2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Peki belinde bişey oluyorya o rahatsız etmiyormu nasıl giyiyosun üstüne bişeyler
Sondada olacak zaten sanirim.incecik birsey rahatsiz etmekten ziyade konfor bastikca agrini dururuyorsun.2 gun sonra zaten mini mini toparlamaya başladığında rahat ediyorsun.birde spinalin bas agrisi ihtimali daha cokmus uygulanirken hava kaçabiliyormuş daha fazla

Az daha sorun cikmasin lutfen ya icim karardi her kontrolde doktorun en ufak mimigini inceliyorum bir aksilik var mi diye.seninde tarihin belli olsun sonraso su gbi gecsin zaman : )
Amin canım inşallah benim doktor cok sakin mimik vermez bir yandan beni konusturuyor dikkatimi dağıtıyor ultrasonda geçen hafta kaç kiloydu vs derken sohbet gülüyoruz ediyoruz ultrason ölçümü bitiyor...

Amin canım inşallah benim doktor cok sakin mimik vermez bir yandan beni konusturuyor dikkatimi dağıtıyor ultrasonda geçen hafta kaç kiloydu vs derken sohbet gülüyoruz ediyoruz ultrason ölçümü bitiyor...
Benimde ole.dun dedim ki ya arkaniza yaslanin niye dik oturuyorsunuz huzursuz gibi rahat olun guluyor tamam yaslanayim diye.

Aynen benimde öyle o tekmeler canımı yakardı bazen önceden öyle kuvvetliydi şimdi değil ve gunduz daha az hareket ediyor akşamları bazen daha iyi daha hareketli..
Canım bunun kordonla alakası yok bence üzülme. Benim de bebeğim artık daha az ve yumuşak hareketler yapıyor. Büyüdükleri için yerleri daraldı iyice...

Hmmm anladim canim haklisin o zaman riske gerek yok dedim eger cati muayenesi korkutuyosa korkacak bisey yok gelisimi iyiyse aliverseler nolur yani bende gelisimini tamamlasin bian once dogsun istiyorum Allah kurtarsin

Benim Annem kardeşimi boynunda iki kez dolanmış kordon ile normal doğum etti sorunsuz çok şükür.
Önemli olan o kordon dolansada bebeğin kendini çıkarabilmesi ve yeterince uzun ise sorun olmazmış dolanması doğum için.

Garip bi duygu gerçekten.. yani adını koyamıyo insan..

Normal mi olacak senin can
birde sancın nasıldı merak ediyorum

Benim bebeğimde de kordon dolanmış duruyor. Ama doktorum herhangi bir tehlikeden bahsetmedi sadece normal doğumda risk olma ihtimali olduğunu söyledi. Sizin doktounuz doğum şekliyle ilgili ne söylüyor?

Benim bebeğimde de kordon dolanmış duruyor. Ama doktorum herhangi bir tehlikeden bahsetmedi sadece normal doğumda risk olma ihtimali olduğunu söyledi. Sizin doktounuz doğum şekliyle ilgili ne söylüyor?

Normal olabilir çatı durumu müsaitse diyor denemekten yana.
Bende riskleri bildiğim için doktorum bahsetmese de kendine güvensede riske atmak istemiyorum.
Doktorlar şöyle ki normali deneyip acil durumda hemen sezeryana alabileceklerini bildikleri için rahatlar.
Ama Allah korusun aksi durumda her ikisini birden yaşamak istemem yani..
Arkadaşım yaşadı aynı şeyi 10 cm açıklıkla doğuramadi bebeğin kalp atışı yavaşlayinca yorulunca sezeryana aldılar.

Hayırlı olsun canım ben 32 de direkt ayrıldım
Senin de iznin hayırlı olsun Freckless cım

Yazmayı atlamış olabilirim mirkett cim
7 ay dolmuştu. Bir gün hastaneden arandim, doktorunuz üniversitede ders vereceği için 2-3 ay hasta takibi yapamayacak diye.
Çok üzüldüm. Sonra aynı hastanede başka dr tavsiye etti doktorum. Şimdilik memnunum. İnşallah böyle tamamlarız. Sen memnun musun yenisinden?
Alıştın mı?

Kaçta aldın canım

37+0 da canım

Hakkında hayırlısı olsun @Feeling07 cim
Allah kavuştursun bebeğini sağlıkla

Sıkıntıdan poğaça kurabiye bi sürü bişeyler yaptım buyrun gelin

Sayende kimler Bursalı netlesmis oldu @mirkett cim.
victoryvivi Freckless @Bitttter ben de nilüfer deyim kızlar

Kızlar bebeğim yine dönmemiş 2920 kilosu 49 cm
Haftaya kadar bekleyip yine dönmemiş olursa gün verecek doktorum

İnşallah döner kuzucum
Hakkında hayırlısı olsun, yavrunu sağlıkla kucağına al

freyahel , @sandyy Allah korusun yavrularınızı. Sıkmayın canınızı

Allah kavuştursun M mutluanneadayi . Bu arada nikin çok güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…