Sondada olacak zaten sanirim.incecik birsey rahatsiz etmekten ziyade konfor bastikca agrini dururuyorsun.2 gun sonra zaten mini mini toparlamaya başladığında rahat ediyorsun.birde spinalin bas agrisi ihtimali daha cokmus uygulanirken hava kaçabiliyormuş daha fazlaPeki belinde bişey oluyorya o rahatsız etmiyormu nasıl giyiyosun üstüne bişeyler
Amin canım inşallahAz daha sorun cikmasin lutfen ya icim karardi her kontrolde doktorun en ufak mimigini inceliyorum bir aksilik var mi diye.seninde tarihin belli olsun sonraso su gbi gecsin zaman : )
Benimde ole.dun dedim ki ya arkaniza yaslanin niye dik oturuyorsunuz huzursuz gibi rahat olun guluyor tamam yaslanayim diye.Amin canım inşallahbenim doktor cok sakin mimik vermez bir yandan beni konusturuyor dikkatimi dağıtıyor ultrasonda geçen hafta kaç kiloydu vs derken sohbet gülüyoruz ediyoruz ultrason ölçümü bitiyor...
Canım bunun kordonla alakası yok bence üzülme. Benim de bebeğim artık daha az ve yumuşak hareketler yapıyor. Büyüdükleri için yerleri daraldı iyice...Aynen benimde öyle o tekmeler canımı yakardı bazen önceden öyle kuvvetliydi şimdi değilve gunduz daha az hareket ediyor akşamları bazen daha iyi daha hareketli..
Hmmm anladim canim haklisin o zaman riske gerek yok dedim eger cati muayenesi korkutuyosa korkacak bisey yok gelisimi iyiyse aliverseler nolur yani bende gelisimini tamamlasin bian once dogsun istiyorum Allah kurtarsinS smyy58
Normal doğum istemiyorum.
Bayrama falan denk gelir doktorum izinde olur nöbetci doktorlara kalırım.
Bebegimin boynuna kordon dolanmış her yemek sonrası hareket takibi yapıyorum sorun yaşamayalım diye bu durumda doktorum ne kadar tecrübeli dahi olsa riske atmak istemiyorum. Normal doğum olmayacaksa da çatı muayenesine gerek yok diye düşünüyorum.
İnşallah canımAllah kolaylaştırsın canım hafta sonundan başlıyayacak güzel haberler
Sende mi korkuyorsunBen Salı günü anestezi doktoruyla görüşüp ,genel isteyeceğim sanırım
Aklımda iken yazayımİnşallah canım
Çok sağol vivicimAklımda iken yazayım
İnsallah sağlıkla kolaylıkla alırsın Bebişlerini kucağına
Allah işlerini rast götürsün
Garip bi duygu gerçekten.. yani adını koyamıyo insan..Kızlar eşimle acile gittik sancım var diye.
Ufak ufak kasılmaların var dedı bebek bugun de gelebilir birkaç gün sonra da dedi sıklaşırsa gel dedi.
Ay çok heyecanlandım resmen doğuma 1 haftadan az kalı kalbim yerine sığmıyor heyecan korku mutluluk hepsi karıştı buna da çok şükür
birde sancın nasıldı merak ediyorumKızlar eşimle acile gittik sancım var diye.
Ufak ufak kasılmaların var dedı bebek bugun de gelebilir birkaç gün sonra da dedi sıklaşırsa gel dedi.
Ay çok heyecanlandım resmen doğuma 1 haftadan az kalı kalbim yerine sığmıyor heyecan korku mutluluk hepsi karıştı buna da çok şükür
Neden canım korkuyomusun? Yorumlara cok fazla takılma okumaaBen Salı günü anestezi doktoruyla görüşüp ,genel isteyeceğim sanırım
Ewet çok az bir zaman kaldığı için ,çok korkuyorumNeden canım korkuyomusun? Yorumlara cok fazla takılma okumaa
Benim bebeğimde de kordon dolanmış duruyor. Ama doktorum herhangi bir tehlikeden bahsetmedi sadece normal doğumda risk olma ihtimali olduğunu söyledi. Sizin doktounuz doğum şekliyle ilgili ne söylüyor?Bana kaç defa dolandı söylemedi ama bana verdiği fotoğrafta bile bariz belli annem kardeşim bişey söylemesemde anladı hemen.
Sadece sıkmıyor stres yapma telaş yapma takip yap her yemek sonrası 4-5 hareket olmazsa gel dedi 1 saat içinde..
Tatlıya tepki veriyor tatlı yemeye çalışıyorum yemek sonrası kahvaltıda o sürülen cikolata vs.. Neyse ki az kaldı sorunsuz geçer umarım bu günlerimiz..
Benim bebeğimde de kordon dolanmış duruyor. Ama doktorum herhangi bir tehlikeden bahsetmedi sadece normal doğumda risk olma ihtimali olduğunu söyledi. Sizin doktounuz doğum şekliyle ilgili ne söylüyor?
Senin de iznin hayırlı olsunHayırlı olsun canım ben 32 de direkt ayrıldım
Evet fark ediliyor :) iyi istirahatler canım ben de izne çıktım bu hafta evde yapılacaklar falan var onlarla oyalanıyorum da haftaya falan kesin sıkılırımbu arada senin doktorun mu değişti hatırlamıyorum ben kaçırdım galiba yada sen yazmadın buraya
Kaçta aldın canım
Kızlar merhaba bugün ravdevum var hemen anlatayım. Doktor bugün çatı muanesi yapcaktık demi dedi bende evet ama önce ultrasonla baksak olurmu kilosuna duruşuna kilosu geçen hafta 3buçuktu fazlaydı eğer şimdi çok çıkarsa hiç yapmayalım normal istemiyorum dedim oda illa sezaryen istiyosun yani dedi eğer duruşu aynıysa kilosuda fazlaysa evet dedim tamam bakalım ama genede çatı muanesi yapalım eğer açılman varsa deneriz dedi peki dedim neyse baktı sırtı aynı dedi kilosu ama değişebilir 3buçuk ölçmüşümdür 3 kilo doğar dedi. Neyse kilosunuda 3600 ölçtü ama ben anladım az ölçtü ben sezaryen diye diretmiyim diye. Dedimki geçen hafta 3buçuktu 100 grammı almış dedim oda göbek kısmını yanlış ölçtüm galiba dedi neyse alttan bakalım bide dedi baktı tabi ben kastım kendimi ah uh dedim sezaryen yapmak bencede mantıklı buna bile dayamamadın dedi gülerek zaten açılmamda yokmuş haftaya Perşembeye gün verdi ❤
Sıkıntıdan poğaça kurabiye bi sürü bişeyler yaptımbuyrun gelin
Kızlar bebeğim yine dönmemiş 2920 kilosu 49 cm
Haftaya kadar bekleyip yine dönmemiş olursa gün verecek doktorum
Kızlar eşimle acile gittik sancım var diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?