Ha anladım. O zaman daha basit ben de diyorum bazen hareket ediyor tekme atmıyor nasıl sayılcak buCanim o tam olarak tekme degil de hareket. 2 saat icinde 10 kez mi ne hareket hissetmek gerekiyomus galiba. Bi yerlerde okumustum. Tam emin değilim
Canım şöyle oluyor mesela benm bebeğim zaten tekmelemiyor çok nadir yani hareketlerini takip edeceksin rutin saatlerde hareket hissetmen lazım bana doktorum öyle dedi. Dönmesi minik tekmeler ne oolursa artıkKızlar tekme nasıl sayılır diye sormuştum cevap alamamışımdoktorunuz size nasıl öğretti tekme saymayı ? Allah korusun ekstrem bi durum olursa nasıl anlaşılır bu haftalardan sonra ?
2 saat içinde 10 hareket canım.alttan,üstten,yandan küçük dokunuşlar bile hareketten sayılıyormuş.Kızlar tekme nasıl sayılır diye sormuştum cevap alamamışımdoktorunuz size nasıl öğretti tekme saymayı ? Allah korusun ekstrem bi durum olursa nasıl anlaşılır bu haftalardan sonra ?
Ben başkaı ile karıştırdım ozaman.dr lar kabaca hesap yapıyorlar zaten atıyorum fl 5.3 tür dr direk 35 der.biz anneler için değerli küçük ayrıntılar.bu ölçümler genetik çoğu durumlarda.Yok canım hiç iri olmadı alt sınırda değil ortaya yakın 1 hafta geride takvime göre yani dikkat ediyorum elimden geldiğince başka da bişi yapamıyor ki insan boyunu ultrasona göre hesapladım37 çıkıyor doktor 35 dedi artık cm’leri bile arar olduk bu arada doktor söylemedi bir hafta geri olduğunu normal Doğuma göre 30 haziran değilde 6 temmuz çıkmış ordan kendimce yorumladım
Totolarını yeriz onlarınYa cidden kucağıma alınca inancam buna galibayesin annesi onuuu
Nasıl marka iyimi şu biberon gözlerini denedin mi sıcak tutma falan varmış yaKızlar bu lequen çantamı yıkadım ben yarım saatlik programda soğuk suda bir kaşık sabun tozu attım bişeycik olmadı yanlız benimkinin altında naylon bir şey vardı o kısmı kötü olmuş oda zaten belliydi öyle olacağı onu çıkarırım artık gereksizdi zaten
bence bu hareket sayma işi mantıksız. hem bizim aylardaki bebeklerin 12 15 saatini uyuyarak geçirdiğini söylüyorlar hem de iki saatte on hareket bekleniyor. nasıl olacak bu? ben hareket falan saymıyorum valla. bu kadar evhamla yaşanmaz.Kızlar tekme nasıl sayılır diye sormuştum cevap alamamışımdoktorunuz size nasıl öğretti tekme saymayı ? Allah korusun ekstrem bi durum olursa nasıl anlaşılır bu haftalardan sonra ?
Doğru söylüyorsun valla her ay ayrı evhamla geçti zaten hareketler azalınca hissediyor insan ay ben bu evhamlardan çok yoruldum askerlik bile kısaldı şu gebelik kısalmadıbence bu hareket sayma işi mantıksız. hem bizim aylardaki bebeklerin 12 15 saatini uyuyarak geçirdiğini söylüyorlar hem de iki saatte on hareket bekleniyor. nasıl olacak bu? ben hareket falan saymıyorum valla. bu kadar evhamla yaşanmaz.
gün içinde düzensiz aralıklarla hissediyoruz hepimiz. benimki gece yatağa yatınca da mutlaka varlığını belli ediyor şımarıyor o yüzden hiç dert etmiyorum bunu. tamamen hareket kesilse bence hissedilir.Doğru söylüyorsun valla her ay ayrı evhamla geçti zaten hareketler azalınca hissediyor insan ay ben bu evhamlardan çok yoruldum askerlik bile kısaldı şu gebelik kısalmadıHergün gebelik hesaplamaya girip kaç gün kalmış diye bakıyorum şaka bi yana vakitli sağlıklı gelsinler de hepsine razıyız
Aynen canim benim bebekte 2 gun sakin 2 gun hareketli oluyor. Aksam yemeginden sonra kipirti hissetmen yeter dedi doktorum.bence bu hareket sayma işi mantıksız. hem bizim aylardaki bebeklerin 12 15 saatini uyuyarak geçirdiğini söylüyorlar hem de iki saatte on hareket bekleniyor. nasıl olacak bu? ben hareket falan saymıyorum valla. bu kadar evhamla yaşanmaz.
