2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Cahile laf anlatamazsın,padişah soyundan geldikleri için Haseki Sultan olacaklar

Ole yaptim.10 yildir gormuyorum 100 yil daa gormesem eksikligini aramam ki.ben ilk evlendim bosandim kizim oldu yillar sonra tekrar evlendim bunlarin hic birinde arama sorma nasilsin deme.
Tut aa senin erkek oluyormus ama benimde oluyor 2 kizdan sonra tuturdum de.
Insan bunu demeye utanmiyorsa her turlu patavatsiz lafi edebilir.
Epiduralle normal yap onuda mi yapamazsin yazdi en son cevap bile vermedim

Yok canım 36. Hafta benim için uygun dedim kızdı ben deliyim diyorum benden de delisi varmış dedi
36.haftaya gelince bu lafını hatırlatırım sana ,İnan içerde aldıkları kgları görünce kıyamıyorsun,az daha beklesin diyorsun ,ben 37.haftamdayım,38’e kadar dayanırım diyordum,şimdi 39’a kadar dursun diyorum ,son zamanlar Maşallah hızlı kg alıyorlar

Kim eklesmisti ki beni kimse eklemedi yahu
Ekledim canım bende
Bence çok güzel bir fikir ☺ Benimki de brn.ogt ☺Eklemek isteyenler ekleşelim
Ben seni ekledim galiba yada ekleyemedim bisi oldu
@cananozann siz beni bulun ben gidip birilerini ekliyorim kazara ya
Instagramini yazanlari bende ekledim kizlar. Gizem phlvnli ben bu arada
Yazanları ben de ekledimmm tugba benim

Canım senin ilki sezaryen olmadımı bunu söyle. Ssvd yapılıyor ama çok riskli bunuda göze alamazsın yani onaneki hem. Benim annem sezaryen yapmış ama bana aşırı düşkündür başım ağrıyor desem hemen gelir evime noldu neyin var diye

Yaa şimdi bişey diicem ayıp olcak Tövbe tövbee Boşver arkadaşım gerekirse engelle. Sen ve bebeğin herşeyden herkesten önemlisiniz

Kesinlikle haklısın canım olumsuz bişi olmasından korkum bide o hafta gittiğimde tansiyonum 14 e çıkmıştı birden yoksa ancak 2 kilodur şimdi iki hafta sonra 2.5 ancak olur sadece endişe etmekten yoruldum sanırım bunu söylerken

Bin defa soyledim. Aradan 10 yil gecti bahane bulma diyor

Kızlar 8 Yıl tedaviyle uğraşıp oğluma kavuştum ben sezeryanmış erkekmiş kızmış okadar boş muhabbetler ki yaşamayan yarım tam utanmadan konuşuyor serklaj ameliyatımı olmak için yine tedavi gördüğüm kliniğe gittiğimde bu sefer tedavi görmeden hamile kalmış olsam bile aynı duyguları yaşadım ve ne kadar üzüldüğümü hatırladım gerçekten şımarıklık bence bu ayrıntıları konuşmak

Kizlar bakiyorumda sizede öneriyim resim atamiyorum ama sporcu atleti tarzi kalin askili pedli bustiyer olarak geciyor onlar cok rahat oluyor emzirmede ben buyuk gogoslu olmama ragmen ama polyester karisim oldugu icin yazin biraz sikinti olabilir

Ama cüs hakikaten ya ne biçim insanlar var sinirlenmeyeyim dedim de olmuyor yani keske bozsaydin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…