2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Ben de tayt tshırt giyiyorum
Bana salopet de yakışmıyor

Var öyleleri evet
Ben Doğuma kadar 80 i görürüm herhalde
Bir de foto cekimi ayarladım
Hangi tip ile cekınıp albüme konacaksa bilmiyorum
Benim eller ayaklar yaprak sarması gibi oldu
Sevgili burnumdan bahsetmiyorum bile
Kafam bile büyüdü ya
Benim de korkum Doğumdan snr böyle kalmak

O zaman da süt olsun falan veremezsek kiloları kilo verme topiğinde buluşuruz

Benim de erkek kardeşimin eşi hamile kaldığında sadece 6 kilo aldı

İnan boyun kısımı kemikli idi
Kemikleri hala görünüyordu
Benim boynum bile Yok oldu
Hele doğumu yapınca hamile kaldığından daha fit bir görünüme sahip oldu ben şokk olmustum

Emin’im o da benim bu halimde şok olmustur

An itibari ile 76 yım sana moral olsun :)

Eşim bir de sen çok tatlı hamile oldun diyor

An itibari ile 76 yım sana moral olsun :)

Eşim bir de sen çok tatlı hamile oldun diyor
Ben sana yetişirim o konuda benim esim demediğini bırakmadı ya aşure kazanı olmus senin popo bile dedi yani ne kadar şanslısın o konuda bu arada uykusuzluktan zombiye dönüşmeme az kaldı

Ben sana yetişirim o konuda benim esim demediğini bırakmadı ya aşure kazanı olmus senin popo bile dedi yani ne kadar şanslısın o konuda bu arada uykusuzluktan zombiye dönüşmeme az kaldı

Şanslıyım da bariz yalan söylüyor
Göz var yani bir de

Biz de uyandık sabahın 6 sında
Zaten 2 ye geliyordu dalmıştım

Hahahahaha benim kimse kilo alacağıma inanmamıştı hayatım boyunca yedim yedim almadim çünkü beni de nasil inandirdilarsa bende almayacagim saniyordum hep simdi kilo aldigimda ilk belirgin olan elmacık kemikleri artik elmacık degil elma oldu gıdı çıkmasından nefret ettigim icin durmadan fular takiyorum nerdeyse evde bile cünkü dalga konusu oldu burnum zaten büyük idi cok fazla degismedi ellerim hic şişmedi ayaklarım da cok hafif en çok korktuğum şeydi şişlikler iner de bazi seyler varki çatlak ve varis gibi onlar gitmiyor hele ki varisten hayatım boyunca korktum suan bacagimda var mesela oluştan hediye dedik napalim o 6 kilo alanları cok kiskaniyorum birde herkes kilo muhabbeti acıyor deliriyorum gecen mahalleden bir komşu iki cocugu var hala fit ben hep 5 kilo aldim hamileliklerde son ana kadarda fink fink gezdim dedi iyi halt ettin diyecektim zor durdum bu insanların bize moral vermesi gerekmiyormuydu ya aksine herkes kendi hamileliğini yaristiriyor yattığımı duyan bir arkadaşta hamileliğinde o hep yattı ben hep çalıştım cocuk falan bakamaz o demis hahahahsh sanki ben yatırmadım hatunu

Şanslıyım da bariz yalan söylüyor
Göz var yani bir de

Biz de uyandık sabahın 6 sında
Zaten 2 ye geliyordu dalmıştım
2.30da yattim 5de uyandırdı bizimki hala yatamadım zaten uykumda acayip açıldı yatamam artik moral veriyor sana ne güzel keske herkes oyle olsa

Maşallah ona ya saklamış yine kendini yaramaz bidaha kine artık

Oğlumdan kalma tek bacağımda varis war geçer dedi doktorum geçmedi demde öyle ince kılcal damar gibi değil bildiğin makarna gibi şişio yorılduğumda nefret ettim etek elbise giyince sanki bana bakıo herkez gibi gelio

Yaa hadı canım aklımda oyle kalmışş saat 12 dedık ama 34 haftada yıne gıdınce anestezıcı ıle goruscem sanırım... sen spınalde kesın mısın?
Bende anestezici ile bir gorusup tam bilgi alacagim.epidural mi spinal mi sonrasinda ki olabilecek durumlar vs.ama genel istemedigim kesin

Herkese günaydın sabah sabah çok güldürdünüz beni ya o kilolar geçici emin olun, benim gibi kilo almaya müsait balık etli biri bile doğumdan sonra çok hızlı kilo verdiyse ki hiç dikkat etmeden herkes verir emin olun. İlk hamilelikte yüzümde kararma da olmuştu çene bölgesinde onlar gitmeyecek diye çok korkmuştum ama onlar da bi kaç aya gitti sıkıntı etmeyin bunları

Kesinlikle.gidiyor kilolar ben ilk hamileligimde 47 kilo almistim 6 ay sonra yine 50 kiloydum mesela.bu defa 60 ile hamile kaldim ama daha az kilo aldim.3 4 kilo kalsada sorun etmem ama suan gercekten sekilsiz hamile oldum fit hamilelerden olamadim.hic : )

Allah kabul etsin canım, senin sıpa doğduğunda da o saatlerde uyancak demekkii

kg konusunu konuşmuşsunuz ben de 15 kg aldım , hayatımda görmediğim kilolara çıktım 70 oldum şuan ama her gören ne güzel hiç kg almadn diyor 20 ile bitirirsem iyi diyorum şuanda . Ama ilginç bi şekilde hiç bi yerim değişmedi heralde 12 kg fln göbekte 3 kg da bacaklarda birazcık yüzüm fln hala aynı yani bence siz kendinizi abartıyorsunz benm kdr bile kg almamış olanlar var

Merhaba kizlar bebek.icin hangi deterjanları ve yumusaticiyi tercih ettiniz dalan roxy alacaktim ama cok kararsizim birde en son doktora gittiğimden beri hic kilo almamışım cok sükür 12de sabitledik
Ben uni baby aldım canım bu haftaiçi inş başlicaz yıkamaya. Yumuşatıcısınıda aldım bol durulama ile 30 derece hassas ve kısa bir programda yıkamayı düşünüyorum. Yüksek ısı ilk yıkama için çok yıpratıcı. Zaten ütülenecek iyice mikrobu kırılır şimdiden kolay gelsin

Sende güzelsindir sana öyle geliyor canım tadını çıkar, benimde bazen burnum şişiyor eşim noldu burnuna diyor ama sonra geçiyor yada geçmiyor ben geçtiğini sanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…