Aa ben bir ara her sabah iciyordum deli gibi kas calisiyordum o donem baktim rengim degisiyor doktor havuctaki karoten pigmentleri acik tenlilerin surekli kullanmasina bagli ciltte renk degisikligi yapar demisti.birakinca duzeldim tabi
2 3 gunde bir ictim sonrasında portakal greyfurt va donusumlu yani
Ben kızımda bir defa bile yasamadim kusma olayıni ama bu hamileligim çok farklı
Ablamin iki oğlu var , tutturdu bu erkek diye o da böyle ilk aylarda başladı istifra etmeye ya ki doğuma kadar
Sanırım devlette bazısı takıyor hepsi takmıyor benim özeldi bu arada ben normal istiyordum olmadı sezaryen oldu zangır zangır titreyerek ameliyata girdim ve okadar iyi gectiki inanın hamileliğim daha zor gecmişti öyle kötü anlatılanlara kulak asmayın
Ben kullanalı 2 hafta olmuştur bence çabuk bir etki :) düşük olması gebeliğe engel oluyormuş ama senin olmamış ne güzel şimdide ilaçla güzel bir seviyeye gelir zaten
Bugün diş dr um enfeksiyona sefk etti ilaç verdi sen veya bilen arkadaşlar varmı acaba Croxilex-BID 1000 mg sabh akşam iç dedi ama korkuyırum içmeye napcam bilemedim
Ben kullanalı 2 hafta olmuştur bence çabuk bir etki :) düşük olması gebeliğe engel oluyormuş ama senin olmamış ne güzel şimdide ilaçla güzel bir seviyeye gelir zaten
Ortaya toplanmışlar rahmin üstünde
Evet bebeği besliyor bana da demişti dr ama genelde 12.haftaya kadar jaybolur dedi hatta int de ameliyat la alınabildiğini okudum küçükmezse
Birde bunların hareket ile birbirine dolanma ve patlama kanama riski varmış malesef
Rahmin dışardan üstünde dimi icerde olanlar sıkıntılı çünkü yumurtalık kisti değil mi bunlar canım tam anlayamadım şimdi birde içini ferah tut kistler genelde gider kalıcı olanlar miyomlar dedi doktorum benim en son ameliyat demislerdi mesela ama hamile kaldım dert etme kendine İnternette herşey yaziyo benim bi kistim patladı mesela internete kalsa olursunuz diyordu sadece biraz ağrı ve kanama fazlalığı oldu ben hissetmedim bile düşün yani :)
Ay yok Artık resmen şehir efsanesi haline getirmişler devlette olan ameliyatları. Ben sezeryan dahil 4 ameliyat geçirdim son 15 yılda. Ve hepsi devlette. Sonda da takıldı. İşini bilmeyen birine böyle bişey yaptırmazlar. Kendileri takıp çıkartıyorlar. Rahat ol. Her söylenene de inanma derim :))
Aynen tatlım ağrı yapıyor miyomlar yani ben yıllardır bunlarla yaşıyorum alıştım tedirgin olmamak lazım mesela daha bu hafta geçti kasık ağrılarım şimdiye kadar hergün ağrıdi düşün kistler gider miyomun küçük diye hatırlıyorum büyüsede uzun zaman alir benim 4 ve 5 cm daha şimdiden kocaman bi karnım var:)