2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Gece 12 sen sonra bişe yeme içme dediler yarın doktor duruma göre bebeği alabilirmiş,çok moralim bozuk çok
Canım geçmiş olsun hayırlısı olur inşallah haftası gene büyük maşallah bir sıkıntı çıkmaz kendini de bebeğinde strese sokma mümkün olduğunca. Saglikli bir şekilde zamaninda gelir inşallah

Amin hepimize inşallah
Uzulme canim saglikla dogar bebegin insallah. Biraz kuvozde misafir olur en fazla. Iyi dusun iyi olsun. Kilosu kac cikiyor su an?? Sayfada 28 haftada dogan ikizlerde evine cikmis hic umutsuzluga kapilma. Cok guclu oluyor bebisler..

Uzulme canim saglikla dogar bebegin insallah. Biraz kuvozde misafir olur en fazla. Iyi dusun iyi olsun. Kilosu kac cikiyor su an?? Sayfada 28 haftada dogan ikizlerde evine cikmis hic umutsuzluga kapilma. Cok guclu oluyor bebisler..
Kilosu 2400 umarım herşey yolunda gider,kendim için bişeyden korkmuyorum bebeğim sağlıklı olsun,iyi olsun

Bugün kontrolüm vardı doktor daha beklemiyorum zamanı var dedi. Henüz kanala girmemiş. Beklemeye devam biraz sabırsızlanıyorum galiba artık :)) daha çocuğun odası bile hazır değil ama...
Benimki de kanala girmemjş
Tahmin ettiğim gibi suyum geliyormuş,doktorum yatış verdi,ara ara az bir şekilde sızıntı gibi geliyor.daha çok minik umarım atlatabiliriz
Canm nasil bksey tarif eder msn ? Bnmde camasirm baya islaniyor 2 gundur
Kızlar özele gidenler sizin doktorunuz bayram tatilinde doğum olsa bile gelip giriyor mu doğuma?
Ben haftaya konusucam bayramda 40+ larda oluyorm ama uzarsa olr mu olmaz mi sorcam
Bugün bende dokturum gittim sancım çıktı nstde bebek de dogum kanalına inmiş dokturum heran gelebilir hazırlıklı ol dedi 2629 kg 36+2 günlük bebek daha kilo alır mı çok küçük
Canini hic sikma benm 34+1 den beri sancim cikiyor bana ilk yatis fln veedi ciger gelistirici fln yapti 34+5 de tekrar yatış yaptim. Artk mudahale etmicem her an gelebilir dedi. Hala sancım çıkıyor ama daha kanala inmemiş bebek. Bu seferde gelmiyo yai

Doktordan geldim. 36+4 te bebeğim 2200 gr özel hastaneye gidiyordum ama artık devlette devam edicem çünkü doktorum artık risk almak istemiyor. Kadın Doğum evine yönlendirdi ve ben bu ana kadar devlette doğumu hiç düşünmemiştim. Düşük doğum ağırlıklı olacağı için küveze girebilir.. O da ayrı bir sorun.
Hastane güzel aslında.. Suda doğum bile var, ama nazının geçebileceği Bi yer değil. Yine de hayırlısı diyelim ne yapalım.. Koca koca özel hastanelerin Bi yoğun bakım ünitesi yok, anca odayı süsleyelim kapıya tül takalım, gelin kuaföre saçınızı yaptıralım
tek istediğim beni strese sokmayacak hemşireler, güven duyabileceğim bir doktordu. Nasip böyleymiş.. İnşallah bebeğim küveze girmez de, beraber çıkarız hastaneden

Ne için risk almak istemiyormuş canım?

Benimki kanala inmiş sancım da 28lerde çıkti döktür doğsada bişey olmaz dedi ama kilosu az

Canım akıntım hep vardı ama bu akıntıdan farklı geldi dünden beri,6-7 kere bir anda boşalır gibi yarım çay bardağı kadar bi ıslaklık oluşturuyordu.renksiz,kokusuz.bu gün doktora geldim sabah hemen ambiyon sıvısında azalma var dedi,yatırıp takip edecez dedi.serum antibiyotik tedavisi başladı.amnisure diye bi test var onu yaptılar emin olmak için amniyon sıvısı mı diye,kulak çubuğu gibi birşeyle vajinadan numune aldılar.malesef amniyonnuş.yatıyorum şuan yarın yine seviyesine bakacak tasarimcibayan

Hic moralini bozma sen. Suyu bitmesinden daha iyi. Insallah gerek kalmaz ama alirsa da haftasi iyi artik kuvoze girse bile cok az kalr. Zaten 40 haftada olup kuvoze girende var... ciger gelistirici fln yaptilar mi
Yok ciğer geliştiricide yapmadılar hayırlısı olur inşallah dualarınızı eksik etmeyin

Canım adetine göre 36+4 sanırım
Ultrasondaki ölçümleri nasıl çıkıyor

2.5 un altında doğarsa yoğun bakım gerekebilirmiş. Yoğun bakım ünitesi olan bir hastaneye gönderdi o yüzden
Hatta riskli gebelik bölümüne git dedi direk. Perinatologa gitmem gerek yani
Anladım cnm üzme kendini daha zaman var Benim oğlum 2,5 kilo doğdu çok kısa sürede toparladı. 37+1 de doğdu, 1 haftada epey fark attı. İnşallah biraz daha bekler ve 2 buçuğu geçer

Hic canini sikma tam kg alacagi zamanlar artk gecer ins 2,5 u kuvözede girmez insallah
Benimki kanala inmiş sancım da 28lerde çıkti döktür doğsada bişey olmaz dedi ama kilosu az
28 derken ?? Benm 70 80 cikiyor 100 leri buldugu bile olduda
Insallah sknti yasamazsn hakkinda hayirlisi olsn canim

mimarice hiç sıkma canını çok çok küçük sayılmaz artık bebiş Allah'ın izniyle sağlıkla gelsin inşallah ne zaman olacağını Allah kararlamıştır @Zehra2345 bu sekilde olup haftalarca bekleyen de var hiç germe boş yere kendini her şey nasip kısmet
minnos26 doğumun nerde olduğu önemli değil canım önemli olan sağlıkla gelsin inşallah hiç üzme kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…