2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Doğurmaktan çok emzirmekten korkuyorum henüz kremde kullanmadım zaten kullanılsa da bebeğin ağzına doğru yerleştiremezsek memeyi gene oluyormuş her türlü çözümü çareyi okuyorum şimdiden
Kahverengi kısmı tamamen vermeliymişiz canım bize eğitimde öyle öğrettiler bide gümüş göğüs kalkanları çok işe yarıyormuş ben aldım inşallah faydasını görürüm

Kahverengi kısmı tamamen vermeliymişiz canım bize eğitimde öyle öğrettiler bide gümüş göğüs kalkanları çok işe yarıyormuş ben aldım inşallah faydasını görürüm
inşallah faydasını görürsün görmedim diyene rastlamadım sağlık ocağı çok yakın bana öğrenene kadar orayA gitçem bende ebeyle anlaştım

Allah sabır versin ya benim çevremde de çok var bende sezeryan istediğim için yarım anne oluyorum işte 2 ay boyunca diş ağrısı çektim,Bebek zarar görmesin diye hiçbir işlem yaptırmadım,son 2 aydır nefes alamıyorum,uyuyamıyorum,son 1 aydır kramplardan evden dışarı çıkamıyorum,kimseden yardım istemeyen ben ,herkesden yardım istiyorum ,10 kg aldım ama yarım anneyim,vay be

benim ismim aynı olduğu için beni karıştırmazsın bende kim di diye ezberlemeye çalışıyorum
Seni karistirmam.guluncani ni karıştırmam. Feelingi karistirmam..
Gibi simdilik artik birine mesaj atarsam dogurudn mu diye nasilsa yanlis kisiyse bile anlar beni

Yarım annelik buysa tamam oleyse.
Saka gibiler.allaha havale ediyorum artik.laf yetistirirken yoruluyorum zaten nefes alamiyorum bide onlarla ugrasamam.
Kafayi yemisler iste baska birsey degiler

O ne yaaa tövbe yarabbim o tam anne mi olacakmış bence doğuramaz sezeryan olur sende ona dersin sen bir tarafını da yırtsan ALLAH nasıl doğum nasip edecekse onu ediyor hem ona ne cinsiyet tercihi yapanlara çok kızıyorum ALLAH sağlıklı versin de erkek doğurunca cennette mertebe yükseliyor galiba ne bu kadınların erkek doğurma merakı

Bak yaa gece gece sinirlerim tepeme çıktı. Tam annelik yarım annelik nedir yaa? O nasıl bir kuzen? Kaldı ki ona ne? Kız bebekmiş erkek bebekmiş... Bunlar nasıl çirkin düşünceler yaa... Böyle kişilerin bazen gerçekten bu düşüncelerinden ötürü dövmek istiyorum Sen hiiiiçç canını sıkma boşver, sabır de geç...

2 tanede mis gibi kizi var.
Birde oglu olsun birde normal dogursun tam anne olsun.
Ben yarim anne olayim kabul.ama yeter ki bi sussunlar.
Kiz erkek demeden allah hayirlisiniz sagliklisini nasip etsin diyemeyen sussun yani.
Sidik yaristirma tabirini hic sevmem o model insanlar ya.sen erkek yaptin baaak bende yaptim koskoca kadin birde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…