2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Regenesisde beni mahvetti verdiğim parada boşa gitti bulantım dahada artıyor
Senin çok zor geçti ama ya ilk 4 ay ben de kötüydüm ama çok şükür vitamin alabildim . Hergün dışardayım ben enerjim yerine geldi 4. Aydan sonra bulantım bitince . Senin durum aramızda en zor olanı az kaldı dayan biraz daha :/

Erkek bebis anneleri yeni dogan sunneti hakkinda ne dusunuyorsunuz?? Sag salim kucagima alirsam 1 hafta sonra sunneti olsun istiyorum. Benim gibi yaptircak olan var mi??

Duyduğuma göre 7 rakamını uygulamak sünnetmiş.
Yani sünnet yaptırırken 7 gün,7 ay ya da 7yaş tercih etmek peygamber sünnetiymiş.
Ilk oğlumu 7 yaşında yaptırmıştım ama geçenlerde bir arkadaşım 7 aylık yaptırdı.bezliyken iyileşmesi çok daha kolay oluyormuş bunu gözlemledim.
Oğlum doğunca kilosu iyi olursa 7 gün zayıf olursa 7 ay düşünüyorum.

Ayy bizde yıkadık bugün akşam foto atıcam size benim ferritin 4 çıkmıştı seninki çok çok iyii

Doktorlar bir haftalikken oneriyor kendi cisiyle iyilesiyormus hemen. Arkadasim yaptirdi ogluna 3 gunde iyilesti. Saglikla gelsinlerde hemen yaptiralim. Herkes dusunuyormus ne guzel. Yorumlardan cesaret aldim iyi oldu..

Ayy bizde yıkadık bugün akşam foto atıcam size benim ferritin 4 çıkmıştı seninki çok çok iyii
At at minnoşların bu kıyafetlerini görünce insan sabırsızlanıyor ama zamanında gelsinler
Bu azalmış hali düşün,ne kan varmış bende

Yanlış değilsem daha önceki kontrolde senin haftasına göre iriydi dimi?ozaman biraz büyük ölçtü ise şimdi az kilo almış gibi görünebilir takvimindeki kilo ile uyumlu şimdiki kilosu maşallah.

Geçmiş olsun diğer bebiş de sıkıntısız olsun inşallah teşekkürler canım bize de fikir oldu en azından

Kızlar tekme nasıl sayılır diye sormuştum cevap alamamışım doktorunuz size nasıl öğretti tekme saymayı ? Allah korusun ekstrem bi durum olursa nasıl anlaşılır bu haftalardan sonra ?

Senin canım hepsi,senin kuzunun
2 ay sonra da anne oluyorsun

Kızlar tekme nasıl sayılır diye sormuştum cevap alamamışım doktorunuz size nasıl öğretti tekme saymayı ? Allah korusun ekstrem bi durum olursa nasıl anlaşılır bu haftalardan sonra ?
Canim o tam olarak tekme degil de hareket. 2 saat icinde 10 kez mi ne hareket hissetmek gerekiyomus galiba. Bi yerlerde okumustum. Tam emin değilim

Yanlış değilsem daha önceki kontrolde senin haftasına göre iriydi dimi?ozaman biraz büyük ölçtü ise şimdi az kilo almış gibi görünebilir takvimindeki kilo ile uyumlu şimdiki kilosu maşallah.
Yok canım hiç iri olmadı alt sınırda değil ortaya yakın 1 hafta geride takvime göre yani dikkat ediyorum elimden geldiğince başka da bişi yapamıyor ki insan boyunu ultrasona göre hesapladım37 çıkıyor doktor 35 dedi artık cm’leri bile arar olduk bu arada doktor söylemedi bir hafta geri olduğunu normal Doğuma göre 30 haziran değilde 6 temmuz çıkmış ordan kendimce yorumladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…