Canım benim, ne güzel yazmışsın🏵. Üstün Dökmen benim üniversitedrn hocamdi,bir yazısında ,anne olarak güçlü olmak zorundasınız ,diyordu. Hepimiz anne olarak çok güçlü olacağız bebeklerimiz için inşallah. Arkalarında dağ gibi güçlü anneleri olduğunu bilirlerse onlar da güçlü olur. Dün 680 gram doğan bir bebeğin annesinin videosunu izledim ve farkettim ki anne güçlü ise, bebek çok daha güçlü. Anne mutlu ise bebek de mutlu. Benim mesela sezeryan düşünme gibi bir durumum yok, Kanada her kadının vücudu normal doğuma yatkındır, çok zaruri durum olmadıkça o bebek normal doğacak diyor
. Çatır çatır dogurucaz inşallah bebeklerimizi. Karnimizda böyle bir güç varken dağlar yollar aşar, onlar için her şeyi yapariz. Burda çoğunluk muhtemelen benim gibidir, çocuklara vereceğimiz yat kat yok, hayatta başka bir alternatifi olsun istedim, dil öğrenme ,okuma adına. Eşim özel sektörde ,gelemeyecek benimle, çocuğun hayatında bir alternatif olmasi adına böyle bir karar oldum, hiç bilmediğim bir ülkeye gidicem. Korkmayalik bence, başka hastane, başka doktorla dogurucaz diye, doğumu aslında anne yapar, biz sadece ufak müdahalelerde bulunuruz diyor, doktorlar. Bence güçlü kadınlarız, dogururuz da,başarıriz da
.