2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
İyiyim canım sen nasılsın alıştım valla hala yadırgıyorum bazen ama güven konusunda sıkıntım yok yaaa kötü denk gelmiş vardır bı hayır bunda da yeni doktorunu sen sevdin mi peki ?
Her yaşlarının zorluğu vardır herhalde ama tatlılığı da var Allah güzel ömür versin inşallah

amin Mirketcim..
ben bir kez gittim daha yenisine, iyiydi. baya bi uzun kaldım. bebeğin heryerini gösterdi. ne neresi nasıl olması beklenir vs vs.
bayrama denk geliyor ya tam benim doğum, dedi ben bayramda yokum. ya bayramdan önce 39. haftada doğumu başlatırız ya da baktık bekleyecek bekleriz dedi. nöbetçi başka doktorlar varmış bayramda bakalım herşey nasip.

25 yaşında oğlumu doğurdum şimdi 29 yaşındayım seninde mi ikinci

ilki normal miydi?

Herşey sok günler belli olacak desene :) hepimizin öyle aslında bebişler ne zaman ve nasıl gelmek isterlerse gelecekler bayrama denk gelip gelmemesine de şansa artık benim bayrama kalmaz diyorum ama belli olur mu bu bebişlere :)))

kızlar hamilelik günlüğü tutuyor musunuz? tavsiye ederim.
Oğluma hamile kaldığımdan beri bu zamana kadar her anısını yazıyorum doğum ilk kelimesi ilk dişi ilk adımı hislerimi sevgimi vs kızımdada ilk öğrendiğim gibi yazmaya başladım 18 yaş günlerine kadar yazıp doğum günlerinde hediye edicem

Ewet canım normal

Ewet canım normal

hadi inşallah darısı 2.lere.
Allah bağışlasın
sağol canım hepimizin evladını bağışlasın Allahım.

aynen merakla bekleyeceğiz bakalım. daha dönmemişti benimki 32+0 da gittiğimde. inşallah döner bakalım.
ilk oğlumda 18 aralıktı beklenen tarihim. 26 aralıkta doğum yaparak topikte son doğum yapan ben olmuştum. kapıyı çekip çık demişlerdi bana arkadaşlar. bakalım bunda nasıl olacak. kim sona kalacak. :)

süpersin sen de benim gibi :)

1 saatir bi sağa yaslanıo bi sola nasıl bi yaslanmaysa belime kasıklarıma kadar ağrım oluo ya kasılma olsa sürekli aynı yerde olur dimi

İnş yaa bi süpriz yapmasınlar uslu uslu normal gelsinler

1 saatir bi sağa yaslanıo bi sola nasıl bi yaslanmaysa belime kasıklarıma kadar ağrım oluo ya kasılma olsa sürekli aynı yerde olur dimi
benim dün akşamki durum karnım taş gibi oldu o yaslandıkça bide bakıyorum 3 dk da bir doğursam 3 dkya düşse duramam dedm bide saat 7 den gece 2 ye kadar sürdü öyle uyumuşum sabah kalktığımda geçmişti

Benim düzenli değil ya saate baktım düzensiz oluo düzenli olsa koşa koşa giderdim hastaneye ben ara ara oluo yatınca daha fena bianda girio ağrı belim ayrılcak gibi oluo yürüyemiyorum oturamıyorum napıcamı şaşırdım ya derin nefes alıp verince iyi geldi aklında bulunsun o an rahatlatıo doğum yaklıştıkça vücut kendini hazırlıo sanrım

ne çok yazdım az susayım...
bu arada siz yazınca özeniyorum kızlar.
ben de size sizin listelerinizden de esinlendiğim listemi atayım. eksik var mı bakar mısınız?

Eki Görüntüle 2261281
Şuan birsey bulamadim ben eksik olarak benmi goremedim bilmem ama göğüs kremi olabilir belki ayy aliyorum aliyorum hala eksiklerim var ya şaka gibi bitmiyor deterjani ne alacaksınız kararsizim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…