2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Tahmin ettiğim gibi suyum geliyormuş,doktorum yatış verdi,ara ara az bir şekilde sızıntı gibi geliyor.daha çok minik umarım atlatabiliriz
Geçmiş olsun, inşallah en az bi 37 yi bekler miniğin, ıslaklık mı oluyırdu sadece? Akıntı da var mıydı?

Kızlar özele gidenler sizin doktorunuz bayram tatilinde doğum olsa bile gelip giriyor mu doğuma?

Canım hıc bılmıyorum bızde normal ve spınal fıyatı vardı ozaman bana ıkısıde ıkı doktorda epidural falan demedı ben ozele gıdıyorum zaten sorucam pazartesı dur bakalım ıyıce anlarız

Geçmiş olsun, inşallah en az bi 37 yi bekler miniğin, ıslaklık mı oluyırdu sadece? Akıntı da var mıydı?
Canım akıntım hep vardı ama bu akıntıdan farklı geldi dünden beri,6-7 kere bir anda boşalır gibi yarım çay bardağı kadar bi ıslaklık oluşturuyordu.renksiz,kokusuz.bu gün doktora geldim sabah hemen ambiyon sıvısında azalma var dedi,yatırıp takip edecez dedi.serum antibiyotik tedavisi başladı.amnisure diye bi test var onu yaptılar emin olmak için amniyon sıvısı mı diye,kulak çubuğu gibi birşeyle vajinadan numune aldılar.malesef amniyonnuş.yatıyorum şuan yarın yine seviyesine bakacak

Umarım durdurabilirler 2-3 hafta en azından, moralini yüksek tut her türlü kendini kurtaracak kadar büyümüştür minnoşun zaten, inşallah zamanını bekler

Hemen havuç suyuna başla

Bugün bende dokturum gittim sancım çıktı nstde bebek de dogum kanalına inmiş dokturum heran gelebilir hazırlıklı ol dedi 2629 kg 36+2 günlük bebek daha kilo alır mı çok küçük

Bugün bende dokturum gittim sancım çıktı nstde bebek de dogum kanalına inmiş dokturum heran gelebilir hazırlıklı ol dedi 2629 kg 36+2 günlük bebek daha kilo alır mı çok küçük
Bana da dedi Çarşamba günü aynı şeyi
Benim bebek de 2700 çıkıyor
Kalabildikleri kadar kalırlar insallah
Benim dr haftaya alırız dedi aldırmak istemiyorum

benimde oldu böyle 3 defa çektiler hep uyuyordu serum taktılar öyle uyandı halbuki çikolata falan da yemiştim. Nst deki kadın bizden sıkıldı biraz her hafta uyuyor bizimki :) karnıma bir iki vuruyor öyle uyanıyor tembel

Al benden de o kadar bel ağrısı yaşarım diye korkuyorum ama bakalım hayırlısı dicez artıkk geneli de önermiyor artık hiç bir doktor
Ben bel ağrısı falan değil de doktor bebeği alırken tansiyonum düşer mi korkusu var.. Çünkü önceden bir dişçi yanağını kesicem dediği için bayılmışlığım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…