- 5 Ekim 2017
- 4.791
- 3.005
- 133
- 42
Neden sağlıksız ki embriyolarımızTüp bebekle embriyolara ngs (pgt) yaptırmanız ve sağlıklı embriyo transfer ettirmeniz lazım. Tahminim sağlıksız embriyodan böyle oluyor..
Evet ya şuan bel ağrım var kasik ağrım ve okul çok soğuk böyle okulda yorulduğumda sarı akintim artiyorAynen canım sürekli ayakta olmak yüksek sesle konuşmak bel ağrısı kaşık ağrısı herşeyi yapıyor
Bide ben bişey sorucam öğretmen arkadaşlardan bilen varsa hamikeyken nöbet tutuluyor mu söylesek nöbetten düşermiyizki illa Dr raporumu gerekir
İyi olacak herşey kuzum güzel haberlerini bekliyoruzHastanede yatyprum gözrtm altnda iğne serum brazdan doktor karar verecek akıveme canm teşeklğr ederim ilginçin
Canım ben de öğretmenim okul ve pansiyon nöbeti den muaf olmak için 24 haftayı doldurmak gerek Malesef çok var.Aynen canım sürekli ayakta olmak yüksek sesle konuşmak bel ağrısı kaşık ağrısı herşeyi yapıyor
Bide ben bişey sorucam öğretmen arkadaşlardan bilen varsa hamikeyken nöbet tutuluyor mu söylesek nöbetten düşermiyizki illa Dr raporumu gerekir
Doğmamış çocuğun gizli yaşamı kitabın adı canımHangi kitabı okuyosun
Ben bunun dışndaHamilelik ve sonrasi için okuduğunuz kitap veya tavsiye ediceginiz varmi
Benimkide 5+1 de 16.5 aynı sayılır merak ettim internette 8-10 mm olur 5. Haftada yazıyordaDur ben sana yazıyım ben 5+3’de girdim ultrasyona 16,8 cm yazıyor bende normal mi,ne için bakıyosun
Benim 4+6 da 10. 5 mm5. Haftada keselerinizin boyutu kaç mm kızlar ? Ultrasonu olanlar bakıp yazabilir mi
Bebişi gördünüz mü
Evet yaaa yüzüstü bende yatamıyorum şimdiden sanki bebek eziliyor gibi geliyor birde saat başı uyanmak çok huzursuz edici sabah olmıycak gibi geliyoGünaydınnnnnnnnnnn
Gece yatarken durmadan sağına soluna dönenler burdamı
Normalde yuz ustu yatarım çok zorlanıyorum o yuzden
Özellikle elinizde kesik açık yara vs varsa çıplak elle dokunmayın. Bakteri geçişi oluyormuş.. İz konusunu bilmiyorum tabi hurafe olabilirÇiğ ete ellememek mi gerekiyor,ben de köfte yapmayı düşünüyordum
Ellememek değilde .Çiğ ete ellememek mi gerekiyor,ben de köfte yapmayı düşünüyordum
Ciğerde duydum ben de onu çiğ ciğere dokunmamak gerekiyormuş diye duydmYa kızlar ne dicem .
Şu çiğ eti elleme işine ne diyorsunuz .
Aklım çıkıyor yemek yaparken yanlışlıkla bıyerımı ellıcem de bebeğimde iz çıkcak diye
Hurafedır demi
Ama annem ablamlara ve bana hamıleyken beline böğürtlen sürmüş . Hepimzin aynı yerınde leke var
Oh gözünüz aydın :) kızınızda çok tatlıı :)Eki Görüntüle 2199450
Kizlar minigim ellerinizden öpüyor.
Bu doktorda kanama alani yok dedi
Düşük riskin simdilik kalkmos ama dikkat et dedi.
Kalbi 140 atiyor
9mm bebek
Piti pitilarini kizimda dinledi duygusala bagladi canim kardesim diye. Heyecanladik sevindik ciktik.
Darisi pit pit bekleyenlere ins
Anladım canım seninkide benmkine göre daha küçükmüş benim 5+1 de 16.5 çıkmış aklıma takıldı öyle biBenim 4+6 da 10. 5 mm
HoşgeldinnnnnnnnnnnnKızlaarrrr Benide aranıza alır mısınız :)
Doğumum Allah nasip ederse Haziran’a denk geliyo :)
Allahım sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallahhh..
Hoşbulduukkkkkkkk :) ama hamilelik takvimi yapamıyomHoşgeldinnnnnnnnnnnn
Neden yapamıyosun .Hoşbulduukkkkkkkk :) ama hamilelik takvimi yapamıyom
Neden sağlıksız ki embriyolarımız
Hepsi mi sağlıksız
Pgt de de sağlıklı bulunmazsa ya
Bugün tüp bebek ve riskli gebelik uzmanı bir dr a daha gideceğim
Kendi dr uma çok çok güvenmeme rağmen bir de onun fikrini alayım
Korkma canım biraz soğuk algınlığı varsa bel ağrısı yapıyor ayaklarını hep sıcak tutGünaydın kızlar müthiş bir bel ağrısıyla uyandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?