- 18 Haziran 2017
- 1.263
- 999
- 73
anladım cnm mesela 2 gün izin aldım o 2 günü sonraya aktarmıyorlar değil mi yine 3-4 hafta fazladan çalışmış oluyorumRapor alamiyorsun ama izin alabiliyorsun :)
Ondan emin değilm canim. Sadece rapor alinmayacagini biliyorm cnkü 34. Haftada erken dogum riskim oldu doktorumdan rapor istedm calisabilir raporun oldugu icin rapor veremem izinlerini kullan istersen dedi. Ben risk almayip 35 de izne ayrildm tamamen. Dogum sonrasi kullanmak ile ayni sey nasilsa die dusundumanladım cnm mesela 2 gün izin aldım o 2 günü sonraya aktarmıyorlar değil mi yine 3-4 hafta fazladan çalışmış oluyorum
Benim sezaryen olacağı için planlı tabi de belli olmaz bu bebeklerin işiYa izin deme benim doktorumda izinli olacak bayramda halen gerginim o olmadan doğurmak istemiyorum
Merhaba,Sağol canim araştırayım bakalım bebek kilo alsin diye surekli kaşar muz yiyorum
bir de yazmayan potasyum sorbat oluyo bunlarda.. koruyucu olsun diye, zararlı bişi değilmiş ama şahsen araştırmadım. ben de waterpipes tercih ettim ama hiç açıp bakmadım Allah'ım ne kadar şapşalımEki Görüntüle 2269395
Kizlar yenidogan diye Eşim bundan almis 3,4 paket
Kendimde kullandım nasılmış diye
Kolanyalı mendil sanki inanılmaz yaktı
Bide safsu+pamuk yazıyor tamemen yalan
Benim bile yaktiysa bebeklerin narin popişleri ne olur düşünemiyorum artık ☹
Sizde aldıklarınızı kendinizde deneyin bi kızlar
bildiğim kadarıyla bir tehlike değil kordonun dolanması. hatta o şekilde normal doğan bebek bile var.. sadece eğer 2-3 kere dolanmışsa, kordon kısaysa bebek gelemiyor, normal doğum olmuyor. o zaman da sezeryanla alıyorlar, hepsi oBenim bebeğimde de kordon dolanmış duruyor. Ama doktorum herhangi bir tehlikeden bahsetmedi sadece normal doğumda risk olma ihtimali olduğunu söyledi. Sizin doktounuz doğum şekliyle ilgili ne söylüyor?
izin konusunda bilgim yok ama geçenlerde çok rahatsızlandım. gece boyu kustum. sabahta işe gidecek durumda değildim. sağlık ocağına gittim. rapor istedim. doktor da bana "hamile olduğun için sana fazla rapor veremem" dedi. ben de sadece 1 gün yeterli dedim. tamam dedi, 1 gün rapor verdi.kızlarrr bir bakarmısınız aranızda memur olan var mı 32 haftadan sonra çalışabilir aldıktan sonra yıllık izin kullanabiliyormuyuz ben 2 hafta oldu çalışabilir raporunu vereli sonuna kadar çalışmak istiyorum ama arada vücudum kendini toplasın diye 2-3 gün yıllık izin alabilirmiyim işyerim olur dedi ama bir başkası da fazladan çalıştığın haftalar yanar dedi bilgisi olan var mı
Tam olarak neden korkuyorsun ki canım ameliyat masasından mı?yada çok acı mı çekeceğini düşünüyorsun?Ewet çok az bir zaman kaldığı için ,çok korkuyorum
Acı çekmekten korkmuyorum aslında,acı çekmeyeceğimi biliyorum sadece yapılan işlemleri hissetmeye dayanabilirmiyim,onu bilmiyorumTam olarak neden korkuyorsun ki canım ameliyat masasından mı?yada çok acı mı çekeceğini düşünüyorsun?
Canım ben de hiç boyatmadım resmen beyaz dolu şuanKızlar saçını boyatanlar hamilelik boyunca naptı yada doğum sonrası ne yapmayı planlıyorsunuz ben hamilelik boyunca askıya aldım boyayı beyazım da olmadığı için sıkıntı olmamıştı fakat doğum sonrası kesim ve boya yaptırmak istiyorum ama lohusalıkta boya oluyor mu çocuğa sıkıntı oluyor mu bilginiz var mı
Acı çekmekten korkmuyorum aslında,acı çekmeyeceğimi biliyorum sadece yapılan işlemleri hissetmeye dayanabilirmiyim,onu bilmiyorum
maşallah bebişineBugün tam 35 haftalık 2900 ölçtü doktorumuz. Babamız kilosunu çok merak edip boyunu sormayı unuttubaş geliş şuan. Hakkımızda nasıl hayırlıysa öyle doğuralım inşallah
İğne batması gibi biranda girip çıkıyorduNormal mi olacak senin can
birde sancın nasıldı merak ediyorum
484.68 çıktı 7ile çarpınca 48 cm mi demek oluyomaşallah bebişineelinde ultrason kağıdın varsa fl uzunluğunu 7 ile çarpıyosun, boyu o şekilde tahmin ediliyor
yani bilemiyorum ama tam tersi olması lazım. bi doktorla görüş istersen. spinal de daha çabuk ayağa kalkılıyor. tabiki bu durumlar kişiye göre değişir orası ayrı ama sütün bile daha çabuk geliyor diyorlarBende genel anestezi isterim sezeryan da
Kaç arkadaş akraba gördüm maksimum 1 saate hepsi odasında akşamına ayakta bebekleri gayet iyi...
Bir tane spinal olan gördüm ikinci gün ziyaretine gittim yürümekte bile zorlanıyordu bebeğini kucağına başkası veriyordu hastanede.. gözlemim genel anestezi tabi bebeğe zararını bilemem
evet o kadar olması lazım, zaten ortalama 50 cm oluyolar doğduklarında eğer ekstra bi uzun boy genetiği yoksa484.68 çıktı 7ile çarpınca 48 cm mi demek oluyo
Biraz da bünye meselesi tabiki şimdi kıyaslama yapmak istemiyorum ama benim arkadaşım da genel ile çok daha kolay ayağa kalktı ,bana da ilk tavsiyesi genel işte olmuştu,sende mi korkuyorsun?Bende genel anestezi isterim sezeryan da
Kaç arkadaş akraba gördüm maksimum 1 saate hepsi odasında akşamına ayakta bebekleri gayet iyi...
Bir tane spinal olan gördüm ikinci gün ziyaretine gittim yürümekte bile zorlanıyordu bebeğini kucağına başkası veriyordu hastanede.. gözlemim genel anestezi tabi bebeğe zararını bilemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?