2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
çok geçmiş olsun canım nr kadar kısalmış?

Canım rahim ağzı kısalması aslında sadece dinlenme isteyen bir şey 9 ay yatarak bebek sahibi olan bir tanıdığım vardı sadece tuvalete kalkıyordu ( onun gebelik hep sorunlu geçiyordu zaten ) sen buna kafayı takma şuan biz o riskli zamanları geçtik çok şükür Doktorun sana dinlen ağır iş yapma diyecek sadece bak görürsün

Umarım sadece ufak bir endise ile gitmistim. Iyi ki gitmişim yarin kendi doktorum detayli anlatır saniyorum cok tesekkur ederim❤

Biraz daha dayansın ozancık inş daha iyi olursun yarın çıkarsın canım bol bol dinlen bundan sonra

Rahim ağzı uzunluğu 3 cm ye kadar iyi sayılır canım ondan aşağı düşünce istirahatle 9 ayı tamamlayan çok doktorun daha güzel açıklar korkma sadece dinlen poregestan takviyesi yapar muhtemelen
Onun iğnesi varmis onu vurdu saniyorum canim yarin anlayacagiz bakalim

Haklısın herkes öyle dediği için almadım bende ama altı hiç yok mesela zıbın giydiricem evin içinde altı çılbak mı kalcak
Zaten 1ay hastane çıkışlarıyla idare ediyor sonra sen zaten antalyasın en sıcak yerlerden biri.belki sadece kolsuz ya da kollu zıbın giydircen

Masallah koca kiz olmussen cantani tabi ki hazir et ben bugun hazirladim yuk kalkti inan.ama kotuye hazirlama.kendini bekler o uslu uslu ins
Kendi lohusa setimi yedek pijamalarımla başladım yıkamaya
Yarın da bebişinkileri yıkayıp ütülycem inş 23sanda da tatil zaten,valizi kaparım inş

Çok geçmiş olsun inşallah biraz daha bekler vaktin de gelir

Kızlar bebeğin hareketlerini tekmelerini saymak nasıl oluyor ? Doktor hareketlerini say artık dedi de ben nasıl yapacağımı sormayı unuttum

Canim gecmis olsun. Ozan'ın iyi olmasina cok sevindim. Gözetim altinda olmanda daha iyi olmus. Yarin saglikla cikarsin insallah canim.

Canım ya ne oldu sana çok geçmiş olsun son günlerde şikayetin mi vardı ben unuttum ben.dikkat et kendine.kaça düşmüş rahim ağzı bilgin var mı.?rahmi ters bir armut gibi düşün ince kısmında bir kalınlık var keseyi tutuyor.o incelik azaldıkça dogum yaklaşıyor.son dönemlerde olabiliyor.dikkat etmekle ve istiratle gününü tamamlar ozan paşa için ferah olsun.

Geçmiş olsun arkadaşım çoğumuz yatarak geçiriyoruz bu süreci sende en fazla biz gibi yatıp bol bol dinlenirsin.

Seninle küsüm ama çocuk için mecburen konuşmam gerekiyo de gülüşün barışın boşver kendini de üzme.
Eşim bana küsünce diyo ki ne yani senle küsüm diye o göbeği sevemicek miyim ben şimdi günlerce diyo yok canım o senin çocuğun sevebilirsin dedim

Benim 28. Haftada 2.5 cm e düşmüştü. Erken doğum riski olduğu için ciğer geliştirici iğneler vuruldu ve günde 2 doz 200 lük progestan kullanmaya başladım.bu haftaya kadar da ölçüm yavaş yavaş azalıyordu. 29 haftadan itibaren de raporla yattım hep. Çok şükür işe yaramış. Bugün doktora gittik 30 mm olmuş çok şükür. Rahim ağzı 2 buçuk cm in altına düşünce erken doğum riski oluyor. Verilen tedaviyi uygula ve bol bol dinlen. Yatıyorum ben hep.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…