2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Hosgittin canım hadi sağlıkla al çocuğunu kucağına.
Yanında kimler var eşin ve annen mi?
Hamile olmayan insan dayanamıyor uzun uçak yolculuğuna maşallah sana
Herşey yolunda gitsin inşallah

Ben de 2014 Aralık annesiyim. Dediğin gibi hala görüşürüz.

Ben ilk doğumda sancı çekerken Son ana kadar yanımda idi. Bebeği tam çıkaracaklari zamanı doktor müsade istedi bosalttilar dogumhaneyi. Normalde yukarıda kantinde oturuyordu, ben elini sıkayım destek olsun diye çağırdım sonradan.
Tavsiye ederim

Genel anesteziye niye çok karşıydın canım? Bende belden anestezi de bel ağrısı oluyor diye korkuyorum biraz açıkçası daha karar veremedim o yüzden

Evet bebeği görmek falan çok güzel bende istiyorum tabiki ama yapabilir miyim diye korkuyorum biraz ameliyat sonrası bel ağrısı baş ağrısı yaşayan çok oluyormuş bunlar gözümü korkutuyor biraz..

Bana tercih hakkı verilirse spinali tercih ederim nerdeyse normal doğum konforunda gördüklerim. Genel anestezi çok ağrılı oluyor
Ameliyat sonrası ağrı falan yaşayan olmuş mu peki? Bel ağrısı belde hafif uyuşma falan.. Bazı yerlerde okuyorum tanıdığım kişiler de var bel ağrısı oluyor falan diyolar bende ondan çekiniyorum biraz

Genel anestezi ile yaptim ilk dogumumu arada bir genel ameliyatım da var.dogumda ayilma surecim kisaydi ama ani bir aci ile uyanmanin sıkıntısı fenaydi.
Bu defa inş spinal degil ama epidural olacak
Bende genel anestezili bi ameliyat geçirdim ama doğum farklı tabiki ilk dogumum olacak bu benim. Bel ağrısı en büyük korkum spinal anestezi de karar verebilsem bi türlü..

Bogazimin sizlamasi ve genzimin akmasiyla uyandim.gelmeden geri gitsin.cok pis gecer griplerim.nerden cikti ki simdi bu

Günaydın kızlar benim dün akşam kanamam başladı ve acil sezeryana alindim.cok şükür prensesime kavuştum.Acil olduğu için spinal anestezi yaptılar.Simdi doktor gelecek.
Geçmiş olsun ve gözün aydın sağlıkla büyüt bebişini . İkiniz de iyisiniz şimdi de mi? Kanama neden olmuş?

Günaydın kızlar benim dün akşam kanamam başladı ve acil sezeryana alindim.cok şükür prensesime kavuştum.Acil olduğu için spinal anestezi yaptılar.Simdi doktor gelecek.
Hayırlı olsun canım gözünüz aydın olsun rabbim analı babalı sağlıklı sıhhatli ömürler versin kuzucuğa inşallah

Teşekkür ederim ☺ Tam olarak 37+3 te doğum olacak canım.
Erken değil mi bu hafta? 38i bekliyorlar da genelde. Özel bi durumun var mıydı merak ettim :)
Beni de ürkütüyo ama o an acımıyormus zaten sonrasında bel ağrısı oluyo hep diyolar napcam bilmiyorum bendee
Canim ben genel oldum 25 dkkada ayilmisim sadece bogazimda yanma vardi narkoz etkisi yine herhangi bir engel olmazsa genel istiyorum cunku ben panik olurum digerinde ve bel agrisi bas agrisi yapiyo diyolar herkezin bunyesi farkli tabi
Bünyeye göre değişiyor aynen benimde ağrım olur mu diye çok korkuyorum doktorlar da hep belden uyuştırmalı tavsiye ediyor

Canım gözün aydın Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin İyisin dimi şimdi, bir sorun yoktur inşallah. Ayyyy çook heyecanlı Müsait olunca paylaş bizimle deneyimini

Kalp hastasıyım ben 32 yada 33.haftada alacaklardı kızımı aslında. Ama hem kızım uslu durdu, hem de ben biraz inat ettim sanırım doğurmicam diye Kendime hep dikkat ettim, yormadım, stres yapmamaya çalıştım, pollyannacılık oynadım diyebilirim yani Artık 37 de doğum yapıcam canım. Yine iyi kaldı çok şükür kızım Artık nefes problemlerim bayaa arttı, çarpıntılarım, konuşurken nefessiz kalıyorum oturduğum yerde Sona gelsik yani o yüzden Artık kızım kucağımda olacak

ay gözünaydın allah analı babalı büyütsün, tuhaf oldum. erken doğma riski var mıydı yoksa beklenmedik şekilde mi oldu? sağlıkla büyütün yavrunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…