Kızlar mesajları okuyamamıştım doğum şekli için tartışmaya lütfen girmeyelim son zamanlardayız kırmayalım birbirmizi
Bende normal doğum yapamam diyorum dün muayenede bile canım çok yandı acı eşiğim çok düşük ve panik atağım var.
Herkes normal doğum ve sezeryanın nasıl olduğunu az çok duymuştur okumuştur araştırıyoruz zaten.
Hepimiz bilinçliyiz bu konuda.
Lütfen kimsenin doğum şekline yorum yapmayalım biri gelip bana normal doğumun ne kadar kolay geçtiğini anlatsa bile ben yapamam diyorum hepimizin bünyesi acı eşiği farklı birbirimize saygılı olalım
Kızlar eşimle acile gittik sancım var diye.
Ufak ufak kasılmaların var dedı bebek bugun de gelebilir birkaç gün sonra da dedi sıklaşırsa gel dedi.
Ay çok heyecanlandım resmen doğuma 1 haftadan az kalı kalbim yerine sığmıyor heyecan korku mutluluk hepsi karıştı buna da çok şükür
Canım ben de hiç boyatmadım resmen beyaz dolu şuan normalde kulak altı bob kesim kullanırdım bilerek de uzattım Doğum zamanı ensemi açabileyim bağlayabileyim diye . Doğumdan sonra hemen kestirip boyatabilirsin hamilelikte kordondan bebeğe geçme riski olduğu için sakıncalı ama benim bildiğim emzirmeye çok etkisi yok
Emzirirken de çocuğa geçer mi diye endişelendim canım yoksa kesim boya baya bişeyler yapmak istiyorum 9 aydır kendime hiç bakmıyorum valla evet emzirirken ya toplanacak gibi olmalı yada çok çok kısa olmalı
Ben dün ilk defa boya değil de cila yaptırdım.
Kokusunu bile almadım zaten diplerine de sürmedi.
Saçlarımda sarılar vardı bayağı aşağıya düşmüştü onları küllü yaptı değişiklik oldu bana da :)
Ben boyamayı düşünüyorum balkona çıkıcam kokusunu almamak için balkonda boyicam. Röfle bile yaptıranlar var. Benim doktorumun kendi saçında hiç boya yok. Ben emzirirken bile önermiyorum dedi ama tabi kendi saçında tek bir tel beyaz yok. Bi de dip çıkıp uçtaki saçın boyası akınca görüntü çok kötü oluyo. Yani şahsen o kadar organik bi hayat yaşadığımızı düşünmüyorum artık son zamanlar bence suan olumsuz etkisi olmaz
Kızlar benim tarihim haftaya kaldı kordon dolanmasi normal doğum için Tek başına risk değil ama iri bir bebek olacak sende minyon birisin zaten zor olur doğum senin için bu anlamda sezeryan önerebilirim dedi. @freyahel canım hareket olayını da sordum yeri de daraldı bebekler büyüdü gün içinde zamana yayili hareket ederler tek seferde kuvvetli hareket tekme hissetmemek normal dedi..
Benim beyazim cok. Bir kez 5. Ayda bir de 2 hafta once organik boyayla boyattim. Hatta boyadan sonra da uclarindan kırık aldirdim.
Lohusalikta boya zor olur sanki. Cok vakit alir
Ben de hamilelikte yaptırmak istemedim niyeyse bebek benden bı ayrılsın sonra zararlı şeyleri yapayım diye :) ben kısa kestirmeyi planlıyorum o yüzden boyama da uzun sürmez diye düşünüyorum bakalım
Canım hiç birşey hissetmiceksin ki.
Yapilacak işlemleri de hiç düşünme kendine stres yaratma.bak herşey cok güzel olacak farkına bile varmicaksin boşuna kendimi üzmüşüm diyeceksin.
Ne kestirebiliyorum ne boyatabiliyorum takıntılıyım zaten.
Doğumdan sonra direk bakıma giriyorum.
Ben de hamilelikte yaptırmak istemedim niyeyse bebek benden bı ayrılsın sonra zararlı şeyleri yapayım diye :) ben kısa kestirmeyi planlıyorum o yüzden boyama da uzun sürmez diye düşünüyorum bakalım
Canim dedigim gibi beyazim cok koca kariya döndüm resmen
O yuzden mecbur kaldım. Ama 2 kereyle kurtardım şükür. Sac bandiyla falan da idare ettim biraz. Ama dayanamadigim yerde boyattim. Yoksa psikolojim bozulacakti.
Hakkında hayırlısı olsun canim ben 2 hafta önce acile gittim bebek hareket etmiyor diye devleti biliyorsun sormadan direk çatı muayenesi2 yaptı birde dogumhanede biraz zorlandım ama genel olarak beni çok rahatsız etmedi . Bakalim benim de bebegin kilosu na bir iri diyorlar bir normal şaşırdım çarşamba belli olacak . Normal mi olacak sezeryan mi muallakta kaldim:))
Canim dedigim gibi beyazim cok koca kariya döndüm resmen
O yuzden mecbur kaldım. Ama 2 kereyle kurtardım şükür. Sac bandiyla falan da idare ettim biraz. Ama dayanamadigim yerde boyattim. Yoksa psikolojim bozulacakti.
Sorucam ama ben epiduralden yanayım doktor dedi epiduralde kateder takılı kalıyor acın ağrın olduğunda düğmeye basıyorsun anında o katederden ağrı kesici yapıyolar hemen geçiyo ağrın dedi. Bakalım epidural bide 100 lira daha fazla niyeyse hastanede