- 5 Kasım 2018
- 609
- 715
- 33
- 28
Canm devlet hastanesine mi gdypsun özele mi özelde zaten sezeryana almaya meraklılar hem maddi açıdan hem de daha kolaylarına geliyor.Gördğüm en geç 39.haftada alyolar sezeryanaKızlar birde ben sezeryan istiyorum fakat doktorum normalci israrla beni normal doğurtmak istiyor
Dün bile acile gittiğimizde ebeler kontrol ederken çok canım yandı bugun doktorumu arayıp isteğe bağlı sezeryan istediğimi söyleyeceğim.
İsteğe bağlı sezeryanfa Kaçıncı haftada alıyorlar bebeği ?
Benimde karnım çok gergin hatta göbeğimin önü resmen parlıyorMerhaba,
Benimde bebeğimin erken gelme riski var, sancılarım başlamış ama ben hissettimiyorum ama karnım cok cok gergın sızlerınde boylemı acaba?
Ben dün ilk defa boya değil de cila yaptırdım.Kızlar saçını boyatanlar hamilelik boyunca naptı yada doğum sonrası ne yapmayı planlıyorsunuz ben hamilelik boyunca askıya aldım boyayı beyazım da olmadığı için sıkıntı olmamıştı fakat doğum sonrası kesim ve boya yaptırmak istiyorum ama lohusalıkta boya oluyor mu çocuğa sıkıntı oluyor mu bilginiz var mı
Canm devlet hastanesine mi gdypsun özele mi özelde zaten sezeryana almaya meraklılar hem maddi açıdan hem de daha kolaylarına geliyor.Gördğüm en geç 39.haftada alyolar sezeryana
[/QUOTE
Özele gidiyorum da doktorum çok ısrarcı bende pazartesi 39 oluyorum doktoru arayacağım birazdan bakalım ne diyecek fırçayı yemezsem iyidir
Sadece karındamı oluyor canım bacaktada oluyormu benim bacaklarımın iç kısmına ama kalkınca aniden bıcak saplanır gibi girip gećyor çok canımı yakıyor ama kasıkla beraber girdiğide oluyor yatarken sadece kasığa oluyor bu kasılma mı ilk olduğundan birşeyde bilmiyorum doktorumda olur öyle diyorİğne batması gibi biranda girip çıkıyordu
Bende hamilelikte boya kullanmadım fakat doğumdan 2 ay sonra eczaneden alacağım bitkisel içerikli boya ile boyatmayı düşünüyorum.Kızlar saçını boyatanlar hamilelik boyunca naptı yada doğum sonrası ne yapmayı planlıyorsunuz ben hamilelik boyunca askıya aldım boyayı beyazım da olmadığı için sıkıntı olmamıştı fakat doğum sonrası kesim ve boya yaptırmak istiyorum ama lohusalıkta boya oluyor mu çocuğa sıkıntı oluyor mu bilginiz var mı
Ben boyamayı düşünüyorum balkona çıkıcam kokusunu almamak için balkonda boyicam. Röfle bile yaptıranlar var. Benim doktorumun kendi saçında hiç boya yok. Ben emzirirken bile önermiyorum dedi ama tabi kendi saçında tek bir tel beyaz yok. Bi de dip çıkıp uçtaki saçın boyası akınca görüntü çok kötü oluyo. Yani şahsen o kadar organik bi hayat yaşadığımızı düşünmüyorum artık son zamanlar bence suan olumsuz etkisi olmazKızlar saçını boyatanlar hamilelik boyunca naptı yada doğum sonrası ne yapmayı planlıyorsunuz ben hamilelik boyunca askıya aldım boyayı beyazım da olmadığı için sıkıntı olmamıştı fakat doğum sonrası kesim ve boya yaptırmak istiyorum ama lohusalıkta boya oluyor mu çocuğa sıkıntı oluyor mu bilginiz var mı
Kuzum ben panik atak olduğum için sezeryan olacağım ,normal de 38’de alıyor doktor ama bizim doktorumuz 39’a kadar bekliyor ,tam 39’da alacak doktorumuz ,bir de dursun içerde çok güzel kg alıyorlarKızlar birde ben sezeryan istiyorum fakat doktorum normalci israrla beni normal doğurtmak istiyor
Dün bile acile gittiğimizde ebeler kontrol ederken çok canım yandı bugun doktorumu arayıp isteğe bağlı sezeryan istediğimi söyleyeceğim.
İsteğe bağlı sezeryanfa Kaçıncı haftada alıyorlar bebeği ?
