2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Sandyy hareketleri nasil.bu kordon olayindan once inanilmaz sert ve güçlüydü karnimi desiyordu.simdi daha hafif dah seyrek.daha fazla uyuyor benim

Sandyy hareketleri nasil.bu kordon olayindan once inanilmaz sert ve güçlüydü karnimi desiyordu.simdi daha hafif dah seyrek.daha fazla uyuyor benim

Aynen benimde öyle o tekmeler canımı yakardı bazen önceden öyle kuvvetliydi şimdi değil ve gunduz daha az hareket ediyor akşamları bazen daha iyi daha hareketli..

Aynen benimde öyle o tekmeler canımı yakardı bazen önceden öyle kuvvetliydi şimdi değil ve gunduz daha az hareket ediyor akşamları bazen daha iyi daha hareketli..
Benimde : (gunduz cok nadir. Oysa ki hic durmazdı. Aksam yemekten sonra mini mini birseyler su saatlerde hafif birseyler.o kadar.
Nst da bile.uyanmadi iki defa bagladi doktorum. Hemen gün verdi ve p.tesi yine gel dedi.
Üzülüyorum. 2 defa dolanmis benimkine birde

Bana kaç defa dolandı söylemedi ama bana verdiği fotoğrafta bile bariz belli annem kardeşim bişey söylemesemde anladı hemen.
Sadece sıkmıyor stres yapma telaş yapma takip yap her yemek sonrası 4-5 hareket olmazsa gel dedi 1 saat içinde..
Tatlıya tepki veriyor tatlı yemeye çalışıyorum yemek sonrası kahvaltıda o sürülen cikolata vs.. Neyse ki az kaldı sorunsuz geçer umarım bu günlerimiz..

Birsey olmaz dedi banada ama ardindan hareket say diyince olumsuzluga düştüm tabi.birsey olmazsa niye sayiyoruz niye 4 hareket olmazsa gidiyoruz.
Umarim cok cok az kaldi saglikla gelsinler.

Ciğer geliştirici iğne olmuş muydun canım? Maşallah küvozde kalmamış en büyük moral o olmuştur sana

Bende bugün doktora epidural mı spinal mi önerirsiniz dedim ikisi aynı şey aslında epiduralde belinde kateder oluyor ve ağrın oldukça ordan ağrı kesici vs veriliyor spinalde olmuyor damardan veriliyor ağrı kesici falan dedi ama ben nedense epidurale daha sıcak bakıyorum sanırım epidural olmak isticem

Birsey olmaz dedi banada ama ardindan hareket say diyince olumsuzluga düştüm tabi.birsey olmazsa niye sayiyoruz niye 4 hareket olmazsa gidiyoruz.
Umarim cok cok az kaldi saglikla gelsinler.
Biz stres yapalım istemiyorlar tabi ki de önemli bir durum.
Dediğin gibi madem bişey olmuyor neden hareket sayıyoruz önceden hareket takibi yapın diyen yoktu...

Bende epidurali tercih ettim

Biz stres yapalım istemiyorlar tabi ki de önemli bir durum.
Dediğin gibi madem bişey olmuyor neden hareket sayıyoruz önceden hareket takibi yapın diyen yoktu...
Az daha sorun cikmasin lutfen ya icim karardi her kontrolde doktorun en ufak mimigini inceliyorum bir aksilik var mi diye.seninde tarihin belli olsun sonraso su gbi gecsin zaman : )

Senin ilk Doğum hikayen gibi bir Doğum hikayesi için dua ediyorum ben de canım aylar önce yazdığında çok etkilenmiştim çok özenmiştim ezan vakti dualarımız kabul olsun inşallah
Ayy normal doğum isteyen herkeze Allahım en kolay şekilde doğurmayı nasip etsin canım benim inş en kolay doğumlar biizim olsun sezeryan olacaklarada Allah ım en kısa zamanda toparlanmayı nasip etsin inş ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…