2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Benimkide öyle yapıyo bazen göbeğimi okşuyo dokunma oğlum sana küs diyorum oda hadi ordan sen küssün diye oda mı küs o bana küsmez diyo

Geçmiş olsun canımm ozancık akıllı uslu çocuk durur yerinde üzmez annesiniii Yarın kendi doktorunu görünce yaz bize de son durumu

Benimkide öyle yapıyo bazen göbeğimi okşuyo dokunma oğlum sana küs diyorum oda hadi ordan sen küssün diye oda mı küs o bana küsmez diyo
Çok komik bu erkekler ya geçenlerde biz de bi küsüştük tam evden çıkıp alışverişe giderken.
Neyse markete girdik o elinde arabayla başka reyonları dolaşıyo ben de başka reyonları geziyodum. Alcaklarımı aldım artık gideyim arabaya koyayım diye uzaktan gördüm ona doğru yürüyodum. Bi anda kayboldu. Tam başka yerde görüyorum oraya doğru koşuyorum bi anda yine kayboluyo. Meğer benden kaçıyomuş markette bi saat peşinden koştum en sonunda burun buruna denk geldik biyerde gülme krizine girip barışmak zorunda kaldım hep böyle yapıyo küs kalamıyorum sinirim içimde patlıyo

Aman canim bol bol dinlen dikkat et kendine

Öyle valla çocuk gibiler aynı erkeğin bi 5 yaş büyük olması gerekiyo bence olgunlaşmaları için

Canım çok geçmiş olsun sen bizdende geridesin demi yaramazlık mı yapmış oğluş içeride aman dikkat edin ciğer geliştirici vermişlerdir büyük ihtimalle inşallah zamanında doğar stres yapma S Serylady

Doğru söylüyorsun galiba canım artık bi müddet ayrı kalacağız mecbur. Sonu güzel olsun’da yeter inşallah

S Serylady kuzum çok geçmiş olsun . Endişelenme annesi o geleceyi vakti çok iyi biliyor. Nezaman doğacakları belli aslında onların,bizim elimizde değil bence,sen öyle vicdan yapıpta yıpratma kendini iyi düşün iyi olsun.

30. Haftadayız 34ü atlatmamış gerekiyormus en az

Canım.dusmus kaça düştüğünü solemediler serum takip igne yaptilar bitane tedavi falan henüz vermediler yarin kendi.doktoruma gideceğim sabahtan o anlatır saniyorum durumu detayli umarim cok düşmemiştir hepimiz hayirlisiyla saglikla zamaninda kucagimiza aliriz insallah

S Serylady geçmiş olsun allah şifa versin :/ yarın bizi haberdar et mutlaka. üzme tatlı canını yarın yüreğine su serpecek haberler alacaksın inşallah. iyi uykular.

Canım ya cokkkk gecmıs olsun Insallah yarın guzel haberlerını beklıyorum

Ya kızlar ben hep sağıma dönük yatıyorum. Soluma dönünce sanki nefes alamıyorum kalbime baskı oluyo daralıyorum daha çok. Bişey olmaz dimi ya internette abuk sabuk şeyler yazıyo sağa yatmayın vs diye

Ya kızlar ben hep sağıma dönük yatıyorum. Soluma dönünce sanki nefes alamıyorum kalbime baskı oluyo daralıyorum daha çok. Bişey olmaz dimi ya internette abuk sabuk şeyler yazıyo sağa yatmayın vs diye
Yok canım burda defalarca konuşuldu bu bişey olmaz içini ferah tut. Evet sola yatmak daha iyi ama yatamıyorsanda yapacak bişey yok

Doğru söylüyorsun galiba canım artık bi müddet ayrı kalacağız mecbur. Sonu güzel olsun’da yeter inşallah
Aminnkuzum inşallah. Yanlış yazmışım bu arada 34+6'da gideceğim. Kan sulandırıcı iğne vurduran hamileler oluyormuş ama bence dayaniriz. Senin 70 dakika, benim de arada 2-3 koridor var, yurumelik. Radyasyon çok yüksek oluyormuş uçakta, biraz ondan çekiniyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…