peynir yumurta süt yiyorum sürekli. eti de hiç yemiyor değilim, insan artık bişi yerken bebeğime faydası olsun mantığıyla yiyor.@Anti Depresan mutlu yıllar canım yeni yaşında herşey gönlünce olsun.
minnos26 protein et dışında en fazla peynir,yumurta,süt,bakliyatta var.ama hayvansal kaynaklı proteinler sebzedeki proteinin yerini tutmuyor.biraz üstüne düşsem vejeteryan olacagım zaten.sağlık için yiyorum.
@destina_88 canım ukalalık yapmayım ama gelişim geriliğinde tez yazacak kadar çok araştırma yaptım aylarca okudum okudum.
her bebek aynı kiloda dogucak degil herkesin yapısı farklı diyimi hele 1 hafta 2 hafta bunlar önemli farklar değil 1 gün 2 gün hiç önemli değil.önemli olan gelişim göstermesi farkın git gide giderek çok daha fazla açılmaması.
yok canım üzülmüyorum. Bu haftaları gördüm ya şükürler olsun. İlk haftalarda kanama riskimden dolayı hep dua ettim bu haftalar için. Benim bebeğimin de minyon olması muhtemel.Canım ben 31. haftamdayim bizimki 39 cm 1600 grdi 1 hafta once ama bizim oğlan biraz kiloluymus oyle demisti doktor belki senin normal olandır arkadasim 34. Haftasında bebisi 1900 gr doktor saglikli demis genetik olarak minyon olabilir belki ihmal etme tabiki ama üzme de kendini bende gidicem haftaya doktora rahim agzi icin 2 gün cok üzdüm kendimi bebisi yok yere sen yapma hem sen iyi olursan oda iyi olur
ben de 30. haftada değiştirdim doktorumu. ilk giderken bütün tahlillerimi götürdüm. kabul eder mi düşüncesi bende de vardı ama sorun olmadı. tahlillerimi inceledi.Selam kızlar,31 haftadayım bu zamana kadar düzenli gittiğim tek doktor tıp fakültesinde hocaydı.ancak orda doğum yapamam.hoca girmiyor doğuma ve direk sezeryana yönlendiriyor.şehrimizde bulunan bir özel hastaneye gidicem şimdi.aslında başta orda bi doktora gidiyordum.memnun olmadığım ve problemli bi hamilelik geçirdiğim için değiştirmiştim.şimdi orda başka bi doktora gidicem ama çekiniyorum.ya bu saatten sonra kabul etmezse diye.bi yandan da hayrına değil ya parasıyla gidicem siye düşünüyorum ama stresteyim sizce ne düşünür?
oyy maşallah annesibiz 32+5 günlükken gittiğimizde kilosu 2100 gr idi.boyuda sizinki gibiydi tam net hatırlayamadım.ben o süreye kadar mide ağrılarım çok fazla olduğu için genelde hergün bazen nadirende olsa günde 2 tane maden suyu içiyordum. kan değerlerimde düşük olmasından ötürü ve midemde ilaçları kabul etmeyip yan etki yaptığı için hiçbir ilacı kullanamadım. bende evde kendim keçiboynuzu pekmezi içtim 1.5 ay. maden suyu ve keçiboynuzu pekmezin bebeği iyi beslediğini okudum bu sitede. belki bu sebepten olabilir. ama net bişey söylersem yanlış olabilir. bundan sonra haftada 200 gr alabiliyormuş. belki sizinki de öyle olacaktır. o zaman gayet güzel bir kiloda doğar
her işimi yapabiliyorum ama çabuk yoruluyorum. günüm pek günümü tutmuyor, bazen çok iyiyim bazen tak diye uyuyakalıyorum. dışarı çıktım mı en büyük sıkıntım tuvalet... o yüzden evden çıkmak istemez oldum.son haftalarda uykulu ve yorgun haller geri geliyormuş zaten. mide bulantıları da tekrar baş gösterebilirmiş. bebek doğduktan sonra yoğun bir tempoya hazırlık içinmiş herşeybende dün bi pikniğe gittim ama çok yoruldum. gün içinde 4 saat uyudum ama kendime gelemedim.çok ayakta kalmamak gerekiyor, yorulmamak gerekiyor ama böyle olunca da eller ayaklar şişiyor. bu durumda da sakin yürüyüşler yapmamız gerekiyormuş. çok şükür az kaldı
bence 2 günün lafı olmaz yaa.. sonuçta bu ölçümler doktora göre bile değişir. gerçek değil ki tahmini..Ben bugün aldım, 32+0 normal regl döneminde göre. Hatta kilosu 2 gün geride demişti,31+6 çıktı, üzüldüm bu konuya da. Ama geçen sefer 5 gün geride cikmisti. Umarım atlatiriz bu dönemi. Her şeyin iyi olduğundan bahsetti,aslında onu besleyecek şeyler de yiyiyorum ama bazen senlik değil,demişti doktorum. Bir ara proluton depat kullanmıştım ,trafik kazası geçirince, o zaman 3 hafta öne geçmişti gelişimi. O kesildikten sonra önce normale döndü, sonra geriye gitti. Var mı böyle geride olan arkadaşlar? Doktorlari ne diyor acaba?
