2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Kaçıncı haftada oldu sende canım birde kahverengimiydi ve adet sancısına benzer ağrın varmıydı?
4+1 de oldu canım ögrendigimde yani. Kahverengi ve hatta hafif pembemsiydi. Inanilmaz bel agrim vardi. Doktor ara ara olabilir demisti. Tekrar olmadi cok sukur.

Sana ıgne verdını bana uc gunde bır vurulmam ıcın ılac bıde progstan verdı fıtıl gıbı kullan dedı. :/ pazar bıdaha cagırdı kalbını duymamız gerekıyo dedı
Ben zaten 5 günde bir vuruluyodum o iğneden proluton ismi. Extra olarak progestan verdi. Benide pazartesi çağırdı kesen gözüküyormu canım

wiha02 canım dun demiştim ilacı alınca adını yazarım dıye .
Doktorun numune olarak verdiği Folidoce, bu bitince reçetedekine geç dedi. Eşim dun almamış . O verdiğinin adını bılmıyorum onuda alınca yazarım

Canım kimse cevap verdi mi bilmiyorum ama ben yeni gördüm içini rahatlatayım dedim. Kahverengi akıntı genelde korkulacak bişey değil eğer keseye dokunmamışsa diyorlar

Günaydın kızlar. Benim doktorum üniversitede hoca olduğu için haftanın sadece 2 günü çalışıyor. Dün aklıma şüphe düştüğü için bugün o yüzden başka doktora gideceğim. Siz başka doktora gidince ne diyorsunuz? Daha önce gittiğinizi anlatıyor musunuz ?

Tedavi gördüysen tedavini anlat canım,değerlerini anlat,diğer doktorun keseyi gördüğünğ falan anlat ama doktorun yorumlarını anlatma bence ki o da özgün yorum yapsın:)

Kızlaaar günaydınn :) bugün öğlen kontrolüm var miniğimin kalbini duycaz inş:) sat 2 Eylül ama keseyi görünce doktor daha yeni demişti. Bugün öğrencem bebeğim kaç haftalık. Rüyamda birisi bana altın bileklik hediye edip takıyordu. Ne demek acaba siz bilirsiniz zehir gibi tecrübeli minnoş annelersiniz

Güzel haberler alacaksın insallahbugun

Kızlar kese ve kalp atışı için ayrı ayrı mı gittiniz yoksa ikisi için bi kere mi? Birde kaçıncı haftada duydunuz kalp atışını vajinal mi abdominal mi?
keseyi 5. haftada gördük ama net olsun diye vajinal gördük. kalp atışını 7. haftada çağırdı karından duyduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…