Canım geçmiş olsun hayırlısı olur inşallah haftası gene büyük maşallah bir sıkıntı çıkmaz kendini de bebeğinde strese sokma mümkün olduğunca. Saglikli bir şekilde zamaninda gelir inşallahGece 12 sen sonra bişe yeme içme dediler yarın doktor duruma göre bebeği alabilirmiş,çok moralim bozuk çok
Amin hepimize inşallahCanım üzülme
İnsallah herşey güzel olacak
Allah rast getirsin
Bebişine de sana da sağlık versin
Bozma moralini, inşallah gerek kalmaz ama olurda Doğum olursa bile kısa sürede toparlar Allah’ın izniyle, dua edelim bol bolGece 12 sen sonra bişe yeme içme dediler yarın doktor duruma göre bebeği alabilirmiş,çok moralim bozuk çok
Uzulme canim saglikla dogar bebegin insallah. Biraz kuvozde misafir olur en fazla. Iyi dusun iyi olsun. Kilosu kac cikiyor su an?? Sayfada 28 haftada dogan ikizlerde evine cikmis hic umutsuzluga kapilma. Cok guclu oluyor bebisler..Amin hepimize inşallah
Kilosu 2400 umarım herşey yolunda gider,kendim için bişeyden korkmuyorum bebeğim sağlıklı olsun,iyi olsunUzulme canim saglikla dogar bebegin insallah. Biraz kuvozde misafir olur en fazla. Iyi dusun iyi olsun. Kilosu kac cikiyor su an?? Sayfada 28 haftada dogan ikizlerde evine cikmis hic umutsuzluga kapilma. Cok guclu oluyor bebisler..
Allah razı olsun canımBozma moralini, inşallah gerek kalmaz ama olurda Doğum olursa bile kısa sürede toparlar Allah’ın izniyle, dua edelim bol bol
Benimki de kanala girmemjşBugün kontrolüm vardı doktor daha beklemiyorum zamanı var dedi. Henüz kanala girmemiş. Beklemeye devam biraz sabırsızlanıyorum galiba artık :)) daha çocuğun odası bile hazır değil ama...
Canm nasil bksey tarif eder msn ? Bnmde camasirm baya islaniyor 2 gundurTahmin ettiğim gibi suyum geliyormuş,doktorum yatış verdi,ara ara az bir şekilde sızıntı gibi geliyor.daha çok minik umarım atlatabiliriz
Ben haftaya konusucam bayramda 40+ larda oluyorm ama uzarsa olr mu olmaz mi sorcamKızlar özele gidenler sizin doktorunuz bayram tatilinde doğum olsa bile gelip giriyor mu doğuma?
Canini hic sikma benm 34+1 den beri sancim cikiyor bana ilk yatis fln veedi ciger gelistirici fln yapti 34+5 de tekrar yatış yaptim. Artk mudahale etmicem her an gelebilir dedi. Hala sancım çıkıyor ama daha kanala inmemiş bebek. Bu seferde gelmiyo yaiBugün bende dokturum gittim sancım çıktı nstde bebek de dogum kanalına inmiş dokturum heran gelebilir hazırlıklı ol dedi 2629 kg 36+2 günlük bebek daha kilo alır mı çok küçük
Hic moralini bozma sen. Suyu bitmesinden daha iyi. Insallah gerek kalmaz ama alirsa da haftasi iyi artik kuvoze girse bile cok az kalr. Zaten 40 haftada olup kuvoze girende var... ciger gelistirici fln yaptilar miAllah razı olsun canım
Ne için risk almak istemiyormuş canım?Doktordan geldim. 36+4 te bebeğim 2200 grözel hastaneye gidiyordum ama artık devlette devam edicem çünkü doktorum artık risk almak istemiyor. Kadın Doğum evine yönlendirdi ve ben bu ana kadar devlette doğumu hiç düşünmemiştim. Düşük doğum ağırlıklı olacağı için küveze girebilir.. O da ayrı bir sorun.
