2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Kızlar mesajları okuyamamıştım doğum şekli için tartışmaya lütfen girmeyelim son zamanlardayız kırmayalım birbirmizi
Bende normal doğum yapamam diyorum dün muayenede bile canım çok yandı acı eşiğim çok düşük ve panik atağım var.
Herkes normal doğum ve sezeryanın nasıl olduğunu az çok duymuştur okumuştur araştırıyoruz zaten.
Hepimiz bilinçliyiz bu konuda.
Lütfen kimsenin doğum şekline yorum yapmayalım biri gelip bana normal doğumun ne kadar kolay geçtiğini anlatsa bile ben yapamam diyorum hepimizin bünyesi acı eşiği farklı birbirimize saygılı olalım

Insallh sağlıkla alırız kucaklarimiza

Emzirirken de çocuğa geçer mi diye endişelendim canım yoksa kesim boya baya bişeyler yapmak istiyorum 9 aydır kendime hiç bakmıyorum valla evet emzirirken ya toplanacak gibi olmalı yada çok çok kısa olmalı

O da iyi olmuştur evet :) benim de sarı ama baya baya aşağıda kaldı kestirince gidecek yani boyaya da ihtiyacım olacak umarım emzirirken boyanıyordur

Bende hamilelikte boya kullanmadım fakat doğumdan 2 ay sonra eczaneden alacağım bitkisel içerikli boya ile boyatmayı düşünüyorum.
Ya aylarca bişey yapmayınca insan ihtiyaç duyuyor dimi :) benim iki ay bile bekleyesim yok mümkün olan en kısa sürede yaptırmak istiyorum bakalım

Aaa öyle mi dedi doktorun emzirirken bari istediğimizi yapabilirseydik

Minyon derken boy kilo ne sende canım sanırım minyon olmak da olumsuz etkiliyor normal doğumu:/

Benim beyazim cok. Bir kez 5. Ayda bir de 2 hafta once organik boyayla boyattim. Hatta boyadan sonra da uclarindan kırık aldirdim.
Lohusalikta boya zor olur sanki. Cok vakit alir
Ben de hamilelikte yaptırmak istemedim niyeyse bebek benden bı ayrılsın sonra zararlı şeyleri yapayım diye :) ben kısa kestirmeyi planlıyorum o yüzden boyama da uzun sürmez diye düşünüyorum bakalım

Sen de bendensin

Ben de hamilelikte yaptırmak istemedim niyeyse bebek benden bı ayrılsın sonra zararlı şeyleri yapayım diye :) ben kısa kestirmeyi planlıyorum o yüzden boyama da uzun sürmez diye düşünüyorum bakalım
Canim dedigim gibi beyazim cok koca kariya döndüm resmen
O yuzden mecbur kaldım. Ama 2 kereyle kurtardım şükür. Sac bandiyla falan da idare ettim biraz. Ama dayanamadigim yerde boyattim. Yoksa psikolojim bozulacakti.

Ya aylarca bişey yapmayınca insan ihtiyaç duyuyor dimi :) benim iki ay bile bekleyesim yok mümkün olan en kısa sürede yaptırmak istiyorum bakalım
Aynen canım hem de nasıl.. Doğum yapınca ilk fırsatta saçlarımı kestirmeyi düşünüyorum sonra da boya.. Gerçekten bakım şart

Allah razı olsun ama ben normal doğuramam
Dünki muayenede bile çok panik oldum canım çok yandı doktoruma sezeryan istedğimi söyleyeceğim
Hakkında hayırlısı olsun canim ben 2 hafta önce acile gittim bebek hareket etmiyor diye devleti biliyorsun sormadan direk çatı muayenesi2 yaptı birde dogumhanede biraz zorlandım ama genel olarak beni çok rahatsız etmedi . Bakalim benim de bebegin kilosu na bir iri diyorlar bir normal şaşırdım çarşamba belli olacak . Normal mi olacak sezeryan mi muallakta kaldim:))

Canim dedigim gibi beyazim cok koca kariya döndüm resmen
O yuzden mecbur kaldım. Ama 2 kereyle kurtardım şükür. Sac bandiyla falan da idare ettim biraz. Ama dayanamadigim yerde boyattim. Yoksa psikolojim bozulacakti.
İyi yapmışsın canım herşeyden önemlisi annenin psikolojisi zaten

ıkısını de soracakmısın cnm? Bende pazartesı goruscem ıkımızde konusalım bu konuyu ben merak ettım
Sorucam ama ben epiduralden yanayım doktor dedi epiduralde kateder takılı kalıyor acın ağrın olduğunda düğmeye basıyorsun anında o katederden ağrı kesici yapıyolar hemen geçiyo ağrın dedi. Bakalım epidural bide 100 lira daha fazla niyeyse hastanede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…