Aaa askolsun sinirliyim tabi misler gibi sinirliyim hemde.doguma kadarda sinirli kalacagim.Anladim canim en iyisini elbet sen bilirsin. Ben durumu biraz yanlis anlamışım. Sinirli olduğun için boyle istiyorsun sandim
aynen canım başı aşağıda ayaklar sağda dediğin gibi yığılıp duruyor ama bugün sürekli yığıla yığıla bir hal oldu iteleyip duruyor bi 10 15 saniye o tarafa acıtıyo oda bu kadar yapmıyordumerhaba. bende sizin haftanızdayım. bebeğin kafası şuan normal şekilde ise şayet aşağı doğru, ayakları da sağa doğru oluyor.benimde bu şekilde . sağa doğru bir yığılma oluyor. bu şekilde rahatsız hissediyorsanız kendinizi hafif sola doğru uzanın. bebek toparlanıyor.
Geçen haftalarda bende öyle oldum canım doktora hiç gitmek istemiodum ama ya bişey olursa diye içim içimi yiyodu iki gece hem ağrı hem kasılma için acile gittim bişey çıkmadı çok şükür içim rahatladı şimdi olursa geçicegini bildiğim için normal karşılıyorum o yüzden sanada bi git dedim.insan böyle böyle vücudunu tanıyobilmemek çok can sıkıyo valla ya çok acımıyo ama dayanıp duruyo sürekli 3 dk da bir normal sancı olsa baya hissettirir herhalde kötü olursam gderm zaten
Neden yatili geliyorlar baska şehirdeler mi ?Benim gelmesinler deme lüksüm YÖK
Gelecek ve kalacak malesef kv
Az toplanınca kp gelir
Sonra da hiç aramayan görümcem iki çocuğuyla çıkar gelir
Ben eşime tembih ettim
Benle bebekle ilgili hiçbirşeyi anlatmıyor onlara
Sadece iyi diyor
Çünkü en ufak birşey anlatsakkk ooo çok üzülmüş gbi sürekli eşimi arayıp beni soracaklar yalandan
doğru diyosun canım bende boşuna telaşe yapmak istemiyorum bi kere daha böyle oldu benimde gene midemi bozduğumdanmış şimdide bir sürü ilaç kullanmya başladm baya ishal falan olmuşum acı eşiğimde yüksektir biraz olur da anlamam diye korkuyorum ama bebekte hareketli yaslanıp duruyo oda olabilir bakalım pozisyon değiştirip duruyorm bide magnezyum ilacımda bitti 2 gündür hemen artıyo içmeyince ağrılarGeçen haftalarda bende öyle oldum canım doktora hiç gitmek istemiodum ama ya bişey olursa diye içim içimi yiyodu iki gece hem ağrı hem kasılma için acile gittim bişey çıkmadı çok şükür içim rahatladı şimdi olursa geçicegini bildiğim için normal karşılıyorum o yüzden sanada bi git dedim.insan böyle böyle vücudunu tanıyo
3dk bir diyince korkttum bi an.coştu ozaman bu aksam :)bilemedim ki ne olduğnu ittirip duruyor sürekli sağıma doğru toplanıyo canım acıyo sancı olsa 3 dk ya düşse duramazdım herhalde hereket halinde bide sağıma yaslanıyo
Magnezyum dan da olabilir canım biraz daha bekle çok rahatsız olursan yine bi gidersin inşallah geçer de daha fazla tedirgin olmazsın o hisleri biliyorum allahım sağ salim vaktinde kucagimiza almayı nasip etsindoğru diyosun canım bende boşuna telaşe yapmak istemiyorum bi kere daha böyle oldu benimde gene midemi bozduğumdanmış şimdide bir sürü ilaç kullanmya başladm baya ishal falan olmuşum acı eşiğimde yüksektir biraz olur da anlamam diye korkuyorum ama bebekte hareketli yaslanıp duruyo oda olabilir bakalım pozisyon değiştirip duruyorm bide magnezyum ilacımda bitti 2 gündür hemen artıyo içmeyince ağrılar
Ohh en sevdigimm hakedene yapmak lazimResmen icine dogmus yakindir birilerinin sacini yolucam desarj olucamyaa gencligimin parki ogluslari goturelim bak analariniz burda gezerdi diye anlatiriz
Evi duzenlicem diye ona sebep cocugu erken doğurgan valla keske gitmeseydim resmen bin pişman oldumSen niye yordun kendini bakıyım.yatıp dinlenmen istirat etmen lazım.
