Hiç bişey olmaz canım ben bazen sırt üstü uyanıyorum gece soktora sordum hiç bişi olmaz öyle bişi olsaydı birinin başında nöbet tutması gerekir uyurken dediYa kızlar ben hep sağıma dönük yatıyorum. Soluma dönünce sanki nefes alamıyorum kalbime baskı oluyo daralıyorum daha çok. Bişey olmaz dimi ya internette abuk sabuk şeyler yazıyo sağa yatmayın vs diye
Ah canım korkma nolur bişey olmaz Allahın izniyle yat dinlen bol bol zamanında gelsin inşAllah.acilden mi gittin ne şikayetin vardı?Hastanedeyim ben kizlar ozan sanirim biraz erkenci olmak istiyormuş rahim agzi azcik kısalmış son zamanda yaşadıklarım ondanmış bu gece serviste kalacağım saniyorum yarin çıkaracaklar nstdeyim şuanda bakalim o ne çıkacak oglusum iyiymis sadece icerde tutmamız lazim diyor doktor ciddi bir temizlik yapmıştım onla alakası yok diyor doktor ama yinede vicdan yaptim biraz
Aynen bende çok korkuyordum doktor mantıklı konuşmuşHiç bişey olmaz canım ben bazen sırt üstü uyanıyorum gece soktora sordum hiç bişi olmaz öyle bişi olsaydı birinin başında nöbet tutması gerekir uyurken dedi
İnşallah güzel haberlerle gelirsin, çarşamba günü benimde ağrım vardı nst de sancı da çıktı ama korkulacak birşey yok dedi doktorum eve gelebildim. Umarım seninde öyledir canım.Hastanedeyim ben kizlar ozan sanirim biraz erkenci olmak istiyormuş rahim agzi azcik kısalmış son zamanda yaşadıklarım ondanmış bu gece serviste kalacağım saniyorum yarin çıkaracaklar nstdeyim şuanda bakalim o ne çıkacak oglusum iyiymis sadece icerde tutmamız lazim diyor doktor ciddi bir temizlik yapmıştım onla alakası yok diyor doktor ama yinede vicdan yaptim biraz
Kuzum sen bana inan ki çok güzel moral oldun biliyormusun ,uçakla 7 saatlik mesafeye git ve tek başına bebeği doğurup gel,düşünsene nazlanacak bile kimsen yok,helal olsun ,ve bunları okuduktan sonra normal doğum yapmaya karar verdimAminnkuzum inşallah. Yanlış yazmışım bu arada 34+6'da gideceğim. Kan sulandırıcı iğne vurduran hamileler oluyormuş ama bence dayaniriz. Senin 70 dakika, benim de arada 2-3 koridor var, yurumelik. Radyasyon çok yüksek oluyormuş uçakta, biraz ondan çekiniyorum.
Düşse de tedavi ve dinlenmeyle yükseliyor ben ilaçlara 28 haftalıkken başladım önce düşmeye devam etti ama şimdi yükselmiş hem de baya yükselmiş çok şükür bence dinlenmek çok önemli çalışıyor musun ben izne erken ayrılmak zorunda kaldımCanım.dusmus kaça düştüğünü solemediler serum takip igne yaptilar bitane tedavi falan henüz vermediler yarin kendi.doktoruma gideceğim sabahtan o anlatır saniyorum durumu detayli umarim cok düşmemiştir hepimiz hayirlisiyla saglikla zamaninda kucagimiza aliriz insallah
Geçmiş olsun canım inşallah zamaninda gelir bebeklerinizHastanedeyim ben kizlar ozan sanirim biraz erkenci olmak istiyormuş rahim agzi azcik kısalmış son zamanda yaşadıklarım ondanmış bu gece serviste kalacağım saniyorum yarin çıkaracaklar nstdeyim şuanda bakalim o ne çıkacak oglusum iyiymis sadece icerde tutmamız lazim diyor doktor ciddi bir temizlik yapmıştım onla alakası yok diyor doktor ama yinede vicdan yaptim biraz
Bende sağıma dönül yatıyorum canım hep tv izlerken bile doktor bebeğin sırtı sağda solda olması gerek deyince acaba hep sağıma yattığım içinmi öyle diye düşündüm şimdi biraz dikkat ediyorum artık senin bebeğin duruşu nasıl peki?Ya kızlar ben hep sağıma dönük yatıyorum. Soluma dönünce sanki nefes alamıyorum kalbime baskı oluyo daralıyorum daha çok. Bişey olmaz dimi ya internette abuk sabuk şeyler yazıyo sağa yatmayın vs diye
Oh maşallah büyümüş kızucuk inşallah zamanında gelirSelam kızlar
Bugün doktora gittik kontrolüm vardı
32+4 2100grm 46 cm kızım
Doktor uzun boylu olacak galiba dedi
Babası da 186 zaten ona çekmiştir
Bebek baş aşağı dönmüş
Alt tarafa baskı yapıyor dedi doktor
Ben de zaten farkediyordum 1 haftadır
Rahim ağzı uzunluğun iyi ama belli olmaz dikkat et 34 e kadar dayan,zaten 2,5 kg olur o zamana dedi
Kendini yorma yürüyüşlerine ara ver dedi korkuttu biraZ
Hastane çantamı yarın hazırlamam lazım kesin
İnş erken gelmez kızım en azından 3ü geçer
Sırt duruş pozisyonuyla ilgili bişey demedi doktor geçen hafta ama ben kalpten dolayı baskı hissediyorum sanki solda. Gerçi öncesinde hep sola dönük yatardım ama gebelik başından beri sola yatamıyorum nedenseBende sağıma dönül yatıyorum canım hep tv izlerken bile doktor bebeğin sırtı sağda solda olması gerek deyince acaba hep sağıma yattığım içinmi öyle diye düşündüm şimdi biraz dikkat ediyorum artık senin bebeğin duruşu nasıl peki?
