2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Evet insanlara yapışmanı.çn sevgi
İle alakası Yok
Ben de eşi ile sorun yaşasın istemem ya da bulaşık görümce etiketini almak:)
Doğru olan bizimki bosver

Ya hurma çok sağlıklı biliyorum da erken doğum riski olunca korkudan yiyemedim hiç

Hadi gozunaydin bebis uzamis demekki. Hurmayi bende yiyorum. Erken doguma neden oldugunuda sanmiyorum. Cok faydali.
Uzasın canım ya anası her yolu deniyor :))
Kızlar ya arefe günü resmi tatilmi? Yani 3 haziran, bilgisi olan varmı?
Arefe yarım gün resmi tatil oluyor.ama bu sene salı gününe denk geliyor bayram.9 gün tatil olur harelde biz o şekilde plan yapıyoruz.
Ya hurma çok sağlıklı biliyorum da erken doğum riski olunca korkudan yiyemedim hiç
Aman canım riskinde var zaten yeme hiç.riske alınmaz.

Duramadım evde avm ye gittim biraz değişiklik olsun diye..
Herhalde anlamış sinirlendiğimi yarın gidelimde şifonyer alalım ortalık çok karışık bir toparlansın diyor..Canım dedim ben sana 1 aydır ne diyorum

Yarın klimayıda taktıracak şükür..

Hafta içide bebek yatağını beşiğini gidip alacağız..
Seçmiştik geçen çilek mobilyadan..
Küçük beşiği bir kaç ay için yanımda kullanacağım sonra büyük yatağa nasipse..

Eklentiler

• DB7C6553-9A22-490C-99A8-6E8AD1D1EA50.webp
    33,7 KB · Görüntüleme: 53
  • 4367D459-C49A-4A9D-8E0B-5FAFF35B0A46.webp
    42,2 KB · Görüntüleme: 69
Evet canım bayram salı gününe denk geliyor ama işte acaba arefe günü yarım günmü tatil olur yoksa tam günmü onu merak ettim ben.

Ya kuzum bu sepetlerden alma ,biliyorum görünüş olarak çok şık duruyor ama inan ki kullanışlı değilmiş ,ben 6 ay benim Yanımda yatacak şekilde planlıyorum sonra kendi odasına geçiricem bak biz şundan aldık

Eklentiler

• 9C0F7E6D-445F-405F-A8B7-BBF551A563DA.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 57

Ya cidden mi adam öyle bir anlattı ki bize sorma.. Yok şöyle güzel yok böyle güzel diye..
Bizde ikna olmaya hazırmışız resmen..
Almam o zaman canım..

Ya cidden mi adam öyle bir anlattı ki bize sorma.. Yok şöyle güzel yok böyle güzel diye..
Almam o zaman canım..
3 ay sonra ayaklarını dayıyorlarmış,rahat değillermiş,o fiyata çok güzel anne yanı beşikler var ,onlardan alırsın.Biz çocuk doktoru bulduk,bebek doğduktan sonra aylık gelişimini yapacak ,ben doktorumuza sordum .Bebeği kendi odasına geçirmek için en ideal zaman nedir diye “5,5-6 aylık en ideal zaman ,daha sonrası çok zor oluyor “dedi.Şimdi senin planın nedir ,bunları da göz önünde al .Ben beni 6 ay idare edecek birşey aldım ,ama sen ne kadar süre yanında yatıracaksın,eğer ki 1 yaş dersen sepet beşikler o kadar kullanılmıyormuş,4 ay kadar idare eder dediler bize

Günde 3-4 taneden bişey olmaz ama her şeyin fazlası zarar, kasılmaları başlatabiliyor diye biliyorum ben de

Kızlar ya arefe günü resmi tatilmi? Yani 3 haziran, bilgisi olan varmı?
Kamuda resmi tatil oldu canım .. ama özel sektör napar bilmiyorum
Almam o zaman canım..
Canım sepet beşikleri hiç önermiyolar cidden bana doktorumda sepet beşik alma kesinlikle dedi eğilerek koyman gerektiği için mesela bebeğin emerken uyudu koyarken yatağa uyanıyormuş fln.. en güzeli evin ve odan müsaitse anne yanı gerçekten bi de sezeryan dikişi fln olursa da sepet beşik zor oluyormuş eğilerek alıp bırakman gerektiğinden .. ben böyle duydum seninle de paylaşaym dedim yine de sen bilirsin

Evet canım bayram salı gününe denk geliyor ama işte acaba arefe günü yarım günmü tatil olur yoksa tam günmü onu merak ettim ben.
Yarım gün resmi tatil zaten şuan sanırım birleştirildi tatil ama resmi izin olarak değil idari izin olarak geçiyor yarım gün bu da demek oluyor ki amirine ve çalıştığın yere bağlı çalıştığın kurum kapanıyorsa yada amirin iş yok tatil diyorsa tatil oluyor

Biz de böyle aldık hem daha küçük hem saha kullanışlı geldi bana da evet o sepetler için herkes aynı şeyi söylüyor

Sakin ol canım yalnıZ değilsin ben de haftaya taşınıyorum daha bebeğin odasını sipariş bile vermedik. Hepsi olacak doğuma kadar yetişecek. Yardıma gelebilecek birileri yok mu yakınında evini derleyip toplayacak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…