çok geçmiş olsun canım nr kadar kısalmış?Kizlar tek tek alintilayamadim burdaki doktor ozeldeki kendi doktorumla görüştü bugünlük yatış yapıldı yarin sabahtan kendi doktoruma gideceğim sanci cikmadi sonra tekrar bakacaklarmış saolsun burdakiler ketum pek birsey anlatmıyorlar sadece önlem icin serum ve içine birsey kattılar saniyorum birde iğne vurdular ama ne olduğunu bile söylemediler saolsunlar bebis iyi ben iyiyim gözle görülür bir sıkıntıyla gelmemiştim hareketleri azdı bugün ondan gelmiştim acikcasi rahim agzi kısalmasınin ne oldugunu bir arkadaş açıklarsa cok sevinirim bu arada yarin doktoruma gidene kadar
Canım rahim ağzı kısalması aslında sadece dinlenme isteyen bir şey 9 ay yatarak bebek sahibi olan bir tanıdığım vardı sadece tuvalete kalkıyordu ( onun gebelik hep sorunlu geçiyordu zaten ) sen buna kafayı takma şuan biz o riskli zamanları geçtik çok şükürKizlar tek tek alintilayamadim burdaki doktor ozeldeki kendi doktorumla görüştü bugünlük yatış yapıldı yarin sabahtan kendi doktoruma gideceğim sanci cikmadi sonra tekrar bakacaklarmış saolsun burdakiler ketum pek birsey anlatmıyorlar sadece önlem icin serum ve içine birsey kattılar saniyorum birde iğne vurdular ama ne olduğunu bile söylemediler saolsunlar bebis iyi ben iyiyim gözle görülür bir sıkıntıyla gelmemiştim hareketleri azdı bugün ondan gelmiştim acikcasi rahim agzi kısalmasınin ne oldugunu bir arkadaş açıklarsa cok sevinirim bu arada yarin doktoruma gidene kadar
Umarım sadece ufak bir endise ile gitmistim. Iyi ki gitmişim yarin kendi doktorum detayli anlatır saniyorum cok tesekkur ederim❤Canım rahim ağzı kısalması aslında sadece dinlenme isteyen bir şey 9 ay yatarak bebek sahibi olan bir tanıdığım vardı sadece tuvalete kalkıyordu ( onun gebelik hep sorunlu geçiyordu zaten ) sen buna kafayı takma şuan biz o riskli zamanları geçtik çok şükürDoktorun sana dinlen ağır iş yapma diyecek sadece bak görürsün
Kuzum bana tek söyledikleri kısalmış olduğu detayli açıklama bile yapmadılar kendi doktoruma anlattılar yarin ona gideceğimçok geçmiş olsun canım nr kadar kısalmış?
Biraz daha dayansın ozancık inş daha iyi olursun yarın çıkarsın canım bol bol dinlen bundan sonraHastanedeyim ben kizlar ozan sanirim biraz erkenci olmak istiyormuş rahim agzi azcik kısalmış son zamanda yaşadıklarım ondanmış bu gece serviste kalacağım saniyorum yarin çıkaracaklar nstdeyim şuanda bakalim o ne çıkacak oglusum iyiymis sadece icerde tutmamız lazim diyor doktor ciddi bir temizlik yapmıştım onla alakası yok diyor doktor ama yinede vicdan yaptim biraz
korkma canım inşallah zamanında gelir paşaKuzum bana tek söyledikleri kısalmış olduğu detayli açıklama bile yapmadılar kendi doktoruma anlattılar yarin ona gideceğim
Onun iğnesi varmis onu vurdu saniyorum canim yarin anlayacagiz bakalimRahim ağzı uzunluğu 3 cm ye kadar iyi sayılır canım ondan aşağı düşünce istirahatle 9 ayı tamamlayan çok doktorun daha güzel açıklar korkma sadece dinlen poregestan takviyesi yapar muhtemelen
Insallah kuzumBiraz daha dayansın ozancık inş daha iyi olursun yarın çıkarsın canım bol bol dinlen bundan sonra
Zaten 1ay hastane çıkışlarıyla idare ediyor sonra sen zaten antalyasın en sıcak yerlerden biri.belki sadece kolsuz ya da kollu zıbın giydircenHaklısın herkes öyle dediği için almadım bende ama altı hiç yok mesela zıbın giydiricem evin içinde altı çılbak mı kalcak
Kendi lohusa setimi yedek pijamalarımla başladım yıkamayaMasallah koca kiz olmussen cantani tabi ki hazir et ben bugun hazirladim yuk kalkti inan.ama kotuye hazirlama.kendini bekler o uslu uslu ins
Çok geçmiş olsun inşallah biraz daha bekler vaktin de gelirHastanedeyim ben kizlar ozan sanirim biraz erkenci olmak istiyormuş rahim agzi azcik kısalmış son zamanda yaşadıklarım ondanmış bu gece serviste kalacağım saniyorum yarin çıkaracaklar nstdeyim şuanda bakalim o ne çıkacak oglusum iyiymis sadece icerde tutmamız lazim diyor doktor ciddi bir temizlik yapmıştım onla alakası yok diyor doktor ama yinede vicdan yaptim biraz
Canim gecmis olsun. Ozan'ın iyi olmasina cok sevindim. Gözetim altinda olmanda daha iyi olmus. Yarin saglikla cikarsin insallah canim.Hastanedeyim ben kizlar ozan sanirim biraz erkenci olmak istiyormuş rahim agzi azcik kısalmış son zamanda yaşadıklarım ondanmış bu gece serviste kalacağım saniyorum yarin çıkaracaklar nstdeyim şuanda bakalim o ne çıkacak oglusum iyiymis sadece icerde tutmamız lazim diyor doktor ciddi bir temizlik yapmıştım onla alakası yok diyor doktor ama yinede vicdan yaptim biraz
