2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Var gorumcem iste abisini arar arada beni sorar bebehi sorar beni bama soramaz : )
Ya dimi benim.gelinde pek fena diyebilmek icin 2 fenalik yapayim icimde kalmasin ne olacak ; ))kardesim evlenmeye karar verse biran once o aşamaya gecsem ama yok hic orali degil

Ya yemin ederim düşünmediğim değil
Kadın delirdi derler güvenlik görevlileri diye atamadım
Kadin delirmedi kocasi delirtti diye yaz kolilere : ))
Dikil basinda attır simdi o useniyor sende bi defa hakli olarak takildin surekli batacak gozune.zaten artik hersey derli toplu olsun istiyoruz ne olur ne olmaz haftalarındayız

Canim ya..zaten annen uzakta bizden kat kat hassas olursun sen kiyamam.
Bosver hic takilma bak cogumuzun ayni kv taraflari.
Dusundugumuze degmez.
Ve tabiki soyle ailenin aldigini.

Yokya tanidigim bisuru insan girdi genel anesteziye
Yarim saat falan
O kadar degil kimdedi 1,5 saati

Bana tercih hakkı verilirse spinali tercih ederim nerdeyse normal doğum konforunda gördüklerim. Genel anestezi çok ağrılı oluyor

Bizim aramizda iki yas var ama zevklerimiz uymaz diye cogu seyi sorarak aldim severek kullansin diye. Kiyafet neyse kullanilir ama nevresim uyku seti falan hep fotograf yollayip sectirdim cocugum neyse yegenimde o degerde benim icin.
Ben sade şeyleri seviyorum diye görümcem de öyle almış aldıklarını ne alayım diyede soruyor sağolsun kıyamıyorum üç kızı var küçük hepsi geçen gün e bebeğe gittik beraber bi sürü şey alıyordu çoğunu eledim iyi niyetli çünkü onu hissetmek önemli.

Bİ muayeme bi kontrol olmuyormu
SZİn doktor mu öyle sadece?

Bir iyi gorumce daha diyorsun yani biz uzakta oldugumuz icin birlikte cikamiyoruz oyuzden bazi seyleri kafama gore aldim yedek dursun kenarda diye. Birde benim oglum olcak kardesimin kizi pembe kiyafetler almak cok keyifli oldu.. allah herkesin gonlune gore versin

Canim su an snaa en destek olmasigerkeen zamanda kotu olmus
SNein bir suçun tabiki yok
Kendi istemis ve bozmuş
Gerilimde. Uzakkalmaya calisbu zamanda

sassygirll kim dedi bir buçuk saat diye
Arkadasım 10 dakikada bebeği almışlar
Ayılma süreci yarım saati geçmemiş
Hastanedeki bir bayanla konuştum ,1.5 saat sonra odama geldim,bebek 1.5 saat boyunca çok ağlamış dedi ben de işin açıkcası çok korktum.Çünkü bende panik atak var ,genel anestezi de olabilirim ama bayan böyle söyleyince ciddi anlamda endişe ettim

Kızlar şurda iyisiyle,kötüsüyle 9 ay boyunca vakit geçirdik,birbirimize destek olduk,birbirimizle dertleştik.Doğuma filan giderseniz haber verelim birbirimize,sonra merak ediyoruz ❤❤❤
İlk önce buraya yazıcam zaten ben doğuruyorum diye watsapta arkaşlarımın olduğı bi grubum war bide oraya yazıcam doğurmadan herkezin haberi olcak

Ben genel anesteziyle doğum yaptım oğlumu oğlum odaya geldikten 1.5 saat sonra geldim odaya 7 yıl önce böyleydi en azından ağlamasından falan korkmayın çok uyuşuk oluyorlar ayrıca hemşireler de yardımcı olur zaten ağlama pek olacağını sanmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…