çalışabilir raporunu bozmuyor yani o bir gün öyle mi güzel o zmn:) valla izinler kıymetli ama 2 gün vücut toplasın devam edebildiğim kadar edeyim diyorum pert haldeyim haftaya çıkacaktım ama geriye kalıyor bir hafta sonra bayram bnm bitiş bayrama denk geliyor yani 2 gün bana 2 hafta kazandırabilir ama bedenim de kaldırmıyor artık 6 da kalkmayıizin konusunda bilgim yok ama geçenlerde çok rahatsızlandım. gece boyu kustum. sabahta işe gidecek durumda değildim. sağlık ocağına gittim. rapor istedim. doktor da bana "hamile olduğun için sana fazla rapor veremem" dedi. ben de sadece 1 gün yeterli dedim. tamam dedi, 1 gün rapor verdi.
izinlerim kıymetli olduğundan harcamak istemiyorum
Kasıklarımda oluyordu birde belime vuruyordu nstde de evet hafif kasılmalarım var demişti.Sadece karındamı oluyor canım bacaktada oluyormu benim bacaklarımın iç kısmına ama kalkınca aniden bıcak saplanır gibi girip gećyor çok canımı yakıyor ama kasıkla beraber girdiğide oluyor yatarken sadece kasığa oluyor bu kasılma mı ilk olduğundan birşeyde bilmiyorum doktorumda olur öyle diyor
Öyle mutlaka ama dünki muayenede bile çok canım yandı ve bende panik atak var ebe kontrol ederken karnıma bastırıyordu onda bile panik oldum ki bu daha ne ki dediYani o zaman doktoruna güven canm çünkü bebek içn de Senn için de en sağlıklısı normal doğum bence dua et akışına bırak .Hakkında hayrlısı olsun eğer normal doğuma engel bi durum yoksa drlar sezeryan dsnemek istememesi normal
Bende de oanik atak var doktorumu arayacağım bugun bakalım ne diyecek özele gidiyorumKuzum ben panik atak olduğum için sezeryan olacağım ,normal de 38’de alıyor doktor ama bizim doktorumuz 39’a kadar bekliyor ,tam 39’da alacak doktorumuz ,bir de dursun içerde çok güzel kg alıyorlar
Devlete mi gidiyorsun,özele mi ?Devlette isteğe bağlı sezeryan yapılmıyor
Biraz da bünye meselesi tabiki şimdi kıyaslama yapmak istemiyorum ama benim arkadaşım da genel ile çok daha kolay ayağa kalktı ,bana da ilk tavsiyesi genel işte olmuştu,sende mi korkuyorsun?
Yaş önemli mi bilemem ama spinal olan kişi 45 yaşındaydı..yani bilemiyorum ama tam tersi olması lazım. bi doktorla görüş istersen. spinal de daha çabuk ayağa kalkılıyor. tabiki bu durumlar kişiye göre değişir orası ayrı ama sütün bile daha çabuk geliyor diyorlar
Bence doktorunu arama ,gidip yüz yüze konuş,sıkıntılarını anlat ,39.haftandasın belki sana gün verecek canım,ben doktoruma 32.haftamda Bilgi vermiştim ,senin sancılar da başlamış araya hafta sonu girmeden mutlaka doktorunla görüşBende de oanik atak var doktorumu arayacağım bugun bakalım ne diyecek özele gidiyorum
Benim de hep normal Doğum ile ilgili korkularım vardı.Kızkardeşimin normal Doğum sırasında kaburgalarını kırdılar,sezeryan bana hep daha sıcak geldi o yüzden sadece bol bol yürüyüş yap ,o seni en kısa sürede ayağa kaldıracakBen ilk başlarda sezeryandan korkuyordum şimdi bebek iri kordon dolanmasi riski vs derken normal korkutuyor beni hemde ne korku anlatamam.. Kaç kişiye sordum kendimce anket yaptım çoğunluk sezeryan diyor etrafımda
Sağol canım benimmSenin de iznin hayırlı olsun @Freckless cım
Yazmayı atlamış olabilirim @mirkett cim
7 ay dolmuştu. Bir gün hastaneden arandim, doktorunuz üniversitede ders vereceği için 2-3 ay hasta takibi yapamayacak diye.
Çok üzüldüm. Sonra aynı hastanede başka dr tavsiye etti doktorum. Şimdilik memnunum. İnşallah böyle tamamlarız. Sen memnun musun yenisinden?
Alıştın mı?
37+0 da canım
Hakkında hayırlısı olsun @Feeling07 cim
Allah kavuştursun bebeğini sağlıkla
Sayende kimler Bursalı netlesmis oldu @mirkett cim.
@victoryvivi @Freckless @Bitttter ben de nilüfer deyim kızlar
İnşallah döner kuzucum
Hakkında hayırlısı olsun, yavrunu sağlıkla kucağına al
@freyahel, @sandyy Allah korusun yavrularınızı. Sıkmayın canınızı
Allah kavuştursun M mutluanneadayi . Bu arada nikin çok güzel
Benim de normal doğum yapan tanıdıklarım hepsi hemoroid oldu sonradan zorlamaktan hepsinin dikişleri 1 ay 45 gün arasında iyileşme sureci sürdü ve dikisler den oturamadilar kalkamadilar. Sonrası da zor normal doğumda.. Benim gördüklerim bunlar.. kimseyi korkutmak olmasın ama..Benim de hep normal Doğum ile ilgili korkularım vardı.Kızkardeşimin normal Doğum sırasında kaburgalarını kırdılar,sezeryan bana hep daha sıcak geldi o yüzden sadece bol bol yürüyüş yap ,o seni en kısa sürede ayağa kaldıracak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?