2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Ben tartışmıyorum. O endişe paylaşmak değil endişe paylaşmak olsa zaten o şekilde yorum yapmazdım ki bugüne kadar da yapmadım. Nerden biliyorsunuz değiştirmeyeceğini? Ben haftaya çatı muayenesi olacağım belki de çatım uygun olsa bile sezaryene yönleneceğim okuduklarımdan. Neyse uzatmanın alemi yok. Konu kapansın artık can sıkıcı olmaya başladı. Ben düzgünce doğru olmadığını söyledim, ters tepti yapacak bir şey yok.

Bende de panik atak var hatta doktor kontrolünde ilaç bile kullandım ama doktorum yine de çatı muayenesi yapacak direkt sezeryan demedi. Siz genel anestezi olacaksınız dimi. Sezeryan olursa ben de genel isteyeceğim zaten çok hızlı uyanıyorum ben

Uslubunuz cok cirkin. Yazdiklarinizi okuyup degerlendirin. Burdaki yorumlardan yola cikip hayatinizi yonlendirmenizde sizin sorununuz.. ben duzgunce yazdim kalp kirmaya gerek yok.

Amin canim coksaol

Ya kızlar şurda son günlerimiz ve hangi doğum şekli olursa olsun kolay olmucağını bildiğimiz için endişeli ve gerginiz. Gerçekten doğum şekli kişiden kişiye değişiyor. Etrafımda normal doğum yapan o kadar çok kişi varki biri kontrole gittiğinde 9 cm açıklığı olduğunu görmüş doktor hiç sancısı yokmuş 1 saat suni sancı vermiş ve 15 dkda doğurmuş. Kız diyor hayatımda yaşadığım en zevkli şeydi doğum eşim için üzüldüm bunu tadamıcak olmasına diyor. Bir diğeri devlette doğum yaptı ve ebeler tırnaklarını geçirmiş resmen kadının kollarına o kadar zor olmuş ve kötü davranmışlar. Herkes bir değil sezaryende öyle bi arkadaşım 40 gün acı çektim kambur gezdim diyor daha geçen hafta doğum yapan arkadaşım ise gram acı çekmedim ameliyat olduğuma inanmıyorum diyor. Gerçekten çok farklı şeyler allah hepimizin yardımcısı olsun bu süreçte kimse kimseyi korkutmak istemez

Cok tesekkur ederim canim : ))
Hayirlisi olsun senin icinde ins haftaya netlesirsin.bizim aramizda 1 gun var seninle.bebeginle senin icin en sagliklisi neyse o olsun

Uslubunuz cok cirkin. Yazdiklarinizi okuyup degerlendirin. Burdaki yorumlardan yola cikip hayatinizi yonlendirmenizde sizin sorununuz.. ben duzgunce yazdim kalp kirmaya gerek yok.
Ya üslubumda ne var Allah aşkına şaka mısınız hakaret mi ettim küfür mü ettim. Çok komik gerçekten. Şu an okuduklarıma şok oluyorum boşuna girmeyin o zaman buraya yorumları önemsemiyorsanız.
Tamam canım sen de haklısın, hepiniz doğrusunuz ben yanlışım

Hanimlar dogum sekli icin tartisma mi yapilir.
Sanki ilk defa burada mi duydunuz.
Vajinal dogumda beli kirilan bir daha idrar tutamayanda var
Sezeryanda dikisleri iltihaplanıp kangren olanda var
Gayette hepsini biliyorsunuz.
Kime ne uygunsa onu yapar.
Neden allah saglikla girip bebegimizle saglikla cikmayi nasip etsin diyip gecilmiyor ki.
Risk hepsinde var bunu bilmeyen iki kelimeyle korkanda zaten iki sekilde ki dogumada hazir degildir.
Vajinal dogumu destekliyorum ama vajina genisligi altta dikisler cazip gelmedi sezaeryan yaptim.tamamen canimin istedigini.
Sonrasinda dikislerimin iyilesmesi ameliyat gecirmis olmanin acisini goze aldim.
Burada 9 ay yazdik.
Simdi birinin bildigi anlattigi hemen dusmanca tavir almaya sebep olmamali.

Kızlar tartışmayın bıraz daha dıkkatlı olun...
Bende olumsuz seyler duydum bılıyorum ama bunu burda acıkca yazmak cok dogru degıl herkesın dogumu yaklastı.. kımı normalden korkuyor kımı sezryandan ıkısınınde olumlu olumsuz yonlerı var lutfen bazı seylerı yazarken dusunerek yazalım.. emınım kotu nıyetınız yoktur ama burda korkan kısıyı daha fazla panıge suruklersınız!
sezeryan yapanlar kendı aralarında normaller kendı aralarında daha detaylı konusabılırler. Ben sezryan olan kısıye daha cok olumlu yonlerı anlatıp cesaret vermeye calısıyorum. Lütfen son gunler bırbırınıızi bosuna kırmayın!

Doğum şekilleri yüzünden en ufak bir polemiğe girmek bile İnanın çok saçma..
Odaklanılan şey bebeğin ve annenin sağlığı neye uygunsa ona göre yapılan müdahale olmalı..
Normal Doğumda sezaryen Doğumda kendi içlerinde artıları eksileri olan şeyler barındırıyor..
Bu tercihler bebeğinizin ve fizyolojinizin tercihi..
ilk haftalardan beri ters olan bebeğim böyle gelmek istiyorsa onu riske atmam sezeryan olurum ve bu dünyanın sonu değil..
Nasıl olsa bir şekilde çıkacak çok da şeyetmemek lazım

Arkadaşlar günleriniz belli olmuş ne güzel, çok heyecanlandım okudukça ben izne ayrılmayı iple çekiyorum 34+6 dayım, inşallah hepimiz için hayırlı sağlıklı doğumlar olur .
Biz sizinle cok yakınız :) bende 34+3 üm.. ne kadar bebişiniz şmdi? bnmki beklemeyebilirmiş haftasını Dr.umuza göre :/ anlamaya calışıyorum bende erken doğum riskimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…