2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Ben ilk buraya sonra instagrama yazacagim giderken ama zamaninda gelirse ben doguma giderken burda kimsecikler olmayabilir tabi
İnşallah göğüslerimiz yara olmaz,gazlı bebeklerimiz olmaz,lohusayı delirtmezlerse gireriz tabiki,neden girmeyelim,bu arada instgramda profil pozunuza bayıldım

İnşallah göğüslerimiz yara olmaz,gazlı bebeklerimiz olmaz,lohusayı delirtmezlerse gireriz tabiki,neden girmeyelim,bu arada instgramda profil pozunuza bayıldım
Yaaa cok tesekkür ederim girin mutlaka siz olmayinca buralar cok bos kalır genckendi o pozlar ahh ahh

Ay iyi hadi bu kadar uzun süre yazmayınca doğuma gittin sandım bende

Ben ilk buraya sonra instagrama yazacagim giderken ama zamaninda gelirse ben doguma giderken burda kimsecikler olmayabilir tabi
bende doğuma giderken an ve an yazarım buraya diye düşünüyodum ama telefonum cortladı artık olmazsa doğum olunca ingtagrama atarım ayrıca burda oluruz hiç olmazmıyız seni doğurtmadan gitmeyiz

Doğurmaktan çok emzirmekten korkuyorum henüz kremde kullanmadım zaten kullanılsa da bebeğin ağzına doğru yerleştiremezsek memeyi gene oluyormuş her türlü çözümü çareyi okuyorum şimdiden

Bugun butun gun 6 aylik.hamile kuzenim.neden normal dogum istemedigimi sordu mesaj atip anlattım anlattim anlattim..hala ama.neden dedi.neden kendimi tam annelikten.mahrum ediyormusum.
Ya sabir dedim ki.kendisini en son m.ö falan gormusumdur apayri şehirlerdeyiz ve samimi degiliz.
Ilk once benimde bebegim erkek hamileyim bende tutturdum erkegi diye mesaj atmisti bir kac ay once.
Kuzende olsa secemiyorsun iste.

Tamamdir anlastik o zaman buralarda tek kalicam diye korkuyordum gerci Freckless ve K kanaryam Bitttter benim gibi bekleyeceklerden
bende doğuma giderken an ve an yazarım buraya diye düşünüyodum ama telefonum cortladı artık olmazsa doğum olunca ingtagrama atarım ayrıca burda oluruz hiç olmazmıyız seni doğurtmadan gitmeyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…