2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Selam kızlar,31 haftadayım bu zamana kadar düzenli gittiğim tek doktor tıp fakültesinde hocaydı.ancak orda doğum yapamam.hoca girmiyor doğuma ve direk sezeryana yönlendiriyor.şehrimizde bulunan bir özel hastaneye gidicem şimdi.aslında başta orda bi doktora gidiyordum.memnun olmadığım ve problemli bi hamilelik geçirdiğim için değiştirmiştim.şimdi orda başka bi doktora gidicem ama çekiniyorum.ya bu saatten sonra kabul etmezse diye.bi yandan da hayrına değil ya parasıyla gidicem siye düşünüyorum ama stresteyim sizce ne düşünür?

peynir yumurta süt yiyorum sürekli. eti de hiç yemiyor değilim, insan artık bişi yerken bebeğime faydası olsun mantığıyla yiyor.

yok canım üzülmüyorum. Bu haftaları gördüm ya şükürler olsun. İlk haftalarda kanama riskimden dolayı hep dua ettim bu haftalar için. Benim bebeğimin de minyon olması muhtemel.

ben de 30. haftada değiştirdim doktorumu. ilk giderken bütün tahlillerimi götürdüm. kabul eder mi düşüncesi bende de vardı ama sorun olmadı. tahlillerimi inceledi.
doktora göre değişir çok popüler doktorlar kabul etmeyebiliyor ama kabul edecek, içinize sinecek birini illa ki bulursunuz

oyy maşallah annesi keçiboynuzundan nefret ediyorum, eşim sabahları ağzıma tıkıyor 1 kaşık.. unutursa hiç hatırlatmıyorum. bakalım bu hafta tekrar gidip görücez kilosunu

her işimi yapabiliyorum ama çabuk yoruluyorum. günüm pek günümü tutmuyor, bazen çok iyiyim bazen tak diye uyuyakalıyorum. dışarı çıktım mı en büyük sıkıntım tuvalet... o yüzden evden çıkmak istemez oldum.

bence 2 günün lafı olmaz yaa.. sonuçta bu ölçümler doktora göre bile değişir. gerçek değil ki tahmini..

mirketcim nasılsın
doktoruna alıştın mı? benim de doktorum değişti. başta üzüldüm ama şimdi memnunun. üniversitede ders verecekmiş 2 ay hasta bakamayacakmış. tam da benim doğumuma 2 ay kala oldu.

önümüzdeki 2 yıl yoğun geçecek kızlar hazırlıklı olun. 2 yaştan sonra günbegün büyüyor yükleri azalıyor kuzuların. 4.5 yaşından bildiriyorum..
Allah bağışlasın hepsini

amin Partecim, seninki kaç yaşında idi? adı İpek mi?

Umarım bu son doktor olur ve güzel bi şekilde hepimiz doğumlarımızı gerçekleştirelim.cuma sabaha randevu aldım gelişmeleri yazarım,kovulursam filan

bence de 2. hamilelik her yönüyle daha zor oldu. aradan geçen 4 senenin de etkisi vardır. yaş aldım. diğerinde 34 tüm
bunda 38, bir de bu kız sanırım kızlar daha zor oluyor...
Benimkide kız walla cisiyetle alakası warmı bilmem de zor olduğu kesin gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…