus dedim ne var hormonumda bide o yuzden kavga ettim.hayir madem biliyorsun ona gore davran ama iiihh iste.
: ))

Canım canını sıkma sakın sonucu bizimle de paylaş inşallah biraz daha sabreder Ozan paşa beklemezse de kritik zamanlar geçti sayılır sağlıkla gelsin inşallah

Evet öyle yapıcam aslında belki giymicek bile burda haziranda hava yanıyor çok sıcak oluyorda klima çalışcakya gene üşüyebilir of sanki herşey eksik gibi geliyo ya
normal ole gelmesi.temel.lazim.olan herseyini almissin.sen aynen sicak yerdesin bide duruma gore alirsin gerisini

Kizlar tek tek alintilayamadim burdaki doktor ozeldeki kendi doktorumla görüştü bugünlük yatış yapıldı yarin sabahtan kendi doktoruma gideceğim sanci cikmadi sonra tekrar bakacaklarmış saolsun burdakiler ketum pek birsey anlatmıyorlar sadece önlem icin serum ve içine birsey kattılar saniyorum birde iğne vurdular ama ne olduğunu bile söylemediler saolsunlar bebis iyi ben iyiyim gözle görülür bir sıkıntıyla gelmemiştim hareketleri azdı bugün ondan gelmiştim acikcasi rahim agzi kısalmasınin ne oldugunu bir arkadaş açıklarsa cok sevinirim bu arada yarin doktoruma gidene kadar

Canım benim çok geçmiş olsun ,Ozan daha erken içerde kalman gerekiyor Hangi belirti ile gittin hastaneye ,benim yaptığım temizlik de belime vurdu,kendimizi sağlam zannediyoruz

Canım çok geçmiş olsun..
Fazla yorma kendini bol bol dinlen.. Çok şükür bir sıkıntı yokmuş
Ozan beyciğim biraz daha lütfen

Canım ben şöyle biliyorum bu rahim ağzı kısalığı kiminde çok erken haftalarda belli oluyo kiminde de 20.-30.haftalar arası kasılmalar ve ağrılarla birlikte ortaya cikiyo bu demek değil ki her kasılma ve ağrı rahim ağzı kısalığı yapar. Ama doktorlar bu şikayetlerle gidince ondan şüphelenir kısalık olmasa bile tedbir amaçlı ilaç verirler. Senin rahim ağzı uzunlugun kaç cıktı? 25 ve altı ölçüleri riskli bulurlar

Canım iyikide gitmişsin Allah’ın izniyle bişicik olmıcak

Rahim ağzı uzunluğu 3 cm ye kadar iyi sayılır canım ondan aşağı düşünce istirahatle 9 ayı tamamlayan çok doktorun daha güzel açıklar korkma sadece dinlen poregestan takviyesi yapar muhtemelen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…