2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
aynen canım başı aşağıda ayaklar sağda dediğin gibi yığılıp duruyor ama bugün sürekli yığıla yığıla bir hal oldu iteleyip duruyor bi 10 15 saniye o tarafa acıtıyo oda bu kadar yapmıyordu

Instagram surekli bana hediyelik oneriyor : ))bitti benimkiler bende makulleri gordukce size gondereyim isine yarayan olur belki

bilmemek çok can sıkıyo valla ya çok acımıyo ama dayanıp duruyo sürekli 3 dk da bir normal sancı olsa baya hissettirir herhalde kötü olursam gderm zaten
Geçen haftalarda bende öyle oldum canım doktora hiç gitmek istemiodum ama ya bişey olursa diye içim içimi yiyodu iki gece hem ağrı hem kasılma için acile gittim bişey çıkmadı çok şükür içim rahatladı şimdi olursa geçicegini bildiğim için normal karşılıyorum o yüzden sanada bi git dedim.insan böyle böyle vücudunu tanıyo

Neden yatili geliyorlar baska şehirdeler mi ?
Keske yatili gelmeseler bebege adapte olacaksin gecelikle cogu zaman memen acik hava alsin yara olmasin diye falan
Bu durumlarda varliklari strese sokacak seni kurup duracaksin.umarim gelmez
Gelirsede hic 1 sey senin sinirini bozmaz ins guzel gecer o surec

doğru diyosun canım bende boşuna telaşe yapmak istemiyorum bi kere daha böyle oldu benimde gene midemi bozduğumdanmış şimdide bir sürü ilaç kullanmya başladm baya ishal falan olmuşum acı eşiğimde yüksektir biraz olur da anlamam diye korkuyorum ama bebekte hareketli yaslanıp duruyo oda olabilir bakalım pozisyon değiştirip duruyorm bide magnezyum ilacımda bitti 2 gündür hemen artıyo içmeyince ağrılar

Ben hala genital agdaya gitme cesaretini toplayamadkm.gecen hafta epilasyona gittim.kollar bacaklari hallettim.
Simdi agdaya birz bekleyip doguma yakin bir defalik mi gitsem yoksa ne olur ne olmaz simdide mi gitsem buyuk dert.oldu bana

kızlar doğuma az kaldığı için önceden aldığım kitabımı okumaya başladım.harika bir kitap.bir aksilik olmadığı sürece hep normal doğum taraftarıyım. bu kitapla birlikte düşüncelerim daha da yerli yerine oturdu. içinde bir sürü pozitif doğum hikayeleri var. ve psikolijikmen öyle rahatlıyorum ki. kitaptan bi kesit paylaşmak istiyorum.
" her nerede ve nasıl doğum yapmaya niyetli olursanız olun, yaşayacağınız tecrübe duygularınızı, zihninizi, bedeninizi ve ruhunuzu hayatınızın geri kalanı boyunca etkikeyecek.Kendinize bunu açın.

Eklentiler

• 1555877789908-679965883.webp
    35,6 KB · Görüntüleme: 40
Magnezyum dan da olabilir canım biraz daha bekle çok rahatsız olursan yine bi gidersin inşallah geçer de daha fazla tedirgin olmazsın o hisleri biliyorum allahım sağ salim vaktinde kucagimiza almayı nasip etsin

kaldığım yerden tüm yazılanları okuyayım dedim ama öyle çok şey konuşulmuş ki 100 sayfayı okuyamadım
bende doğum hediyesi olarak magnet vs. yaptırmak istemiyorum.genelde pek kıymet verilmiyor ve çöpe atıyorlar.ben mesela buzdolabına bişey asmayı sevmiyorum.
gebeliğim boyunca düşük kan değerlerimle bu süreci atlattım. bu süreçte çok fazla toprağa hasret yaşadım. istanbuldayız ve apartmanlar arasında bunaldım ve baba evindeki bağımızı bahçemizi özledim.toprak kokusuna toprağa aşerdim hep. toprak yiyesim gelir hala. bu yüzden kalıcı olsun diye elimde var olan mimik kaktüsleri hediye edeceğim. 13 tane mini kaktüs hazırlayacağım.ham kağıtla süsleme yapıp " Erdem büyürken, hatırası da sizde büyüsün" notunu ekleyeceğim. hediyeyi tamamladığımda sizinle de paylaşırım. daha çok kendi evimize hatıra eklemek istiyorum.kasnak alıp işleme yapacağım. etamin kumaşına değil de farklı bi kumaş türüne.doğduğu tarihi, saati ve kilosunu işleyeceğim

Evet başka şehirde
Ben odama geçerim söylerim ki yanlız kalmak istiyorum diye :)

Ben hala genital agdaya gitme cesaretini toplayamadkm.gecen hafta epilasyona gittim.kollar bacaklari hallettim.
Simdi agdaya birz bekleyip doguma yakin bir defalik mi gitsem yoksa ne olur ne olmaz simdide mi gitsem buyuk dert.oldu bana
Bence git uzarsa daha cok acır ben hala gidiyorum doguma yakin birdaha gidersin olmazsa tabi sen bilirsin ama

Aynen ya bende yazan olur mu diye bakıyorum hep. Lazerliyim kıl az kısalttım hep bugüne kadar ama doğum öncesi şöyle kökten bi temizlik şart. Ama unutmuşum acısı nasıl diye korkuyorum

Şu ikisini aşırı derece de begendim fikir olarak muntazam boyle birsey istiyorum bende

Eklentiler

• Screenshot_20190407-011236_Chrome.webp
    51,9 KB · Görüntüleme: 70
  • Screenshot_20190419-175654_Instagram.webp
    89,2 KB · Görüntüleme: 73
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…