Hastane güzel aslında.. Suda doğum bile var, ama nazının geçebileceği Bi yer değil. Yine de hayırlısı diyelim ne yapalım.. Koca koca özel hastanelerin Bi yoğun bakım ünitesi yok, anca odayı süsleyelim kapıya tül takalım, gelin kuaföre saçınızı yaptıralım
tek istediğim beni strese sokmayacak hemşireler, güven duyabileceğim bir doktordu. Nasip böyleymiş.. İnşallah bebeğim küveze girmez de, beraber çıkarız hastaneden
Benimki kanala inmiş sancım da 28lerde çıkti döktür doğsada bişey olmaz dedi ama kilosu azBenimki de kanala girmemjş
Canm nasil bksey tarif eder msn ? Bnmde camasirm baya islaniyor 2 gundur
Ben haftaya konusucam bayramda 40+ larda oluyorm ama uzarsa olr mu olmaz mi sorcam
Canini hic sikma benm 34+1 den beri sancim cikiyor bana ilk yatis fln veedi ciger gelistirici fln yapti 34+5 de tekrar yatış yaptim. Artk mudahale etmicem her an gelebilir dedi. Hala sancım çıkıyor ama daha kanala inmemiş bebek. Bu seferde gelmiyo yai
Çok küçükler dogsalar nasıl yapıcazBana da dedi Çarşamba günü aynı şeyi
Benim bebek de 2700 çıkıyor
Kalabildikleri kadar kalırlar insallah
Benim dr haftaya alırız dedi aldırmak istemiyorum
2.5 un altında doğarsa yoğun bakım gerekebilirmiş. Yoğun bakım ünitesi olan bir hastaneye gönderdi o yüzdenNe için risk almak istemiyormuş canım?
Yok ciğer geliştiricide yapmadılar hayırlısı olur inşallah dualarınızı eksik etmeyinHic moralini bozma sen. Suyu bitmesinden daha iyi. Insallah gerek kalmaz ama alirsa da haftasi iyi artik kuvoze girse bile cok az kalr. Zaten 40 haftada olup kuvoze girende var... ciger gelistirici fln yaptilar mi
Canım adetine göre 36+4 sanırımDoktordan geldim. 36+4 te bebeğim 2200 grözel hastaneye gidiyordum ama artık devlette devam edicem çünkü doktorum artık risk almak istemiyor. Kadın Doğum evine yönlendirdi ve ben bu ana kadar devlette doğumu hiç düşünmemiştim. Düşük doğum ağırlıklı olacağı için küveze girebilir.. O da ayrı bir sorun.
Hastane güzel aslında.. Suda doğum bile var, ama nazının geçebileceği Bi yer değil. Yine de hayırlısı diyelim ne yapalım.. Koca koca özel hastanelerin Bi yoğun bakım ünitesi yok, anca odayı süsleyelim kapıya tül takalım, gelin kuaföre saçınızı yaptıralım
tek istediğim beni strese sokmayacak hemşireler, güven duyabileceğim bir doktordu. Nasip böyleymiş.. İnşallah bebeğim küveze girmez de, beraber çıkarız hastaneden
Anladım cnm üzme kendini daha zaman var Benim oğlum 2,5 kilo doğdu çok kısa sürede toparladı. 37+1 de doğdu, 1 haftada epey fark attı. İnşallah biraz daha bekler ve 2 buçuğu geçer2.5 un altında doğarsa yoğun bakım gerekebilirmiş. Yoğun bakım ünitesi olan bir hastaneye gönderdi o yüzden
Hatta riskli gebelik bölümüne git dedi direk. Perinatologa gitmem gerek yani
Bugün doktora dedim ki bana bundan bahsetmemiştiniz,son zamanlar gecmez dememiştinizHayırlısı olsun canım benim de haftaya tam günü ve saati netleşecek sağ salim doğuralım artık son ay çok stresliymiş
Hic canini sikma tam kg alacagi zamanlar artk gecer ins 2,5 u kuvözede girmez insallahDoktordan geldim. 36+4 te bebeğim 2200 grözel hastaneye gidiyordum ama artık devlette devam edicem çünkü doktorum artık risk almak istemiyor. Kadın Doğum evine yönlendirdi ve ben bu ana kadar devlette doğumu hiç düşünmemiştim. Düşük doğum ağırlıklı olacağı için küveze girebilir.. O da ayrı bir sorun.
28 derken ?? Benm 70 80 cikiyor 100 leri buldugu bile oldudaBenimki kanala inmiş sancım da 28lerde çıkti döktür doğsada bişey olmaz dedi ama kilosu az
Insallah sknti yasamazsn hakkinda hayirlisi olsn canimCanım akıntım hep vardı ama bu akıntıdan farklı geldi dünden beri,6-7 kere bir anda boşalır gibi yarım çay bardağı kadar bi ıslaklık oluşturuyordu.renksiz,kokusuz.bu gün doktora geldim sabah hemen ambiyon sıvısında azalma var dedi,yatırıp takip edecez dedi.serum antibiyotik tedavisi başladı.amnisure diye bi test var onu yaptılar emin olmak için amniyon sıvısı mı diye,kulak çubuğu gibi birşeyle vajinadan numune aldılar.malesef amniyonnuş.yatıyorum şuan yarın yine seviyesine bakacaktasarimcibayan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?