Canim hic korkma. Ben de soluma yatinca midemle kalbim arasinda acaip bir baski hissediyorum.Ya kızlar ben hep sağıma dönük yatıyorum. Soluma dönünce sanki nefes alamıyorum kalbime baskı oluyo daralıyorum daha çok. Bişey olmaz dimi ya internette abuk sabuk şeyler yazıyo sağa yatmayın vs diye
Geçmiş olsun canım bende aynı durumdayım ama magnezyum dışında maalesef bi ilaç alamıyoru. midem içmediğim halde berbat. Bulantı ilacı içip bişeyler yemeye çalışıyorum az kaldı biraz daha sabır zamanında sağlıkla doğsunlar inşaAllahGünaydın kızlar nasılsınız ben bir kaç gündür kendimi biraz kötü hissediyorum kan sonuçlarımı da doktora göstermiştim demirin düşük b12 düşük sen merdiven falan da çıkamazsın dedi demir ilacını içmiyormusun dedi saolsun ben diyene kadar da bakmadı vitamin değerlerimeşimdi kan ilacını sabah akşam içiyorum artı b12 decavit falan yazdırdım fazla geldi herhalde şimdide midem falan bi garip kafamda bi ağırlık var kaldıramıyorum iyce modum düştü iki gündür ful yatıyorum kendimi şişmiş hissediyorum yorgunluktan kendime bile bakamıyorum valla
ah ah öğlen bi kahvaltı yapıp yatıyorum akşama doğru kalkıp sürüne sürüne yemek tamam bitiyo benim pil bebişler iyi olurda inşallah onun için endişeleniyorum böyle zamanlarda yanında çok insan arıyosun ama yok eşimde gamsız valla oda benden bekliyo çokmu zor diye şu durumda zor vallaGeçmiş olsun canım bende aynı durumdayım ama magnezyum dışında maalesef bi ilaç alamıyoru. midem içmediğim halde berbat. Bulantı ilacı içip bişeyler yemeye çalışıyorum az kaldı biraz daha sabır zamanında sağlıkla doğsunlar inşaAllah
Aynen canım gece bilemiyoruz nasıl yattığımızı korkulcak bişi yok ben rahatlamak için 10,15 dk sırt üstü yatıyorum çok iyi gelio valla doktor demese hiç yaymazdım bebişlerimiz herşekilde korunuoAynen bende çok korkuyordum doktor mantıklı konuşmuş
İlaçları içmekte çok zorlanıyorsan serum iste canım doktorundan.. o hızlı yükseltiyorah ah öğlen bi kahvaltı yapıp yatıyorum akşama doğru kalkıp sürüne sürüne yemek tamam bitiyo benim pil bebişler iyi olurda inşallah onun için endişeleniyorum böyle zamanlarda yanında çok insan arıyosun ama yok eşimde gamsız valla oda benden bekliyo çokmu zor diye şu durumda zor valla
Canım decavit banada çok kötü geliyor. İlk 4 ay başımı kaldıramamıştım. Sonra ocean mummy kullandım iyi geldi. Bu ayda omepa vm ye geçtim. İkiside çok güzel hem içlerinde yeterli miktarda B12de var. Biraz pahalılar ama bebiş içinde senin içinde iyi olcak vitaminler.Günaydın kızlar nasılsınız ben bir kaç gündür kendimi biraz kötü hissediyorum kan sonuçlarımı da doktora göstermiştim demirin düşük b12 düşük sen merdiven falan da çıkamazsın dedi demir ilacını içmiyormusun dedi saolsun ben diyene kadar da bakmadı vitamin değerlerimeşimdi kan ilacını sabah akşam içiyorum artı b12 decavit falan yazdırdım fazla geldi herhalde şimdide midem falan bi garip kafamda bi ağırlık var kaldıramıyorum iyce modum düştü iki gündür ful yatıyorum kendimi şişmiş hissediyorum yorgunluktan kendime bile bakamıyorum valla
İlaçları farklı saatlerde dene canim bakalım bi gece yatarken al belki etkisi daha az olur.son haftalar hepimiz ağırlaştık.senin değerlerinde düştüyse iyice hırpalar.Günaydın kızlar nasılsınız ben bir kaç gündür kendimi biraz kötü hissediyorum kan sonuçlarımı da doktora göstermiştim demirin düşük b12 düşük sen merdiven falan da çıkamazsın dedi demir ilacını içmiyormusun dedi saolsun ben diyene kadar da bakmadı vitamin değerlerimeşimdi kan ilacını sabah akşam içiyorum artı b12 decavit falan yazdırdım fazla geldi herhalde şimdide midem falan bi garip kafamda bi ağırlık var kaldıramıyorum iyce modum düştü iki gündür ful yatıyorum kendimi şişmiş hissediyorum yorgunluktan kendime bile bakamıyorum valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?