2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Ben özdilekten aldım

migren yok aslında tansiyonum da 10 6 çıkıyodu hep ama bu aralar bi baş ağrısı midemde bi garip oluyo tansiyon aletimde yok
Canim benim en son tansiyonum fırladığında ayni bu semptomları yaşamıştım enseden vuran bas agrisi ve mide bulantisi aman diyeyim cok dikkat et

Benimki beni bu denli zorlayamaz gitmem de zaten cok özlemişse kendi gitsin

Sen bunları söyleyince ne tepki verdi ben onu merak ettim :)
sustu kaldı suratı düştü ama eminim bir kulağından girip diğerinden çıktı pek üstüne alınmaz çirkef biri değil ama bir şeyi de anlatamazsın benimde kafamı doldurdu doldurdu en sonunda laf sahibi yaptı yani kendime bile inanamıyorm

açlıktan ozaman baya senin bebiş seni sömürüo desene bana belli zamanlarda oluo sürekli aç hissetme çok şükür geçti
evet ya bu aralar atak yaptı sanırım bi enseden giriyo ağrı bi tepeden ben gene bi sabah gidip şu tansiyonumu ölçtüreyim allah korusun gebelik zehirlenmesinde sürekli yüksek çıkıyodu zaten dimi benm başından beri düşük

Canim benim en son tansiyonum fırladığında ayni bu semptomları yaşamıştım enseden vuran bas agrisi ve mide bulantisi aman diyeyim cok dikkat et
ya öyle şiddetli bi ağrı yok ama içten içe kemiriyo beni fırsatta bulamadım daha doğrusu çıkacak enerjiyi bulamadım sabah bi gidip baktırayım tansiyonuma geçmiyoda için için kafamın içi ağrıyo sinir oldum

Canım bende bu ara sen gibi nisan anneleri grubunda yazılanları okuyorum doğum sonrası tecrübelerini falan konuşuyorlar faydalı şeyler buldum okuduklarimda hatta şimdi çıktım ordan bi arkadaş yarın suni sancı ile doğumu başlatılıcakken sancısı 7 dk da bir gelmeye başlamış yenice onu yazıyodu. InşAllah dediğin gibi doğum sonrası da irtibatı koparmayalım birbirimize o zaman daha çok destek olmalıyız

Benimki de normalde ailesini çok önemsiyordu aşırıya kaçarak hasta olmam falan onun için çok önemli olmazdı çok şükür hamilelikte aklı başına geldi umarım senin eşininde aklı başına gelir ben 7 aydan beri evden dışarı çıkamıyorum alışverişe bile gidemiyorum sizde gitmeyin bebeğiniz ve sizden önemli hiç bişey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…