2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Kızlat bebişleriniz döndü mü doğum pozisyonuna?
Bizim Kız yan yatıyor bu da beni zorluyor.
Döner daha değil mi....
Canim benimki 3 haftadir normal dogum pozisyonunda ve ben sezeryan olcam yeri daralmis donmuyor hep ayni sekilde duruyor. Seninki yan duruyorsa doner daha 40 haftaya kadar pozisyonu degisebilirmis..

Kızlat bebişleriniz döndü mü doğum pozisyonuna?
Bizim Kız yan yatıyor bu da beni zorluyor.
Döner daha değil mi....
Benimki 32+0 da gittğimde dönmüştü canım ben zaten anlamıştm önceden hep aşağılara vuruyordu artık daha yukarılara vuruyor. 35 e kdr dönüyolarmış öyle demişti doktorum

Buda bizden kızlar ☺ Hastane çantam hazır sayılır bi kaç eksiğim var. Keselere koydum hep bi tek bavula yerleştirmek kaldı. Bu mübarek günde dua edelim, hayırlısıyla kucaklarımıza alırız inşallah bebeklerimizi

Eklentiler

• 3C0B42DA-705F-45EF-B8ED-E89285C22C5E.webp
    54,9 KB · Görüntüleme: 91
Son düzenleme:
Müslin bezleri makinaya atıyormusunuz kızlar sanki çekermiş gibi geliyor

Müslin bezleri makinaya atıyormusunuz kızlar sanki çekermiş gibi geliyor
Attım canım hiç bişey olmadı herşeyi yıkadım ben çantayı bile çünkü muhakkak fabrikada üretilirken toz oluyor. Anneme kalsa tül keseleride yıkıcaktıda ben izin vermedim

Tatlım ne güzel yazmışsın ama ben kaçırmışım nereye gidiyorsun şimdiden hayırlı yolculuklar

Çok kararsızım laquen çantayı yıkasam mı silsem mi diye
Benim aldığım çanta laqueen marka değil ama ben güzelce sildim. Yıkamaya cesaret edemedim açıkçası Çok kararsız da kaldım acaba yıkasa mıydım diye

Kizlar geldim kendi doktorum rahim ağzının kisaldigini lakin şuan cok ciddi bir tehlike arz etmediğini soyledi haftaya bugün tekrar randevum var o zamana kadar sadece yatacakmışım ve fitil verdi sabah akşam kullanılacak moralim kotuydu bütün gün oturdum bebek hareketlerini saydım sanirim ruh halimde pek iyi durumda degil daha iyiyiz cok sükür sadece belli bir sure haftada bir kontrole çağırdı yatmak biraz canımı sıktı ama alışacağım soran sormayan tüm arkadaslara cok teşekkürler

Canim tekrar gecmis olsun. Yorulmadigin ve kontrol altinda oldugun surece her sey yolunda olacaktir. Moralini bozma hic cok sukur bir sorun yok. Bu sureyi biraz dinlenerek gecireceksin o kadar.
Haftamiz azaldigi icin kontroller sıklaşıyor artik.
Saglikla bebegini kucagina alacaksin insallah canim❤

Canım şöyle oluyor mesela benm bebeğim zaten tekmelemiyor çok nadir yani hareketlerini takip edeceksin rutin saatlerde hareket hissetmen lazım bana doktorum öyle dedi. Dönmesi minik tekmeler ne oolursa artık
He anladım oh iyi bari
Bebek aşağıya baskı yapınca doktor endişelendi sanırıö beni de korkutmak istemedi. Ben takip edeyim saol canım

Teşekkürlerrrrr

Ben de sayamıyorum açıkcası unutuyorum,es geçiyorum vs. Sıkıntı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…