- 13 Haziran 2016
- 1.571
- 1.283
- 83
Evet insanlara yapışmanı.çn sevgiSen de görümcesin,ben de geleceğin görümcesiyim kaldı ki ben erkek kardeşime ciddi anlamda çok düşkünüm.Bizim aramızda 13 yaş fark var ,benim elimde büyüdü.Geçen hafta kardeşim bir rahatsızlıktan dolayı 4 gün hastanede yatmış ve benden sakladılar,öğrendiğim an erken doğum yapacaktım.Kız arkadaşı var ne rahatsız ederim ne de taciz ederim.”Mesafe her zaman iyidir “derim geçerim kenara.Ama benim görümcem kahvaltıdan gelir ,gece yatmaya evine giderdi ve ben o zamanlar yeni evliydim.İstemediğimi on kere söyledim anlamadı,yüzsüz en son kavga ettik.Ben onu heryerden engelledim,şimdi gördüğüm yerde “Merhaba ,nasılsın “bu kadar ,onun dışında eşimin ablası bile olsa ben ona katlanmak zorunda değilim.
Ya hurma çok sağlıklı biliyorum da erken doğum riski olunca korkudan yiyemedim hiç❤❤
Canım ben yiyorum daha önceki gebeliğimde de yedim doğumu tetikledigini düşünmüyorum.fetal kemik gelişimi için çok faydalı diye yiyorum.tabi ben yanlış bişey söylemeyim herkes araştırıp kendi doğrularına göre hareket eder.
Uzasın canım ya anası her yolu deniyor :))Hadi gozunaydin bebis uzamis demekki. Hurmayi bende yiyorum. Erken doguma neden oldugunuda sanmiyorum. Cok faydali.
Arefe yarım gün resmi tatil oluyor.ama bu sene salı gününe denk geliyor bayram.9 gün tatil olur harelde biz o şekilde plan yapıyoruz.Kızlar ya arefe günü resmi tatilmi? Yani 3 haziran, bilgisi olan varmı?
Aman canım riskinde var zaten yeme hiç.riske alınmaz.Ya hurma çok sağlıklı biliyorum da erken doğum riski olunca korkudan yiyemedim hiç
Evet canım bayram salı gününe denk geliyor ama işte acaba arefe günü yarım günmü tatil olur yoksa tam günmü onu merak ettim ben.Uzasın canım ya anası her yolu deniyor :))
Arefe yarım gün resmi tatil oluyor.ama bu sene salı gününe denk geliyor bayram.9 gün tatil olur harelde biz o şekilde plan yapıyoruz.
Aman canım riskinde var zaten yeme hiç.riske alınmaz.
Tam gün olur canım cumayıda katarlar 9 gün olur % 90.Evet canım bayram salı gününe denk geliyor ama işte acaba arefe günü yarım günmü tatil olur yoksa tam günmü onu merak ettim ben.
Ya kuzum bu sepetlerden alma ,biliyorum görünüş olarak çok şık duruyor ama inan ki kullanışlı değilmiş ,ben 6 ay benim Yanımda yatacak şekilde planlıyorum sonra kendi odasına geçiricem bak biz şundan aldıkDuramadım evde avm ye gittim biraz değişiklik olsun diye..
Herhalde anlamış sinirlendiğimi yarın gidelimde şifonyer alalım ortalık çok karışık bir toparlansın diyor..Canım dedim ben sana 1 aydır ne diyorum
Yarın klimayıda taktıracak şükür..
Hafta içide bebek yatağını beşiğini gidip alacağız..
Seçmiştik geçen çilek mobilyadan..
Küçük beşiği bir kaç ay için yanımda kullanacağım sonra büyük yatağa nasipse..
Ya kuzum bu sepetlerden alma ,biliyorum görünüş olarak çok şık duruyor ama inan ki kullanışlı değilmiş ,ben 6 ay benim Yanımda yatacak şekilde planlıyorum sonra kendi odasına geçiricem bak biz şundan aldık
3 ay sonra ayaklarını dayıyorlarmış,rahat değillermiş,o fiyata çok güzel anne yanı beşikler var ,onlardan alırsın.Biz çocuk doktoru bulduk,bebek doğduktan sonra aylık gelişimini yapacak ,ben doktorumuza sordum .Bebeği kendi odasına geçirmek için en ideal zaman nedir diye “5,5-6 aylık en ideal zaman ,daha sonrası çok zor oluyor “dedi.Şimdi senin planın nedir ,bunları da göz önünde al .Ben beni 6 ay idare edecek birşey aldım ,ama sen ne kadar süre yanında yatıracaksın,eğer ki 1 yaş dersen sepet beşikler o kadar kullanılmıyormuş,4 ay kadar idare eder dediler bizeYa cidden mi adam öyle bir anlattı ki bize sorma.. Yok şöyle güzel yok böyle güzel diye..
Bizde ikna olmaya hazırmışız resmen..
