- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 35
atlatırız atlatırızipek başka biriydi o zaman. Allah bağışlasın benimki de 4.5 yaş olacak kardeşi doğduğunda. inşallah güzel atlatırız ilk zamanları.
evet evet ennnnn krıtık donem.... coook tehlıkelı cookÖyle canım doğumdan sonra acısını çıkarırız inşallah açıkcası ben çok kilo almadım 9 kilo aldım karnımda az çıktı ama lohusayken almam inşallah emzirme döneminde de çok kilo alınıyomuş. Yememe içmeme dikkat etmem lazım emzirme döneminde
Ahhh olur mu yaaa hepsı gıdecek takma kafanaa burnun gıdın sıs yerlerın kıloların hepsı gececekl..... bosuna takma sen yıne o eskı halıne doneksın emın ol...Ben de eski resimlerime bakıyorum ne kadar güzelmişim diyorum
Birdaha asla şikayet etmeyeceğim zayıflayınca :)
Ben de çok bakımsızım
Saçlarım çok yağlanır
Hergün yıkanırdım artık gün aşırı yıkanıyorum
Ojesiz evde bile durmazdım aylar oldu ne oke ne rimel
Sürekli yattığım için koca kamyon kasası gibi oldum :))
Bana sürekli senden çok güzel kiz çıkacak herhalde diyorlar
Yani o kadar çirkinlesmısım
Yag aldırdın heee wuu superYa ben karnimdan yag aldirip memeye koydurmustum o sebeple bir daha asla karnımdan kilo almayacagim icin yerine baska yerlerden alirsin demisti doktor iste hepsi ust bacakta birikti odem degil bildigin kilo yag benim : (((
Ben de boynumu alıyorumSakallar yakiyor dedi benim koca kafali esimde.
Ben alamam ki yani heryerdeler neresini alayim yama gibi durur karnim ole gidiyorum evet utaniyorum izzet yildizhan gibi fiskirmis sekilde ama doktorumada dedim bunlar ne guluyor dokulur diye.
Boynumu alacagim mecbur.
Kollarim bacaklarim cikmadi epilasyonum oralardan ziyan olmadi en azindan ama acaba diyorum oralar yerine mi karnim bu hale geldi
En azından dışarı çıkıyorsun :)atlatırız atlatırız
evet evet ennnnn krıtık donem.... coook tehlıkelı cookama dıkkat edılınce süper kg verılıyor onu soyleyeyım
Ahhh olur mu yaaa hepsı gıdecek takma kafanaa burnun gıdın sıs yerlerın kıloların hepsı gececekl..... bosuna takma sen yıne o eskı halıne doneksın emın ol...
Kıl tüy konusunda bence onların hepsı dokulecek...
Az sabır
Bende eskı kıyafetlerımı coooook ozledım saclarımıııı mesela yıne dısarı cıkarken suslenıp cıkıyorum sacımı makyajımı vs ama yıne de o eskı havam yok begenemıyorum...
hepsıııı gerıye gelecek ben ıkı cocukla süslü anne olmaya sende tek cocukla süsüne püsüne devam edeceksın
Bende ılk uc ay öyle oldumEn azından dışarı çıkıyorsun :)
Benim tek aktivitem wc salon arası 2 buçuk aydır :)
O bile işkence oluyor zor yürüyorum
Karin kaslari yaptirmistimYag aldırdın heee wuu superpekı nasıl oldu o ıslem amelıyat gıbımı merak ettım bak sonra lazım olursa aydınlat bızı... ama ben bıyere takvıye yapmam dırek cope okdar zayıflamıstım basenden aldırmayı cok ısterdım sımdı ustune eklenınce sınır oldum
29 mayis dimiŞafak 36
saka bır yana zorlu ıslerr ıyı yapmıssın... Aldıgın kıloları verırsın kalacagını sanmıyorum yaa emzırınce gıdıyor tabı abartarak yemezsekKarin kaslari yaptirmistimhi def deniliyor iste.six packler falan oluyor kasa kadar aliyorlar yagi.gerci cop oldu hepsi alinan yerlerdende bir daha kilo almiyorsun yag birikmiyor.bende simdi popo ve ust bacaga aldim hepsini malesef.ameliyat tabi berbat bir hafta gecirdim sonrasinda ama : )alinan yagda azdi gerci onlarida memeye koydu doktorumda memede eriyor bir sure sonra kalmiyor cok.
