2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Bende merak ediyorum genel anestezi tecrübem var. Clexane kan sulandırıcı iğne kullanıyorum spinal epidural olmuyor diye duydum gidince doktorumla görüşcem

Yalnız değilmişim demekki kızlar ; Allah kocalarımızı ıslah etsin bu günlerde yüzdük,yüzdük kuyruğuna geldik,ne diyim ki

Bende takip ediyorum o adamı ama biraz abartıyor herşeyi sudocrem güzel bencede kardeşim kullanıyordu bebeğine bende almayı düşünüyorum

Ewet canım sigara kullanıyor,sigara içmediği için zaten bu kadar gergin,normalde bu kadar sinirli değil
Ay bu sigaralari da sinirleride cekilmiyor. Bir ara biraktirmaya calisiodum baktim iyice sinirli biri oluyor allahini seversen ic diyorum artik. Seni anliyorum yani bitanede bende var. Bebisini uzme bosver. Ramazanin bitmesine az kaldi

Bende merak ediyorum genel anestezi tecrübem var. Clexane kan sulandırıcı iğne kullanıyorum spinal epidural olmuyor diye duydum gidince doktorumla görüşcem
Bende cleaxane kullaniyorum canim bu gittigimde konustum sezeryan gunu igneyi vurmayacaksin dedi. Spinal oluyormus yani. Genel anesteziyi artik hic bir doktor yaptirmiyor istisna durumlar haric..

Ewet canım sigara kullanıyor,sigara içmediği için zaten bu kadar gergin,normalde bu kadar sinirli değil
Ben nst ye gireceğim zaman eşimi istemiyorum boşuna beklemesin onluk birşey YOk diye
Zaten işi çok yoğun
Eşim ısrar etse de ben kendim beklerim diyorum
Eşim beni evden alıp götürüyor
İşim bitince arıyorum geri gelip alıyor
Oruçlu oruçlu beni beklesin istemem
Dr da da sıra bekleniyor
Bu arada benim dr Um ayda bir ücret alıyor istersen 10 kere git

Sen neden utanıyorsun canım yaa eşin abarmış işi olabilir oruç tutuyorsa kendine bozuyorsada kensine kendine hakim olamıyorsa onun sevabıda yok zaten ki hamile hamile sana günahı senin boynuna demesi cidden çok yanlış doğum yaklaştı sana yaptığına bak

Benim ya epidural yada spinal olucak. Genel anesteziyi hiç düşünmedim, olmak da istemem. Bebeğimle temas etmek istiyorum. Ayrıca genel anestezide uyanma kendine gelme sürecin var. Ve bebeğin doğmuş oluyor, senden uzak kalmış oluyor. Bence çok mecbur kalınmadığı sürece hiçbir anne genel anestezi olmamalı diye düşünüyorum. Ha tabi ki elzem durumlar olabilir, panik atak olabilir vs. Bu tür şeylerde saygım sonsuz

Tüm erkek aileleri öyle canım
Hiç
Üzülme
Ben 4 aydır yatıyorum riskli gebelikteyim
Bir kere nasılsın demediler
Allah bildiği gbi yapsın ne diyelim sinirlerim benim de bozuluyor

Artık araba kullanamıyorum,o yüzden benimle birlikte geliyor,gelsin de en azından çantamı,dosyamı filan tutuyor bu arada doktorun ne güzelmiş ya ayda 1 defa ücret alması

Sezeryan çeşitlerinden konu açılmışken ;
Genel anestezide ameliyat bittikten sonra annenin ayılma süreci 1,5 saatmiş,o sırada bebek ağlarsa ya da bebeği durduramazlarsa ne yapıyorlar acaba ben de onu merak ediyorum
Epidural anestezide de ;ben iğneden çok korkuyorum ,belden yaptıkları iğne beni çok ürkütüyor

Bende cleaxane kullaniyorum canim bu gittigimde konustum sezeryan gunu igneyi vurmayacaksin dedi. Spinal oluyormus yani. Genel anesteziyi artik hic bir doktor yaptirmiyor istisna durumlar haric..
Hadi ya sevindim bende bi cesaret edip istiyorum ama sezeryan sırasında miyomunuda görürsem alcam dedi acaba uzun sürer mi korkuyorum o yüzden hayırlısı olsun inşaAllah sağ salim atlatalım hepimiz

Yok hemen uyanıyorsun Allahın izniyle kardeşimin doğumunda bebek geldi önce yarım saat sürmeden anne geldi ama dediğin gibi ağrısı vardı biraz kucağımıza pış pışladık bebeği sonra emzirdi süt az geldi galiba hemşire mama verelim demişti sağ salim atlatalım inşaAllah bunlar kolay süreçler

Kızlar gebe izleminde ebem dedi ki ben elektrikli veya Manuel pompa kullanmadım dedi. Önce masaj yapıp sonra elle sağdım ve elle masaj yapıp sağdığımda sütü boşaltabiliyodum çalıştığım halde pompaya ihtiyaç duymadım dedi. Ben elle sağma yöntemini yeni duydum pompa da almadım ihtiyaç duyarsam önce elle sağma metodlarına bakıcam

Genel anestezi ile yaptim ilk dogumumu arada bir genel ameliyatım da var.dogumda ayilma surecim kisaydi ama ani bir aci ile uyanmanin sıkıntısı fenaydi.
Bu defa inş spinal degil ama epidural olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…