Ya kızlar farkındamısınız Mah-i nev
girmiyor ne zamandır en son kasılmaları oluyodu bişeymi oldu acaba dün girmiş ama muhakkak yazardı buraya merak ettim baya.
Gerçekten Mah-i nev
i merak ediyorum. Bence buraya yazmasının nedeni normal bişey değil ben hislerimde kuvvetliyimdir doğum mu yaptı acaba Canım mesajımı görürsen lütfen yaz çok merak ettim seni.
kızlarr merak etmişsiniz beni iyiyim doğurmadım henüzz telefonum ağrızalandı servise gönderdim arada akşam eşimin telefondan baktım size ama yazamadımm ben bakıyorum size arada doğurursamda yazarım mutlaka umarım telefonum gelir bir am önce
Kızlar şurda iyisiyle,kötüsüyle 9 ay boyunca vakit geçirdik,birbirimize destek olduk,birbirimizle dertleştik.Doğuma filan giderseniz haber verelim birbirimize,sonra merak ediyoruz ❤❤❤
kızlarr merak etmişsiniz beni iyiyim doğurmadım henüzz telefonum ağrızalandı servise gönderdim arada akşam eşimin telefondan baktım size ama yazamadımm ben bakıyorum size arada doğurursamda yazarım mutlaka umarım telefonum gelir bir am önce
Hastanedeki bir bayanla konuştum ,1.5 saat sonra odama geldim,bebek 1.5 saat boyunca çok ağlamış dedi ben de işin açıkcası çok korktum.Çünkü bende panik atak var ,genel anestezi de olabilirim ama bayan böyle söyleyince ciddi anlamda endişe ettim
ah canım kusura bakmayın ya yazamadım havva mesaj atmış onu da eşim giriyo arada benm intagrama o söyledi bi telefon var elimde şu an sadece alo diyenlerden atayım instagramı :)
yok yok doğurmadım daha bakalım ne zaman gelecek telefonum öyle bir şey olursa gene yazarım eşimden mutlaka ben girmeyeli doğuran olmadı herhalde göremedim
Kızlar şurda iyisiyle,kötüsüyle 9 ay boyunca vakit geçirdik,birbirimize destek olduk,birbirimizle dertleştik.Doğuma filan giderseniz haber verelim birbirimize,sonra merak ediyoruz ❤❤❤
Sezeryan çeşitlerinden konu açılmışken ;
Genel anestezide ameliyat bittikten sonra annenin ayılma süreci 1,5 saatmiş,o sırada bebek ağlarsa ya da bebeği durduramazlarsa ne yapıyorlar acaba ben de onu merak ediyorum
Epidural anestezide de ;ben iğneden çok korkuyorum ,belden yaptıkları iğne beni çok ürkütüyor
Canim ben genel oldum 25 dkkada ayilmisim sadece bogazimda yanma vardi narkoz etkisi yine herhangi bir engel olmazsa genel istiyorum cunku ben panik olurum digerinde ve bel agrisi bas agrisi yapiyo diyolar herkezin bunyesi farkli tabi