Alış-veriş bitmiyor benim hep bir eksik mutlaka var yoruluyorumda artik biri benim yerime yapsa alışverişi ne güzel olurselam arkadaşlar, benim yazabildiğim saatlerde boş oluyor burası.
bugün müsaitken yazayım dedim. herkes iyi mi?
riskli ve istirahat eden arkadaşlarımıza geçmiş olsun. tüm bebeler vaktinde sağlıkla gelsin inşallah. benim de alışveriş işi bitti bugün. hastane oda süsleme kaldı. onu da 1-2 hafta içinde netleştirmem gerekiyor. yıkamaya başlarım yarın sanırım..
Bendee cok yoruldum hala perdelerim ve halilarim gelmedi is bitmedi sadece badana bittiIkı gundur ne yoruldum bee huhhişler bıtmedı daha bıtınce ohh beee dıyecegımmm badana bıttı mısss heryer dıp kose temızlenıyor baya bısey cope gıttı onceden gozume batmayanları bıle attım gıttı ohhhhhh
Ay sızede oluyormu alt karnım oluyorduuu cook sımdı gogus altımda basladı yemek yedıkten sonra ya da iş yaparken bütünn karnımmmm taşşş gıbı sankı catlayacak gıbı oluyorum
Bu haftalarda kızımda oluyormuydu hıc hatırlamıyorumm
Zaten alt karnım sertlesınce resmen kıtlenıyorum dogurcak gıbı yuruyusum degısıyo o anZaten yakınd ayagı dısarı fırlıcak oyle ıttırıyor Birde karnım ufak hee ama ıcerde ıste hıc bıseyı degıstırmıyor.
Ay ben bu kızımdan korkuyorum sankı 38 bıle beklemeyecekınsallah yanlış hıslere kapılmısımdır
Bana doktor duzenli.icme dedi ama ben yinede iciyorum cok faydasi oluyor ağrılara kasılmalara falan
canım benmde hep geride . İlk başlarda 3 haftaydı sonra 1 haftaya düştü o düzelmedi hal 1 hafta fark çıkıyor arada daha fazla bile oluyor ama gelişimi önemli olan..Ben bugün aldım, 32+0 normal regl döneminde göre. Hatta kilosu 2 gün geride demişti,31+6 çıktı, üzüldüm bu konuya da. Ama geçen sefer 5 gün geride cikmisti. Umarım atlatiriz bu dönemi. Her şeyin iyi olduğundan bahsetti,aslında onu besleyecek şeyler de yiyiyorum ama bazen senlik değil,demişti doktorum. Bir ara proluton depat kullanmıştım ,trafik kazası geçirince, o zaman 3 hafta öne geçmişti gelişimi. O kesildikten sonra önce normale döndü, sonra geriye gitti. Var mı böyle geride olan arkadaşlar? Doktorlari ne diyor acaba?
İyi ki doğduunnKızlar bugün benim kontrolüm var ve nst yapılacak..
Ayrıcada Doğum günüm insallah oğlum güzel güzel yüzünü gösterir annesine hediye olarak
Ben green and clean almıştm canımMerhaba kizlar bebek.icin hangi deterjanları ve yumusaticiyi tercih ettiniz dalan roxy alacaktim ama cok kararsizimbirde en son doktora gittiğimden beri hic kilo almamışım cok sükür 12de sabitledik
Benim hic agrim yoktu iki gündür belim ve bacaklarımı kesmek istiyorum o denli agriyor bitek dus ve magnezyum rahatlatıyor birazBenimde geceleri belim kalçam bacaklarım ağrıyor içiyim bakalım işe yarar umarım
Dalin yumuşatıcı +dalin toz deterjan ile yıkadımMerhaba kizlar bebek.icin hangi deterjanları ve yumusaticiyi tercih ettiniz dalan roxy alacaktim ama cok kararsizimbirde en son doktora gittiğimden beri hic kilo almamışım cok sükür 12de sabitledik
Merhaba kizlar bebek.icin hangi deterjanları ve yumusaticiyi tercih ettiniz dalan roxy alacaktim ama cok kararsizimbirde en son doktora gittiğimden beri hic kilo almamışım cok sükür 12de sabitledik
Memnun kaldinmi yumusaticisinida aldinmi ? Kokusu varmi ? Granül mu sıvımi?canım benmde hep geride . İlk başlarda 3 haftaydı sonra 1 haftaya düştü o düzelmedi hal 1 hafta fark çıkıyor arada daha fazla bile oluyor ama gelişimi önemli olan..
İyi ki doğduunn ❤❤❤
Ben green and clean almıştm canım ❤
Cok tesekkur ederim canim sırf kaynanama inat olsun diye dalin almayacagimDalin yumuşatıcı +dalin toz deterjan ile yıkadım
Ikimci green clean onerisi bu ucunude almakmi gerekiyor acaba ?Bundan aldım ben canım,daha kıyafetlerde kullanmadım ama filini yıkadım bugün onda kullandım.güzel beğendim ben, yoğun bi kokusu yok bitkisel içerikli
Ikimci green clean onerisi bu ucunude almakmi gerekiyor acaba ?
Alma alma o zamanCok tesekkur ederim canim sırf kaynanama inat olsun diye dalin almayacagimo konuda sinir etti beni
Green clean aldım çok memnunun canım oğlumun kıyafetlerinide onunla yıkıyorum leke çıkarmada da iyi benimde şuan 12 kilo inş çok almam 15 le tamamlasam süperMerhaba kizlar bebek.icin hangi deterjanları ve yumusaticiyi tercih ettiniz dalan roxy alacaktim ama cok kararsizimbirde en son doktora gittiğimden beri hic kilo almamışım cok sükür 12de sabitledik
Benm camlar perdeler bıttı cok sukurBendee cok yoruldum hala perdelerim ve halilarim gelmedi is bitmedi sadece badana bittievin yarisi kadar cop.cikardim nerdeyse kullandiklarimi bile atacaktım o karın sertleşmesi bana da oluyor cok yurudugumde asagida oluyor yemeklerden sonrada hemen gogus altinda nedir ne değildir bilmiyorum eskiden yağ sürerdim iyi gelirdi simdi hicbirsey fayda etmiyor belki sadece ılık bir duş okadar kuzum
Green clean nerde satılıyor? Baya öneri oldu sayfada bunla ilgiliGreen clean aldım çok memnunun canım oğlumun kıyafetlerinide onunla yıkıyorum leke çıkarmada da iyi benimde şuan 12 kilo inş çok almam 15 le tamamlasam süper
Ev işleri bitmedi alışveriş bitmedi daha birsuru hazirliklar var valla düşündükçe geriliyorumBenm camlar perdeler bıttı cok sukurEv temızdı ama tum ev kalkınca ıste ev bırbrıne gırdı Amaaan az kaldı ☺
Evet ıste banada oluyor karnım tas gıbı yırtılcak hıssı verıyor cok fena
Ama yıne de sukur ya okadar gunlerdır ugrasıyoruz yıne de ıyıyım...35 hafta sonrası hıc bısey yapacagımı sanmıyorum sadece gezıp ufak ıslerle ugrasırım tmmdır
Insallah senınde ısın cabuk bıter doktorunu dınle yapma dedıyse yapma sakın cnm cok fazla yorulmamak lazım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?