Şu halde hiç birşeyi yakıştıramıyorum kendime özdüvenim yok oldu herkes eşime bakıyor sanıyorum adam sanki Kıvanç Tatlıtuğ oldu birden gözüme ben okadar vasat görünüyorum adam yükseldikçe yükseliyor
Adam aynı adam canımya mantıklı düşününce ama mantığım kayboluyor bazen adamda ben neymişim havalarına giriyor şunun şurasında 2 ay kaldı hormonların en acayip işlediği zaman sanırım çünkü ben baya değiştim
Adam aynı adam canımya mantıklı düşününce ama mantığım kayboluyor bazen adamda ben neymişim havalarına giriyor şunun şurasında 2 ay kaldı hormonların en acayip işlediği zaman sanırım çünkü ben baya değiştim
Öyle canım doğumdan sonra acısını çıkarırız inşallah açıkcası ben çok kilo almadım 9 kilo aldım karnımda az çıktı ama lohusayken almam inşallah emzirme döneminde de çok kilo alınıyomuş. Yememe içmeme dikkat etmem lazım emzirme döneminde
Yüz şişmesini takma canım doğumdan sonra hemen gidio zaten ben kilomu vücudumu pek takmıyorum ama ama halsizilik we ağırlık ağrılar cidden zor senin iki kat daha zır sürekli yatmakta kötü Allah sana sabır versin çabucak geçer zaman inş
boyun uzunsa daha iyi ya
Benim boyum 1.60
56 ile Hamile kaldım
Hayatımda 57 bile olmamıştım
76 yım suanda
Boynum hiç kalmadi
Yandan bakınca bile sarkan gıdım var
Tüm vücut lazerli idim ben 15 senedir
Karnımda çıkan kılları anlatamam
Aynı şekilde çenem yanaklarım boynum kıl doldu
boyun uzunsa daha iyi ya
Benim boyum 1.60
56 ile Hamile kaldım
Hayatımda 57 bile olmamıştım
76 yım suanda
Boynum hiç kalmadi
Yandan bakınca bile sarkan gıdım var
Tüm vücut lazerli idim ben 15 senedir
Karnımda çıkan kılları anlatamam
Aynı şekilde çenem yanaklarım boynum kıl doldu
Benim karnimde cok fena inanilmaz sadece benim ole diyordum.anlatamam ki simsiyah kil. tuy falan degil yani.cenemin altida resmen sakal oldu.dokulur diyorlar ya hic sanmiyorum dokuleceginide
İnsanların ağzına filtre takmalı. Öyle düşünsem bile hayatta bi insana söylemem bunları.
Ben de kendimi kocaman çirkin ve bakımsız hissediyorum çok.. Doğumdan sonra şöyle bi kilo versek bi kendimizi güzel hissetsek azcık. Valla özledim iyi hissettiğim günleri
Ben de eski resimlerime bakıyorum ne kadar güzelmişim diyorum
Birdaha asla şikayet etmeyeceğim zayıflayınca :)
Ben de çok bakımsızım
Saçlarım çok yağlanır
Hergün yıkanırdım artık gün aşırı yıkanıyorum
Ojesiz evde bile durmazdım aylar oldu ne oke ne rimel
Sürekli yattığım için koca kamyon kasası gibi oldum :))
Bana sürekli senden çok güzel kiz çıkacak herhalde diyorlar
Yani o kadar çirkinlesmısım
Benim karnimde cok fena inanilmaz sadece benim ole diyordum.anlatamam ki simsiyah kil. tuy falan degil yani.cenemin altida resmen sakal oldu.dokulur diyorlar ya hic sanmiyorum dokuleceginide
Bende az kg aldım onuda azıcık gobegımle ust bacaktan.... aama ben gıdecegını umuyorum cunku dokununca beyaz ızler kalıyor odem dıye dusundum
Odemım normal duzeyde ama var tabı bıraz oda bacaklrda gıder gıder gıder ınsallah gıder gıder gıder hemencık
Maşallah canım çok tatlı bakalım benimde kontrolüm çarşamba günü biz görebilcek mıyız doktorumun cihazı değişmişti geçen görememiştik inşallah kullanmayı öğrenmiştir
Sakallar yakiyor dedi benim koca kafali esimde.
Ben alamam ki yani heryerdeler neresini alayim yama gibi durur karnim ole gidiyorum evet utaniyorum izzet yildizhan gibi fiskirmis sekilde ama doktorumada dedim bunlar ne guluyor dokulur diye.
Boynumu alacagim mecbur.
Kollarim bacaklarim cikmadi epilasyonum oralardan ziyan olmadi en azindan ama acaba diyorum oralar yerine mi karnim bu hale geldi
aynen merakla bekleyeceğiz bakalım. daha dönmemişti benimki 32+0 da gittiğimde. inşallah döner bakalım.
ilk oğlumda 18 aralıktı beklenen tarihim. 26 aralıkta doğum yaparak topikte son doğum yapan ben olmuştum. kapıyı çekip çık demişlerdi bana arkadaşlar. bakalım bunda nasıl olacak. kim sona kalacak. :)
Bende az kg aldım onuda azıcık gobegımle ust bacaktan.... aama ben gıdecegını umuyorum cunku dokununca beyaz ızler kalıyor odem dıye dusundum
Odemım normal duzeyde ama var tabı bıraz oda bacaklrda gıder gıder gıder ınsallah gıder gıder gıder hemencık
Ya ben karnimdan yag aldirip memeye koydurmustum o sebeple bir daha asla karnımdan kilo almayacagim icin yerine baska yerlerden alirsin demisti doktor iste hepsi ust bacakta birikti odem degil bildigin kilo yag benim : (((
Merhaba kizlar bebek.icin hangi deterjanları ve yumusaticiyi tercih ettiniz dalan roxy alacaktim ama cok kararsizim birde en son doktora gittiğimden beri hic kilo almamışım cok sükür 12de sabitledik
Ben yeşil annenin deterjanını aldım kokusuz içeriği de temiz hepimiz gibi mühendisinoglu yıldızlar listesinden tercih ettim dün yıkamaya başladım en çok kokusuz olması hoşuma gitti çünkü koku girdiğinde işin içine kimyasal da giriyor