Benim doktorumda aşırı normal doğumcuydu canım bebeğin sırtı ters ve kilosu 3600 şuan o halde ısrar ediyor çatı muanesi yaptı gördü kendide açıklık yok öyle kabul etti sezaryeni haftaya Perşembe 39+0 da sezaryenle alıcak bebeği allahın izniyleKızlar birde ben sezeryan istiyorum fakat doktorum normalci israrla beni normal doğurtmak istiyor
Dün bile acile gittiğimizde ebeler kontrol ederken çok canım yandı bugun doktorumu arayıp isteğe bağlı sezeryan istediğimi söyleyeceğim.
İsteğe bağlı sezeryanfa Kaçıncı haftada alıyorlar bebeği ?
canim ne güzel en azından başlamış ufak ufak doğum bende tik yok:)) sağlıkla al kucağına inşallahKızlar eşimle acile gittik sancım var diye.
Ufak ufak kasılmaların var dedı bebek bugun de gelebilir birkaç gün sonra da dedi sıklaşırsa gel dedi.
Ay çok heyecanlandım resmen doğuma 1 haftadan az kalı kalbim yerine sığmıyor heyecan korku mutluluk hepsi karıştı buna da çok şükür
canim sen dr bugün yada yarın doğum yapıcaksın sanırım hayırlısı ile gelir bebisler sağlıkla inşallah. Güzel haberlerini bekliyoruzGarip bi duygu gerçekten.. yani adını koyamıyo insan..
Çatı muayenesi ben de oldm zorlandm bana da hemen nasıl normal doğrcaksn sen dedi eşime kaş göz yaptı.Ebeler de bi tuhaf sanki insana her gün alttan muayene yapyolar insann güvenini kırmamaaları lazm ama işte..Öyle mutlaka ama dünki muayenede bile çok canım yandı ve bende panik atak var ebe kontrol ederken karnıma bastırıyordu onda bile panik oldum ki bu daha ne ki dedi
Benim doktorda eşime dedi daha buna katlanamıyo normal doğum zormuş zaten dedi gülerekÇatı muayenesi ben de oldm zorlandm bana da hemen nasıl normal doğrcaksn sen dedi eşime kaş göz yaptı.Ebeler de bi tuhaf sanki insana her gün alttan muayene yapyolar insann güvenini kırmamaaları lazm ama işte..
GıcıklarBenim doktorda eşime dedi daha buna katlanamıyo normal doğum zormuş zaten dedi gülerek
Kızlar bugün gene kontrolüm vardı.
Benim bebisin kilosu 32 de falan 2700 du sonra 3300 küsür en son 3580 demişlerdi. Bugün de 2920 dediler haftalar sonra dedim geçen hafta 3 kusurdu bebegin duruşundan doktorun ölçümünden 500 ge fark eder dedi . Anlamadım ben hangisini kaale alicam . Carsamba perinotoloji ye gideceğim orada kesin bir rakam söylerler dediler .
Doktorum hastaneden çıktı klinik açtı.Bence doktorunu arama ,gidip yüz yüze konuş,sıkıntılarını anlat ,39.haftandasın belki sana gün verecek canım,ben doktoruma 32.haftamda Bilgi vermiştim ,senin sancılar da başlamış araya hafta sonu girmeden mutlaka doktorunla görüş
Hadi hayırlısı olsun sağlıkla kucaklayın bebişiniziBenim doktorumda aşırı normal doğumcuydu canım bebeğin sırtı ters ve kilosu 3600 şuan o halde ısrar ediyor çatı muanesi yaptı gördü kendide açıklık yok öyle kabul etti sezaryeni haftaya Perşembe 39+0 da sezaryenle alıcak bebeği allahın izniyle
Allah razı olsun ama ben normal doğuramamcanim ne güzel en azından başlamış ufak ufak doğum bende tik yok:)) sağlıkla al kucağına inşallah
canim sen dr bugün yada yarın doğum yapıcaksın sanırım hayırlısı ile gelir bebisler sağlıkla inşallah. Güzel haberlerini bekliyoruz
Benim beyazim cok. Bir kez 5. Ayda bir de 2 hafta once organik boyayla boyattim. Hatta boyadan sonra da uclarindan kırık aldirdim.Kızlar saçını boyatanlar hamilelik boyunca naptı yada doğum sonrası ne yapmayı planlıyorsunuz ben hamilelik boyunca askıya aldım boyayı beyazım da olmadığı için sıkıntı olmamıştı fakat doğum sonrası kesim ve boya yaptırmak istiyorum ama lohusalıkta boya oluyor mu çocuğa sıkıntı oluyor mu bilginiz var mı
Olsun canım Salı günü konuşursunDoktorum hastaneden çıktı klinik açtı.
Salıdan itibaren yeni muayenehanesinde başlayacakmış o yüzden arayacağım yoksa yüzyüze görüşürdüm.
Son haftamda resmen şok yaşattı bize doktorum
Aneztezı doktorunla konusunca rahatlarsın canım aklında ne varsa sor korkma lutfenEwet çok az bir zaman kaldığı için ,çok korkuyorum
Topigin ilk bebeği mi geliyor yaBenim doktorumda aşırı normal doğumcuydu canım bebeğin sırtı ters ve kilosu 3600 şuan o halde ısrar ediyor çatı muanesi yaptı gördü kendide açıklık yok öyle kabul etti sezaryeni haftaya Perşembe 39+0 da sezaryenle alıcak bebeği allahın izniyle
Canım topiğin ilk bebeği,ikinci bebeği olduTopigin ilk bebeği mi geliyor ya
Aşırı heyecanlı
Sağlıkla gelsin inşallah
Benim rahim ağzı kısalıyordu erken doğum riski o yüzdendi kasılmalara magnezyum da iyi gelebilir doktor ne dedi sizeMerhaba,
Benimde bebeğimin erken gelme riski var, sancılarım başlamış ama ben hissettimiyorum ama karnım cok cok gergın sızlerınde boylemı acaba?
İlk değil canımm ama şuan en erken ben varım sanırım bakalım nasıl olucak çok heycanlıyım yaaTopigin ilk bebeği mi geliyor ya
Aşırı heyecanlı
Sağlıkla gelsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?