- 5 Kasım 2018
- 609
- 715
- 33
- 28
Hayır kasıklarımda ve belime vuruyorduKarnında mı hissettin? Benim aşağıya çok sık oluyor bu aralar
Ben tartışmıyorum. O endişe paylaşmak değil endişe paylaşmak olsa zaten o şekilde yorum yapmazdım ki bugüne kadar da yapmadım. Nerden biliyorsunuz değiştirmeyeceğini? Ben haftaya çatı muayenesi olacağım belki de çatım uygun olsa bile sezaryene yönleneceğim okuduklarımdan. Neyse uzatmanın alemi yok. Konu kapansın artık can sıkıcı olmaya başladı. Ben düzgünce doğru olmadığını söyledim, ters tepti yapacak bir şey yok.Canim tartismaya gerek yok 9 aydir iyi kotu endiselerimizi paylasiyoruz zaten. Bazilarimiz daha cok korkuyor panik atak olanlarda var onlarda bilgilenmek icin soruyorlar. Kimse burdaki konusmalardan dogum seklini degistirmez. Birbirimize karsi anlayisli olalim.
Bende de panik atak var hatta doktor kontrolünde ilaç bile kullandım ama doktorum yine de çatı muayenesi yapacak direkt sezeryan demedi. Siz genel anestezi olacaksınız dimi. Sezeryan olursa ben de genel isteyeceğim zaten çok hızlı uyanıyorum benKuzum ben panik atak olduğum için sezeryan olacağım ,normal de 38’de alıyor doktor ama bizim doktorumuz 39’a kadar bekliyor ,tam 39’da alacak doktorumuz ,bir de dursun içerde çok güzel kg alıyorlar
Devlete mi gidiyorsun,özele mi ?Devlette isteğe bağlı sezeryan yapılmıyor
Benim perşembe senin ne zaman olcak bakalım ayy heyecan tavan demiKızlar doktorla görüştüm salı günü kontrol edicek ya çarsamba yada perşembe sezeryana alırız dedi benimde günüm belli oldu
Uslubunuz cok cirkin. Yazdiklarinizi okuyup degerlendirin. Burdaki yorumlardan yola cikip hayatinizi yonlendirmenizde sizin sorununuz.. ben duzgunce yazdim kalp kirmaya gerek yok.Ben tartışmıyorum. O endişe paylaşmak değil endişe paylaşmak olsa zaten o şekilde yorum yapmazdım ki bugüne kadar da yapmadım. Nerden biliyorsunuz değiştirmeyeceğini? Ben haftaya çatı muayenesi olacağım belki de çatım uygun olsa bile sezaryene yönleneceğim okuduklarımdan. Neyse uzatmanın alemi yok. Konu kapansın artık can sıkıcı olmaya başladı. Ben düzgünce doğru olmadığını söyledim, ters tepti yapacak bir şey yok.
Amin canim coksaolSenin de iznin hayırlı olsunFreckless cım
Yazmayı atlamış olabilirim @mirkett cim
7 ay dolmuştu. Bir gün hastaneden arandim, doktorunuz üniversitede ders vereceği için 2-3 ay hasta takibi yapamayacak diye.
Çok üzüldüm. Sonra aynı hastanede başka dr tavsiye etti doktorum. Şimdilik memnunum. İnşallah böyle tamamlarız. Sen memnun musun yenisinden?
Alıştın mı?
37+0 da canım
Hakkında hayırlısı olsun @Feeling07 cim
Allah kavuştursun bebeğini sağlıkla
Sayende kimler Bursalı netlesmis oldu @mirkett cim.
@victoryviviFreckless @Bitttter ben de nilüfer deyim kızlar
İnşallah döner kuzucum
Hakkında hayırlısı olsun, yavrunu sağlıkla kucağına al
freyahel , @sandyy Allah korusun yavrularınızı. Sıkmayın canınızı
Allah kavuştursun M mutluanneadayi . Bu arada nikin çok güzel
Cok tesekkur ederim canim : ))Kızlar benim tarihim haftaya kaldı kordon dolanmasi normal doğum için Tek başına risk değil ama iri bir bebek olacak sende minyon birisin zaten zor olur doğum senin için bu anlamda sezeryan önerebilirim dedi.
freyahel canım hareket olayını da sordum yeri de daraldı bebekler büyüdü gün içinde zamana yayili hareket ederler tek seferde kuvvetli hareket tekme hissetmemek normal dedi..
Ya üslubumda ne var Allah aşkına şaka mısınız hakaret mi ettim küfür mü ettim. Çok komik gerçekten. Şu an okuduklarıma şok oluyorum boşuna girmeyin o zaman buraya yorumları önemsemiyorsanız.Uslubunuz cok cirkin. Yazdiklarinizi okuyup degerlendirin. Burdaki yorumlardan yola cikip hayatinizi yonlendirmenizde sizin sorununuz.. ben duzgunce yazdim kalp kirmaya gerek yok.
YarınBenim perşembe senin ne zaman olcak bakalım ayy heyecan tavan demi
Biz sizinle cok yakınız :) bende 34+3 üm.. ne kadar bebişiniz şmdi? bnmki beklemeyebilirmiş haftasını Dr.umuza göre :/ anlamaya calışıyorum bende erken doğum riskimiArkadaşlar günleriniz belli olmuş ne güzel, çok heyecanlandım okudukçaben izne ayrılmayı iple çekiyorum 34+6 dayım, inşallah hepimiz için hayırlı sağlıklı doğumlar olur .
Kızlar tartışmayın bıraz daha dıkkatlı olun...
Bende olumsuz seyler duydum bılıyorum ama bunu burda acıkca yazmak cok dogru degıl herkesın dogumu yaklastı.. kımı normalden korkuyor kımı sezryandan ıkısınınde olumlu olumsuz yonlerı var lutfen bazı seylerı yazarken dusunerek yazalım.. emınım kotu nıyetınız yoktur ama burda korkan kısıyı daha fazla panıge suruklersınız!
sezeryan yapanlar kendı aralarında normaller kendı aralarında daha detaylı konusabılırler. Ben sezryan olan kısıye daha cok olumlu yonlerı anlatıp cesaret vermeye calısıyorum. Lütfen son gunler bırbırınıızi bosuna kırmayın!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?