- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 34
Ikısınınde rısklerı ve avantajları var bende sezryanı sureklı kotu gosterenlere sınırlenıyorum olumsuz yonu yokmu var! Normal dogumuda super rısksız gıbı gostermenınde manası yok onunda coook buyuk rısklerı var ama burda acıkca yazmaya gerek duymadım. Dogum yaptıgım ıcın ınsanın nasıl panıkledıgını anlayabılıyorum. Yoksa hepımızde bılıyoruz ıkısınde de sorunlar oluyor bunlar gerçekler..Canim ben iki dogumuda yapmis birisi olarak soyleyim kesinlikle normal dogumda vucut daha kolay toparlaniyor. Hemoroid zaten cogu kiside var normal dogumda ikininca disari cikiyor dogumdan kaynaklanmiyor. Normal dogum yaptiktan sonra yuruyerek eve bile gidebilirsin. Sezeryanda bir hafta oturup kalkmak cok zor. Herkesin bunyesi farkli tabi kendinizi salmazsaniz ne kadar cabuk ayaklanirsaniz okadar cabuk iyilesirsiniz.
Sağol canım :)canim ne güzel en azından başlamış ufak ufak doğum bende tik yok:)) sağlıkla al kucağına inşallah
canim sen dr bugün yada yarın doğum yapıcaksın sanırım hayırlısı ile gelir bebisler sağlıkla inşallah. Güzel haberlerini bekliyoruz
Canim ben kotulemek icin yazmadim dogum sekillerini sandy nin yorumuna gore yazdim. Benimle ilgili degil yani konu. Korkmasin normal dogumdan diye yazdim. Ben dogum seklini burda konusmuyorum. Sezeryan olcam daha once de oldum zaten.Ikısınınde rısklerı ve avantajları var bende sezryanı sureklı kotu gosterenlere sınırlenıyorum olumsuz yonu yokmu var! Normal dogumuda super rısksız gıbı gostermenınde manası yok onunda coook buyuk rısklerı var ama burda acıkca yazmaya gerek duymadım. Dogum yaptıgım ıcın ınsanın nasıl panıkledıgını anlayabılıyorum. Yoksa hepımızde bılıyoruz ıkısınde de sorunlar oluyor bunlar gerçekler..
Yok canım sana demedım genel olarak soyledım yanı :))) ıkısınınde olumlu olumsuz yonlerı var ben etkılenmem ama etkılenen var demekkı kaç aydır sohbet edıyoruz kımse kırmasın bırbırınıCanim ben kotulemek icin yazmadim dogum sekillerini sandy nin yorumuna gore yazdim. Benimle ilgili degil yani konu. Korkmasin normal dogumdan diye yazdim. Ben dogum seklini burda konusmuyorum. Sezeryan olcam daha once de oldum zaten.
Canım korkma ben seni anlıyorum şöyle düşünsene hepimiz evlendik demi ilk gece korkusu yaşadık. Ne hikayeler duydum annemin bile o kadar zor olmuşki kanaması hiç durmamış ne yatak kalmış ne yorgan bunları duyunca o kadar korktumki ama benimki hiç öyle zor olmadı. Doğumda böyle bence herkesin acı eşiği farklı. Bazı insanlar kan aldırırken hastaneyi yıkıyorlar bunlar bile doğum yapıyor düşün sen kafana takma olumsuz yorum mu gördün görmezden gelsayınfreyahel bu dediklerini cidden duymamıştım. Aynı hataya düşüyorsunuz açık açık yazarak. Birçok doktor da toplumdaki senaryoların Doğum korkusuna sebep olduğunu söylüyor. Doğuma hazır olmak diye bir şeyi zaten yok şu anda çoğu kişinin ilk doğum olacağı için. Ne olduğunu bilmiyoruz. Daha önce ameliyat da olmadım hiç. Belki 2. Doğumda dediğin gibi hazır olurum.
Evettt ben varımmm
❤❤ bende onun icin araya girmistim. Guzel guzel sirasi geleni doguma yollayalim sona geldikYok canım sana demedım genel olarak soyledım yanı :))) ıkısınınde olumlu olumsuz yonlerı var ben etkılenmem ama etkılenen var demekkı kaç aydır sohbet edıyoruz kımse kırmasın bırbırını
Benim de anlatmaya çalıştığım bu canım , dediğin gibi neler duyduk ama öyle değilmiş. Haklısın sanırım görmezden gelmek en mantıklısı nerelere geldi çünküCanım korkma ben seni anlıyorum şöyle düşünsene hepimiz evlendik demi ilk gece korkusu yaşadık. Ne hikayeler duydum annemin bile o kadar zor olmuşki kanaması hiç durmamış ne yatak kalmış ne yorgan bunları duyunca o kadar korktumki ama benimki hiç öyle zor olmadı. Doğumda böyle bence herkesin acı eşiği farklı. Bazı insanlar kan aldırırken hastaneyi yıkıyorlar bunlar bile doğum yapıyor düşün sen kafana takma olumsuz yorum mu gördün görmezden gel❤
Saglikla yavrularini kucagina al insallah. Senin mutlulugun iki kati olcak zatenEvettt ben varımmm
Herkes ıcın hayırlısı neyse o olsun❤❤ bende onun icin araya girmistim. Guzel guzel sirasi geleni doguma yollayalim sona geldik
İnşallahhSaglikla yavrularini kucagina al insallah. Senin mutlulugun iki kati olcak zatenguzel haberlerini bekliyoruz..
Haklisin tamamsayınfreyahel bu dediklerini cidden duymamıştım. Aynı hataya düşüyorsunuz açık açık yazarak. Birçok doktor da toplumdaki senaryoların Doğum korkusuna sebep olduğunu söylüyor. Doğuma hazır olmak diye bir şeyi zaten yok şu anda çoğu kişinin ilk doğum olacağı için. Ne olduğunu bilmiyoruz. Daha önce ameliyat da olmadım hiç. Belki 2. Doğumda dediğin gibi hazır olurum.
Cok tesekkur ederim canim : ))
Hayirlisi olsun senin icinde ins haftaya netlesirsin.bizim aramizda 1 gun var seninle.bebeginle senin icin en sagliklisi neyse o olsun
Yaa hiç sormaBenim perşembe senin ne zaman olcak bakalım ayy heyecan tavan demi
Evett artık sıraya giröeye başladık hayırlısıyla :))Ayy önce o sonra ben veya M mutluanneadayi sanırımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?