2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
ipek başka biriydi o zaman. Allah bağışlasın benimki de 4.5 yaş olacak kardeşi doğduğunda. inşallah güzel atlatırız ilk zamanları.
atlatırız atlatırız
evet evet ennnnn krıtık donem.... coook tehlıkelı cook ama dıkkat edılınce süper kg verılıyor onu soyleyeyım
Ahhh olur mu yaaa hepsı gıdecek takma kafanaa burnun gıdın sıs yerlerın kıloların hepsı gececekl..... bosuna takma sen yıne o eskı halıne doneksın emın ol...
Kıl tüy konusunda bence onların hepsı dokulecek...
Az sabır
Bende eskı kıyafetlerımı coooook ozledım saclarımıııı mesela yıne dısarı cıkarken suslenıp cıkıyorum sacımı makyajımı vs ama yıne de o eskı havam yok begenemıyorum...
hepsıııı gerıye gelecek ben ıkı cocukla süslü anne olmaya sende tek cocukla süsüne püsüne devam edeceksın

Ya ben karnimdan yag aldirip memeye koydurmustum o sebeple bir daha asla karnımdan kilo almayacagim icin yerine baska yerlerden alirsin demisti doktor iste hepsi ust bacakta birikti odem degil bildigin kilo yag benim : (((
Yag aldırdın heee wuu super pekı nasıl oldu o ıslem amelıyat gıbımı merak ettım bak sonra lazım olursa aydınlat bızı... ama ben bıyere takvıye yapmam dırek cope okdar zayıflamıstım basenden aldırmayı cok ısterdım sımdı ustune eklenınce sınır oldum

Ben de boynumu alıyorum
Çenemi de :)

En azından dışarı çıkıyorsun :)

Benim tek aktivitem wc salon arası 2 buçuk aydır :)
O bile işkence oluyor zor yürüyorum

En azından dışarı çıkıyorsun :)

Benim tek aktivitem wc salon arası 2 buçuk aydır :)
O bile işkence oluyor zor yürüyorum
Bende ılk uc ay öyle oldum olsun bebişlerımız iyi olsunda annesiiiiii süslenır süslenır poz verırsınız☺
Hem anne olup hem kendıne bakmak daha zevkli ınankı :)) kendını super hıssedıyorsun
hersey daha guzel olacak

Karin kaslari yaptirmistim hi def deniliyor iste.six packler falan oluyor kasa kadar aliyorlar yagi.gerci cop oldu hepsialinan yerlerdende bir daha kilo almiyorsun yag birikmiyor.bende simdi popo ve ust bacaga aldim hepsini malesef.ameliyat tabi berbat bir hafta gecirdim sonrasinda ama : )alinan yagda azdi gerci onlarida memeye koydu doktorumda memede eriyor bir sure sonra kalmiyor cok.

saka bır yana zorlu ıslerr ıyı yapmıssın... Aldıgın kıloları verırsın kalacagını sanmıyorum yaa emzırınce gıdıyor tabı abartarak yemezsek
eveeettt hanımmmm kızımız erken gelmezse pek bır kudurukkkk ablasına cekmıs sen benden önce kavuscaksın

Gitmesede sorun degil artik zamana yayarim elbet
En son bizde 29 mayis dedik doktorumla ama daha 35 36 da kesin belirleriz dedi bakalim

Gitmesede sorun degil artik zamana yayarim elbet
En son bizde 29 mayis dedik doktorumla ama daha 35 36 da kesin belirleriz dedi bakalim
Yaa hadı canım aklımda oyle kalmışş saat 12 dedık ama 34 haftada yıne gıdınce anestezıcı ıle goruscem sanırım... sen spınalde kesın mısın?

En son doktor muayenesinde sezeryanda midemi de aldırmayı teklif ettim doktora ultrason aletiyle dövcekti beni

Her yerde bulabiliyor musun peki ? Internetten mi aliyorsun evet parfümsüz olmasi onemli green clean de oyleymis

Canım bu yazdığım markaya karar verdim ben sipariş verince 1-2 güne geliyormuş Doğumdan sonra veririm gibi geliyor bakalım o güne kadar fikrim ne olur
Bende dogumdan sonraya biraktim nasilsa çalışmayacağım icin aklimda iki marka var ikisinden birini alırım gerekli olursa

Kizlar günaydın mi diyeyim bilemedim bizim oğlan bir uyku düzeni kurdu kendine bu düzene göre sabah 5 te ve 7de mutlaka uyandırıyor beni herkes hamilelikte uyudu ben sabahlara kadar nöbet tuttum olsun kuzucuguma değer rabbim onlari bize bagislasin dua ettim sabah ezanında

Onun ayasini yüzünü kapayan ellerini köfte duduslarini yerim annesi bizimki de göstermiyor hic yüzünü siz hic değilse azcik ucundan gormussunuzson olarak 67 kiloyum herkes aaa ne güzel hic almamışsın dese de ayak parmağından bile kilo aldim

Benim burnum büyüyor fındık kadar burnum patlıcana doğru gidiyor ilk gebelikte böyle olmamıştım şeklim şemalim kaydı tövbe estağfurullah
Benim burnum hep biraz büyüktü hamilelikte daha da büyüyecek diye cok korkmuştum ama büyük oldugundan cok da büyümedi saniyorum ama bir gıdım var aman Allahim dün eski resimlere baktim yine bir duygusallık geldi üstüme varis bile oldu bir bacagimda gecmezse bu napicam diye soruyorum esime dövme yaptirirsin yada makyajla kapatirsin diyor

Hamile elbiseleri insanlari ekstra cirkin gostersin diye yapilmis zaten bence ben daha bana olanini bulamadım salopetlerle idare ediyorum ne zamandir bizim doktora bir hamile hatun geliyor Allahim kadin son haftasında bir bakımlı bir guzel her gördüğümde kıskanıyorum zaten 3.5 kilo almis aldığını da göbekten almış fiziği hic bozulmamış nerdeyse ben aynalara küsüm bilmiyorum oylemiyim ama kendimi tanker gibi hissediyorum görüyorum birde suslenemiyorum hic diyorumki insallah dogumdan sonra da boyle olmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…