Hastanedeyim ben kizlar ozan sanirim biraz erkenci olmak istiyormuş rahim agzi azcik kısalmış son zamanda yaşadıklarım ondanmış bu gece serviste kalacağım saniyorum yarin çıkaracaklar nstdeyim şuanda bakalim o ne çıkacak oglusum iyiymis sadece icerde tutmamız lazim diyor doktor ciddi bir temizlik yapmıştım onla alakası yok diyor doktor ama yinede vicdan yaptim biraz
Canım ya ne oldu sana çok geçmiş olsun son günlerde şikayetin mi vardı ben unuttum ben.dikkat et kendine.kaça düşmüş rahim ağzı bilgin var mı.?rahmi ters bir armut gibi düşün ince kısmında bir kalınlık var keseyi tutuyor.o incelik azaldıkça dogum yaklaşıyor.son dönemlerde olabiliyor.dikkat etmekle ve istiratle gününü tamamlar ozan paşa için ferah olsun.Kizlar tek tek alintilayamadim burdaki doktor ozeldeki kendi doktorumla görüştü bugünlük yatış yapıldı yarin sabahtan kendi doktoruma gideceğim sanci cikmadi sonra tekrar bakacaklarmış saolsun burdakiler ketum pek birsey anlatmıyorlar sadece önlem icin serum ve içine birsey kattılar saniyorum birde iğne vurdular ama ne olduğunu bile söylemediler saolsunlar bebis iyi ben iyiyim gözle görülür bir sıkıntıyla gelmemiştim hareketleri azdı bugün ondan gelmiştim acikcasi rahim agzi kısalmasınin ne oldugunu bir arkadaş açıklarsa cok sevinirim bu arada yarin doktoruma gidene kadar
Yarın daha güzel haberlerle gel inşallah kuzu, bekliyoruz.Kuzum bana tek söyledikleri kısalmış olduğu detayli açıklama bile yapmadılar kendi doktoruma anlattılar yarin ona gideceğim
Ben genede bi kaç tane alıyımda içim rahat etsin yaZaten 1ay hastane çıkışlarıyla idare ediyor sonra sen zaten antalyasın en sıcak yerlerden biri.belki sadece kolsuz ya da kollu zıbın giydircen
Bir de manda sütü alıyorum ben köyden. Bir de onu iç, kıpır kıpır oynasın içerde .
Geçmiş olsun arkadaşım çoğumuz yatarak geçiriyoruz bu süreci sende en fazla biz gibi yatıp bol bol dinlenirsin.Kizlar tek tek alintilayamadim burdaki doktor ozeldeki kendi doktorumla görüştü bugünlük yatış yapıldı yarin sabahtan kendi doktoruma gideceğim sanci cikmadi sonra tekrar bakacaklarmış saolsun burdakiler ketum pek birsey anlatmıyorlar sadece önlem icin serum ve içine birsey kattılar saniyorum birde iğne vurdular ama ne olduğunu bile söylemediler saolsunlar bebis iyi ben iyiyim gözle görülür bir sıkıntıyla gelmemiştim hareketleri azdı bugün ondan gelmiştim acikcasi rahim agzi kısalmasınin ne oldugunu bir arkadaş açıklarsa cok sevinirim bu arada yarin doktoruma gidene kadar
Seninle küsüm ama çocuk için mecburen konuşmam gerekiyo de gülüşün barışın boşver kendini de üzme.Çok sağolun kızlar @freyahel @karamelimmylittlemiracle_ @tasarimcibayan
Annem geldi bebeğin odasını temizledik mutlu oldum eşyalarınıda yarın yıkıcaz ne var ne yoksa döktük çok eşyası var gibi gözüküyo ama 0-3 aylık nerdeyse hiç bişeyi yok 5 tane zıbını 3 tane 5li takımı var o kadar diyebilirim herşeyini 3-6 6-9 almışım şimdide ona moralim bozuldugidip 0-3 aylık zıbın alt üst takım yelek sadece alt vs almam lazım eşimlede küsüm napıcam bilmiyorum
Benim 28. Haftada 2.5 cm e düşmüştü. Erken doğum riski olduğu için ciğer geliştirici iğneler vuruldu ve günde 2 doz 200 lük progestan kullanmaya başladım.bu haftaya kadar da ölçüm yavaş yavaş azalıyordu. 29 haftadan itibaren de raporla yattım hep. Çok şükür işe yaramış. Bugün doktora gittik 30 mm olmuş çok şükür. Rahim ağzı 2 buçuk cm in altına düşünce erken doğum riski oluyor. Verilen tedaviyi uygula ve bol bol dinlen. Yatıyorum ben hep.Kizlar tek tek alintilayamadim burdaki doktor ozeldeki kendi doktorumla görüştü bugünlük yatış yapıldı yarin sabahtan kendi doktoruma gideceğim sanci cikmadi sonra tekrar bakacaklarmış saolsun burdakiler ketum pek birsey anlatmıyorlar sadece önlem icin serum ve içine birsey kattılar saniyorum birde iğne vurdular ama ne olduğunu bile söylemediler saolsunlar bebis iyi ben iyiyim gözle görülür bir sıkıntıyla gelmemiştim hareketleri azdı bugün ondan gelmiştim acikcasi rahim agzi kısalmasınin ne oldugunu bir arkadaş açıklarsa cok sevinirim bu arada yarin doktoruma gidene kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?