2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314

Bende hergun iciyodum simdi 2 gunde bir su bardağı icmeye basladim
Faydali yazmış herkes
Devam edicem icmeye

Kizlar yedigim 1 tabak yemek mideme coktu sanki.
Kussam rahatlayacak ama kusamiyorumda
Soda da ictim gecmedi
Yumru gibi oturdu mideme
Ne yapsam ki

Bugun bende öyleydim
Açık çay ictim biraz düzeldi
Simdirim sistemim tatile gitmiş gibi çalışmıyo sanki

Bende hergun iciyodum simdi 2 gunde bir su bardağı icmeye basladim
Faydali yazmış herkes
Devam edicem icmeye
Kesinlikle faydali.
Bende iciyorum.bazen karistiriyorum elma portakal ile falan.rutin her sabah havuc suyu icin söylemiştim ben renk olayini : )

Ben kızımda bir defa bile yasamadim kusma olayıni ama bu hamileligim çok farklı
Ablamin iki oğlu var , tutturdu bu erkek diye o da böyle ilk aylarda başladı istifra etmeye ya ki doğuma kadar
Ben kızımda bır ıkı ama boyle yogunn bır bulantı yoktu hatırlamıyorummm ayyy herseyı cınsıyete yoruyoruz zaten

Öyle mi çok sevindim ilk sezerynda gerecmiyormu devlette gerekiyor galiba
Sanırım devlette bazısı takıyor hepsi takmıyor benim özeldi bu arada ben normal istiyordum olmadı sezaryen oldu zangır zangır titreyerek ameliyata girdim ve okadar iyi gectiki inanın hamileliğim daha zor gecmişti öyle kötü anlatılanlara kulak asmayın

Rahmin dışardan üstünde dimi icerde olanlar sıkıntılı çünkü yumurtalık kisti değil mi bunlar canım tam anlayamadım şimdi birde içini ferah tut kistler genelde gider kalıcı olanlar miyomlar dedi doktorum benim en son ameliyat demislerdi mesela ama hamile kaldım dert etme kendine İnternette herşey yaziyo benim bi kistim patladı mesela internete kalsa olursunuz diyordu sadece biraz ağrı ve kanama fazlalığı oldu ben hissetmedim bile düşün yani :)

Devlette yakinin cikariyormus ondan çok korkuyorum kaynanam cikarsa hep soylicek diye istemiyorum
Ay yok Artık resmen şehir efsanesi haline getirmişler devlette olan ameliyatları. Ben sezeryan dahil 4 ameliyat geçirdim son 15 yılda. Ve hepsi devlette. Sonda da takıldı. İşini bilmeyen birine böyle bişey yaptırmazlar. Kendileri takıp çıkartıyorlar. Rahat ol. Her söylenene de inanma derim :))

doktor bana da hiç ağrın olmuyo mu fln dedi. yok dedim ilerde yapabilir dedi işte..

bana da 17 haziran dedi sata göre 8 im ben de

Aynen tatlım ağrı yapıyor miyomlar yani ben yıllardır bunlarla yaşıyorum alıştım tedirgin olmamak lazım mesela daha bu hafta geçti kasık ağrılarım şimdiye kadar hergün ağrıdi düşün kistler gider miyomun küçük diye hatırlıyorum büyüsede uzun zaman alir benim 4 ve 5 cm daha şimdiden kocaman bi karnım var:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…