- 10 Temmuz 2018
- 5.935
- 7.244
- 148
- 45
Ben de tayt tshırt giyiyorumHamile elbiseleri insanlari ekstra cirkin gostersin diye yapilmis zaten bence ben daha bana olanini bulamadım salopetlerle idare ediyorum ne zamandirbizim doktora bir hamile hatun geliyor Allahim kadin son haftasında bir bakımlı bir guzel her gördüğümde kıskanıyorum zaten 3.5 kilo almis aldığını da göbekten almış fiziği hic bozulmamış nerdeyse ben aynalara küsüm bilmiyorum oylemiyim ama kendimi tanker gibi hissediyorum görüyorum birde suslenemiyorum hic diyorumki insallah dogumdan sonra da boyle olmam
An itibari ile 76 yım sana moral olsun :)Onun ayasini yüzünü kapayan ellerini köfte duduslarini yerim annesi bizimki de göstermiyor hic yüzünü siz hic değilse azcik ucundan gormussunuzson olarak 67 kiloyum herkes aaa ne güzel hic almamışsın dese de ayak parmağından bile kilo aldim
Ben sana yetişirim o konudaAn itibari ile 76 yım sana moral olsun :)
Eşim bir de sen çok tatlı hamile oldun diyor
Ben sana yetişirim o konudabenim esim demediğini bırakmadı ya aşure kazanı olmus senin popo bile dedi yani ne kadar şanslısın o konuda bu arada uykusuzluktan zombiye dönüşmeme az kaldı
Hahahahaha benim kimse kilo alacağıma inanmamıştı hayatım boyunca yedim yedim almadim çünküBen de tayt tshırt giyiyorum
Bana salopet de yakışmıyor
Var öyleleri evet
Ben Doğuma kadar 80 i görürüm herhalde
Bir de foto cekimi ayarladım
Hangi tip ile cekınıp albüme konacaksa bilmiyorum
Benim eller ayaklar yaprak sarması gibi oldu
Sevgili burnumdan bahsetmiyorum bile
Kafam bile büyüdü ya
Benim de korkum Doğumdan snr böyle kalmak
O zaman da süt olsun falan veremezsek kiloları kilo verme topiğinde buluşuruz
Benim de erkek kardeşimin eşi hamile kaldığında sadece 6 kilo aldı
İnan boyun kısımı kemikli idi
Kemikleri hala görünüyordu
Benim boynum bile Yok oldu
Hele doğumu yapınca hamile kaldığından daha fit bir görünüme sahip oldu ben şokk olmustum
Emin’im o da benim bu halimde şok olmustur
2.30da yattim 5de uyandırdı bizimki hala yatamadım zaten uykumda acayip açıldı yatamam artikŞanslıyım da bariz yalan söylüyor
Göz var yani bir de
Biz de uyandık sabahın 6 sında
Zaten 2 ye geliyordu dalmıştım
Wala canım tam net hatırlamıyorum 2 ay önce aldım 28,29 gibi bişidiKaca aldin canim
Maşallah ona ya saklamış yine kendini yaramaz bidaha kine artıkKontrol vardı bugün nst ultrason her şey yolundaydı..
Sadece bebek hala makat geliş..Doktorum bekleyelim döner daha var dedi..
2 kilo 72 gr olmuş.. 42 cm
Kendilerini epey zorladık ama poz vermedi.. Bir tek ayağını ve yandan biraz bu pozunu yakalayabildik oğlumun
Köfte dudaktan size selamlar
He dip not 66 olmuşum 16 kilo almışım..
Ay ne heycanlı çok az kalmışşşŞafak 36
Oğlumdan kalma tek bacağımda varis war geçer dedi doktorum geçmedi demde öyle ince kılcal damar gibi değil bildiğin makarna gibi şişio yorılduğumda nefret ettim etek elbise giyince sanki bana bakıo herkez gibi gelioBenim burnum hep biraz büyüktü hamilelikte daha da büyüyecek diye cok korkmuştum ama büyük oldugundan cok da büyümedi saniyorumama bir gıdım var aman Allahim dün eski resimlere baktim yine bir duygusallık geldi üstüme varis bile oldu bir bacagimda gecmezse bu napicam diye soruyorum esime dövme yaptirirsin yada makyajla kapatirsin diyor
Bende anestezici ile bir gorusup tam bilgi alacagim.epidural mi spinal mi sonrasinda ki olabilecek durumlar vs.ama genel istemedigim kesinYaa hadı canım aklımda oyle kalmışş saat 12 dedık ama 34 haftada yıne gıdınce anestezıcı ıle goruscem sanırım... sen spınalde kesın mısın?
Kesinlikle.gidiyor kilolar ben ilk hamileligimde 47 kilo almistim 6 ay sonra yine 50 kiloydum mesela.bu defa 60 ile hamile kaldim ama daha az kilo aldim.3 4 kilo kalsada sorun etmem ama suan gercekten sekilsiz hamile oldum fit hamilelerden olamadim.hic : )Herkese günaydınsabah sabah çok güldürdünüz beni ya o kilolar geçici emin olun, benim gibi kilo almaya müsait balık etli biri bile doğumdan sonra çok hızlı kilo verdiyse ki hiç dikkat etmeden herkes verir emin olun. İlk hamilelikte yüzümde kararma da olmuştu çene bölgesinde onlar gitmeyecek diye çok korkmuştum ama onlar da bi kaç aya gitti sıkıntı etmeyin bunları
Yok canım her yerde bulunmaması tek dezavantajı zaten internetten sitesinden aldımHer yerde bulabiliyor musun peki ? Internetten mi aliyorsun evet parfümsüz olmasi onemli green clean de oyleymis
Allah kabul etsin canım, senin sıpa doğduğunda da o saatlerde uyancak demekkiiKizlar günaydın mi diyeyim bilemedimbizim oğlan bir uyku düzeni kurdu kendine bu düzene göre sabah 5 te ve 7de mutlaka uyandırıyor beni herkes hamilelikte uyudu ben sabahlara kadar nöbet tuttum olsun kuzucuguma değer rabbim onlari bize bagislasin dua ettim sabah ezanında
Ben uni baby aldım canım bu haftaiçi inş başlicaz yıkamaya. Yumuşatıcısınıda aldım bol durulama ile 30 derece hassas ve kısa bir programda yıkamayı düşünüyorum. Yüksek ısı ilk yıkama için çok yıpratıcı. Zaten ütülenecek iyice mikrobu kırılırMerhaba kizlar bebek.icin hangi deterjanları ve yumusaticiyi tercih ettiniz dalan roxy alacaktim ama cok kararsizimbirde en son doktora gittiğimden beri hic kilo almamışım cok sükür 12de sabitledik
Sende güzelsindir sana öyle geliyor canım tadını çıkar,Valla ben de aynaya bakmak istemiyorum
Eşim işten geliyor kendi kendime diyorum adam ne güzel kızların içinden çıkıp eve geliyor bir de karısındaki tipe bak diye
Resmen ninem gibi oldum hayatımda hiç bu kadar çirkinleşen hamile görmedim ben ya
Burnum koca bir armut kadar oldu
Ben de dün iki tane hamile elbisesi aldım
Denedim ama nasıl çıkardığımı bilemedim
Babaannemden farksız oldum
Bazı hamileler ne kadar güzel
Sabahları uyanıyorum yüzüme sanki gece biri zeytinyağı sürmüş gbi yüzümden yağ akıyor
Kol altlarım boynum kapkara oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?