yok yok doğurmadım daha bakalım ne zaman gelecek telefonum öyle bir şey olursa gene yazarım eşimden mutlaka ben girmeyeli doğuran olmadı herhalde göremedim
kızlarr merak etmişsiniz beni iyiyim doğurmadım henüzz telefonum ağrızalandı servise gönderdim arada akşam eşimin telefondan baktım size ama yazamadımm ben bakıyorum size arada doğurursamda yazarım mutlaka umarım telefonum gelir bir am önce
bende doğuma giderken an ve an yazarım buraya diye düşünüyodum ama telefonum cortladı artık olmazsa doğum olunca ingtagrama atarım ayrıca burda oluruz hiç olmazmıyız seni doğurtmadan gitmeyiz
Doğurmaktan çok emzirmekten korkuyorum henüz kremde kullanmadım zaten kullanılsa da bebeğin ağzına doğru yerleştiremezsek memeyi gene oluyormuş her türlü çözümü çareyi okuyorum şimdiden
Bugun butun gun 6 aylik.hamile kuzenim.neden normal dogum istemedigimi sordu mesaj atip anlattım anlattim anlattim..hala ama.neden dedi.neden kendimi tam annelikten.mahrum ediyormusum.
Ya sabir dedim ki.kendisini en son m.ö falan gormusumdur apayri şehirlerdeyiz ve samimi degiliz.
Ilk once benimde bebegim erkek hamileyim bende tutturdum erkegi diye mesaj atmisti bir kac ay once.
Kuzende olsa secemiyorsun iste.
bende doğuma giderken an ve an yazarım buraya diye düşünüyodum ama telefonum cortladı artık olmazsa doğum olunca ingtagrama atarım ayrıca burda oluruz hiç olmazmıyız seni doğurtmadan gitmeyiz