BBYV
aklıma geldin canım nasılsın acaba herşey yolunda mı bize ses ver arada :)
SSerylady
sen nasıl oldun canım kendi doktorun ne dedi hastanede misin hala merak ettim seni de inşallah iyisindir ve iyi haberler almışsındır doktorundan
Kızlar bu lequen çantamı yıkadım ben yarım saatlik programda soğuk suda bir kaşık sabun tozu attım bişeycik olmadı yanlız benimkinin altında naylon bir şey vardı o kısmı kötü olmuş oda zaten belliydi öyle olacağı onu çıkarırım artık gereksizdi zaten
3 aylıkken yaptırdığınızda kolay atlatabildi mi bebiş nasıl geçti o süreç iyileşme süreci falan biz de biraz toparlarsın iki üç aylık olsun diye düşündük o yüzden sormak istedim
Çok hızlı oldu iyileşme sürecimiz, sadece ilk gece çok ağladı. Sonraki 2-3 gün yine çiş yapınca anlaşılıyordu ağlama şeklinden ama sonra bitiyor. İlk gün ben gece zor oldu bizim için ama kısa sürdü çok şükür :)
Ana sayfam da profilini güncelle diiye link çıktı canım profilimi güncelledim orda çocugun var mı ? Anneler kulubune uye olmak istiyormusun sorunu işaretledim.ondan sonra oldu.
ben değildimde benimkinin modelinin tabanında naylon vardı su geçirmez oda belliydi zaten kötü olacağı sadece o gitmiş yoksa çanta gayet güzel oldu yıkanınca
ben değildimde benimkinin modelinin tabanında naylon vardı su geçirmez oda belliydi zaten kötü olacağı sadece o gitmiş yoksa çanta gayet güzel oldu yıkanınca
Benimkinin de tabanında sert bişey var onun kopmasından korktum
Çantada da böyle havasız kalınca naylon kokar ya öyle bir koku var kesin bir çözüm bulmam lazım
Benimkinin de tabanında sert bişey var onun kopmasından korktum
Çantada da böyle havasız kalınca naylon kokar ya öyle bir koku var kesin bir çözüm bulmam lazım
valla benim başka bir yerine bir şey olmadı o alttaki naylon zaten sağlam durmuyodu kesiverdim çıkardım onuda ben yıkadım ama o naylon kokusu gitmiyo ya
valla benim başka bir yerine bir şey olmadı o alttaki naylon zaten sağlam durmuyodu kesiverdim çıkardım onuda ben yıkadım ama o naylon kokusu gitmiyo ya
bende sevmiyorum ya bebeğin arabasının poşetinin kılıflarını falan bile hep çıkardım yıkadım ama yok kendi kokusu gitmiyor bebişlerimizin kokusu bastırır belki içini doldurunca
bende sevmiyorum ya bebeğin arabasının poşetinin kılıflarını falan bile hep çıkardım yıkadım ama yok kendi kokusu gitmiyor bebişlerimizin kokusu bastırır belki içini doldurunca
Doktor muaynem vardı bugün boy 35 kilo 1260 olmuş 20 günde 300 grm almış bir sıkıntı olmadığını söyledi çok şükür kilosu biraz az gibi geldi bana ama doktor iyi deyince sorun olmadığını düşünüyorum sağlık ocağında ki ebelerde iyi olduğunu söyledi birde sağlık ocağında yapılan tahlillerde b 12 nin hep düşük çıktığını söyledi doktorum öyle olaya ticari bakan bi doktor değil farklı tahlillerde istedi yine sağlık ocağında yaptır boşuna para verme dedi oyüzden çokta sıkıntı yapmayın sağlık ocağında yapılan tahlilleri
Erkek bebis anneleri yeni dogan sunneti hakkinda ne dusunuyorsunuz?? Sag salim kucagima alirsam 1 hafta sonra sunneti olsun istiyorum. Benim gibi yaptircak olan var mi??
ah ah öğlen bi kahvaltı yapıp yatıyorum akşama doğru kalkıp sürüne sürüne yemek tamam bitiyo benim pil bebişler iyi olurda inşallah onun için endişeleniyorum böyle zamanlarda yanında çok insan arıyosun ama yok eşimde gamsız valla oda benden bekliyo çokmu zor diye şu durumda zor valla
Decaviti kullanamayan herkes başka multivitamin aldı bi dene sen de istersen değerlerin bu kadar düşükse zor olur senin için :/ regenesis max kullanıyorum ben . İ mom , oceans mommy gibi vitaminler de var. Biraz pahalılar ben 47 lira ile başladım 66 olmuştu en son ama bak cidden hayat kaliteni arttırıyor son haftalarında kullanabilirsen kullan bence
Decaviti kullanamayan herkes başka multivitamin aldı bi dene sen de istersen değerlerin bu kadar düşükse zor olur senin için :/ regenesis max kullanıyorum ben . İ mom , oceans mommy gibi vitaminler de var. Biraz pahalılar ben 47 lira ile başladım 66 olmuştu en son ama bak cidden hayat kaliteni arttırıyor son haftalarında kullanabilirsen kullan bence
Aynen canım gece bilemiyoruz nasıl yattığımızı korkulcak bişi yok ben rahatlamak için 10,15 dk sırt üstü yatıyorum çok iyi gelio valla doktor demese hiç yaymazdım bebişlerimiz herşekilde korunuo