2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Kızlar birde ben sezeryan istiyorum fakat doktorum normalci israrla beni normal doğurtmak istiyor
Dün bile acile gittiğimizde ebeler kontrol ederken çok canım yandı bugun doktorumu arayıp isteğe bağlı sezeryan istediğimi söyleyeceğim.
İsteğe bağlı sezeryanfa Kaçıncı haftada alıyorlar bebeği ?

Canm devlet hastanesine mi gdypsun özele mi özelde zaten sezeryana almaya meraklılar hem maddi açıdan hem de daha kolaylarına geliyor.Gördğüm en geç 39.haftada alyolar sezeryana

Ben dün ilk defa boya değil de cila yaptırdım.
Kokusunu bile almadım zaten diplerine de sürmedi.
Saçlarımda sarılar vardı bayağı aşağıya düşmüştü onları küllü yaptı değişiklik oldu bana da :)

İğne batması gibi biranda girip çıkıyordu
Sadece karındamı oluyor canım bacaktada oluyormu benim bacaklarımın iç kısmına ama kalkınca aniden bıcak saplanır gibi girip gećyor çok canımı yakıyor ama kasıkla beraber girdiğide oluyor yatarken sadece kasığa oluyor bu kasılma mı ilk olduğundan birşeyde bilmiyorum doktorumda olur öyle diyor

Yani o zaman doktoruna güven canm çünkü bebek içn de Senn için de en sağlıklısı normal doğum bence dua et akışına bırak .Hakkında hayrlısı olsun eğer normal doğuma engel bi durum yoksa drlar sezeryan dsnemek istememesi normal

Bende hamilelikte boya kullanmadım fakat doğumdan 2 ay sonra eczaneden alacağım bitkisel içerikli boya ile boyatmayı düşünüyorum.

Ben boyamayı düşünüyorum balkona çıkıcam kokusunu almamak için balkonda boyicam. Röfle bile yaptıranlar var. Benim doktorumun kendi saçında hiç boya yok. Ben emzirirken bile önermiyorum dedi ama tabi kendi saçında tek bir tel beyaz yok. Bi de dip çıkıp uçtaki saçın boyası akınca görüntü çok kötü oluyo. Yani şahsen o kadar organik bi hayat yaşadığımızı düşünmüyorum artık son zamanlar bence suan olumsuz etkisi olmaz

Kuzum ben panik atak olduğum için sezeryan olacağım ,normal de 38’de alıyor doktor ama bizim doktorumuz 39’a kadar bekliyor ,tam 39’da alacak doktorumuz ,bir de dursun içerde çok güzel kg alıyorlar
Devlete mi gidiyorsun,özele mi ?Devlette isteğe bağlı sezeryan yapılmıyor

çalışabilir raporunu bozmuyor yani o bir gün öyle mi güzel o zmn:) valla izinler kıymetli ama 2 gün vücut toplasın devam edebildiğim kadar edeyim diyorum pert haldeyim haftaya çıkacaktım ama geriye kalıyor bir hafta sonra bayram bnm bitiş bayrama denk geliyor yani 2 gün bana 2 hafta kazandırabilir ama bedenim de kaldırmıyor artık 6 da kalkmayı

Kasıklarımda oluyordu birde belime vuruyordu nstde de evet hafif kasılmalarım var demişti.
Gerçi birşey olmadı evimize döndük doğurmadan

Öyle mutlaka ama dünki muayenede bile çok canım yandı ve bende panik atak var ebe kontrol ederken karnıma bastırıyordu onda bile panik oldum ki bu daha ne ki dedi

Bende de oanik atak var doktorumu arayacağım bugun bakalım ne diyecek özele gidiyorum

Biraz da bünye meselesi tabiki şimdi kıyaslama yapmak istemiyorum ama benim arkadaşım da genel ile çok daha kolay ayağa kalktı ,bana da ilk tavsiyesi genel işte olmuştu,sende mi korkuyorsun?

Ben ilk başlarda sezeryandan korkuyordum şimdi bebek iri kordon dolanmasi riski vs derken normal korkutuyor beni hemde ne korku anlatamam.. Kaç kişiye sordum kendimce anket yaptım çoğunluk sezeryan diyor etrafımda

Yaş önemli mi bilemem ama spinal olan kişi 45 yaşındaydı..
Sütü vardı evet emziriyordu ama anne kötüydü..

Bende de oanik atak var doktorumu arayacağım bugun bakalım ne diyecek özele gidiyorum
Bence doktorunu arama ,gidip yüz yüze konuş,sıkıntılarını anlat ,39.haftandasın belki sana gün verecek canım,ben doktoruma 32.haftamda Bilgi vermiştim ,senin sancılar da başlamış araya hafta sonu girmeden mutlaka doktorunla görüş

Ben ilk başlarda sezeryandan korkuyordum şimdi bebek iri kordon dolanmasi riski vs derken normal korkutuyor beni hemde ne korku anlatamam.. Kaç kişiye sordum kendimce anket yaptım çoğunluk sezeryan diyor etrafımda
Benim de hep normal Doğum ile ilgili korkularım vardı.Kızkardeşimin normal Doğum sırasında kaburgalarını kırdılar,sezeryan bana hep daha sıcak geldi o yüzden sadece bol bol yürüyüş yap ,o seni en kısa sürede ayağa kaldıracak

Sağol canım benimm

Benim de normal doğum yapan tanıdıklarım hepsi hemoroid oldu sonradan zorlamaktan hepsinin dikişleri 1 ay 45 gün arasında iyileşme sureci sürdü ve dikisler den oturamadilar kalkamadilar. Sonrası da zor normal doğumda.. Benim gördüklerim bunlar.. kimseyi korkutmak olmasın ama..
Sezeryan daha çabuk toparlıyor gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…