Yok yok canım endişelenme , iki gün hastanede kalıyosun o yüzden orda çıkartıyorlar kaynanan yapıyım dese de yaptırtma zaten bilen biri yapsın yalnız o değil de yanında başka biri yoksa kayınvalidene daha fenasında ihtiyaç duyabilirsin neyse o günlere gelelim hele bi
Kızlar benim kahverengi kanamam var doktora gittik hemen acilden baktı kese gözüküyor düzgün hala bozulmamış dedi yolc sac kesesinide gördü 5+2 günlüğüm çok korluyorum. Yapabilecek bişeyimiz yok dedi. Progestan yazdı zaten proluton iğneside vuruluyorum sizce kahverengi leke düşük belirtisimi
Ilk defa duydum bana ameliyatta takmışlar takılırken baygındım haberim olmadı sonra da hemşire çıkardı ya o yakınının çıkarabileceği birşey değil bence bi hata var ben üniversite hastanesinde ameliyat olmuştum
Rahmin dışardan üstünde dimi icerde olanlar sıkıntılı çünkü yumurtalık kisti değil mi bunlar canım tam anlayamadım şimdi birde içini ferah tut kistler genelde gider kalıcı olanlar miyomlar dedi doktorum benim en son ameliyat demislerdi mesela ama hamile kaldım dert etme kendine İnternette herşey yaziyo benim bi kistim patladı mesela internete kalsa olursunuz diyordu sadece biraz ağrı ve kanama fazlalığı oldu ben hissetmedim bile düşün yani :)
Evet yumurtalık kisti, döllenen yumurta herkesde kiste dönüşüyormuş sonra küçülüp YÖK oluyormuş doğru anladıysam Sınır 6 cm , üstündekiler tamamen küçülemiyormuş 16. Haftadan sonra ameliyatla alınıyormuş risk varsa
Benim de tam sınırda olduğu için birde ağrı baskı şişlik çok yapıyor ama ben çok takmıyorum küçülür gibi geliyor
Gittim canım önceki mesajdada yazdım az önce geldim kahverengi lekelenmem var. Keseye baktı bozulmamış kesen hala düzgün dedi yolc sac kesesinide gördü. Düşük tehditi olabilir dedi. Ama ben çok korkuyorum varmı burda kahverengi lekesi olan korkmalımıyım bu kahverengi lekelerden.
Kızlar benim kahverengi kanamam var doktora gittik hemen acilden baktı kese gözüküyor düzgün hala bozulmamış dedi yolc sac kesesinide gördü 5+2 günlüğüm çok korluyorum. Yapabilecek bişeyimiz yok dedi. Progestan yazdı zaten proluton iğneside vuruluyorum sizce kahverengi leke düşük belirtisimi
Tamam ilaç yazmıs korkma olurmu cogu gebeye oluyor. Hatta yakın zamanda arkadasıma oldu ılac vurdular falan dınlendı bol bol cok sukur suan ıyı cok kısıde oluyor kötü dusunme ama zorlanma uzan dınlen devam ederse bıdaha gıdersın
Yok canim korkma insallah birsey olmaz. Benimde 1 kere geldi. Acile gitmistik. Doktor tekrar olabilir adet gibi olmadikca korkulacak bir sey yok demisti. Kotuyu aklina getirme hemen.