2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Hafif başlayıp artan bir ağrıydı benimkisi hala yükseldiğinde hafif hafif vuruyor ilk başta sen dikkatli olda yine birsey olmasin kuzu

Benimde tansiyonum yukseliyor ya ilk bu yazdiklarinda fark ettik ihmal etme ölçtür mutlaka

Ne dedi canim doktorun ebican_040506

Ameliyat ortasinda uyanmak nedir ya nasi bi anastezi yapmışlar ? Hangi hastaneydi bu? Sikayet ettin mi?

Benimde bu degerler çıkıyor ama ilac kullaniyorum ancak düşüyor 12/8 lere

Ben bunları aldım canım kumaşları çok hoşuma gitti daha çok seçenek var bi bak isyersen

Eklentiler

• Screenshot_2019-04-25-08-51-12.webp
    44 KB · Görüntüleme: 55
  • Screenshot_2019-04-25-08-48-59.webp
    25,1 KB · Görüntüleme: 61
Yeşil takıma hayran kaldim galiba sizin kiza talip olmaz biz benim gibi aldıklarını öpen varmıdır acaba ?
Yeşil takımı abisi zorla aldırdı tulumu çok kullanışlı bulmadığımdan farklı bi takım almıştım benim kardeşim modaya uymkcakmı diyerek tam kasaya gelince ağlamaya başladı
Yeşil tulum moda bu sene kaynak benim oğlan

Ben evde giymelik bunları aldım LCW’den iki takımda sadece misafirlikte kullandıklarım vardı yeter bence sabahlık mağazalarda yoktu bu yüzden internetten aldım ikisininde kumaşını çok beğendim yapış yapış durmuyor toplamda 105 lira tuttu pijama mağazalarda var bu arada kumaşını görebilirsin

Eklentiler

• 9D4B99A5-1BE5-4FE2-81BB-0C506E46F9DA.webp
    15 KB · Görüntüleme: 68
  • 0D71336E-FE28-4786-9D72-5C85761BDC08.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 61
kendi gitsin bırak sen hiç yorma kendini.. bişi olur olmaz bilemeyiz ama vicdan azabı çekersin sonra

Git canım ne olur ne olmaz için rahat etsin gebelik zehirlenmesinde tansiyonu bilmiyorum canım

Takmamaya calisiyorum canım da kv'me bir sey demedimki zaten! Tam tersi o bana diyor.
Beni üzmeyi huy edinen birine agzima geleni soylemem lazim ama yinede susuyorum.
Annemde gelinine kotu kavranmayacagi icin kimse bir sey demez
Bende kaynnamla yaşıyorum herşeyi sorun ettiği zamlar oluyor mecbur cevap veriyorum yeri geldiğinde Anneni de bilemezsin işte birazda şans işi kaynna iyi olsa gelin de sorun olur gelin iyi olsa kaynna da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…