2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Ya kızlar farkındamısınız Mah-i nev girmiyor ne zamandır en son kasılmaları oluyodu bişeymi oldu acaba dün girmiş ama muhakkak yazardı buraya merak ettim baya.
Gerçekten Mah-i nev i merak ediyorum. Bence buraya yazmasının nedeni normal bişey değil ben hislerimde kuvvetliyimdir doğum mu yaptı acaba Canım mesajımı görürsen lütfen yaz çok merak ettim seni.
Mah-i nev nerelerdesin merak ettim seni doğurdın mu naptın
kızlarr merak etmişsiniz beni iyiyim doğurmadım henüzz telefonum ağrızalandı servise gönderdim arada akşam eşimin telefondan baktım size ama yazamadımm ben bakıyorum size arada doğurursamda yazarım mutlaka umarım telefonum gelir bir am önce

Kızlar şurda iyisiyle,kötüsüyle 9 ay boyunca vakit geçirdik,birbirimize destek olduk,birbirimizle dertleştik.Doğuma filan giderseniz haber verelim birbirimize,sonra merak ediyoruz ❤❤❤

Vallahi o an yazabilir miyim bilmiyorum ama bana buradan ulaşabilirsiniz kesin kardeşim benim yerime paylaşım yapacaktır

İnstagram hesabım @zgdndrm

Allahımm sonunda yaa nasıl merak ettik seni banada ver instagram adresini

Allah Allah ilk defa duydum İnan
Tabi korkutabilir
Bu arada panik atak bende de var
Sırf bu bakımdan komple bayılmak istiyorum

Kacak dogurdun sandik bizden habersiz

Kızlar şurda iyisiyle,kötüsüyle 9 ay boyunca vakit geçirdik,birbirimize destek olduk,birbirimizle dertleştik.Doğuma filan giderseniz haber verelim birbirimize,sonra merak ediyoruz ❤❤❤
Ben ilk buraya sonra instagrama yazacagim giderken ama zamaninda gelirse ben doguma giderken burda kimsecikler olmayabilir tabi

Canim ben genel oldum 25 dkkada ayilmisim sadece bogazimda yanma vardi narkoz etkisi yine herhangi bir engel olmazsa genel istiyorum cunku ben panik olurum digerinde ve bel agrisi bas agrisi yapiyo diyolar herkezin bunyesi farkli tabi

biz baya ilk başlarda eklemiştik kullananlar yazsın topluca atayım dm den ekleşelim ordan daha çabuk alırız haberleri
Buraya da yazarim acil bir durum olmazsa ama yinede vereyim serymtlu instagram adresim ekleselim bayanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…