Aynen canım gece bilemiyoruz nasıl yattığımızı korkulcak bişi yok ben rahatlamak için 10,15 dk sırt üstü yatıyorum çok iyi gelio valla doktor demese hiç yaymazdım bebişlerimiz herşekilde korunuo
valla bende bazen bebeğin pozisyonundan sanırım sırt üstü yatınca nefes alamıyorum bazende çok rahatlıyorum yatıyorum valla zaten o damara geldiği zaman illa rahatsız ediyor yatılmıyo
Erkek bebis anneleri yeni dogan sunneti hakkinda ne dusunuyorsunuz?? Sag salim kucagima alirsam 1 hafta sonra sunneti olsun istiyorum. Benim gibi yaptircak olan var mi??
yok canım içebliyorum çok sıkıntı olmuyo ama birden 4 ilaca çıkınca midem bozuldu sanırım ishal falan yaptı normalde de çok ilaç içmeyi seven birisi değilimde zaten bu zamana kadar ne vitamin verdiler ne bir şey son ay içeyim de bari yarasın bebişe
Canım decavit banada çok kötü geliyor. İlk 4 ay başımı kaldıramamıştım. Sonra ocean mummy kullandım iyi geldi. Bu ayda omepa vm ye geçtim. İkiside çok güzel hem içlerinde yeterli miktarda B12de var. Biraz pahalılar ama bebiş içinde senin içinde iyi olcak vitaminler.
İlaçları farklı saatlerde dene canim bakalım bi gece yatarken al belki etkisi daha az olur.son haftalar hepimiz ağırlaştık.senin değerlerinde düştüyse iyice hırpalar.
öyle yapıyorum zaten baya var aralarında şu demir ilacı niye yaramadı ona sinir oldum şimdi suya limon sıkıp içeyim dedim oda zaten tansiyonum biraz düşüktü iyice düşürdü herhalde kafam ağırlaştı
Erkek bebis anneleri yeni dogan sunneti hakkinda ne dusunuyorsunuz?? Sag salim kucagima alirsam 1 hafta sonra sunneti olsun istiyorum. Benim gibi yaptircak olan var mi??
öyle yapıyorum zaten baya var aralarında şu demir ilacı niye yaramadı ona sinir oldum şimdi suya limon sıkıp içeyim dedim oda zaten tansiyonum biraz düşüktü iyice düşürdü herhalde kafam ağırlaştı
İlaçları farklı saatlerde dene canim bakalım bi gece yatarken al belki etkisi daha az olur.son haftalar hepimiz ağırlaştık.senin değerlerinde düştüyse iyice hırpalar.
valla bende bazen bebeğin pozisyonundan sanırım sırt üstü yatınca nefes alamıyorum bazende çok rahatlıyorum yatıyorum valla zaten o damara geldiği zaman illa rahatsız ediyor yatılmıyo
Bı hafta değil ama iki üç ay içinde yaptırmayı planlıyorum ben yani yazın olsun istiyorum bakalım bebiş doğsun başka bı sağlık problemi olmazsa inşallah bı urologla görüşüp ona göre karar vermeyi planlıyorum
3 aylıkken yaptırdığınızda kolay atlatabildi mi bebiş nasıl geçti o süreç iyileşme süreci falan biz de biraz toparlarsın iki üç aylık olsun diye düşündük o yüzden sormak istedim
Kızlar bu lequen çantamı yıkadım ben yarım saatlik programda soğuk suda bir kaşık sabun tozu attım bişeycik olmadı yanlız benimkinin altında naylon bir şey vardı o kısmı kötü olmuş oda zaten belliydi öyle olacağı onu çıkarırım artık gereksizdi zaten