2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
anladım cnm mesela 2 gün izin aldım o 2 günü sonraya aktarmıyorlar değil mi yine 3-4 hafta fazladan çalışmış oluyorum
Ondan emin değilm canim. Sadece rapor alinmayacagini biliyorm cnkü 34. Haftada erken dogum riskim oldu doktorumdan rapor istedm calisabilir raporun oldugu icin rapor veremem izinlerini kullan istersen dedi. Ben risk almayip 35 de izne ayrildm tamamen. Dogum sonrasi kullanmak ile ayni sey nasilsa die dusundum

Ya izin deme benim doktorumda izinli olacak bayramda halen gerginim o olmadan doğurmak istemiyorum
Benim sezaryen olacağı için planlı tabi de belli olmaz bu bebeklerin işi tam da bayram zamanına denk geldik malesef yaaa izinli olmazlar umarımm bende kendi doktorunu istiyorum tabikide onun için geldim yani sonuçta

bir de yazmayan potasyum sorbat oluyo bunlarda.. koruyucu olsun diye, zararlı bişi değilmiş ama şahsen araştırmadım. ben de waterpipes tercih ettim ama hiç açıp bakmadım Allah'ım ne kadar şapşalım

Benim bebeğimde de kordon dolanmış duruyor. Ama doktorum herhangi bir tehlikeden bahsetmedi sadece normal doğumda risk olma ihtimali olduğunu söyledi. Sizin doktounuz doğum şekliyle ilgili ne söylüyor?
bildiğim kadarıyla bir tehlike değil kordonun dolanması. hatta o şekilde normal doğan bebek bile var.. sadece eğer 2-3 kere dolanmışsa, kordon kısaysa bebek gelemiyor, normal doğum olmuyor. o zaman da sezeryanla alıyorlar, hepsi o

izin konusunda bilgim yok ama geçenlerde çok rahatsızlandım. gece boyu kustum. sabahta işe gidecek durumda değildim. sağlık ocağına gittim. rapor istedim. doktor da bana "hamile olduğun için sana fazla rapor veremem" dedi. ben de sadece 1 gün yeterli dedim. tamam dedi, 1 gün rapor verdi.
izinlerim kıymetli olduğundan harcamak istemiyorum

shewall yeni doktorundan da memnunsan sıkıntı yok ama ani değişiklikler insanı kaygılandırıyor canım tahmin edebiliyorum.. ben alıştım sayılır doktora evet gerçi şunun şurasında ne kaldı bı iki kez daha görcem o kadar alışsam da alışmasam da çok fark etmiyor tabi artık
Bu arada evet bütün Bursa lılar belli oldu benim de bilmediklerim vardı belki bı Bursalı lar buluşması yaparız biz de ilerde

Tam olarak neden korkuyorsun ki canım ameliyat masasından mı?yada çok acı mı çekeceğini düşünüyorsun?
Acı çekmekten korkmuyorum aslında,acı çekmeyeceğimi biliyorum sadece yapılan işlemleri hissetmeye dayanabilirmiyim,onu bilmiyorum

Kızlar saçını boyatanlar hamilelik boyunca naptı yada doğum sonrası ne yapmayı planlıyorsunuz ben hamilelik boyunca askıya aldım boyayı beyazım da olmadığı için sıkıntı olmamıştı fakat doğum sonrası kesim ve boya yaptırmak istiyorum ama lohusalıkta boya oluyor mu çocuğa sıkıntı oluyor mu bilginiz var mı

Canım ben de hiç boyatmadım resmen beyaz dolu şuan normalde kulak altı bob kesim kullanırdım bilerek de uzattım Doğum zamanı ensemi açabileyim bağlayabileyim diye . Doğumdan sonra hemen kestirip boyatabilirsin hamilelikte kordondan bebeğe geçme riski olduğu için sakıncalı ama benim bildiğim emzirmeye çok etkisi yok

Acı çekmekten korkmuyorum aslında,acı çekmeyeceğimi biliyorum sadece yapılan işlemleri hissetmeye dayanabilirmiyim,onu bilmiyorum

Bende genel anestezi isterim sezeryan da
Kaç arkadaş akraba gördüm maksimum 1 saate hepsi odasında akşamına ayakta bebekleri gayet iyi...
Bir tane spinal olan gördüm ikinci gün ziyaretine gittim yürümekte bile zorlanıyordu bebeğini kucağına başkası veriyordu hastanede.. gözlemim genel anestezi tabi bebeğe zararını bilemem

Bugün tam 35 haftalık 2900 ölçtü doktorumuz. Babamız kilosunu çok merak edip boyunu sormayı unuttu baş geliş şuan. Hakkımızda nasıl hayırlıysa öyle doğuralım inşallah
maşallah bebişine elinde ultrason kağıdın varsa fl uzunluğunu 7 ile çarpıyosun, boyu o şekilde tahmin ediliyor

yani bilemiyorum ama tam tersi olması lazım. bi doktorla görüş istersen. spinal de daha çabuk ayağa kalkılıyor. tabiki bu durumlar kişiye göre değişir orası ayrı ama sütün bile daha çabuk geliyor diyorlar

Biraz da bünye meselesi tabiki şimdi kıyaslama yapmak istemiyorum ama benim arkadaşım da genel ile çok daha kolay ayağa kalktı ,bana da ilk tavsiyesi genel işte olmuştu,sende mi korkuyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…