ya öyle şiddetli bi ağrı yok ama içten içe kemiriyo beni fırsatta bulamadım daha doğrusu çıkacak enerjiyi bulamadım sabah bi gidip baktırayım tansiyonuma geçmiyoda için için kafamın içi ağrıyo sinir oldum
ya öyle şiddetli bi ağrı yok ama içten içe kemiriyo beni fırsatta bulamadım daha doğrusu çıkacak enerjiyi bulamadım sabah bi gidip baktırayım tansiyonuma geçmiyoda için için kafamın içi ağrıyo sinir oldum
Selamlar az önce rutin idrar tahilili sonucumu aldım. Protein eser lökosit 1 eritrosit 2 yassı epitel 53 çıkmış. Dr normal doğumdaymış konuşamadık.
Proteinin eser çıkması sinirlerimi bozdu biraz. Sizlerde böyle birşey ile karşılaşan var mı? Yassı epitel niye o kadar yüksek anlamadım zaten
Dusmedi ama artmadi da 12 8 13 8 12 7 hep bu seviyelerde ve bana gore cok fazla geliyor kafam uyusmus gibi oluyor malesef.
Dogumumda uyandigimda ki zaten ameliyat sonrasi uyanmanin sıkıntısı birde muthis bir aci ile uyanmak cok zordu.bir ameliyat oldum onda da vakitsiz uyandim ameliyta ortasinda.birde sigara icitigimden ve doktorlarin artik genel onermediginden sanirim istemiyorum. Pek tabi herkesin aci esigi bunyesi bambaska benim zordu dedigim baskasi icin cok cok kolay gecebilir
Kızlar ben kendim için pijama takımı bulamadım benim evde olan takımlarım hep saten ,dantelli ve şortlu ya da ip askılı ,adam akıllı evde giyecek pijama takımım bile yok.O yüzden hem hastanede hem de evde giyebileceğim birkaç takım almam lazım.Bizim burda Koray’a baktım ama penyeleri çok kötüydü.Siz nerelerden aldınız ?
Yeşil takımı abisi zorla aldırdı tulumu çok kullanışlı bulmadığımdan farklı bi takım almıştım benim kardeşim modaya uymkcakmı diyerek tam kasaya gelince ağlamaya başladı
Yeşil tulum moda bu sene kaynak benim oğlan
Kızlar ben kendim için pijama takımı bulamadım benim evde olan takımlarım hep saten ,dantelli ve şortlu ya da ip askılı ,adam akıllı evde giyecek pijama takımım bile yok.O yüzden hem hastanede hem de evde giyebileceğim birkaç takım almam lazım.Bizim burda Koray’a baktım ama penyeleri çok kötüydü.Siz nerelerden aldınız ?
Ben evde giymelik bunları aldım LCW’den iki takımda sadece misafirlikte kullandıklarım vardı yeter bence sabahlık mağazalarda yoktu bu yüzden internetten aldım ikisininde kumaşını çok beğendim yapış yapış durmuyor toplamda 105 lira tuttu pijama mağazalarda var bu arada kumaşını görebilirsin
Kızlar anlayışlı bi eşiniz varsa baş üstünde tutun sinirden çıldıracak gibiyim doktor ciddi enfeksiyon var erken doğuma sebeb olur yolculuğu ertele dedi benim eşim annesigilin yanina gitmeyi kafaya koydu 3 4 saatlik yol arabayla gideriz birşey olmaz diyor ben ağrı sancı çekiyorum o yolculuk derdinde sinir oluyorum ya
evet ya bu aralar atak yaptı sanırım bi enseden giriyo ağrı bi tepeden ben gene bi sabah gidip şu tansiyonumu ölçtüreyim allah korusun gebelik zehirlenmesinde sürekli yüksek çıkıyodu zaten dimi benm başından beri düşük
Takmamaya calisiyorum canım da kv'me bir sey demedimki zaten! Tam tersi o bana diyor.
Beni üzmeyi huy edinen birine agzima geleni soylemem lazim ama yinede susuyorum.
Annemde gelinine kotu kavranmayacagi icin kimse bir sey demez
Bende kaynnamla yaşıyorum herşeyi sorun ettiği zamlar oluyor mecbur cevap veriyorum yeri geldiğinde Anneni de bilemezsin işte birazda şans işi kaynna iyi olsa gelin de sorun olur gelin iyi olsa kaynna da