2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Dogum sırasında mı? Anlamadım yoksa sonrası ıcın mı?
Sonrası ıcınse zaten hemsıreler agrı kesıcı verıyor anında gecıyor sırf bu yuzden mı? Acaba baska avantajı varmı ıyıce ogreneyım

100 iyiymiş yanlış hatırlamıyorsam 400 veya 450 dediler bize epidural farkı için ama tam hatırlamıyorum

Ay sorunlarimiz hic bitmiyor bu dertlerimize de cok sukur
Ben doktorumn yaptigi cati muayenesinde hic zorlanmamistim ama dunki ebe cok zorladi beni karnimin ustunden falan bastirdi parmaklariyla birseyler yapti cok canim yandi acemimiydi neydi
Seninde hakkinda hayirlisi olsun insallah

Kızlar yakın arkadaşım aslında 33 haftalık hamile adet tarihine göre ama ultrasonda hep önde çıkıyor bebek 35 haftalık boyu posu.

Bugün 1cm açıklık görmüş doktoru ve ciğer geliştirici vurmuş evde istirahat demiş.
Neden hastaneye yatırmamış anlamadım bu açılma ilerler mi nasıl oluyor ilk doğum inşallah ilerlemez 1-2 hafta daha durur bebiş

Kızlar ben de bugün muaneye gittim. Bebeğim 36+5 günlük. 3100 gram
Bebek de aşağıya inmiş biraz daha dedi
Çatı muanesi oldum kemik dar biraz dedi. Normal doğum olabilir ama zor olur dedi. Ben de arada kaldım
Sezaryen tarihi konuştuk haftaya netleştircez

Selam kızlar bugün bizimde kontrolümüz vardı. 2200 civarı olmuş minnak bi bebek olacak dedi Dr 34+0 bugün. İlk defa nstye girdim uyuyordu ilkini istemedi bi daha girdim yine uyanmadı üçüncü kez girdim yine aynı stres olduk baya harekette ediyordu ama uykuda hareket ediyormuş Dr doplerle bakmıştı kan akımı iyi benim halsiz ve uykusuzluğuma bağladı eve geldik. Benim gibi defalarca nst çekilen var mı? Bütün bu tarz şeyler hep beni mi buluyor bilemedim

Hayırlısı olsun canım benim de haftaya tam günü ve saati netleşecek sağ salim doğuralım artık son ay çok stresliymiş

Benim kız 34+1 de 2,180kg çıktı :)
salı randevum var bakalım kaç kg aldı

bizim burda epidurala farkı 1000 tl cnm 100 lira yine iyiymiş

100 iyiymiş yanlış hatırlamıyorsam 400 veya 450 dediler bize epidural farkı için ama tam hatırlamıyorum
Ama normal doğum değil yani normal doğumda ekstra epidural istenirse 500 ama sezaryende spinal olursa 2700 epidural sezaryen olursa 2800

Doğumdan sonra canım bide devlette spinal yapıyorlar sadece ve spinal daha ucuz oluyoya içim rahat etmiyo niyeyse epidurale daha sıcak bakıyorum bide spinalda daha fazla baş ağrısı oluyo diyolar ne kadar doğru bilemem tabi

Canim ben spinal oldum hic bas agrim olmadi. Odaya cikinca bir bardak nescafe ictim onermislerdi. Tabi yine her zaman dedigim gibi herkesin bunyesi farkli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…