Canım bence şimdilik 0-3ay yeterli. Zaten yaz bebeği ki bunlar.bende de öyle az var gelişimine göre çıkıp alırım diyorumÇok sağolun kızlarfreyahel @karamelim @mylittlemiracleblog @tasarimcibayan
Annem geldi bebeğin odasını temizledik mutlu oldum eşyalarınıda yarın yıkıcaz ne var ne yoksa döktük çok eşyası var gibi gözüküyo ama 0-3 aylık nerdeyse hiç bişeyi yok 5 tane zıbını 3 tane 5li takımı var o kadar diyebilirim herşeyini 3-6 6-9 almışım şimdide ona moralim bozuldugidip 0-3 aylık zıbın alt üst takım yelek sadece alt vs almam lazım eşimlede küsüm napıcam bilmiyorum
Gecmis olsun canim ya dinlen yorma kendini. Bebisler buyusun acele etmesin daha erken. Eger erken dogum riskin olursa ciger gelistirici vurulsun doktoruna hatirlat..Hastanedeyim ben kizlar ozan sanirim biraz erkenci olmak istiyormuş rahim agzi azcik kısalmış son zamanda yaşadıklarım ondanmış bu gece serviste kalacağım saniyorum yarin çıkaracaklar nstdeyim şuanda bakalim o ne çıkacak oglusum iyiymis sadece icerde tutmamız lazim diyor doktor ciddi bir temizlik yapmıştım onla alakası yok diyor doktor ama yinede vicdan yaptim biraz
Ohh anneciginin elllerine saglikÇok sağolun kızlarfreyahel @karamelim @mylittlemiracleblog @tasarimcibayan
Annem geldi bebeğin odasını temizledik mutlu oldum eşyalarınıda yarın yıkıcaz ne var ne yoksa döktük çok eşyası var gibi gözüküyo ama 0-3 aylık nerdeyse hiç bişeyi yok 5 tane zıbını 3 tane 5li takımı var o kadar diyebilirim herşeyini 3-6 6-9 almışım şimdide ona moralim bozuldugidip 0-3 aylık zıbın alt üst takım yelek sadece alt vs almam lazım eşimlede küsüm napıcam bilmiyorum
Canimm ozancim yerinde durur musun lutfen anneyi uzme...Hastanedeyim ben kizlar ozan sanirim biraz erkenci olmak istiyormuş rahim agzi azcik kısalmış son zamanda yaşadıklarım ondanmış bu gece serviste kalacağım saniyorum yarin çıkaracaklar nstdeyim şuanda bakalim o ne çıkacak oglusum iyiymis sadece icerde tutmamız lazim diyor doktor ciddi bir temizlik yapmıştım onla alakası yok diyor doktor ama yinede vicdan yaptim biraz
Haklısın herkes öyle dediği için almadım bende ama altı hiç yok mesela zıbın giydiricem evin içinde altı çılbak mı kalcakCanım bence şimdilik 0-3ay yeterli. Zaten yaz bebeği ki bunlar.bende de öyle az var gelişimine göre çıkıp alırım diyorum
Bazen ani kilo artınca 6-9a geçebiliyor.
