2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Haha Sende ona kız bu kadar kendine bakma ben doğum yapmadan diye sinir oluyorum bu kadar yakışıklı oluşuna de

Haha Sende ona kız bu kadar kendine bakma ben doğum yapmadan diye sinir oluyorum bu kadar yakışıklı oluşuna de
Adam aynı adam canımya mantıklı düşününce ama mantığım kayboluyor bazen adamda ben neymişim havalarına giriyor şunun şurasında 2 ay kaldı hormonların en acayip işlediği zaman sanırım çünkü ben baya değiştim

Öyle canım doğumdan sonra acısını çıkarırız inşallah açıkcası ben çok kilo almadım 9 kilo aldım karnımda az çıktı ama lohusayken almam inşallah emzirme döneminde de çok kilo alınıyomuş. Yememe içmeme dikkat etmem lazım emzirme döneminde

Amin allah hepimize yardım etsin

Ben de tombul bi kuş oldum. Boyum da uzun dev insan gibi oldum boynum gıdım kalınlaştı. Bacaklarım zaten kalındı karikatür gibi görünüyorum
boyun uzunsa daha iyi ya
Benim boyum 1.60
56 ile Hamile kaldım
Hayatımda 57 bile olmamıştım
76 yım suanda

Boynum hiç kalmadi
Yandan bakınca bile sarkan gıdım var
Tüm vücut lazerli idim ben 15 senedir
Karnımda çıkan kılları anlatamam
Aynı şekilde çenem yanaklarım boynum kıl doldu

Benim karnimde cok fena inanilmaz sadece benim ole diyordum.anlatamam ki simsiyah kil. tuy falan degil yani.cenemin altida resmen sakal oldu.dokulur diyorlar ya hic sanmiyorum dokuleceginide

Kontrol vardı bugün nst ultrason her şey yolundaydı..
Sadece bebek hala makat geliş..Doktorum bekleyelim döner daha var dedi..

2 kilo 72 gr olmuş.. 42 cm

Kendilerini epey zorladık ama poz vermedi.. Bir tek ayağını ve yandan biraz bu pozunu yakalayabildik oğlumun

Köfte dudaktan size selamlar

He dip not 66 olmuşum 16 kilo almışım..

Eklentiler

• 455101A7-AE3E-42C6-A774-CC6CA7AB581F.webp
    24,1 KB · Görüntüleme: 73
  • BA976649-7D0F-494A-8CC5-AA5E7583BC94.webp
    32,1 KB · Görüntüleme: 72
Ben de eski resimlerime bakıyorum ne kadar güzelmişim diyorum
Birdaha asla şikayet etmeyeceğim zayıflayınca :)

Ben de çok bakımsızım
Saçlarım çok yağlanır
Hergün yıkanırdım artık gün aşırı yıkanıyorum
Ojesiz evde bile durmazdım aylar oldu ne oke ne rimel
Sürekli yattığım için koca kamyon kasası gibi oldum :))

Bana sürekli senden çok güzel kiz çıkacak herhalde diyorlar
Yani o kadar çirkinlesmısım

Benim karnimde cok fena inanilmaz sadece benim ole diyordum.anlatamam ki simsiyah kil. tuy falan degil yani.cenemin altida resmen sakal oldu.dokulur diyorlar ya hic sanmiyorum dokuleceginide
Bana geçen gün eşim
Aşkım bu kıllarla sen asla üşümezsin dedi

Ağda bantı ile aldım
Benimki de simsiyah ve uzun
Dr dan da utandım aldım valla

Ben butun kiloyu ust bacaktan aldim.sadece ust bacaklarim kalinlasti selulitte oldu biraz geri kalan yerler ayni
Bende az kg aldım onuda azıcık gobegımle ust bacaktan.... aama ben gıdecegını umuyorum cunku dokununca beyaz ızler kalıyor odem dıye dusundum
Odemım normal duzeyde ama var tabı bıraz oda bacaklrda gıder gıder gıder ınsallah gıder gıder gıder hemencık

Maşallah canım çok tatlı bakalım benimde kontrolüm çarşamba günü biz görebilcek mıyız doktorumun cihazı değişmişti geçen görememiştik inşallah kullanmayı öğrenmiştir

Bana geçen gün eşim
Aşkım bu kıllarla sen asla üşümezsin dedi

Ağda bantı ile aldım
Benimki de simsiyah ve uzun
Dr dan da utandım aldım valla
Sakallar yakiyor dedi benim koca kafali esimde.
Ben alamam ki yani heryerdeler neresini alayim yama gibi durur karnim ole gidiyorum evet utaniyorum izzet yildizhan gibi fiskirmis sekilde ama doktorumada dedim bunlar ne guluyor dokulur diye.
Boynumu alacagim mecbur.
Kollarim bacaklarim cikmadi epilasyonum oralardan ziyan olmadi en azindan ama acaba diyorum oralar yerine mi karnim bu hale geldi

Bı sefer ne kadar geç gelirse gelsin sona kalmazsın en azından canım :))))

Ya ben karnimdan yag aldirip memeye koydurmustum o sebeple bir daha asla karnımdan kilo almayacagim icin yerine baska yerlerden alirsin demisti doktor iste hepsi ust bacakta birikti odem degil bildigin kilo yag benim : (((

Merhaba kizlar bebek.icin hangi deterjanları ve yumusaticiyi tercih ettiniz dalan roxy alacaktim ama cok kararsizim birde en son doktora gittiğimden beri hic kilo almamışım cok sükür 12de sabitledik
Ben yeşil annenin deterjanını aldım kokusuz içeriği de temiz hepimiz gibi mühendisinoglu yıldızlar listesinden tercih ettim dün yıkamaya başladım en çok kokusuz olması hoşuma gitti çünkü koku girdiğinde işin içine kimyasal da giriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…