2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Ikısınınde rısklerı ve avantajları var bende sezryanı sureklı kotu gosterenlere sınırlenıyorum olumsuz yonu yokmu var! Normal dogumuda super rısksız gıbı gostermenınde manası yok onunda coook buyuk rısklerı var ama burda acıkca yazmaya gerek duymadım. Dogum yaptıgım ıcın ınsanın nasıl panıkledıgını anlayabılıyorum. Yoksa hepımızde bılıyoruz ıkısınde de sorunlar oluyor bunlar gerçekler..

Canim ben kotulemek icin yazmadim dogum sekillerini sandy nin yorumuna gore yazdim. Benimle ilgili degil yani konu. Korkmasin normal dogumdan diye yazdim. Ben dogum seklini burda konusmuyorum. Sezeryan olcam daha once de oldum zaten.

Canim ben kotulemek icin yazmadim dogum sekillerini sandy nin yorumuna gore yazdim. Benimle ilgili degil yani konu. Korkmasin normal dogumdan diye yazdim. Ben dogum seklini burda konusmuyorum. Sezeryan olcam daha once de oldum zaten.
Yok canım sana demedım genel olarak soyledım yanı :))) ıkısınınde olumlu olumsuz yonlerı var ben etkılenmem ama etkılenen var demekkı kaç aydır sohbet edıyoruz kımse kırmasın bırbırını

Normal ya da sezeryan.. ikisi de kolay kendine göre... ikisi de zor..
Ne farkeder ki sonucta biri yasanacak :) sonunda da melek gelecek.. Korkmak normal.. gergınlık normal... Hamile hormanları da var o yusden bence herkes haklı.. katılan da katılmayanda..
boşverın Alllah boyle guzel acı, boyle saglıklı ameliyatlar versin.. (ben 2 kere boğaz kist ameliyatı olmak zorunda kaldım örneğin, Allah kimseye vermesin :)
Ben doğumla ilgili korkacağım bir anlatım gördüğümde hoop gozumu cevırıverıorum.. merak edenler de okur bılgılenır.. bence de boşuna destekçi hamişdaşların bırbırını uzmesine gerek yok bu konu yuzunden.. hepsi gelip geçecek )

sayın freyahel bu dediklerini cidden duymamıştım. Aynı hataya düşüyorsunuz açık açık yazarak. Birçok doktor da toplumdaki senaryoların Doğum korkusuna sebep olduğunu söylüyor. Doğuma hazır olmak diye bir şeyi zaten yok şu anda çoğu kişinin ilk doğum olacağı için. Ne olduğunu bilmiyoruz. Daha önce ameliyat da olmadım hiç. Belki 2. Doğumda dediğin gibi hazır olurum.

Canım korkma ben seni anlıyorum şöyle düşünsene hepimiz evlendik demi ilk gece korkusu yaşadık. Ne hikayeler duydum annemin bile o kadar zor olmuşki kanaması hiç durmamış ne yatak kalmış ne yorgan bunları duyunca o kadar korktumki ama benimki hiç öyle zor olmadı. Doğumda böyle bence herkesin acı eşiği farklı. Bazı insanlar kan aldırırken hastaneyi yıkıyorlar bunlar bile doğum yapıyor düşün sen kafana takma olumsuz yorum mu gördün görmezden gel

❤❤ bende onun icin araya girmistim. Guzel guzel sirasi geleni doguma yollayalim sona geldik

Benim de anlatmaya çalıştığım bu canım , dediğin gibi neler duyduk ama öyle değilmiş. Haklısın sanırım görmezden gelmek en mantıklısı nerelere geldi çünkü

Selam arkadaşlar uzun zamandır yazmıyorum ama ara ara takip ediyorum sizi. Nihayet sonlara geldik.

3.6.2019 arefe günü de benim doğum günüm olacak inşallah. Hala çalışıyorum ve cuma günü işten çıkıp pazartesi günü doğuma giricem :))

Hepinize hayırlı doğumlar diliyorum. İlk olanlar hiç korkmasın. Her ne şekilde olursa olsun bitip gidecek.

Haklisin tamam

Kizlar su an hormonlar tavan. Herkeste bi gerginlik hatta tedirginlik var. Dogumdan da doğum seklimizden de korkuyoruz.
Unutmayin hicbiseyin garantisi yok. Bazi arkadaslarin yazdığı gibi normal dogumda da sezeryanda bir takim seyler olabilir.Bir aksilik yasanacaksa yasanabilir. Hayat bu. Az sonra ne yasayacagimizin bile garantisi yok.
Surada 9 aydir birlikteyiz. Kalp kirmaya gerek yok. Uzmeyin uzulmeyin rica ediyorum...

Cok tesekkur ederim canim : ))
Hayirlisi olsun senin icinde ins haftaya netlesirsin.bizim aramizda 1 gun var seninle.bebeginle senin icin en sagliklisi neyse o olsun

Teşekkür ediyorum canım hepimiz için hayırlısı olsun bana da 28 inde gelişimini tamamlıyor aksi durum olmadikca o tarihten önce almayı düşünmemlazım demişti daha önceden.. Muhtemelen 28 -31 arası bir tarih verir.

Kimsenin ne olacağı belli değilki doğum yaklaştı herkez stresli gergin böyle tartışmaya girmek gereksiz ben ilk doğumumu normal yaptım oladar rahat ve kısa bir doğum du ki bundada normal olacak ama ne yaşayacağımı biliyormuyum hayır belki zorlanıcam bişi olucak son dakka sezeryana alıncam kızıma sağ sağlim kavuşayım nasıl olduğu umrumda değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…