2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Masallah ne yazdiniz.yemegin ortasinda midem bulandi belime agrilar girdi biraz uzandim.
Keske sesli mesaj olsa dinlesem ekrana cok bakincada midem bulaniyor

Ben 50lik almıştım az bişey kalmış kullanıyorum işte
Bende bı ara 25 Lil almıştım ama bu ay elimde 3 tane varmış kenarda 2 sini yaptim yarın doktora gideceğim kanda çıkma durumuna göre onu da pazar yada pazartesi yaparım yine ikisini de köyü görmezsem valla o köyü çizgi için tekrar test alirim

Kizlar yedigim 1 tabak yemek mideme coktu sanki.
Kussam rahatlayacak ama kusamiyorumda
Soda da ictim gecmedi
Yumru gibi oturdu mideme
Ne yapsam ki

Çok geçmiş olsun inş biran önce sağlığına kavuşursun

Havuç suyu içen var mi?

Hergun icsek bir zarari var mi acaba
  • Havuç, karaciğer temizliğine yardımcı olur.
  • Hamilelikte bağışıklık sistemi fetüsün büyümesini desteklemek için zayıf olur. Havuç, bağışıklık sistemini güçlendirmeye yardımcı olur.
  • Hamilelikte düzenli havuç yemek, bronşit gibi sorunları kontrol altına almaya yardımcı olur.
  • Havuç, hücre zarlarını sağlıklı tutmaya yardımcı olur ve enfeksiyonlarına karşı mücadele eder.
  • Henüz anne karnındaki bebeğin deri, et ve kas gelişimine fayda sağlar.
  • Yüksek kan şekeri, gebelikte bebeğinizin sağlığı için zararlı olabilir. Havuç kan şekeri seviyesini düşürmeye ve diyabet risklerini azaltmaya yardımcı olur.
  • Havuç, kalsiyum bakımından zengindir ve bebeğin kemik ve diş gelişimine yardımcı olur.
  • Hamilelikte yüksek miktarlarda ihtiyacınız olan C vitamini ve lif açısından zengin bir besindir.
  • Havuç suyu beta karoten açısından zengindir. Bu özelliği antioksidan etkisi gösterir ve serbest radikallere karşı korur.
  • Havuç suyunda bulunan A vitamini, enfeksiyonlara karşı savaşmaya yardımcı olur. A vitamini ayrıca anne sütüne kalite katıyor.
  • Havuç suyunda bulunan fitokimyasallar vücudun düzgün işleyişini teşvik eder. Bunlar, günlük gebelik diyetine eklenmesi gereken önemli vitamin olarak kabul edilir.
  • Gebeliğin son birkaç ayı içinde havuç suyu içmek, bebeğin sarılık olma riskini azaltabilir.

Geçmişi okurken bir arkadaş vardı kan sonuçları soran. Detaylı bilmem ama benimkileri ekliyorum. Dr. şeker harici herşey güzel dedi. Yarın şeeker testi yaptıracağım. İnşallah sorun çıkmaz. İsterken karşılaştır.

Eklentiler

• 1.webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 58
  • 2.webp
    20 KB · Görüntüleme: 103
  • 3.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 54
  • 4.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 42
Bi kaç hafta önce burada okumuştum hamilelikde ciğer yenmemeli diye a vitamini varmış ve gamilelikde fazlası zararlıymış
Ben ciğeri çok severim kansızlık problemide olunca sık tüketiriz
Geçen hafta Dr a sordum a vitamini havuçda saha çok ama Gida ile hiçbir vitamini zarar verecek fazlalıkda alamazsınız zaten o yüzden tüketebilirsin demişti

Bir arkadaşta toxoplazma için yazmıştı. Bende 4 tane kedi var ama buna rağmen negatif çıktı. Negatif çıktığı için 3 ayda bir tekrarlayacakmış test. Eti çok iyi pişirmeden yemeyin hatta mümkünse ellemeyin. sebzeleri çok çok iyi yıkayın ( bende sirkeli suda yıkıyorum) sokak canlarından bu dönemde uzak durun. Eve gelir gelmez elleri yıkayın ve evde hayvan varsa iç-dış parazit aşılarını sakın aksatmayın.

Çok sağol canım Allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…