Enfeksiyon icin ilac iciyorum suya atılan 3 gün icicem canimCanım dün sana ilaç verdiler mi ? Bide idrar testi yapıldı mı enfeksiyon da ağrı yapar
Geçmiş olsun canım bu son zamanlar ansilan hepimiz enfeksiyondan çekicez allahım yardımcımız olsun bi kucagimiza vaktinde olsak rahatlicazEnfeksiyon icin ilac iciyorum suya atılan 3 gün icicem canim
Evet başka şehirdeNeden yatili geliyorlar baska şehirdeler mi ?
Keske yatili gelmeseler bebege adapte olacaksin gecelikle cogu zaman memen acik hava alsin yara olmasin diye falan
Bu durumlarda varliklari strese sokacak seni kurup duracaksin.umarim gelmez
Gelirsede hic 1 sey senin sinirini bozmaz ins guzel gecer o surec
Bence git uzarsa daha cok acır ben hala gidiyorum doguma yakin birdaha gidersin olmazsa tabi sen bilirsin amaBen hala genital agdaya gitme cesaretini toplayamadkm.gecen hafta epilasyona gittim.kollar bacaklari hallettim.
Simdi agdaya birz bekleyip doguma yakin bir defalik mi gitsem yoksa ne olur ne olmaz simdide mi gitsem buyuk dert.oldu bana
Aynen ya bende yazan olur mu diye bakıyorum hep. Lazerliyim kıl az kısalttım hep bugüne kadar ama doğum öncesi şöyle kökten bi temizlik şart. Ama unutmuşum acısı nasıl diye korkuyorumBen hala genital agdaya gitme cesaretini toplayamadkm.gecen hafta epilasyona gittim.kollar bacaklari hallettim.
Simdi agdaya birz bekleyip doguma yakin bir defalik mi gitsem yoksa ne olur ne olmaz simdide mi gitsem buyuk dert.oldu bana
Şu ikisini aşırı derece de begendim fikir olarak muntazam boyle birsey istiyorum bendekaldığım yerden tüm yazılanları okuyayım dedim ama öyle çok şey konuşulmuş ki 100 sayfayı okuyamadım
bende doğum hediyesi olarak magnet vs. yaptırmak istemiyorum.genelde pek kıymet verilmiyor ve çöpe atıyorlar.ben mesela buzdolabına bişey asmayı sevmiyorum.
gebeliğim boyunca düşük kan değerlerimle bu süreci atlattım. bu süreçte çok fazla toprağa hasret yaşadım. istanbuldayız ve apartmanlar arasında bunaldım ve baba evindeki bağımızı bahçemizi özledim.toprak kokusuna toprağa aşerdim hep. toprak yiyesim gelir hala. bu yüzden kalıcı olsun diye elimde var olan mimik kaktüsleri hediye edeceğim. 13 tane mini kaktüs hazırlayacağım.ham kağıtla süsleme yapıp " Erdem büyürken, hatırası da sizde büyüsün" notunu ekleyeceğim. hediyeyi tamamladığımda sizinle de paylaşırım. daha çok kendi evimize hatıra eklemek istiyorum.kasnak alıp işleme yapacağım. etamin kumaşına değil de farklı bi kumaş türüne.doğduğu tarihi, saati ve kilosunu işleyeceğim
Sen huzurlu ol yeterEvet başka şehirde
Ben odama geçerim söylerim ki yanlız kalmak istiyorum diye :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?