2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Hadi ya benim ki makat geliş değil kafası aşağıda ama nasıl anlatıyım duruşu değişik sırtı kanala doğru duruyor sanırım anladığım kadarıyla buda zor olurmuş. Bende sezaryenden korkuyorum ama travmatik bi normal doğum yaşıcağıma sezaryen yaşarım daha iyi diye düşünüyorum.

Tabiki öyle öncelik senin içinde bebeğin içinde en sağlıklı olan
Umarım bir an önce her şey normale döner rahat bir nefes alırız

Benim annem tebrik etmeyi bile 6.5 aylıkken yaptı hayatımın hicbir döneminde yanimda degildi babannem büyüttü beni yani beterin beteri var kuzum seni cani kadar sevecek bir varlık var icinde artik kimseye ihtiyacin yok ayrica hamileligin 10 1i ağlamak zaten ben dizilerde agliyorum mesela hicbirsey olmayinca bazen de bos bos agliyorum bazen anneye bazen babaya oluyor yani boyle seyler hepimize ama güçlüyüz biz

Tabiki öyle öncelik senin içinde bebeğin içinde en sağlıklı olan
Umarım bir an önce her şey normale döner rahat bir nefes alırız
İnşallah canım benim bebeğin duruşu böyle bak sağdaki foto gibi, sakıncalarıda yazıyor valla bunları okuyunca cesaret edemiyorum işte.

Eklentiler

• 02C9BF23-A5ED-4E2B-B412-94DC88EACBC0.webp
    57,1 KB · Görüntüleme: 57
  • 6E8516B9-1F2F-4794-975C-E0A99D3E47DB.webp
    16 KB · Görüntüleme: 59
Lcwdan bana hediye almışlardı doğum günümde cok memnunum lohusa icin almışlardı ama ben giyiyorum cok uygundu indirimdeydi geçende oraya bakabilirsin

İnşallah canım benim bebeğin duruşu böyle bak sağdaki foto gibi, sakıncalarıda yazıyor valla bunları okuyunca cesaret edemiyorum işte.

Hiç riske atmaya değmez canım..
Doğum şekli ne olursa olsun sağlık öncelik olmalı.. Bana birileri bebeği anne karnında elle döndürebilirler felan ama cesaret edemem böyle bir şeye..
Bir de garip garip egzersizler..

O elle döndürme olayını bende istemem ya her doktorda yapmiyor onu zaten risk atmaya değmez bende sezeryande korkuyorum ama öncelik bebisin sağlığı olmalı

Bende duydum ama ne gerek var. Bana secde pozisyonunda dur dedi öyle duruyorum arada bi ama çokta yapamıyorum yoruluyorum üşeniyorum artık kendi çabalayıp dönerse bakalım beklicez

Yok kız biz size dicezki aklınız varsa çıkarmayın en iyi zamanları içerdeykendi ağlayan yoktu, gazı olan yoktu içerde durdukları gibi durmuyolar deyip sizi korkutcaz
Iyice hevesleniriz bence ozaman son günler baya zor ağır geçiyormuş cunku en azindan yok biz gitcez demedin buda birsey tabi

Ben aradaki farkı anlamadim ama sıkıntı etme hic kuzum doktorun ne diyor normal zor mu olurmus ?
Evet canım şöyle düşün bebeğin yüzü benim içime doğru dönük olması gerekirken dışa doğru dönük buda kanala girerken sıkıntı fotoya iyice bakarsan zaten soldaki foto kanala daha rahat giricek gibi

Duzelirmiymis peki ? Ya da sana yada bebege zarar verebilecek birsey mi normal dogumda kuzum ?

Kalin battaniye henüz almadim ben almak gereklimi ki acaba ?

Oluyor oyle arada korkutuyor haylazlar bizi cok harekette az harekette hep bir endise sebebi bende haftada bir gidecegim şimdilik cantayi da hazırla dedi doktorum ne.olur ne olmaz diye ama anca 2 hafta yada 3 hafta.sonra hazırlayabilirim sanirim

Bunu giyen tosbik gotluyu poncik ayakliyi yerim ama

Freckless bana en iyi gelen zencefil bal karabiber limon karışımı resmen mucizevi birsey ıhlamur ve nane limonda bana cok iyi geliyordu bu sene surekli dondurma yedigimden midir nedir hasta olmadım alerjim azdı benimde gunde 5000 kez falan hapsiriyorum yarin ilac sorcam bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…