2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Alış-veriş bitmiyor benim hep bir eksik mutlaka var yoruluyorumda artik biri benim yerime yapsa alışverişi ne güzel olur

Ikı gundur ne yoruldum bee huhh işler bıtmedı daha bıtınce ohh beee dıyecegımmm badana bıttı mısss heryer dıp kose temızlenıyor baya bısey cope gıttı onceden gozume batmayanları bıle attım gıttı ohhhhhh
Ay sızede oluyormu alt karnım oluyorduuu cook sımdı gogus altımda basladı yemek yedıkten sonra ya da iş yaparken bütünn karnımmmm taşşş gıbı sankı catlayacak gıbı oluyorum
Bu haftalarda kızımda oluyormuydu hıc hatırlamıyorumm
Zaten alt karnım sertlesınce resmen kıtlenıyorum dogurcak gıbı yuruyusum degısıyo o an Zaten yakınd ayagı dısarı fırlıcak oyle ıttırıyor Birde karnım ufak hee ama ıcerde ıste hıc bıseyı degıstırmıyor.
Ay ben bu kızımdan korkuyorum sankı 38 bıle beklemeyecek ınsallah yanlış hıslere kapılmısımdır

Bendee cok yoruldum hala perdelerim ve halilarim gelmedi is bitmedi sadece badana bitti evin yarisi kadar cop.cikardim nerdeyse kullandiklarimi bile atacaktım o karın sertleşmesi bana da oluyor cok yurudugumde asagida oluyor yemeklerden sonrada hemen gogus altinda nedir ne değildir bilmiyorum eskiden yağ sürerdim iyi gelirdi simdi hicbirsey fayda etmiyor belki sadece ılık bir duş okadar kuzum

canım benmde hep geride . İlk başlarda 3 haftaydı sonra 1 haftaya düştü o düzelmedi hal 1 hafta fark çıkıyor arada daha fazla bile oluyor ama gelişimi önemli olan..
Kızlar bugün benim kontrolüm var ve nst yapılacak..
Ayrıcada Doğum günüm insallah oğlum güzel güzel yüzünü gösterir annesine hediye olarak
İyi ki doğduunn
Merhaba kizlar bebek.icin hangi deterjanları ve yumusaticiyi tercih ettiniz dalan roxy alacaktim ama cok kararsizim birde en son doktora gittiğimden beri hic kilo almamışım cok sükür 12de sabitledik
Ben green and clean almıştm canım

Merhaba kizlar bebek.icin hangi deterjanları ve yumusaticiyi tercih ettiniz dalan roxy alacaktim ama cok kararsizim birde en son doktora gittiğimden beri hic kilo almamışım cok sükür 12de sabitledik
Dalin yumuşatıcı +dalin toz deterjan ile yıkadım

Bundan aldım ben canım,daha kıyafetlerde kullanmadım ama filini yıkadım bugün onda kullandım.güzel beğendim ben, yoğun bi kokusu yok bitkisel içerikli

Eklentiler

• C4355BE0-6546-4D27-A3C7-CFAB4FAC9428.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 38
Memnun kaldinmi yumusaticisinida aldinmi ? Kokusu varmi ? Granül mu sıvımi?

Green clean aldım çok memnunun canım oğlumun kıyafetlerinide onunla yıkıyorum leke çıkarmada da iyi benimde şuan 12 kilo inş çok almam 15 le tamamlasam süper

Benm camlar perdeler bıttı cok sukur Ev temızdı ama tum ev kalkınca ıste ev bırbrıne gırdı Amaaan az kaldı
Evet ıste banada oluyor karnım tas gıbı yırtılcak hıssı verıyor cok fena
Ama yıne de sukur ya okadar gunlerdır ugrasıyoruz yıne de ıyıyım...35 hafta sonrası hıc bısey yapacagımı sanmıyorum sadece gezıp ufak ıslerle ugrasırım tmmdır
Insallah senınde ısın cabuk bıter doktorunu dınle yapma dedıyse yapma sakın cnm cok fazla yorulmamak lazım...

Green clean aldım çok memnunun canım oğlumun kıyafetlerinide onunla yıkıyorum leke çıkarmada da iyi benimde şuan 12 kilo inş çok almam 15 le tamamlasam süper
Green clean nerde satılıyor? Baya öneri oldu sayfada bunla ilgili birde hangisini aldin ?

Ev işleri bitmedi alışveriş bitmedi daha birsuru hazirliklar var valla düşündükçe geriliyorum birsey yapsan olmaz yapmasan olmaz cok aradayım doktoru şuana kadar pek dinlediğim söylenemez ama dinlemedigime hep pişman oluyorum

Süt sağma pompası arayışı içinde olan arkadaşlar için araştırdığım bir ürün var baya iyi yorumlar okudum google da Kk da instagramda . Mochi süt sağma pompası. Ben ihtiyacım olursa alacağım sanırım gerçi fiyatı çok iyi ve ilginç bir süt sağma sistemi var :) ilgilenenler araştırsın derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…