Evet saymasi biraz sıkıntılı tam hissedemeyebiliyoruz çünkü.Ha anladım. O zaman daha basit ben de diyorum bazen hareket ediyor tekme atmıyor nasıl sayılcak bu
12 saatte 10 tekme olması gerekiyormus öyle yaziyo nette benim doktorumda yemek yiyip dinlendiğinde hareket hissedemiyorsan sıkıntı var dediKızlar bebeğin hareketlerini tekmelerini saymak nasıl oluyor ? Doktor hareketlerini say artık dedi de ben nasıl yapacağımı sormayı unuttum
Decaviti kullanamayan herkes başka multivitamin aldı bi dene sen de istersen değerlerin bu kadar düşükse zor olur senin için :/ regenesis max kullanıyorum ben . İ mom , oceans mommy gibi vitaminler de var. Biraz pahalılar ben 47 lira ile başladım 66 olmuştu en son ama bak cidden hayat kaliteni arttırıyor son haftalarında kullanabilirsen kullan bence
Süper olur aynı zamanda aynı sıkıntıları yaşarızInsallah hep beraber toplu sunnet ettirelim bebisleri
Günlerimizde aynı seninle :) vaktinde sağlıkla gelsinler öyle böyle zaman geçiyor. Her hali güzelmiş hamileliğin öyle çok bekledik ki biz bu minnak kuzuyu hiçç şikayetim yok Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşAllah bu mübarek gün hürmetine dualarda buluşalımSenin çok zor geçti ama yailk 4 ay ben de kötüydüm ama çok şükür vitamin alabildim . Hergün dışardayım ben enerjim yerine geldi 4. Aydan sonra bulantım bitince . Senin durum aramızda en zor olanı az kaldı dayan biraz daha :/
Kuzum sen bana inan ki çok güzel moral oldun biliyormusun ,uçakla 7 saatlik mesafeye git ve tek başına bebeği doğurup gel,düşünsene nazlanacak bile kimsen yok,helal olsun ,ve bunları okuduktan sonra normal doğum yapmaya karar verdim
@serlady ne yaptın canım çıktın mı hastaneden ?Sen neden her defasında başka bir hastaneye gidiyorsun,kendi doktoruna gitmiyorsun ?Senin kendi doktorun saat kaç olursa olsun ilgilenir seninle ,sonuçta para veriyorsun?
Canım benim, ne güzel yazmışsın🏵. Üstün Dökmen benim üniversitedrn hocamdi,bir yazısında ,anne olarak güçlü olmak zorundasınız ,diyordu. Hepimiz anne olarak çok güçlü olacağız bebeklerimiz için inşallah. Arkalarında dağ gibi güçlü anneleri olduğunu bilirlerse onlar da güçlü olur. Dün 680 gram doğan bir bebeğin annesinin videosunu izledim ve farkettim ki anne güçlü ise, bebek çok daha güçlü. Anne mutlu ise bebek de mutlu. Benim mesela sezeryan düşünme gibi bir durumum yok, Kanada her kadının vücudu normal doğuma yatkındır, çok zaruri durum olmadıkça o bebek normal doğacak diyorKuzum sen bana inan ki çok güzel moral oldun biliyormusun ,uçakla 7 saatlik mesafeye git ve tek başına bebeği doğurup gel,düşünsene nazlanacak bile kimsen yok,helal olsun ,ve bunları okuduktan sonra normal doğum yapmaya karar verdim
@serlady ne yaptın canım çıktın mı hastaneden ?Sen neden her defasında başka bir hastaneye gidiyorsun,kendi doktoruna gitmiyorsun ?Senin kendi doktorun saat kaç olursa olsun ilgilenir seninle ,sonuçta para veriyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?