2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Aynen canım gece bilemiyoruz nasıl yattığımızı korkulcak bişi yok ben rahatlamak için 10,15 dk sırt üstü yatıyorum çok iyi gelio valla doktor demese hiç yaymazdım bebişlerimiz herşekilde korunuo
valla bende bazen bebeğin pozisyonundan sanırım sırt üstü yatınca nefes alamıyorum bazende çok rahatlıyorum yatıyorum valla zaten o damara geldiği zaman illa rahatsız ediyor yatılmıyo

İlaçları içmekte çok zorlanıyorsan serum iste canım doktorundan.. o hızlı yükseltiyor
yok canım içebliyorum çok sıkıntı olmuyo ama birden 4 ilaca çıkınca midem bozuldu sanırım ishal falan yaptı normalde de çok ilaç içmeyi seven birisi değilimde zaten bu zamana kadar ne vitamin verdiler ne bir şey son ay içeyim de bari yarasın bebişe

bakalım zaten az zaman kaldı canım benim demir eksikliğinden de sanırım doktor da merdiven falan da çıkamazsın diyince iyice etkilendim saldım kendimi

İlaçları farklı saatlerde dene canim bakalım bi gece yatarken al belki etkisi daha az olur.son haftalar hepimiz ağırlaştık.senin değerlerinde düştüyse iyice hırpalar.
öyle yapıyorum zaten baya var aralarında şu demir ilacı niye yaramadı ona sinir oldum şimdi suya limon sıkıp içeyim dedim oda zaten tansiyonum biraz düşüktü iyice düşürdü herhalde kafam ağırlaştı

Erkek bebis anneleri yeni dogan sunneti hakkinda ne dusunuyorsunuz?? Sag salim kucagima alirsam 1 hafta sonra sunneti olsun istiyorum. Benim gibi yaptircak olan var mi??
İlk hafta değil ama 40 ı çıkmadan istiyorum.
Sarılıktan falan korkuyorum ilk günleri bi atlatalım, birazcık toparlanalım öyle istiyoruz.

Benim de ağzimda metalik bir tat birakiyor demir olaci sinir oluyorum.

İlk hafta değil ama 40 ı çıkmadan istiyorum.
Sarılıktan falan korkuyorum ilk günleri bi atlatalım, birazcık toparlanalım öyle istiyoruz.
Bende dusuk kilolu dogmasindan endise ediyorum biraz toparlanir yaptiririm belki. Genel cerrahta yapiomus uroloji doktoru da neye gore secicez onu??

İlaçları farklı saatlerde dene canim bakalım bi gece yatarken al belki etkisi daha az olur.son haftalar hepimiz ağırlaştık.senin değerlerinde düştüyse iyice hırpalar.
Canım profilindeki “anneler kulübüne üye “yazısını nasıl yaptın ?

Erkek bebis anneleri yeni dogan sunneti hakkinda ne dusunuyorsunuz?? Sag salim kucagima alirsam 1 hafta sonra sunneti olsun istiyorum. Benim gibi yaptircak olan var mi??
Allah kısmet ederse en geç Eylül başı yaptırmak istiyorum ben de. Abisini de 3 aylıkken yaptırmıştık

valla bende bazen bebeğin pozisyonundan sanırım sırt üstü yatınca nefes alamıyorum bazende çok rahatlıyorum yatıyorum valla zaten o damara geldiği zaman illa rahatsız ediyor yatılmıyo
Aynen canım bendede oluo bazen nefesim kesilio özellikle gün içinde yatamıyorum yırt üstü ama gece rahatlatıo çoğu zaman

Bı hafta değil ama iki üç ay içinde yaptırmayı planlıyorum ben yani yazın olsun istiyorum bakalım bebiş doğsun başka bı sağlık problemi olmazsa inşallah bı urologla görüşüp ona göre karar vermeyi planlıyorum

Biri bunların benim olduğuna beni inandırsın Hastane çantam için gerekli olanları bugün halledeyim desim,akşama da ütü var

Bu arada Feeling07 senin ferritin kaçtı ? Benim 39du doktoruma sordum düşük mü diye yoo iyi dedi
D vitamini verdi 2 kutu bitir dedi 12 ye düşmüştü

Eklentiler

• 0AF7B602-6839-4787-AC56-AE4F8D992199.webp
    37,2 KB · Görüntüleme: 70
Allah kısmet ederse en geç Eylül başı yaptırmak istiyorum ben de. Abisini de 3 aylıkken yaptırmıştık
3 aylıkken yaptırdığınızda kolay atlatabildi mi bebiş nasıl geçti o süreç iyileşme süreci falan biz de biraz toparlarsın iki üç aylık olsun diye düşündük o yüzden sormak istedim

Kızlar bu lequen çantamı yıkadım ben yarım saatlik programda soğuk suda bir kaşık sabun tozu attım bişeycik olmadı yanlız benimkinin altında naylon bir şey vardı o kısmı kötü olmuş oda zaten belliydi öyle olacağı onu çıkarırım artık gereksizdi zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…