2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Ya kızlar ben hep sağıma dönük yatıyorum. Soluma dönünce sanki nefes alamıyorum kalbime baskı oluyo daralıyorum daha çok. Bişey olmaz dimi ya internette abuk sabuk şeyler yazıyo sağa yatmayın vs diye
Hiç bişey olmaz canım ben bazen sırt üstü uyanıyorum gece soktora sordum hiç bişi olmaz öyle bişi olsaydı birinin başında nöbet tutması gerekir uyurken dedi

Ah canım korkma nolur bişey olmaz Allahın izniyle yat dinlen bol bol zamanında gelsin inşAllah.acilden mi gittin ne şikayetin vardı?

İnşallah güzel haberlerle gelirsin, çarşamba günü benimde ağrım vardı nst de sancı da çıktı ama korkulacak birşey yok dedi doktorum eve gelebildim. Umarım seninde öyledir canım.

Kuzum sen bana inan ki çok güzel moral oldun biliyormusun ,uçakla 7 saatlik mesafeye git ve tek başına bebeği doğurup gel,düşünsene nazlanacak bile kimsen yok,helal olsun ,ve bunları okuduktan sonra normal doğum yapmaya karar verdim
@serlady ne yaptın canım çıktın mı hastaneden ?Sen neden her defasında başka bir hastaneye gidiyorsun,kendi doktoruna gitmiyorsun ?Senin kendi doktorun saat kaç olursa olsun ilgilenir seninle ,sonuçta para veriyorsun?

Düşse de tedavi ve dinlenmeyle yükseliyor ben ilaçlara 28 haftalıkken başladım önce düşmeye devam etti ama şimdi yükselmiş hem de baya yükselmiş çok şükür bence dinlenmek çok önemli çalışıyor musun ben izne erken ayrılmak zorunda kaldım

Geçmiş olsun canım inşallah zamaninda gelir bebekleriniz

Ya kızlar ben hep sağıma dönük yatıyorum. Soluma dönünce sanki nefes alamıyorum kalbime baskı oluyo daralıyorum daha çok. Bişey olmaz dimi ya internette abuk sabuk şeyler yazıyo sağa yatmayın vs diye
Bende sağıma dönül yatıyorum canım hep tv izlerken bile doktor bebeğin sırtı sağda solda olması gerek deyince acaba hep sağıma yattığım içinmi öyle diye düşündüm şimdi biraz dikkat ediyorum artık senin bebeğin duruşu nasıl peki?

Oh maşallah büyümüş kızucuk inşallah zamanında gelir

Sırt duruş pozisyonuyla ilgili bişey demedi doktor geçen hafta ama ben kalpten dolayı baskı hissediyorum sanki solda. Gerçi öncesinde hep sola dönük yatardım ama gebelik başından beri sola yatamıyorum nedense

Günaydın kızlar nasılsınız ben bir kaç gündür kendimi biraz kötü hissediyorum kan sonuçlarımı da doktora göstermiştim demirin düşük b12 düşük sen merdiven falan da çıkamazsın dedi demir ilacını içmiyormusun dedi saolsun ben diyene kadar da bakmadı vitamin değerlerime şimdi kan ilacını sabah akşam içiyorum artı b12 decavit falan yazdırdım fazla geldi herhalde şimdide midem falan bi garip kafamda bi ağırlık var kaldıramıyorum iyce modum düştü iki gündür ful yatıyorum kendimi şişmiş hissediyorum yorgunluktan kendime bile bakamıyorum valla

Canim hic korkma. Ben de soluma yatinca midemle kalbim arasinda acaip bir baski hissediyorum.
O yüzden hep sagima yatiyorum. Hatta artik sagima yatmazsam uyuyamiyorum. Çok alıştım.
Bebegimin gelişimi kilo alimi cok normal. Dr a her gittigimde kan akisina bakıyor. Hic bir problem çıkmıyor.
Ben de bunu kafaya takmistim bi ara sola yatamıyorum diye. Bir kac dr yan yatmanin yeterli olduğunu soyledi. Rahat ettiğin pozisyonda uyu. Bosver takma kafana

Geçmiş olsun canım bende aynı durumdayım ama magnezyum dışında maalesef bi ilaç alamıyoru. midem içmediğim halde berbat. Bulantı ilacı içip bişeyler yemeye çalışıyorum az kaldı biraz daha sabır zamanında sağlıkla doğsunlar inşaAllah

ah ah öğlen bi kahvaltı yapıp yatıyorum akşama doğru kalkıp sürüne sürüne yemek tamam bitiyo benim pil bebişler iyi olurda inşallah onun için endişeleniyorum böyle zamanlarda yanında çok insan arıyosun ama yok eşimde gamsız valla oda benden bekliyo çokmu zor diye şu durumda zor valla

İlaçları içmekte çok zorlanıyorsan serum iste canım doktorundan.. o hızlı yükseltiyor

Canım decavit banada çok kötü geliyor. İlk 4 ay başımı kaldıramamıştım. Sonra ocean mummy kullandım iyi geldi. Bu ayda omepa vm ye geçtim. İkiside çok güzel hem içlerinde yeterli miktarda B12de var. Biraz pahalılar ama bebiş içinde senin içinde iyi olcak vitaminler.

İlaçları farklı saatlerde dene canim bakalım bi gece yatarken al belki etkisi daha az olur.son haftalar hepimiz ağırlaştık.senin değerlerinde düştüyse iyice hırpalar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…