Mantıken tam tersi olması gerekio ama ikinciler gerçekten zormuş ya
kızlar bayram tatili planları yapıyorsunuz ya ben o zaman doğurmuş olurum muhtemelen ya da hala gelmedi diye burda dert yanıyor olurum
Evde durmak bana yaramıo ya kahvaltıdan sonra öyle bi ağırlık gelio ki uzandığım gibi uyuyakalıyorum akşama kadar en az iki defa uyuyabiliyorumya ne zaman geçicek bu halsizlik doğurcaz hala enerjim yerine gelmedi
Son bıkac haftadır ben de yine böyleyim hatta hamileliğin ilk dönemine geri döndüm diyorum özellikle bişey izlerken anında uyuyakalıyorum. sanırım artık enerjik günler yok doğuma kadar lohusalık sonrası anne enerjisi gelir heralde bize de yani inşallah gelir
38 falansa uzaga gıtme sakın canım baska yerde dogum yapmak sorun degılse olabılırunutma ben 38de dogurmustm
ahh yaaa aynen en zoru annelıgı yasamak ve yıne tasımak ona bısey olacagından ınanılmaz korkmak
mesela ben bırıncıde daha kolay gecırdım evde cocukta yoktu ama sımdı oylemı ıstedıgın kadar agrın olsun evde evladın varken sızlanmaya fırsat bulamıyor guclu oluyorsjn❤ Rabbım annelıgı herkese nasip etsınnnnnn... dusmanımı bıle evladıyla sınamasın
Kızlar bugün benim kontrolüm var ve nst yapılacak..
Ayrıcada Doğum günüm insallah oğlum güzel güzel yüzünü gösterir annesine hediye olarak
Mutlu yıllarcanım benimde yarın NST war inş gösterir ben artık umutlanmıyorum her gittiğimde göstermediği için inş senin bıdık gösterir
ben de 30. haftada değiştirdim doktorumu. ilk giderken bütün tahlillerimi götürdüm. kabul eder mi düşüncesi bende de vardı ama sorun olmadı. tahlillerimi inceledi.
doktora göre değişir çok popüler doktorlar kabul etmeyebiliyor ama kabul edecek, içinize sinecek birini illa ki bulursunuz
Benimkide kız walla cisiyetle alakası warmı bilmem de zor olduğu kesin gerçektenbence de 2. hamilelik her yönüyle daha zor oldu. aradan geçen 4 senenin de etkisi vardır. yaş aldım. diğerinde 34 tüm
bunda 38, bir de bu kız sanırım kızlar daha zor oluyor...
Alıyorum canım decavit kullanıyorumvitamin alıyor musun?
Benimkide kız walla cisiyetle alakası warmı bilmem de zor olduğu kesin gerçekten
İnatçılar .Yüksek ihtimal bizimkide süpriz yapıcak doğumda görücez artık napalımbenimki de hiç göstermiyor. sürpriz olacak bakalım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?