2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Aynen bu sekılde söyle canım, sadece bir doktora ve onun söylediğine bağlı kalmamak lazım. Hem senin doktorun neden erken almak istiyordu, su sıkıntısı vardı o yuzden mi? Olmadı 3. Bir doktora daha danıs Victory

Maşallah canım ne güzel anlattın. Biz ikinciyi bekleyenlerin tecrübesi önemli.
Kızlar benim oğlumunda sarılık için değerleri sınırda idi. Doyamiyor olabilir diye sağıp kaşıkla verdik ilk 2 3 gün geceleri. Aklınızda olsun. Çok şükür sarılık olmadan atlattık.

İşte arada kalmamak için başka doktora gitmeyi bıraktım bence seni başından beri takip eden doktoru dinle o en iyi bilir

Suyu düzelmiş de
Geçen hafta rahim ağzını 3 ölçtü
Dün 2 cm e düşmüş dedi

Diğer dr rahim ağzı ölçmedi mesela
Belki de ondan
Sadece ultrason baktı

Ben de hiç gitmedim
Dün dr um çok tahlil isteyince özelde dolu para vermeyeyim boşa diye devlete gittim
İyi yaptın ama ben buradaki devlet hastanesindekileri dinlemezdim tabii ordakiler iyse bilemem bi de kuzum altasn bakmamış o da önemli ya sezaryen tarihinden önce sıkıntı olursa Allah korusun

Kızlar çok moralim bozuldu
Doktorum özel muayenehane açmış hastaneden çıkmış normalde bugun randevum vardı artık yeni muayenemde olacağım diye mesaj atmış.
Yeni muayenehanesi de bana uzak arabayla gitmemiz gerekiyor son haftam zaten haftada bir kontrolüm vardı 2 haftaya sarkmış oldu çok moralim bozuldu
Bir aksilik cikmasin diyorum agrim vs yok ama ne bileyim

Bize yakın devlet hastanesi var oraya gitsem mi acile kontrol etmesi için ?

Bizim abla bir minik ayicik bir el kuklasi aldi oynatacakmis.besik ve anakucagi donenveleri var.oyuncak iicim cor erken zaten ilk oyuncagi dis kasiyicisi olacak : )

Senin düşünceli kızın benim oğlumun da ablası olabilir mi acaba annesi ?
Abileri çok oğlumun ama hiç ablası yok
Dayısı var bende kız kardeş yok
Hatta ve hatta ben sülale de tek kız benden sonra herkeste hep erkek var.

Yattığım yerden düşünürken ne eksik ne kaldı diye oyuncak geldi aklıma neyle oynayacak bu çocuk dedim..
Bizde de aynı beşik ve ana kucağı donenceli müzikli sabit oyuncaklar var..

Seve seve olur tabi kipekte guzel oynatir bakar.

Zaten son zamanlarda oturup ne eksik ne alsak diye dusunmeden olmaz ama oyuncak cok sonralik is.
Bakariz ihtiyaca gore cingirak ses cikaran yumusak top falan baait seylerle baslariz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…