Arkadaşımın kızı 2,5 inmişti kilosu 0-3 kullanıyordu 1,5ay sonra 3-6. 6-9 giydirmeye başladı
Çok geçmiş olsun canım biraz daha dayansınlar bende 34 olmayı bekliyorum hep tetikteyim allahım yardımcımız olsun.Bizler mi dayanıksızız yoksa yediğimiz içtiklerimizle bizi bu hale getiriyolar anlamıyorumHastanedeyim ben kizlar ozan sanirim biraz erkenci olmak istiyormuş rahim agzi azcik kısalmış son zamanda yaşadıklarım ondanmış bu gece serviste kalacağım saniyorum yarin çıkaracaklar nstdeyim şuanda bakalim o ne çıkacak oglusum iyiymis sadece icerde tutmamız lazim diyor doktor ciddi bir temizlik yapmıştım onla alakası yok diyor doktor ama yinede vicdan yaptim biraz
Masallah koca kiz olmusSelam kızlar
Bugün doktora gittik kontrolüm vardı
32+4 2100grm 46 cm kızım
Doktor uzun boylu olacak galiba dedi
Babası da 186 zaten ona çekmiştir
Bebek baş aşağı dönmüş
Alt tarafa baskı yapıyor dedi doktor
Ben de zaten farkediyordum 1 haftadır
Rahim ağzı uzunluğun iyi ama belli olmaz dikkat et 34 e kadar dayan,zaten 2,5 kg olur o zamana dedi
Kendini yorma yürüyüşlerine ara ver dedi korkuttu biraZ
Hastane çantamı yarın hazırlamam lazım kesin
İnş erken gelmez kızım en azından 3ü geçer
Çok geçmiş olsun canım bu bebişler çok aceleciler ya:/ Kendi doktorun mu canım devlet hastanesi mi? Kendini temizlik yaptım diye suçlama bunun onunla alakası Yok benceHastanedeyim ben kizlar ozan sanirim biraz erkenci olmak istiyormuş rahim agzi azcik kısalmış son zamanda yaşadıklarım ondanmış bu gece serviste kalacağım saniyorum yarin çıkaracaklar nstdeyim şuanda bakalim o ne çıkacak oglusum iyiymis sadece icerde tutmamız lazim diyor doktor ciddi bir temizlik yapmıştım onla alakası yok diyor doktor ama yinede vicdan yaptim biraz
Tek yada ikili halde altlar var ya cok takilirsan al 3 tane 4 tane yeterHaklısın herkes öyle dediği için almadım bende ama altı hiç yok mesela zıbın giydiricem evin içinde altı çılbak mı kalcak
Evet gerçekten allah annelerimizi başımızdan eksik etmesin geçen gün yazlıkları kışlıkları çıkardık ben elimi bile sürmedim herşeyi o halletti bugünde odasındaki dolabı sildi camları sildi yerleri sildi süpürdü eşyalarının etiketini çıkardık beraber beyazları renklileri ayırdık yarın yıkıcaz allah izin verirseOhh anneciginin elllerine saglik
Iyi ki var annelerimiz
Bence alma simdilik inan bebegin kilosu o kadar etkiliyor ki baktin eksik alirsin netten gelir 3 gune.hem yaz bebegi daha neler cikar.
Küs olsan bile keyifli ol ben yapamiyorum sen yap bari : )))
Evet öyle yapıcam aslında belki giymicek bile burda haziranda hava yanıyor çok sıcak oluyorda klima çalışcakya gene üşüyebilirTek yada ikili halde altlar var ya cok takilirsan al 3 tane 4 tane yeter
Aminnn..annem dun geldi banada mutfagi doktu bazanin altlarini ayakkabiliklari herseyi hallediyor elde yikanacak seyleri yikadi dedigin gibi ben ole oturdum bi kek yaptim sadece : ))Evet gerçekten allah annelerimizi başımızdan eksik etmesin geçen gün yazlıkları kışlıkları çıkardık ben elimi bile sürmedim herşeyi o halletti bugünde odasındaki dolabı sildi camları sildi yerleri sildi süpürdü eşyalarının etiketini çıkardık beraber beyazları renklileri ayırdık yarın yıkıcaz allah izin verirsehaftaya çarşamba izinli zaten eşim o zaman gidicez alışverişe o zamana kadarda barışırız zaten
Canım canını sıkma sakın sonucu bizimle de paylaş inşallah biraz daha sabreder Ozan paşa beklemezse de kritik zamanlar geçti sayılır sağlıkla gelsin inşallahHastanedeyim ben kizlar ozan sanirim biraz erkenci olmak istiyormuş rahim agzi azcik kısalmış son zamanda yaşadıklarım ondanmış bu gece serviste kalacağım saniyorum yarin çıkaracaklar nstdeyim şuanda bakalim o ne çıkacak oglusum iyiymis sadece icerde tutmamız lazim diyor doktor ciddi bir temizlik yapmıştım onla alakası yok diyor doktor ama yinede vicdan yaptim biraz