eveeettt29 mayis dimi
Gitmesede sorun degil artik zamana yayarim elbetsaka bır yana zorlu ıslerr ıyı yapmıssın... Aldıgın kıloları verırsın kalacagını sanmıyorum yaa emzırınce gıdıyor tabı abartarak yemezsek
eveeettthanımmmm kızımız erken gelmezse pek bır kudurukkkk ablasına cekmıs sen benden önce kavuscaksın
Yaa hadı canım aklımda oyle kalmışş saat 12 dedık ama 34 haftada yıne gıdınce anestezıcı ıle goruscem sanırım... sen spınalde kesın mısın?Gitmesede sorun degil artik zamana yayarim elbet
En son bizde 29 mayis dedik doktorumla ama daha 35 36 da kesin belirleriz dedi bakalim
En son doktor muayenesinde sezeryanda midemi de aldırmayı teklif ettim doktoraÖyle canım doğumdan sonra acısını çıkarırız inşallah açıkcası ben çok kilo almadım 9 kilo aldım karnımda az çıktı ama lohusayken almam inşallah emzirme döneminde de çok kilo alınıyomuş. Yememe içmeme dikkat etmem lazım emzirme döneminde
UmarımBen ındırım degılde ınternetten alıcam onemsemıyordum basıt iş dıyeev badana olcak dıye ama oda bıttı artık bu hafta benımde herseyım tam olur sen zaten daha gerıdesın halledersın ıkı hafta ıcınde
Her yerde bulabiliyor musun peki ? Internetten mi aliyorsun evet parfümsüz olmasi onemli green clean de oyleymisBen yeşil annenin deterjanını aldım kokusuz içeriği de temiz hepimiz gibi mühendisinoglu yıldızlar listesinden tercih ettimdün yıkamaya başladım en çok kokusuz olması hoşuma gitti çünkü koku girdiğinde işin içine kimyasal da giriyor
Pardon canım ben hic duymamıştın garmastaniUnibaby nin sensitive olanından aldım sarı kapaklı
Garmastan diye yazdığım göğüs kremi ilk doğumda onu kullanmıştım iyiydi
Bende dogumdan sonraya biraktim nasilsa çalışmayacağım icin aklimda iki marka var ikisinden birini alırım gerekli olursa
Canım bu yazdığım markaya karar verdim ben sipariş verince 1-2 güne geliyormuş Doğumdan sonra veririm gibi geliyor bakalım o güne kadar fikrim ne olur
Onun ayasini yüzünü kapayan ellerini köfte duduslarini yerim annesi bizimki de göstermiyor hic yüzünü siz hic değilse azcik ucundan gormussunuzKontrol vardı bugün nst ultrason her şey yolundaydı..
Sadece bebek hala makat geliş..Doktorum bekleyelim döner daha var dedi..
2 kilo 72 gr olmuş.. 42 cm
Kendilerini epey zorladık ama poz vermedi.. Bir tek ayağını ve yandan biraz bu pozunu yakalayabildik oğlumun
Köfte dudaktan size selamlar
He dip not 66 olmuşum 16 kilo almışım..
Benim burnum hep biraz büyüktü hamilelikte daha da büyüyecek diye cok korkmuştum ama büyük oldugundan cok da büyümedi saniyorumBenim burnum büyüyor fındık kadar burnum patlıcana doğru gidiyor ilk gebelikte böyle olmamıştım şeklim şemalim kaydı tövbe estağfurullah
Hamile elbiseleri insanlari ekstra cirkin gostersin diye yapilmis zaten bence ben daha bana olanini bulamadım salopetlerle idare ediyorum ne zamandirValla ben de aynaya bakmak istemiyorum
Eşim işten geliyor kendi kendime diyorum adam ne güzel kızların içinden çıkıp eve geliyor bir de karısındaki tipe bak diye
Resmen ninem gibi oldum hayatımda hiç bu kadar çirkinleşen hamile görmedim ben ya
Burnum koca bir armut kadar oldu
Ben de dün iki tane hamile elbisesi aldım
Denedim ama nasıl çıkardığımı bilemedim
Babaannemden farksız oldum
Bazı hamileler ne kadar güzel
Sabahları uyanıyorum yüzüme sanki gece biri zeytinyağı sürmüş gbi yüzümden yağ akıyor
Kol altlarım boynum kapkara oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?