2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Canim o tam olarak tekme degil de hareket. 2 saat icinde 10 kez mi ne hareket hissetmek gerekiyomus galiba. Bi yerlerde okumustum. Tam emin değilim
Ha anladım. O zaman daha basit ben de diyorum bazen hareket ediyor tekme atmıyor nasıl sayılcak bu

Kızlar tekme nasıl sayılır diye sormuştum cevap alamamışım doktorunuz size nasıl öğretti tekme saymayı ? Allah korusun ekstrem bi durum olursa nasıl anlaşılır bu haftalardan sonra ?
Canım şöyle oluyor mesela benm bebeğim zaten tekmelemiyor çok nadir yani hareketlerini takip edeceksin rutin saatlerde hareket hissetmen lazım bana doktorum öyle dedi. Dönmesi minik tekmeler ne oolursa artık

Kızlar tekme nasıl sayılır diye sormuştum cevap alamamışım doktorunuz size nasıl öğretti tekme saymayı ? Allah korusun ekstrem bi durum olursa nasıl anlaşılır bu haftalardan sonra ?
2 saat içinde 10 hareket canım.alttan,üstten,yandan küçük dokunuşlar bile hareketten sayılıyormuş.
Ben başkaı ile karıştırdım ozaman.dr lar kabaca hesap yapıyorlar zaten atıyorum fl 5.3 tür dr direk 35 der.biz anneler için değerli küçük ayrıntılar.bu ölçümler genetik çoğu durumlarda.
Ya cidden kucağıma alınca inancam buna galiba yesin annesi onuuu
Totolarını yeriz onların

Nasıl marka iyimi şu biberon gözlerini denedin mi sıcak tutma falan varmış ya

bence bu hareket sayma işi mantıksız. hem bizim aylardaki bebeklerin 12 15 saatini uyuyarak geçirdiğini söylüyorlar hem de iki saatte on hareket bekleniyor. nasıl olacak bu? ben hareket falan saymıyorum valla. bu kadar evhamla yaşanmaz.

Doğru söylüyorsun valla her ay ayrı evhamla geçti zaten hareketler azalınca hissediyor insan ay ben bu evhamlardan çok yoruldum askerlik bile kısaldı şu gebelik kısalmadı Hergün gebelik hesaplamaya girip kaç gün kalmış diye bakıyorum şaka bi yana vakitli sağlıklı gelsinler de hepsine razıyız

gün içinde düzensiz aralıklarla hissediyoruz hepimiz. benimki gece yatağa yatınca da mutlaka varlığını belli ediyor şımarıyor o yüzden hiç dert etmiyorum bunu. tamamen hareket kesilse bence hissedilir.

aynen öyle valla. sağlıklı doğacak mı, doğum kolay olacak mı derdi yeter bize :)

Aynen canim benim bebekte 2 gun sakin 2 gun hareketli oluyor. Aksam yemeginden sonra kipirti hissetmen yeter dedi doktorum.

Ha anladım. O zaman daha basit ben de diyorum bazen hareket ediyor tekme atmıyor nasıl sayılcak bu
Evet saymasi biraz sıkıntılı tam hissedemeyebiliyoruz çünkü.
Ben cok merak edersem bir parca tatli bisey yiyorum. Uzanıyorum. O zaman hareketleniyor biraz. Tavsiye ederim

Kızlar bebeğin hareketlerini tekmelerini saymak nasıl oluyor ? Doktor hareketlerini say artık dedi de ben nasıl yapacağımı sormayı unuttum
12 saatte 10 tekme olması gerekiyormus öyle yaziyo nette benim doktorumda yemek yiyip dinlendiğinde hareket hissedemiyorsan sıkıntı var dedi

Bende Ocean Mummy multi vitamin kullanıyorum gayet memnunum fiyatını hatırlamıyorum tam olarak ama 80 falan di herhalde
Bundan önceki aylar da ise previt positive kullandım oda 115 tl idi doğuma kadar Ocean ile devam ederim sanırım.. ikiside hiç midemı rahatsız etmedi ve iyi beslenemedigim zamanlarda hep içim rahat bu vitaminlerden dolayı..

Ay kızlaaar ıslerınızı bıtırın artık agırlasmaya baslıyoruuzzz
Yarın ıkı usta gelecek ıkıı gunde tum ev boyancak ınsallah bıter
Annem geldı utulerı o yaparken bende kızların odasını duzenledım besıgı yenı bozuyorum yarın yatastan yatak gelecek artk abla moduna gırıyoruz
Ama cok yoruldum yaaaa dolapların ıclerını sıl yerlestır bıttım Daha bır ton iş vaar
Hepsı bıtse temızlık bıtseeeee dogurana kadar hıc bısey yapmak istemıyorum!!!
Kızın kafası zaten asagıdaydı ama artık cok asırı baskı yapıyor cok asırı zorlanıyorum ya
Hemen gecse artık dogursak

Bu arada herkese Hayırlı Kandiller
Bugun guzel bır gün bool bool dua edelımmm ınsallah hayırlı saglıklı evlatlarımız acısız dogumlarımız olsun

Günlerimizde aynı seninle :) vaktinde sağlıkla gelsinler öyle böyle zaman geçiyor. Her hali güzelmiş hamileliğin öyle çok bekledik ki biz bu minnak kuzuyu hiçç şikayetim yok Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşAllah bu mübarek gün hürmetine dualarda buluşalım

Canım benim, ne güzel yazmışsın🏵. Üstün Dökmen benim üniversitedrn hocamdi,bir yazısında ,anne olarak güçlü olmak zorundasınız ,diyordu. Hepimiz anne olarak çok güçlü olacağız bebeklerimiz için inşallah. Arkalarında dağ gibi güçlü anneleri olduğunu bilirlerse onlar da güçlü olur. Dün 680 gram doğan bir bebeğin annesinin videosunu izledim ve farkettim ki anne güçlü ise, bebek çok daha güçlü. Anne mutlu ise bebek de mutlu. Benim mesela sezeryan düşünme gibi bir durumum yok, Kanada her kadının vücudu normal doğuma yatkındır, çok zaruri durum olmadıkça o bebek normal doğacak diyor . Çatır çatır dogurucaz inşallah bebeklerimizi. Karnimizda böyle bir güç varken dağlar yollar aşar, onlar için her şeyi yapariz. Burda çoğunluk muhtemelen benim gibidir, çocuklara vereceğimiz yat kat yok, hayatta başka bir alternatifi olsun istedim, dil öğrenme ,okuma adına. Eşim özel sektörde ,gelemeyecek benimle, çocuğun hayatında bir alternatif olmasi adına böyle bir karar oldum, hiç bilmediğim bir ülkeye gidicem. Korkmayalik bence, başka hastane, başka doktorla dogurucaz diye, doğumu aslında anne yapar, biz sadece ufak müdahalelerde bulunuruz diyor, doktorlar. Bence güçlü kadınlarız, dogururuz da,başarıriz da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…