Evet öyle yapıcam aslında belki giymicek bile burda haziranda hava yanıyor çok sıcak oluyorda klima çalışcakya gene üşüyebilirof sanki herşey eksik gibi geliyo ya
Canım benim çok geçmiş olsun ,Ozan daha erken içerde kalman gerekiyorKizlar tek tek alintilayamadim burdaki doktor ozeldeki kendi doktorumla görüştü bugünlük yatış yapıldı yarin sabahtan kendi doktoruma gideceğim sanci cikmadi sonra tekrar bakacaklarmış saolsun burdakiler ketum pek birsey anlatmıyorlar sadece önlem icin serum ve içine birsey kattılar saniyorum birde iğne vurdular ama ne olduğunu bile söylemediler saolsunlar bebis iyi ben iyiyim gözle görülür bir sıkıntıyla gelmemiştim hareketleri azdı bugün ondan gelmiştim acikcasi rahim agzi kısalmasınin ne oldugunu bir arkadaş açıklarsa cok sevinirim bu arada yarin doktoruma gidene kadar
Kizlar tek tek alintilayamadim burdaki doktor ozeldeki kendi doktorumla görüştü bugünlük yatış yapıldı yarin sabahtan kendi doktoruma gideceğim sanci cikmadi sonra tekrar bakacaklarmış saolsun burdakiler ketum pek birsey anlatmıyorlar sadece önlem icin serum ve içine birsey kattılar saniyorum birde iğne vurdular ama ne olduğunu bile söylemediler saolsunlar bebis iyi ben iyiyim gözle görülür bir sıkıntıyla gelmemiştim hareketleri azdı bugün ondan gelmiştim acikcasi rahim agzi kısalmasınin ne oldugunu bir arkadaş açıklarsa cok sevinirim bu arada yarin doktoruma gidene kadar
Canım ben şöyle biliyorum bu rahim ağzı kısalığı kiminde çok erken haftalarda belli oluyo kiminde de 20.-30.haftalar arası kasılmalar ve ağrılarla birlikte ortaya cikiyo bu demek değil ki her kasılma ve ağrı rahim ağzı kısalığı yapar. Ama doktorlar bu şikayetlerle gidince ondan şüphelenir kısalık olmasa bile tedbir amaçlı ilaç verirler. Senin rahim ağzı uzunlugun kaç cıktı? 25 ve altı ölçüleri riskli bulurlarKizlar tek tek alintilayamadim burdaki doktor ozeldeki kendi doktorumla görüştü bugünlük yatış yapıldı yarin sabahtan kendi doktoruma gideceğim sanci cikmadi sonra tekrar bakacaklarmış saolsun burdakiler ketum pek birsey anlatmıyorlar sadece önlem icin serum ve içine birsey kattılar saniyorum birde iğne vurdular ama ne olduğunu bile söylemediler saolsunlar bebis iyi ben iyiyim gözle görülür bir sıkıntıyla gelmemiştim hareketleri azdı bugün ondan gelmiştim acikcasi rahim agzi kısalmasınin ne oldugunu bir arkadaş açıklarsa cok sevinirim bu arada yarin doktoruma gidene kadar
Canım iyikide gitmişsin Allah’ın izniyle bişicik olmıcakHastanedeyim ben kizlar ozan sanirim biraz erkenci olmak istiyormuş rahim agzi azcik kısalmış son zamanda yaşadıklarım ondanmış bu gece serviste kalacağım saniyorum yarin çıkaracaklar nstdeyim şuanda bakalim o ne çıkacak oglusum iyiymis sadece icerde tutmamız lazim diyor doktor ciddi bir temizlik yapmıştım onla alakası yok diyor doktor ama yinede vicdan yaptim biraz
Rahim ağzı uzunluğu 3 cm ye kadar iyi sayılır canım ondan aşağı düşünce istirahatle 9 ayı tamamlayan çok doktorun daha güzel açıklar korkma sadece dinlen poregestan takviyesi yapar muhtemelenKizlar tek tek alintilayamadim burdaki doktor ozeldeki kendi doktorumla görüştü bugünlük yatış yapıldı yarin sabahtan kendi doktoruma gideceğim sanci cikmadi sonra tekrar bakacaklarmış saolsun burdakiler ketum pek birsey anlatmıyorlar sadece önlem icin serum ve içine birsey kattılar saniyorum birde iğne vurdular ama ne olduğunu bile söylemediler saolsunlar bebis iyi ben iyiyim gözle görülür bir sıkıntıyla gelmemiştim hareketleri azdı bugün ondan gelmiştim acikcasi rahim agzi kısalmasınin ne oldugunu bir arkadaş açıklarsa cok sevinirim bu arada yarin doktoruma gidene kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?