2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Kizlar bakiyorumda sizede öneriyim resim atamiyorum ama sporcu atleti tarzi kalin askili pedli bustiyer olarak geciyor onlar cok rahat oluyor emzirmede ben buyuk gogoslu olmama ragmen ama polyester karisim oldugu icin yazin biraz sikinti olabilir
bende yazın onlardan giyiyodum hep alıştım alışalı südyen kullanamaz oldum emzirme südyenlerinin çoğu pedli de değil zaten onlar daha raht geliyo bana emzirirkende kullanırım

Genel anestezili olucam ben canım

Canim benim 2.5 kilo seninde o kadar olmustur bence

Bide benimki hep bu saatlerde yani geceleri kasıklarımda hareket ediyor hep öğlen hiç oralarda hareket etmez ama geceleri hep orda sürekli tuvalete gidiyorum idrar kesemi ittirip duruyor böyle olan varmı

Bide benimki hep bu saatlerde yani geceleri kasıklarımda hareket ediyor hep öğlen hiç oralarda hareket etmez ama geceleri hep orda sürekli tuvalete gidiyorum idrar kesemi ittirip duruyor böyle olan varmı
Beenım cnm çok gıdıyorum ve az yapıyorum doguma kadar boyle gıder. Ic kısmı kemıklerım falan acıyor doktor normal çok ayakta kalmamaya bak dedi

Hasta oldum kızlar kendimi bakıma almam lazım ihlamur nane limon harici bildiginiz super tariflere talibim.
Son zamanlar zaten zor geciyor iyileşmem lazım hemen.
Gözlerim yanıyor burnum genzim akıyor sesim gitti gidiyor kısıldı..
Hapşırık var..

Bir ateş eksik..

bende yazın onlardan giyiyodum hep alıştım alışalı südyen kullanamaz oldum emzirme südyenlerinin çoğu pedli de değil zaten onlar daha raht geliyo bana emzirirkende kullanırım
Bende alistim emzirirken tam emzirmeyi biraktim normale gecicem hamile kaldim hala devam 2 3 yil daha boyle artik

Hosgittin canım hadi sağlıkla al çocuğunu kucağına.
Yanında kimler var eşin ve annen mi?
Hamile olmayan insan dayanamıyor uzun uçak yolculuğuna maşallah sana
Herşey yolunda gitsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…