2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Benim doktorumda aşırı normal doğumcuydu canım bebeğin sırtı ters ve kilosu 3600 şuan o halde ısrar ediyor çatı muanesi yaptı gördü kendide açıklık yok öyle kabul etti sezaryeni haftaya Perşembe 39+0 da sezaryenle alıcak bebeği allahın izniyle

canim ne güzel en azından başlamış ufak ufak doğum bende tik yok:)) sağlıkla al kucağına inşallah
Garip bi duygu gerçekten.. yani adını koyamıyo insan..
canim sen dr bugün yada yarın doğum yapıcaksın sanırım hayırlısı ile gelir bebisler sağlıkla inşallah. Güzel haberlerini bekliyoruz

Öyle mutlaka ama dünki muayenede bile çok canım yandı ve bende panik atak var ebe kontrol ederken karnıma bastırıyordu onda bile panik oldum ki bu daha ne ki dedi
Çatı muayenesi ben de oldm zorlandm bana da hemen nasıl normal doğrcaksn sen dedi eşime kaş göz yaptı.Ebeler de bi tuhaf sanki insana her gün alttan muayene yapyolar insann güvenini kırmamaaları lazm ama işte..

Kızlar bugün gene kontrolüm vardı.

Benim bebisin kilosu 32 de falan 2700 du sonra 3300 küsür en son 3580 demişlerdi. Bugün de 2920 dediler haftalar sonra dedim geçen hafta 3 kusurdu bebegin duruşundan doktorun ölçümünden 500 ge fark eder dedi . Anlamadım ben hangisini kaale alicam . Carsamba perinotoloji ye gideceğim orada kesin bir rakam söylerler dediler .

Çatı muayenesi ben de oldm zorlandm bana da hemen nasıl normal doğrcaksn sen dedi eşime kaş göz yaptı.Ebeler de bi tuhaf sanki insana her gün alttan muayene yapyolar insann güvenini kırmamaaları lazm ama işte..
Benim doktorda eşime dedi daha buna katlanamıyo normal doğum zormuş zaten dedi gülerek

Benimde 3buçuktu geçen hafta bu hafta 3300 ölçtüm dedi ama yanlış ölçmüşümdür dedi haftaya Perşembe doğumum var bakalım kaç çıkıcak

Doktorum hastaneden çıktı klinik açtı.
Salıdan itibaren yeni muayenehanesinde başlayacakmış o yüzden arayacağım yoksa yüzyüze görüşürdüm.
Son haftamda resmen şok yaşattı bize doktorum

Kızlar benim tarihim haftaya kaldı kordon dolanmasi normal doğum için Tek başına risk değil ama iri bir bebek olacak sende minyon birisin zaten zor olur doğum senin için bu anlamda sezeryan önerebilirim dedi.
freyahel canım hareket olayını da sordum yeri de daraldı bebekler büyüdü gün içinde zamana yayili hareket ederler tek seferde kuvvetli hareket tekme hissetmemek normal dedi..

Hadi hayırlısı olsun sağlıkla kucaklayın bebişinizi
Bizimkide inşallah ikna olur ya aradım doğumdaymış birazdan döner

Allah razı olsun ama ben normal doğuramam
Dünki muayenede bile çok panik oldum canım çok yandı doktoruma sezeryan istedğimi söyleyeceğim

Benim beyazim cok. Bir kez 5. Ayda bir de 2 hafta once organik boyayla boyattim. Hatta boyadan sonra da uclarindan kırık aldirdim.
Lohusalikta boya zor olur sanki. Cok vakit alir

Doktorum hastaneden çıktı klinik açtı.
Salıdan itibaren yeni muayenehanesinde başlayacakmış o yüzden arayacağım yoksa yüzyüze görüşürdüm.
Son haftamda resmen şok yaşattı bize doktorum
Olsun canım Salı günü konuşursun
Kızlar ben şimdi kuzenimle konuştum Medicana da Doğum yaptı ,epidural ile yaptım ama ben de heyecanlandığım için çok az uyku ilacı verdiler ,uyudum,uyandığımda dikişlerimi dikiyorlardı dedi.Ben Salı günü gideceğim daha erken kontrole gidecek olan varsa doktoruna bir sorsun ,ben Salı konuşurum mutlaka ,bu yöntem de bana mantıklı geldi

Merhaba hanımlar, ben yeni dahil oldum bugun resimlerden bahsettımsınız ne gusel ama ben goremıyorum nedense..
bir de benim sancım cıktı son kontrolumde bebek biraz buyuk erken gelebılır dedı acaba sizlerin durumlar nasıl sancısı cıkan var mı benım gbi baska ?

Topigin ilk bebeği mi geliyor ya
Aşırı heyecanlı
Sağlıkla gelsin inşallah

Merhaba,

Benimde bebeğimin erken gelme riski var, sancılarım başlamış ama ben hissettimiyorum ama karnım cok cok gergın sızlerınde boylemı acaba?
Benim rahim ağzı kısalıyordu erken doğum riski o yüzdendi kasılmalara magnezyum da iyi gelebilir doktor ne dedi size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…