2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Tüp bebekle embriyolara ngs (pgt) yaptırmanız ve sağlıklı embriyo transfer ettirmeniz lazım. Tahminim sağlıksız embriyodan böyle oluyor..
Neden sağlıksız ki embriyolarımız
Hepsi mi sağlıksız
Pgt de de sağlıklı bulunmazsa ya
Bugün tüp bebek ve riskli gebelik uzmanı bir dr a daha gideceğim
Kendi dr uma çok çok güvenmeme rağmen bir de onun fikrini alayım

Evet ya şuan bel ağrım var kasik ağrım ve okul çok soğuk böyle okulda yorulduğumda sarı akintim artiyor

Canım ben de öğretmenim okul ve pansiyon nöbeti den muaf olmak için 24 haftayı doldurmak gerek Malesef çok var.

Kizlar minigim ellerinizden öpüyor.
Bu doktorda kanama alani yok dedi
Düşük riskin simdilik kalkmos ama dikkat et dedi.
Kalbi 140 atiyor
9mm bebek
Piti pitilarini kizimda dinledi duygusala bagladi canim kardesim diye. Heyecanladik sevindik ciktik.
Darisi pit pit bekleyenlere ins

Hangi kitabı okuyosun
Doğmamış çocuğun gizli yaşamı kitabın adı canım
Hamilelik ve sonrasi için okuduğunuz kitap veya tavsiye ediceginiz varmi
Ben bunun dışnda
mahallenin en mutlu bebeği
Bebek bakım rehberi
Başlarım şimdi anneliğe
Bebek bakım sorunlarına mucize çözümler
Kitaplarını aldım tavsiye üzerine
Dur ben sana yazıyım ben 5+3’de girdim ultrasyona 16,8 cm yazıyor bende normal mi,ne için bakıyosun
Benimkide 5+1 de 16.5 aynı sayılır merak ettim internette 8-10 mm olur 5. Haftada yazıyorda

Bide bu kese niye yamuk dedim kizimda gayet duzenliydi dedim. Kalbini duyduktan sonra ve kese kenarlari bozuk olmadıktan sonra sekli baglayici degildir dedi

Günaydınnnnnnnnnnn

Gece yatarken durmadan sağına soluna dönenler burdamı
Normalde yuz ustu yatarım çok zorlanıyorum o yuzden
Evet yaaa yüzüstü bende yatamıyorum şimdiden sanki bebek eziliyor gibi geliyor birde saat başı uyanmak çok huzursuz edici sabah olmıycak gibi geliyo

Reactions: H E
Ciğerde duydum ben de onu çiğ ciğere dokunmamak gerekiyormuş diye duydm
Oh gözünüz aydın :) kızınızda çok tatlıı :)
Benim 4+6 da 10. 5 mm
Anladım canım seninkide benmkine göre daha küçükmüş benim 5+1 de 16.5 çıkmış aklıma takıldı öyle bi

Hoşbulduukkkkkkkk :) ama hamilelik takvimi yapamıyom
Neden yapamıyosun .
Benım hamılelık takvımın en altında yazan hamılelık takvımıne tıkla ..
daha sonra yonlendırdıgı sayfada hamılelık takvımı yazan yere bebeğin tahmını doğacagı gunu yazıyorsun

Ben sadece tahmin edebilirim doktorunuz en doğrusunu söyleyecektir. Tek örnek verebileceğim kendim varım ve benim 8. Tüp bebek denemesinde sağlıklı embriyo bulunabildi ama siz de böyle olacak değilsiniz. Pgt’de sağlıksız çıkarsa transfer iptal olur ama pgt yaptırmazsanız boşuna sağlıksız transfer olmuş olacak. Hem maddi hem manevi yıpratıcı oluyor, yaşadım biliyorum. Sabır diliyorum size ve güçlü olun, elbet bu iş olacak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…