Almam o zaman canım..
Günde 3-4 taneden bişey olmaz ama her şeyin fazlası zarar, kasılmaları başlatabiliyor diye biliyorum ben de❤❤
Canım ben yiyorum daha önceki gebeliğimde de yedim doğumu tetikledigini düşünmüyorum.fetal kemik gelişimi için çok faydalı diye yiyorum.tabi ben yanlış bişey söylemeyim herkes araştırıp kendi doğrularına göre hareket eder.
Kamuda resmi tatil oldu canım .. ama özel sektör napar bilmiyorumKızlar ya arefe günü resmi tatilmi? Yani 3 haziran, bilgisi olan varmı?
Canım sepet beşikleri hiç önermiyolar cidden bana doktorumda sepet beşik alma kesinlikle dedi eğilerek koyman gerektiği için mesela bebeğin emerken uyudu koyarken yatağa uyanıyormuş fln.. en güzeli evin ve odan müsaitse anne yanı gerçekten bi de sezeryan dikişi fln olursa da sepet beşik zor oluyormuş eğilerek alıp bırakman gerektiğinden .. ben böyle duydum seninle de paylaşaym dedim yine de sen bilirsinYa cidden mi adam öyle bir anlattı ki bize sorma.. Yok şöyle güzel yok böyle güzel diye..
Bizde ikna olmaya hazırmışız resmen..
Almam o zaman canım..
Agrin oldukça ic canim. Gunde 3 taneye kadar hakkin varDüzenli magnezyum kullanmıyorum
Daha takmadm hastanede de kullanacağmz için ama evde direk çift taraflı bant ile yapıştırcam canım, hastanede ise doğum odalarının olduğu kattaki tüm kapılarda kanca var rahatça takarztasarimcibayan canım kapı süsünü kapıya nasıl taktın ?
Yarım gün resmi tatil zaten şuan sanırım birleştirildi tatil ama resmi izin olarak değil idari izin olarak geçiyor yarım gün bu da demek oluyor ki amirine ve çalıştığın yere bağlı çalıştığın kurum kapanıyorsa yada amirin iş yok tatil diyorsa tatil oluyorEvet canım bayram salı gününe denk geliyor ama işte acaba arefe günü yarım günmü tatil olur yoksa tam günmü onu merak ettim ben.
Tamam canım teşekkür ederimDaha takmadm hastanede de kullanacağmz için ama evde direk çift taraflı bant ile yapıştırcam canım, hastanede ise doğum odalarının olduğu kattaki tüm kapılarda kanca var rahatça takarz
Biz de böyle aldık hem daha küçük hem saha kullanışlı geldi bana da evet o sepetler için herkes aynı şeyi söylüyorYa kuzum bu sepetlerden alma ,biliyorum görünüş olarak çok şık duruyor ama inan ki kullanışlı değilmiş ,ben 6 ay benim Yanımda yatacak şekilde planlıyorum sonra kendi odasına geçiricem bak biz şundan aldık
Bebişin hıçkırıyor annesigöbeğinde saat varmış gibi olan var mı? saniye gibi pıt pıt atıyor iki üç dakika boyunca. bunun açıklaması ne acaba :/ kaç seferdir oluyor dünden beri.
Sakin ol canım yalnıZ değilsin ben de haftaya taşınıyorum daha bebeğin odasını sipariş bile vermedik. Hepsi olacak doğuma kadar yetişecek. Yardıma gelebilecek birileri yok mu yakınında evini derleyip toplayacak?Vallahi çıldırma noktasına geldim oturdum yarım saat evin ortasında ağladım..Halen sinirden titriyorum ya
Her yer o kadar dağınık ki iş yapamıyorum. Yeni taşındığımız için halen bir dolap eşya ortada kaldı diğer dolapta ise kozmetikler ıvırlar zıvırlar var 1 ay olacak şifonyer aldıramıyorum.. Hadi o yetmez gibi bebeğin odasında kendi kurulacak çamaşır makinem ve bulaşık makinem duruyor 2 haftadır ( Ev komple ankastreli geldi ama ben kendi eşyalarımı tercih ettim kullanmak için )
Kendi odasına kliması takılacak klimada holde öyle duruyor ünitesi felan..
Ya diyorum artık bir şunlara el at yok adam rahat
Daha bebek odası gelmedi ya..
Ne dersem eriniyor..Ya gücüm kalmadı artık iş yapamıyorum dedikçe çıldırtıyor bakarız hallederiz deyip duruyor.. Ha parasızlıktan değil tembellikten..
Kızlar ben ne yapacağım ya sinirlerim çok bozuk 33 haftaya girdim neredeyse halen ne beşik var ne ev düzenim İnanın her yer çok dağınık.. Makineyi bile boşaltamıyorum
Evi böyle gördükçe ağlıyorum ateşe veresim geliyor her yeri..
Allah aşkına dünyanın en tembel kocasına ben mi sahibim acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?